Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Recommended Posts

@lucas... iban, swift i sl. su podaci od banke. Ispred IBAN treba i HR ako to upisuješ, a moja preporuka je da isplatu radiš na skrill, pa onda sa skrilla dalje, na banku ili kako već želiš...

Kako ne, imaju i to razne opcije od toga da npr. ekipa daje over 0,5 golova (dakle automatski ako daju gol je over)

Ili npr. dali će protivnička ekipa primiti gol što je identična oklada...

• 2 weeks later...

jos me jedna stvar zanima u vezi depozita,ako sam napravio deposit preko ziro racuna jel postoji mogucnost da preko necega drugoga napravim isplatu tipa skrilex-a? jer kad idem withdraw jedina opcija mi je opet na ziro racun? (a nebi bas isplatio na ziro zbog citanja o zakonu za koji dodudes nisam pojma imo inace,pa da nebi bio kaznjen?

jos me jedna stvar zanima u vezi depozita,ako sam napravio deposit preko ziro racuna jel postoji mogucnost da preko necega drugoga napravim isplatu tipa skrilex-a? jer kad idem withdraw jedina opcija mi je opet na ziro racun? (a nebi bas isplatio na ziro zbog citanja o zakonu za koji dodudes nisam pojma imo inace,pa da nebi bio kaznjen?

Mislim da se može, potrebno ih je samo kontaktirati na chat, rade 0-24 i jako su ljubazni..

• 2 weeks later...

Nažalost da, po tom pitanju su striktni. Rijetko kad to rade, ali i meni se par puta desilo. Npr. na tenisu je bio koef 1,20 a na liveu su otvorili sa 1,90-1,90, naravno evidentna greška. S druge strane, mnoge kladionice bi stornirale okladu, oni samo koeficijent modificiraju na onaj koji je trebao biti pa iako u prvi trenutak djeluje bezveze, nakon iskustva sa drugim kladionicama koje su mi više puta znale i stornirati okladu, i nije tako nekorektno kao što može biti..

aha dobro kuzim to ali ja sam odigro ove gore dvije tekme editao sam post sa slikama... negdje oko 75 minute i na obe je granica kartona bila +2.5 veca nego sto je trenutno bilo kartona i onda zasto su samo jednu spustili nema mi logike al ajd 

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use