Jump to content
Bet365 Otvori racun

Posljednja Sansa 2023-2024.jpg

  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

There's nothing here yet

  • Posts

    • Krejickova - Paolini  Krejickova nakon 2021. i osvojenog Roland Garrosa ima šansu danas osvojiti svoj drugi grand slam naslov u karijeri. S druge strane mreže čeka ju talijanka Paolini koja igra svoje drugo grand slam finale nakon što je prije nekih mjesec dana igrala finale Roland Garrosa.  Krejickova je iznenadila u polufinalu Rybakinu, koja je osvojila Wimbledon 2022., a i na ovogodišnjem turniru je izgledala vrlo dobro. Paolini nakon odličnog Roland Garrosa i ovdje je odigrala jako dobro, a u polufinalu je u pravoj drami izbacila Donnu Vekić.  Po meni će ovaj meč presuditi servis koji je na strani Krejickove. Čehinja tokom cijelog turnira servira dobro uz dosta aseva. Talijanka je u tom segemntu igre "tanka".  Moj prijedlog za ovo finale je pobjeda Krejickove po tečaju 1.72. Za one koji vole duplati, na bet builderu se može složiti kombinacija pobjeda Krejickove i više aseva Krejickove od Paolini po tečaju 2.30 
    • Molde je postigao gol na poslednjim 18 utakmicama, takodje su dali gol na poslednjih 14 medjusobnim utakmicama. Malmo je postigao gol na poslednjim 24 utakmicama. Viking je postigao gol na poslednjim 16 utakmicama, takodje su dali gol na poslednjih 14 medjusobnim utakmicama. Kristiansung je primio gol na poslednjim 12 utakmicama. 
    • Chengdu Rongcheng - Tianjin Tigers 2:1. Tip KO
    • Bravo kolega. Podrzacu ovaj tvoj predlog, iako je u pitanju kladjenje na zene, a svi vrlo dobro znamo cemu sluze zene. Ako znamo kakva je muska reprezentacija BiH, onda mozemo samo zamisliti kakva je tek zenska. Pratim ovaj tvoj predlog, iako ne bih mogao da se setim kada si poslednji put nesto pogodio na ovom smesnom Forumu.
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use