Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 18.5.

Don Boscco

Recommended Posts

Malo sam u žurbi al bogata je ponuda tenisom.... jučer me samo Ram skinuo ... al šta ćeš ....

Gasquet R.(h-6,5)-Lacko L. 18.05. 18:00   2 @1.5

Gasquet je u odličnoj formi pred Pariz al nema potrebe glavinjati u Nici budući da je prošli tjedan osvojio turnir u Boredauxu.

Tjedan je do početka turnira pa će i on zasigurno tražiti priliku da se odmori. Možda će i pobjediti ovaj meč (95 %) ali 7 gemova se čini malčice previše.  krenulo je dobro, al nije završilo dobro ... 6-3 6-0

Veić A.-Aldi F. 18.05. 10:20  1 @1.5

Kvalifikacije za Roland Garross, susret približno jednakih igrača 216. vs 268.  Veić je podbacio u Zagrebu izgubivši uprvom kolu od Massua 4-6 2-6, dok Aldi nije nigdje igrao od 6.5.2010 kada izgubio od Junqueire u San Remu. Iako je neizvjestan susret, prednost dajem našem igraču jer je dobivao i puno bolje igrače od Aldia. 7-5 7-5

i za kraj mali nogomet

KijevoKnin(mn)-Nacional 18.05. 19:00    2 @1.4

Polufinale Hrv. playoffa, 2. utakmica.  U prvoj je Nacional slavio sa 3-1. Svi znamo tko je Nacional i da u pravilu bolje ekipe nema u hrvatskoj što se tiče malog nogometa i sustava 4+1. Pobjeda NAcionala uz dužno poštovanje domaćina! 2:4

St.Pauli-Celtic 1X  (1,55)

Na prvi pogled ovdje bi mnogi, pa i ja, odigrali 2, pogotovo ako je tečaj na pobjedu Celtica 2,15 ali dolazi onaj ali...

St.Pauli danas slavi veliku obljetnicu, 100 godina postojanja kluba. Karte za utakmicu su odavno rasprodane i doslovno se traži karta više. Biti će slavljenička atmosfera i tražiti će se pozitivni rezltat danas. Sa druge strane Celtic svojim dolaskom upriličuje proslavu domačina. Iza Celtica je duga i neuspješna sezona i vjerujem da igrači jedva čekaju otići na odmor...Pitanje je kolika će im biti motivacija u ovoj utakmici...

Evo mog listića za danas...

w88irm.jpg

- svijdelo mi se Goksimovo razlišljanje za prvi par

- svidjelo mi se Don Bosscovo razmišljanje za ovaj par :D

- s obzirom na poraz orlanda u prvooj tekmi ja očekujem da će on biti glavna zvijedza ove tekme i da će zabiti preko 17,5 koševa dakle barem 18 iako Boston iam dobru obranu...sve lopte će ići na njega i sve je na njemu da zabije barem 18, što mislim da je realno za očekivat (jučer Brayant zabio 40 za lakerse, dakel BIG GUYS moraju igrat svoju naj košarku)

- hokej, svijetko prvenstvo u njemačkoj... rusija vs. finska očekujem malo golova, rusi jesu jaki ali nikog nisu pregazili na ovom prvenstavu pa mislim da neće ni fince koji imaju super golmana, stoga manje od 6 golova na tekmi, a i koef pokazuje da je to najrealnija opcija u ovoj tekmi (eh tek sad vidim da sma krivo odigro ;D LOL....... a dobro svejedno očekujem pobejdu rusa koji još niti jednu tekmu nisu kiksali, valjd neće ovo biti prva  :-\)

- NHL, i ja očekujem vodstvo Flyersa 2:0 u seriji nakon ove tekme, sve radi kak treba i Philadelphia u najbolje vrijeme igra najbolji hokej ove sezone a kad tako igraju i još pred domaćim navijačima ja očekujem pobjedu i sa hendikepom, ali neću biti lakom ;D ...sumanjam da se Montreal može opet vratit u seriju nakon teškog poraza kao što su to napravili protiv Washingtona i protiv Pittsburgha, jer Phily je drugačija ekipa

- Malde repke i igra s eu Nizozemskoj, super šansa u SS-u i koef @1,60 neznam kakvo je natjecanje ali vidim da s eoba dvije tekme mladih igraju u Nizozemskoj pa kao domaćini očekujem njihovu pobjede protiv solidne Slovačke no ipak mislim da nisu dovoljno dobri protiv Nizizemaca koji igraju na svom terenu

- MLB, očekujem još jendu pobjdu Philadlephie i to opet u hendiekpu kao jučer kad je bilo čak 12:2 za njih...jednostavno su prejaki za Pittsburgh, a s obzirom na bacače koji će bacat u ovo jtekmi ovo je zicer dana

- Malde repke i igra s eu Nizozemskoj, super šansa u SS-u i koef @1,60 neznam kakvo je natjecanje ali vidim da s eoba dvije tekme mladih igraju u Nizozemskoj pa kao domaćini očekujem njihovu pobjede protiv solidne Slovačke no ipak mislim da nisu dovoljno dobri protiv Nizizemaca koji igraju na svom terenu

Na ovo sam se i ja polakomio ali odigrali 0-0

Na ovo sam se i ja polakomio ali odigrali 0-0

meni danas bio takav dan da mi ništa nije moglo proći... :(

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use