Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja, 16.05.2010. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Budući da je danas bogatija ponuda da se i ja javim... ;)

Sutra se vozi F1 Monaca. Koeficijent da će Red Bull osvojiti konstruktorski naslov je pao na 1,80, kako sam i najavljivao, ali valjda su neki ispratili po 2,50 prije par dana... Budući da ovo pišem prije kvalifikacija nebi se puno usudio prognozirati. Očekujem da će Red Bull imati oba vozača u top5 na kraju utrke. Staza je dosta nezgodna i nema puno pretjecanja jer je uska i vozi se po "gradskim ulicama", tako da je ovdje izuzetno važno dobro odvoziti kvalifikacije.

Očekujem da će biti safety car na stazi, iz navedenih razloga (1,30) jer gotovo da nema mjesta gdje neće trebati sigurnosni auutomobil, ako dođe do izljetanja, a kladionice očekuju da čak oko 9 vozaća neće završiti utrku i granicu sa stavili na čak 15,5. Mislim da je pametno probati i par vozača sa visokim koeificjentima da ne završavaju utrku iz razloga što je staza uska i nezgodna i tradicionalno bude puno ispadanja...

Osasuna - Xerez

16     Valladolid   36

17 Malaga   36

18 Santander 36

19 Tenerife    36

20 Xerez        33

Osasuna: Forma: I-P-I-N-I-N

Xerez:  Forma: P-I-P-I-N-P

28/03-10   1. liga   Xerez  vs. Valladolid   3:0  

08/11-09 1. liga Valladolid vs. Xerez 0:0

07/03-10   1. liga   Malaga vs. Xerez   2:4  

04/10-09 1. liga Xerez vs. Malaga 1:1

Nasao sam nesto zanimljivo pa da podijelim s ostalima. Primjetio sam da je Xerez u zadnje vrijeme poceo igrati ko lud, pogotovo na svom stadionu, zabio je gol u svakoj od zadnjih 6 utakmica, 3P, 1N i 2I. Danas sam ih mal proucio i sad mi je jasno i zasto. Ako danas dobiju oni ostaju u ligi.

U Primeri se prvo gleda međusobni omjer. Xerez-u fali 3 boda za ostanak jer zadnja 3 ispadaju. Na njihovu srecu Valladolid i Malaga igraju protiv Barcelona tj. Real Madrida, a mislim da nije potrebno objasnjavat situaciju ta 2 velikana... Osasuni pak nista ne treba. Ako Xerez pobjedi Osasunu zahvaljujuci boljem međusobnom omjeru  preskocit ce jedan od dva navedena ili oba. Jedina sansa da Xerez ne ostane u ligi ako dobije danas je da i valladolid i malaga naprave iznenađenje sto je unatoc tome sto je nogomet ne predvidiv jednostavno ne moguce. Xerez-u fale 2 igraca: Aythami i Abel al cini se da ce i oni biti spremni za sudbonosni susret tako da bi trebali nastupit u najjacem sastavu. Koef odlicnih 2.95 i mislim da bi se to trebalo probat.

Pittsburgh-Chicago Cubs 1 3,00 SS 5/10 3-4

Ovako stvari stoje. Ovo je 3.utakmica ovih dviju momčadi u ovoj seriji. Ove dvije do sada su dobili Pirati iz Pitsburga 4-3 i 10-6 i u obadvije utakmice su kladionice da ne kažem bezveze favorizirale Cubse sa koeficjentom od 1,45-1,50. Danas je isti slučaj. Igram ovo zbog koeficjenta. Totalno je nerealno 1,40 na Cubse danas.

Pitsburg:16-20

Baca solidan Ross Ohlendorf. Ove sezone ima 0-1, ERA 3,00. Bacao je 9 inninga i dopustio 4 Runa( 1HR). Imao je 4 SO, WHIP 1,56. Inače je sasvim solidan pičer. Šta se tiče udarača pitsburga oni su sasvim solidni i kao što su pokazali ove dvije utakmice da mogu dobiti Cubse.

Cubs: 15-22

Baca Ted Lilly. Inače solidan pičer, ali ove sezone nikako da se nađe. Ima 1-3, ERA 4,88. Bacao je 24 inninga i dopustio 14 Runa( 5HR). Solidnih 13 SO, WHIP 1,17. Bacao je već ove sezone protiv Pirata i nije se proslavio. U 6 inninga je dopustio 4 Runa i zbog njega su izgubili 4-3 na kraju. Za njega treba još reči da baca katastrofalno po danu, a ovo se igra po danu, a ni u domaćim tekmama ne briljira, a ovo igraju doma.

Ova utakmica je u najmanju ruku izjednačena i Cubsi nisu ni po čemu danas bolji da se stavlja 1,40 na njih. Danas igram kontru jer nisam pobornik igranja na 1,40 u bejzbolu jer je više štete nego koristi kod tih tipova. Pitsburg je pokazao u ove dvije utakmice da je u najmanju ruku izjednačena momčad s Cubsima i da nisu toliko lošiji kao što kladionice pokazuju. Statistika je čak na strani Pirata tako da ovo uzimam za neki srednji ulog. sretno

Milwaukee-Philadelphia 2 1,70 SS 8/10 2-4

ovo je jedina noćna utakmica danas. Uglavnom nemam pojma zašto je ovakav koeficjent na philadelphiu. Danas je apsolutno sve na njihovoj strani.

Milwaukee: 15-21

Starta Doug Davis, osrednji pičer. Ove sezone ima 1-4, ERA 7,56. Bacao je 33,1 inninga i dopustio čak 32 Runa(4HR), što je 1 Run po inningu što je katastrofalna statistika. Ima 32 SO što mu malo popravlja statistiku, WHIP mu je 1,98, isto katastrofa. Njega još nisam gledao kako baca tako da nemam neko mišljenje o njemu, ali po ovoj statistici nije baš nešto.

Philadelphia: 22-13

Starta Cole Hamels, vrlo dobar pičer. Istina ove sezone se još malo traži, ali vjerujem da će danas biti na visini zadatka. Ima 3-2, ERA 4,53 ove sezone. Bacao je 43,2 inninga i dopustio 23 Runa( 7HR). Ima 49 SO što je jako odlično i popravlja mu ovih 7 HR, WHIP mu je 1,53, što u njegovom slučaju i nije toliko slabo jer ima visok prosjek SO pa te baze i nisu od koristi protivnicima, ako ih na vrijeme izbaci. On bolje baca po noći, za razliku od većine pičera. Istina da je lošiji u gostima, ali vjerujem da će napad philadelphie ovo dobit.

Po meni bi ovdje bilo realno 1,55 na Philadelphiu tako da ovaj 1,70 smatram poklonom i uzimam da za viši ulog. Pičeri na strani Philadelphie, šta se udarača tiče tu su danas podjednaki. Možda mala prednost Philadelphiji. Uglavnom na temelju pičera bi do 4.-5. inninga već Philadelphia mogla imat neku solidnu prednost(3-4 Runa) i vjerujem da do kraja to nebi trebali ispustit. Moja prognoza: 4-9

Milwaukee-Philadelphia(-1,5) 2 2,05 6/10  2-4

1. inning 2 3,20 3/10 0-1

San Diego-Dodgers 1.inning X 1,70 8/10 SS  0-0

Dodgers:

Starta Chad Billingsley, inače vrlo dobar pičer. Ove sezone kao da se još traži kao i cijela ekipa Dodgersa. Ima 3-2, ERA 4,82. Bacao je 37,1 inning i dopustio 23 Runa( 3HR). Imao je 33 So, WHIP 1,55. Puno bolje, čak odlično baca po danu, a danas igraju po danu te je bolji u gostima kao što i danas igraju.

SAn Diego:

Starta Wade LeBlanc. Mladić koji kao i velika većina San Diegovih pičera baca odlično. ove sezone ima  2-0, ERA 1,61. Ukupno je bacao 28 inninga i dopustio samo 5 Runa bez HR. Imao je 23 SO, WHIP mu je 1,46, ali to ovdje nije loše jer ima dobar prosjek SO i izbaci udarače prije nego baze poentiraju. Po danu odličan, doma također tako da će teško ovdje biti Dodgersima poentirat.

Uglavnom kao što vidimo imamo odlične pičere koji ne dopuštaju previše Runova, tu je San diego među boljim momčadima, ali oni ne poentiraju puno. Uglavnom ovdje očekujem 0-0 dosta dugo( 5.-6. inning). Po meni ovdje skoro pa da nema šanse da itko poentira u 1.inningu. 0-0 je moja prognoza. sretno

Budući da je danas bogatija ponuda da se i ja javim... ;)

Sutra se vozi F1 Monaca. Koeficijent da će Red Bull osvojiti konstruktorski naslov je pao na 1,80, kako sam i najavljivao, ali valjda su neki ispratili po 2,50 prije par dana... Budući da ovo pišem prije kvalifikacija nebi se puno usudio prognozirati. Očekujem da će Red Bull imati oba vozača u top5 na kraju utrke. Staza je dosta nezgodna i nema puno pretjecanja jer je uska i vozi se po "gradskim ulicama", tako da je ovdje izuzetno važno dobro odvoziti kvalifikacije.

Očekujem da će biti safety car na stazi, iz navedenih razloga (1,30) jer gotovo da nema mjesta gdje neće trebati sigurnosni auutomobil, ako dođe do izljetanja, a kladionice očekuju da čak oko 9 vozaća neće završiti utrku i granicu sa stavili na čak 15,5. Mislim da je pametno probati i par vozača sa visokim koeificjentima da ne završavaju utrku iz razloga što je staza uska i nezgodna i tradicionalno bude puno ispadanja...

bravo za ovo... zaradio neku siću na ovome.

vedry99  koje je mišljenje na yankees-e 1 ?

ja nebi tu nikako igrao 1 jer imaju katastrofalnog pičera. istina da su udarački jedna od najboljih ekipa i da time mogu nadoknadit lošeg pičera, ali ja nebi danas igrao na njih. rađe bi stavio više od 10,5 poena ukupno jer ni pičer od minnesote nije toliko dobar.

Osasuna - Xerez

16     Valladolid   36

17 Malaga   36

18 Santander 36

19 Tenerife    36

20 Xerez        33

Osasuna: Forma: I-P-I-N-I-N

Xerez:  Forma: P-I-P-I-N-P

28/03-10   1. liga   Xerez  vs. Valladolid   3:0  

08/11-09 1. liga Valladolid vs. Xerez 0:0

07/03-10   1. liga   Malaga vs. Xerez   2:4  

04/10-09 1. liga Xerez vs. Malaga 1:1

Nasao sam nesto zanimljivo pa da podijelim s ostalima. Primjetio sam da je Xerez u zadnje vrijeme poceo igrati ko lud, pogotovo na svom stadionu, zabio je gol u svakoj od zadnjih 6 utakmica, 3P, 1N i 2I. Danas sam ih mal proucio i sad mi je jasno i zasto. Ako danas dobiju oni ostaju u ligi.

U Primeri se prvo gleda međusobni omjer. Xerez-u fali 3 boda za ostanak jer zadnja 3 ispadaju. Na njihovu srecu Valladolid i Malaga igraju protiv Barcelona tj. Real Madrida, a mislim da nije potrebno objasnjavat situaciju ta 2 velikana... Osasuni pak nista ne treba. Ako Xerez pobjedi Osasunu zahvaljujuci boljem međusobnom omjeru  preskocit ce jedan od dva navedena ili oba. Jedina sansa da Xerez ne ostane u ligi ako dobije danas je da i valladolid i malaga naprave iznenađenje sto je unatoc tome sto je nogomet ne predvidiv jednostavno ne moguce. Xerez-u fale 2 igraca: Aythami i Abel al cini se da ce i oni biti spremni za sudbonosni susret tako da bi trebali nastupit u najjacem sastavu. Koef odlicnih 2.95 i mislim da bi se to trebalo probat.

E steta. Gledao sam prvo pol. xerez puno bolji, u drugom se osasuna mal probudila i et 1:1 FT  :(

ja nebi tu nikako igrao 1 jer imaju katastrofalnog pičera. istina da su udarački jedna od najboljih ekipa i da time mogu nadoknadit lošeg pičera, ali ja nebi danas igrao na njih. rađe bi stavio više od 10,5 poena ukupno jer ni pičer od minnesote nije toliko dobar.

završilo 6-3 za minnesotu.. šteta za ovaj over od 10,5 jer je bilo šanse s jedne i druge strane. pogotovo za yankeese u zadnjem inningu... imali su dvije baze pune, ali nisu uspjeli poentirati..

Pittsburgh-Chicago Cubs 1 3,00 SS 5/10  3-4

Ovako stvari stoje. Ovo je 3.utakmica ovih dviju momčadi u ovoj seriji. Ove dvije do sada su dobili Pirati iz Pitsburga 4-3 i 10-6 i u obadvije utakmice su kladionice da ne kažem bezveze favorizirale Cubse sa koeficjentom od 1,45-1,50. Danas je isti slučaj. Igram ovo zbog koeficjenta. Totalno je nerealno 1,40 na Cubse danas.

Pitsburg:16-20

Baca solidan Ross Ohlendorf. Ove sezone ima 0-1, ERA 3,00. Bacao je 9 inninga i dopustio 4 Runa( 1HR). Imao je 4 SO, WHIP 1,56. Inače je sasvim solidan pičer. Šta se tiče udarača pitsburga oni su sasvim solidni i kao što su pokazali ove dvije utakmice da mogu dobiti Cubse.

Cubs: 15-22

Baca Ted Lilly. Inače solidan pičer, ali ove sezone nikako da se nađe. Ima 1-3, ERA 4,88. Bacao je 24 inninga i dopustio 14 Runa( 5HR). Solidnih 13 SO, WHIP 1,17. Bacao je već ove sezone protiv Pirata i nije se proslavio. U 6 inninga je dopustio 4 Runa i zbog njega su izgubili 4-3 na kraju. Za njega treba još reči da baca katastrofalno po danu, a ovo se igra po danu, a ni u domaćim tekmama ne briljira, a ovo igraju doma.

Ova utakmica je u najmanju ruku izjednačena i Cubsi nisu ni po čemu danas bolji da se stavlja 1,40 na njih. Danas igram kontru jer nisam pobornik igranja na 1,40 u bejzbolu jer je više štete nego koristi kod tih tipova. Pitsburg je pokazao u ove dvije utakmice da je u najmanju ruku izjednačena momčad s Cubsima i da nisu toliko lošiji kao što kladionice pokazuju. Statistika je čak na strani Pirata tako da ovo uzimam za neki srednji ulog. sretno

dugo je pitsburg vodio, ali nisu izdržali... ali nema veze, nije mi žao što sam igrao na njih... da opet stave ovakve koeficjente opet bi igrao...

završilo 6-3 za minnesotu.. šteta za ovaj over od 10,5 jer je bilo šanse s jedne i druge strane. pogotovo za yankeese u zadnjem inningu... imali su dvije baze pune, ali nisu uspjeli poentirati..

igrao sam na 1,ali sam pao na drugom paru tak da sad nije ni važno  ;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • 18:45 CET - Belgrade (Stadion Rajko Mitić) FK CRVENA ZVEZDA (SRB) - VFB STUTTGART 1893 (GER) Sudac: Erik Lambrechts BEL 18:45 CET - Klagenfurt am Wörthersee (28 Black Arena) SK STURM GRAZ (AUT) - GIRONA FC (ESP) Sudac: Rohit Saggi NOR 21:00 CET - Liverpool (Anfield) LIVERPOOL FC (ENG) - REAL MADRID CF (ESP) Sudac: Francois Letexier FRA 21:00 CET - Eindhoven (Philips Stadion) PSV EINDHOVEN (NED) - FK SHAKHTAR DONETSK (UKR) Sudac: Urs Schnyder SUI 21:00 CET - Zagreb (Stadion Maksimir) GNK DINAMO (CRO) - BORUSSIA DORTMUND (GER) Sudac: Clement Turpin FRA 21:00 CET - Glasgow (Celtic Park) CELTIC FC (SCO) - CLUB BRUGGE (BEL) Sudac: Georgi Kabakov BUL 21:00 CET - Monaco (Stade Louis II) AS MONACO FC (FRA) - SL BENFICA (POR) Sudac: Rade Obrenovic SVN 21:00 CET - Birmingham (Villa Park) ASTON VILLA FC (ENG) - JUVENTUS (ITA) Sudac: Jesus Gil Manzano ESP 21:00 CET - Bologna (Stadio Renato Dall’Ara) BOLOGNA FC 1909 (ITA) - LOSC LILLE (FRA) Sudac: Michael Oliver ENG
    • Dinamo - Dortmund - 2 i oba daju gol (2.87) bet365 Dortmund u utakmicu ulazi s ciljem da osigura drugu uzastopnu pobjedu u natjecanju, nakon što su minimalnim rezultatom 1:0 savladali Sturm Graz. Pobjedu im je donio Donyell Malen pogotkom u drugom poluvremenu. Ipak, treba napomenuti da žuto-crni imaju problema u gostujućim susretima, jer su bez pobjede u posljednjih šest utakmica u svim natjecanjima. S druge strane, Dinamo Zagreb je uvjerljivo savladao Slovan Bratislavu s 4:1, što im je donijelo pomak na 16. mjesto ljestvice. No, domaći sastav još uvijek traži pravu formu, budući da u posljednja tri susreta nisu uspjeli doći do pobjede. Dinamo Zagreb ulazi u susret bez veznjaka Josipa Mišića, koji je ozlijedio nogu u dvoboju protiv Rijeke 23. studenoga. Njegov povratak na teren je neizvjestan, dok će Petar Sučić biti spreman tek krajem prosinca. Napadači Bruno Petković i Juan Cordoba neće biti na raspolaganju. S druge strane, Dortmund također ima problema s ozljedama. Karim Adeyemi još nije spreman zbog ozljede zadnje lože. U obrani su Kjell Watjen i Niklas Sule izvan terena. Očekivani sastavi: Dinamo: Zagorac; Ristovski, Theophile-Catherine, Torrente, Ogiwara; Kačavenda, Bernauer, Baturina; Špikić, Kulenović, Pjaca Dortmund: Kobel; Ryerson, Anton, Schlotterbeck, Bensebaini; Nmecha, Can; Malen, Brandt, Bynoe-Gittens; Beier Iako kladionice favoriziraju gostujući sastav, Dinamo će pred domaćim navijačima sigurno tražiti maksimalan učinak. Borussia Dortmund ulazi u utakmicu s boljim rezultatima u Ligi prvaka, no njihova upitna obrana otvara prostor za golove s obje strane. (Koeficijenti 27.11. u 00:01 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Bayern - PSG – oba daju (1.53) bet365 Bavarci su u posljednjoj utakmici juzahvaljujući pogotku Jamala Musiale u drugom poluvremenu svladali Benficu s minimalnih 1-0, čime su se pomaknuli na sedamnaesto mjesto ljestvice. Allianz Arena već dugo nosi reputaciju “neosvojive tvrđave”, budući da Bayern nije doživio poraz na svom terenu od ožujka. S druge strane, Paris Saint-Germain ulazi u ovaj susret s ciljem osvajanja svoje druge pobjede u natjecanju, nakon što su u prošlom kolu u Parizu pretrpjeli poraz od Atletico Madrida rezultatom 2-1. Međutim, Parižani su u gostima uhvatili “zamah” i u utakmicu ulaze s nizom od tri uzastopne utakmice bez poraza. Glavna prijetnja za gostujuću obranu bit će Harry Kane, engleski napadač u vrhunskoj formi, koji je u četiri utakmice ovog natjecanja postigao pet pogodaka i upisao jednu asistenciju. Kane je u posljednjoj utakmici postigao hat-trick, te se od njega očekuje još jedna izvanredna izvedba. Bayern će ponovno biti bez Joaa Palhinhe zbog problema s aduktorom, dok je Mathys Tel pod upitnikom nakon što je propustio utakmicu protiv Augsburga zbog ozljede. Aleksandar Pavlović i Josip Stanišić vratili su se treninzima nakon ozljeda, no Hiroki Ito ostaje duže vrijeme izvan terena. Leon Goretzka mogao bi zauzeti mjesto Joaa Palhinhe, dok se Serge Gnabry i Konrad Laimer očekuju u početnoj postavi nakon što su bili na klupi protiv Augsburga. Paris Saint-Germain dolazi u Njemačku oslabljen izostancima Sennyja Mayulua, Lucasa Hernandeza, Goncala Ramosa i Presnela Kimpembea zbog ozljeda. Nuno Mendes će biti podvrgnut dodatnim pregledima nakon problema s gležnjem. Marquinhos se vraća u momčad nakon suspenzije, dok će Vitinha, Gianluigi Donnarumma i Willian Pacho također zauzeti svoje pozicije u početnih 11. Bayern: Neuer; Laimer, Upamecano, Kim, Davies; Kimmich, Goretzka; Olise, Musiala, Gnabry; Kane PSG: Donnarumma; Hakimi, Marquinhos, Pacho, Mendes; Zaire-Emery, Vitinha, Neves; Dembele, Asensio, Barcola Očekujem izuzetno uzbudljivu utakmicu s golovima na obje strane, s obzirom na napadačku formu obje momčadi. (Koeficijenti 26.11. u 11:32 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Manchester City vs Feyenoord – oba daju(1,95) bet365 Manchester City će večeras na Etihad stadionu ugostiti Feyenoord, s ciljem prekida negativnog niza od dva uzastopna poraza.  Građani su u prošlom kolu Lige prvaka doživjeli težak poraz od Sportinga rezultatom 4-1, što ih je stavilo pod dodatni pritisak uoči ove utakmice. Iako su u domaćem prvenstvu bili nepobjedivi, njihova posljednja utakmica na Etihadu donijela je razočaravajući poraz od Tottenhama. No, momčad Pepa Guardiole želi se vratiti pobjedničkim navikama. S druge strane, Feyenoord dolazi u Englesku s dvije uzastopne pobjede, što im je podiglo moral nakon poraza od RB Salzburga (3-1). Posebno su impresivni na gostovanjima ove sezone, gdje još uvijek nisu doživjeli poraz. Manchester City ne može računati na Rodriga, Oscara Bobba i Matea Kovačića zbog ozljeda, dok su Ruben Dias i Jeremy Doku upitni, iako su se vratili treninzima. Kevin De Bruyne, koji je pokazao odlične trenutke po ulasku s klupe u prošlom kolu, mogao bi zauzeti mjesto u početnoj postavi uz Jacka Grealisha, dok se očekuje da Nathan Ake zamijeni Johna Stonesa ili Joška Gvardiola. Feyenoord dolazi oslabljen izostankom Chrisa-Kevina Nadjea zbog suspenzije. Ipak, optimizam nizozemskog kluba raste jer su se treninzima pridružili ključni igrači poput Santiaga Gimeneza, Justina Bijlowa i Quinten Timbera. Unatoč tome, nekoliko važnih igrača, uključujući Ayasea Uedu i Quilindschyja Hartmana, neće biti na raspolaganju za ovu utakmicu. Manchester City: Ederson; Walker, Akanji, Stones, Ake; Nunes, Lewis; Savinho, De Bruyne, Grealish; Haaland Feyenoord: Wellenreuther; Nieuwkoop, Trauner, Hancko, Smal; Timber, Zerrouki, Milambo; Moussa, Gimenez, Paixao Unatoč trenutnom padu forme, Manchester City je i dalje favorit zahvaljujući svojoj kvaliteti i iskustvu u ovakvim utakmicama. Feyenoord, s druge strane, vidi priliku u slabijoj defenzivnoj izvedbi Cityja, što bi moglo rezultirati golovima na obje strane. (Koeficijenti 26.11. u 12:10 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use