Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

Trebao bih pomoc od nekog iskusnijeg ako moze oko bonusa.. 

Dobio sam 5€ bonusa za vjernost, i sad me buni na koji nacin ga okrenuti.. 

U pravilima sam vidio da kv za singl ne smije biti veca od 1.5 i danas vidim slucajno da ako igram i litic, minimalno jedan par mora biti kv 1.5

Ono sto me buni njihov nacin racunanja okretanja bonusa.. Minimalno 3 puta se mora bonus okrenuti.. Ja sam do sada 40€ s tim bonusom dobio, ali i dalje mi je tu nesto cudno s tim racunanjem za obrtanje pa ako netko zna nesto vise ako moze pojasnjenje.. hvala..

• 2 weeks later...

Nemojte se igrat s prebacivanjem para s kartice izravno na kladionicu a pogotovo nemojte isplacivat s kladionice izravno na tekuci. Kladenje u online kladionicams je ilegalno i mozete popit kaznu. skrill ili neteler je jednostavno otvorit i koristite njih

Jel ti to ozbiljno? Kako je moguće da je to ilegalno? Ja redovito vršim uplate i isplate izravno sa tekućeg, odnosno sa visa web kartice

• 2 months later...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use