Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja, 16.05.2010. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Budući da je danas bogatija ponuda da se i ja javim... ;)

Sutra se vozi F1 Monaca. Koeficijent da će Red Bull osvojiti konstruktorski naslov je pao na 1,80, kako sam i najavljivao, ali valjda su neki ispratili po 2,50 prije par dana... Budući da ovo pišem prije kvalifikacija nebi se puno usudio prognozirati. Očekujem da će Red Bull imati oba vozača u top5 na kraju utrke. Staza je dosta nezgodna i nema puno pretjecanja jer je uska i vozi se po "gradskim ulicama", tako da je ovdje izuzetno važno dobro odvoziti kvalifikacije.

Očekujem da će biti safety car na stazi, iz navedenih razloga (1,30) jer gotovo da nema mjesta gdje neće trebati sigurnosni auutomobil, ako dođe do izljetanja, a kladionice očekuju da čak oko 9 vozaća neće završiti utrku i granicu sa stavili na čak 15,5. Mislim da je pametno probati i par vozača sa visokim koeificjentima da ne završavaju utrku iz razloga što je staza uska i nezgodna i tradicionalno bude puno ispadanja...

Osasuna - Xerez

16     Valladolid   36

17 Malaga   36

18 Santander 36

19 Tenerife    36

20 Xerez        33

Osasuna: Forma: I-P-I-N-I-N

Xerez:  Forma: P-I-P-I-N-P

28/03-10   1. liga   Xerez  vs. Valladolid   3:0  

08/11-09 1. liga Valladolid vs. Xerez 0:0

07/03-10   1. liga   Malaga vs. Xerez   2:4  

04/10-09 1. liga Xerez vs. Malaga 1:1

Nasao sam nesto zanimljivo pa da podijelim s ostalima. Primjetio sam da je Xerez u zadnje vrijeme poceo igrati ko lud, pogotovo na svom stadionu, zabio je gol u svakoj od zadnjih 6 utakmica, 3P, 1N i 2I. Danas sam ih mal proucio i sad mi je jasno i zasto. Ako danas dobiju oni ostaju u ligi.

U Primeri se prvo gleda međusobni omjer. Xerez-u fali 3 boda za ostanak jer zadnja 3 ispadaju. Na njihovu srecu Valladolid i Malaga igraju protiv Barcelona tj. Real Madrida, a mislim da nije potrebno objasnjavat situaciju ta 2 velikana... Osasuni pak nista ne treba. Ako Xerez pobjedi Osasunu zahvaljujuci boljem međusobnom omjeru  preskocit ce jedan od dva navedena ili oba. Jedina sansa da Xerez ne ostane u ligi ako dobije danas je da i valladolid i malaga naprave iznenađenje sto je unatoc tome sto je nogomet ne predvidiv jednostavno ne moguce. Xerez-u fale 2 igraca: Aythami i Abel al cini se da ce i oni biti spremni za sudbonosni susret tako da bi trebali nastupit u najjacem sastavu. Koef odlicnih 2.95 i mislim da bi se to trebalo probat.

Pittsburgh-Chicago Cubs 1 3,00 SS 5/10 3-4

Ovako stvari stoje. Ovo je 3.utakmica ovih dviju momčadi u ovoj seriji. Ove dvije do sada su dobili Pirati iz Pitsburga 4-3 i 10-6 i u obadvije utakmice su kladionice da ne kažem bezveze favorizirale Cubse sa koeficjentom od 1,45-1,50. Danas je isti slučaj. Igram ovo zbog koeficjenta. Totalno je nerealno 1,40 na Cubse danas.

Pitsburg:16-20

Baca solidan Ross Ohlendorf. Ove sezone ima 0-1, ERA 3,00. Bacao je 9 inninga i dopustio 4 Runa( 1HR). Imao je 4 SO, WHIP 1,56. Inače je sasvim solidan pičer. Šta se tiče udarača pitsburga oni su sasvim solidni i kao što su pokazali ove dvije utakmice da mogu dobiti Cubse.

Cubs: 15-22

Baca Ted Lilly. Inače solidan pičer, ali ove sezone nikako da se nađe. Ima 1-3, ERA 4,88. Bacao je 24 inninga i dopustio 14 Runa( 5HR). Solidnih 13 SO, WHIP 1,17. Bacao je već ove sezone protiv Pirata i nije se proslavio. U 6 inninga je dopustio 4 Runa i zbog njega su izgubili 4-3 na kraju. Za njega treba još reči da baca katastrofalno po danu, a ovo se igra po danu, a ni u domaćim tekmama ne briljira, a ovo igraju doma.

Ova utakmica je u najmanju ruku izjednačena i Cubsi nisu ni po čemu danas bolji da se stavlja 1,40 na njih. Danas igram kontru jer nisam pobornik igranja na 1,40 u bejzbolu jer je više štete nego koristi kod tih tipova. Pitsburg je pokazao u ove dvije utakmice da je u najmanju ruku izjednačena momčad s Cubsima i da nisu toliko lošiji kao što kladionice pokazuju. Statistika je čak na strani Pirata tako da ovo uzimam za neki srednji ulog. sretno

Milwaukee-Philadelphia 2 1,70 SS 8/10 2-4

ovo je jedina noćna utakmica danas. Uglavnom nemam pojma zašto je ovakav koeficjent na philadelphiu. Danas je apsolutno sve na njihovoj strani.

Milwaukee: 15-21

Starta Doug Davis, osrednji pičer. Ove sezone ima 1-4, ERA 7,56. Bacao je 33,1 inninga i dopustio čak 32 Runa(4HR), što je 1 Run po inningu što je katastrofalna statistika. Ima 32 SO što mu malo popravlja statistiku, WHIP mu je 1,98, isto katastrofa. Njega još nisam gledao kako baca tako da nemam neko mišljenje o njemu, ali po ovoj statistici nije baš nešto.

Philadelphia: 22-13

Starta Cole Hamels, vrlo dobar pičer. Istina ove sezone se još malo traži, ali vjerujem da će danas biti na visini zadatka. Ima 3-2, ERA 4,53 ove sezone. Bacao je 43,2 inninga i dopustio 23 Runa( 7HR). Ima 49 SO što je jako odlično i popravlja mu ovih 7 HR, WHIP mu je 1,53, što u njegovom slučaju i nije toliko slabo jer ima visok prosjek SO pa te baze i nisu od koristi protivnicima, ako ih na vrijeme izbaci. On bolje baca po noći, za razliku od većine pičera. Istina da je lošiji u gostima, ali vjerujem da će napad philadelphie ovo dobit.

Po meni bi ovdje bilo realno 1,55 na Philadelphiu tako da ovaj 1,70 smatram poklonom i uzimam da za viši ulog. Pičeri na strani Philadelphie, šta se udarača tiče tu su danas podjednaki. Možda mala prednost Philadelphiji. Uglavnom na temelju pičera bi do 4.-5. inninga već Philadelphia mogla imat neku solidnu prednost(3-4 Runa) i vjerujem da do kraja to nebi trebali ispustit. Moja prognoza: 4-9

Milwaukee-Philadelphia(-1,5) 2 2,05 6/10  2-4

1. inning 2 3,20 3/10 0-1

San Diego-Dodgers 1.inning X 1,70 8/10 SS  0-0

Dodgers:

Starta Chad Billingsley, inače vrlo dobar pičer. Ove sezone kao da se još traži kao i cijela ekipa Dodgersa. Ima 3-2, ERA 4,82. Bacao je 37,1 inning i dopustio 23 Runa( 3HR). Imao je 33 So, WHIP 1,55. Puno bolje, čak odlično baca po danu, a danas igraju po danu te je bolji u gostima kao što i danas igraju.

SAn Diego:

Starta Wade LeBlanc. Mladić koji kao i velika većina San Diegovih pičera baca odlično. ove sezone ima  2-0, ERA 1,61. Ukupno je bacao 28 inninga i dopustio samo 5 Runa bez HR. Imao je 23 SO, WHIP mu je 1,46, ali to ovdje nije loše jer ima dobar prosjek SO i izbaci udarače prije nego baze poentiraju. Po danu odličan, doma također tako da će teško ovdje biti Dodgersima poentirat.

Uglavnom kao što vidimo imamo odlične pičere koji ne dopuštaju previše Runova, tu je San diego među boljim momčadima, ali oni ne poentiraju puno. Uglavnom ovdje očekujem 0-0 dosta dugo( 5.-6. inning). Po meni ovdje skoro pa da nema šanse da itko poentira u 1.inningu. 0-0 je moja prognoza. sretno

Budući da je danas bogatija ponuda da se i ja javim... ;)

Sutra se vozi F1 Monaca. Koeficijent da će Red Bull osvojiti konstruktorski naslov je pao na 1,80, kako sam i najavljivao, ali valjda su neki ispratili po 2,50 prije par dana... Budući da ovo pišem prije kvalifikacija nebi se puno usudio prognozirati. Očekujem da će Red Bull imati oba vozača u top5 na kraju utrke. Staza je dosta nezgodna i nema puno pretjecanja jer je uska i vozi se po "gradskim ulicama", tako da je ovdje izuzetno važno dobro odvoziti kvalifikacije.

Očekujem da će biti safety car na stazi, iz navedenih razloga (1,30) jer gotovo da nema mjesta gdje neće trebati sigurnosni auutomobil, ako dođe do izljetanja, a kladionice očekuju da čak oko 9 vozaća neće završiti utrku i granicu sa stavili na čak 15,5. Mislim da je pametno probati i par vozača sa visokim koeificjentima da ne završavaju utrku iz razloga što je staza uska i nezgodna i tradicionalno bude puno ispadanja...

bravo za ovo... zaradio neku siću na ovome.

vedry99  koje je mišljenje na yankees-e 1 ?

ja nebi tu nikako igrao 1 jer imaju katastrofalnog pičera. istina da su udarački jedna od najboljih ekipa i da time mogu nadoknadit lošeg pičera, ali ja nebi danas igrao na njih. rađe bi stavio više od 10,5 poena ukupno jer ni pičer od minnesote nije toliko dobar.

Osasuna - Xerez

16     Valladolid   36

17 Malaga   36

18 Santander 36

19 Tenerife    36

20 Xerez        33

Osasuna: Forma: I-P-I-N-I-N

Xerez:  Forma: P-I-P-I-N-P

28/03-10   1. liga   Xerez  vs. Valladolid   3:0  

08/11-09 1. liga Valladolid vs. Xerez 0:0

07/03-10   1. liga   Malaga vs. Xerez   2:4  

04/10-09 1. liga Xerez vs. Malaga 1:1

Nasao sam nesto zanimljivo pa da podijelim s ostalima. Primjetio sam da je Xerez u zadnje vrijeme poceo igrati ko lud, pogotovo na svom stadionu, zabio je gol u svakoj od zadnjih 6 utakmica, 3P, 1N i 2I. Danas sam ih mal proucio i sad mi je jasno i zasto. Ako danas dobiju oni ostaju u ligi.

U Primeri se prvo gleda međusobni omjer. Xerez-u fali 3 boda za ostanak jer zadnja 3 ispadaju. Na njihovu srecu Valladolid i Malaga igraju protiv Barcelona tj. Real Madrida, a mislim da nije potrebno objasnjavat situaciju ta 2 velikana... Osasuni pak nista ne treba. Ako Xerez pobjedi Osasunu zahvaljujuci boljem međusobnom omjeru  preskocit ce jedan od dva navedena ili oba. Jedina sansa da Xerez ne ostane u ligi ako dobije danas je da i valladolid i malaga naprave iznenađenje sto je unatoc tome sto je nogomet ne predvidiv jednostavno ne moguce. Xerez-u fale 2 igraca: Aythami i Abel al cini se da ce i oni biti spremni za sudbonosni susret tako da bi trebali nastupit u najjacem sastavu. Koef odlicnih 2.95 i mislim da bi se to trebalo probat.

E steta. Gledao sam prvo pol. xerez puno bolji, u drugom se osasuna mal probudila i et 1:1 FT  :(

ja nebi tu nikako igrao 1 jer imaju katastrofalnog pičera. istina da su udarački jedna od najboljih ekipa i da time mogu nadoknadit lošeg pičera, ali ja nebi danas igrao na njih. rađe bi stavio više od 10,5 poena ukupno jer ni pičer od minnesote nije toliko dobar.

završilo 6-3 za minnesotu.. šteta za ovaj over od 10,5 jer je bilo šanse s jedne i druge strane. pogotovo za yankeese u zadnjem inningu... imali su dvije baze pune, ali nisu uspjeli poentirati..

Pittsburgh-Chicago Cubs 1 3,00 SS 5/10  3-4

Ovako stvari stoje. Ovo je 3.utakmica ovih dviju momčadi u ovoj seriji. Ove dvije do sada su dobili Pirati iz Pitsburga 4-3 i 10-6 i u obadvije utakmice su kladionice da ne kažem bezveze favorizirale Cubse sa koeficjentom od 1,45-1,50. Danas je isti slučaj. Igram ovo zbog koeficjenta. Totalno je nerealno 1,40 na Cubse danas.

Pitsburg:16-20

Baca solidan Ross Ohlendorf. Ove sezone ima 0-1, ERA 3,00. Bacao je 9 inninga i dopustio 4 Runa( 1HR). Imao je 4 SO, WHIP 1,56. Inače je sasvim solidan pičer. Šta se tiče udarača pitsburga oni su sasvim solidni i kao što su pokazali ove dvije utakmice da mogu dobiti Cubse.

Cubs: 15-22

Baca Ted Lilly. Inače solidan pičer, ali ove sezone nikako da se nađe. Ima 1-3, ERA 4,88. Bacao je 24 inninga i dopustio 14 Runa( 5HR). Solidnih 13 SO, WHIP 1,17. Bacao je već ove sezone protiv Pirata i nije se proslavio. U 6 inninga je dopustio 4 Runa i zbog njega su izgubili 4-3 na kraju. Za njega treba još reči da baca katastrofalno po danu, a ovo se igra po danu, a ni u domaćim tekmama ne briljira, a ovo igraju doma.

Ova utakmica je u najmanju ruku izjednačena i Cubsi nisu ni po čemu danas bolji da se stavlja 1,40 na njih. Danas igram kontru jer nisam pobornik igranja na 1,40 u bejzbolu jer je više štete nego koristi kod tih tipova. Pitsburg je pokazao u ove dvije utakmice da je u najmanju ruku izjednačena momčad s Cubsima i da nisu toliko lošiji kao što kladionice pokazuju. Statistika je čak na strani Pirata tako da ovo uzimam za neki srednji ulog. sretno

dugo je pitsburg vodio, ali nisu izdržali... ali nema veze, nije mi žao što sam igrao na njih... da opet stave ovakve koeficjente opet bi igrao...

završilo 6-3 za minnesotu.. šteta za ovaj over od 10,5 jer je bilo šanse s jedne i druge strane. pogotovo za yankeese u zadnjem inningu... imali su dvije baze pune, ali nisu uspjeli poentirati..

igrao sam na 1,ali sam pao na drugom paru tak da sad nije ni važno  ;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Danas prakticno imam samo da predlozim neko gazenje Mornara iz Bara, od strane Partizana, Aba League, mada mi je ipak prvi izbor pobeda gostiju iz poluvremena po kvotici od 1,14-1,16. Mislim da je Mornar istorijski krs od tima, mislim da su svake godine sve gori i gori, i da na svetu tesko da postoji kosarkaska ekipa na ovako losem nivou, dok grad Bar i dalje ostaje na pocasnom, drugom mestu, najgore sredine za zivot, odmah iza Splita. Kvota na dvojku je 1,01 i ne bih rekao da je to kvota na Partizan, vec vise kvota protiv Mornara. Svidjaju mi se i neki klizni handicapi na Partizan po sto manjoj kvotici, znaci negde do sedam-osam, devet poena razlike, ali je predlog pobede Partizana iz poluvremena ipak bolji predlog. Prakticno, Partizan iako skandalozno igra a jos gore izgleda, ipak nema rezervne igrace, kao sto nema niti belce, niti srpske igrace, pa prakticno ko god bude igrao, bice deset puta jaci od onog krsa od tima, Mornara. Ovde zavrsavam sa predlogom za kladjenje, posto imam preca posla, moram da se bavim svojim kolegom iz prve, elitne lige, pa sve ostale kolege, neka slobodno preskoce ostali deo posta koji se ne odnosi na predlog za kladjenje. Hej @fic Nastavljam i danas sa postovima namenjenim samo tebi. Nastavljam da se borim za tebe, iako nisi moj najomiljeniji kolega sa Foruma. Mislim da nismo zasluzili "da nas odjavis" u sred sezone. Nisi prvi kolega koji je napustio, hoce da napusti, ili ce tek napustiti svetu Poslednju Sansu. Naravno da niko ne moze uticati na tebe, ako je to tvoja odluka, i ako mislis da smo zasluzili da nas "odjavis" u sred sezone, ali svi sa Foruma mislimo da ipak zasluzujemo barem neki malo gospodskiji odlazak. Mislimo da zasluzujemo barem jednu prosirenu recenicu da nam kazes sta ti smeta, da li mozemo nesto da promenimo, i da li sam ja razlog sto nas "odjavljujes", a ako jesam, taj problem mozemo najlakse da resimo. Ako su pak. razlozi padovi u realnom kladjenju, i to mozemo da resimo svi zajedno, potpuno sam siguran u to.  Danas cu da ti napisem sta gubis ako si zaista odlucio da nas "odjavis" u sred sezone. Kada si u cetvrtak onako lepo pao na francuzima, a odmah u petak jos jednom, na svojim predlozima u prvoj ligi svete Poslednje Sanse, i tako za samo dva dana sjebao sve ono sto si gradio dva i po meseca, meni se promenio zivot, i to na bolje. Postao sam drugi covek. Ispunio me je neki entuzijazam, neka radost, neka euforija, neki entuzijazam, nikada nisam bio sretniji u zivotu. A kada je jos i juce sveta Nemacka potopila Bosnu sa 7:0, pocevsi vec od drugog minuta da yebe i ne vadi, meni se ponovo vratila neodoljiva zelja da se svi mi iz svete Poslednje Sanse kad-tad skupimo jedan weekend zajedno. Ovo mi nije prvi put da mi u glavu dolaze ovakve gluposti, ali sada kada si pao dva puta uzastopno, jasno mi je da je jedan od razloga moja euforija i entuzijazam. Iako mislim da bi bilo jako lepo da se jednoga dana skupimo svi zajedno jedan weekend i jedemo i pijemo kao svinje, uvek sam bio siguran da mi nikada ne bismo bili u stanju da sedimo zajedno vise od dvadeset minuta. Kada god bih zamislio sve nas sa Foruma zajedno za stolom, uvek bi mi dolazile u glavu slike neke masovne tuce, pucnjave, nekog horora ... uvek bi video krv po zidovima restorana. Juce sam nakon utakmice Nemacke i BiH otisao u moj omiljeni bordel i poceo da skupljam informacije koliko bi me kostalo da organizujem zabavu za sve moje kolege sa Foruma, posto sam zeleo da sve troskove snosim samo ja. Smestaj i hranu sam sredio za manje od sedam sekundi, zapelo je oko alkohola, a o tome cu nekom drugom prilikom. Juce sam zapoceo pregovore oko orgija, tako da, ako sve bude u redu, ostalo bi da vi, sve moje kolege sa Foruma snosite samo troskove dolaska. I tu cu se potruditi da budem gospodin. Mojim omiljenim kolegama sa Foruma cu troskove dolaska pokriti bez problema, ali ti svakako nisi medju njima. Mojih omiljenih kolega sa Foruma ima samo tri, a to su @nutrija pa prazno, pa @pena29 pa @jeneri29 Hej kolega @fic A sada cu da ti ispricam na kakve sam sve probleme nailazio u organizaciji nase zajednicke zabave jednoga dana. Kao prvo, zamislio sam da se mi iz prve lige svete Poslednje Sanse na neki nacin odvojimo od ovih amatera iz drugoligaskog blata. Pozeleo sam da mi imamo Premium zabavu, a oni narodnu zabavu. Moj omiljeni bordel ima Top prostitutke za, kako samo ime i kaze, elitne klijente, i njih nije lako dobiti, jer postoji lista cekanja, a kada i nekako docekas svoj red, to skupo kosta. Da ne govorim o tome, da svako cekanje cesto zavrsi i tucom medju klijentima, jer se uvek nadje neka budala koja zeli elitni ili Premijum orgazam preko reda. Juce sam otisao u moj omiljeni bordel samo da skupim informacije. Problem je sto su cene usluge nakon godina Covida otisle do granica pristojnosti. Juce sam pitao jednu damu koliko bi nas iz prve lige kostala Premijum zabava, sa Top, elitnim prostitutkama. Uopste nisam hteo da se bavim drugoligasima, amaterima, za njih cemo uvek lako naci ulicarke, dame koje se vuku oko zeleznicke stanice. Poceli smo pregovore sa njenim pitanjem "koliko nas ima?" Rekao sam devetorica, znaci racunao sam i tebe u elitu. Nisam joj rekao da nas ima osmorica, vec devetorica, gledaj da to nikada ne zaboravis. Onda me je ona pitala da li zelim da svu devetoricu ona sama zabavlja, ili treba da dovede svoje koleginice sa posla. Onda sam je ja pitao " a sta je jeftinije" a dama je odgovorila da nista nije jeftino kada hoces da si Premijum elita. Pregovore smo nastavili time sto sam morao da znam, ako vec kosta koliko kosta, sta mozemo da dobijemo, odnosno kakve sve usluge mozemo da trazimo, i gde su granice. Rekla je samo " ... nista se ti ne brini, dobro znam sta moji klijenti najvise vole, nece biti nikakvih problema ..." Hej @fic Teorijski receno, negde sam na polovini pregovora. Ima neke nade, ali sve ide dosta tesko. Ima dosta problema, ali ni ja nisam bilo ko. Za sada ima najvise problema oko alkohola, mozda nece biti bas lako da na zabavu unesemo i opijate, a za cenu Premijum usluga cemo tek videti. Za sada sam cene prepolovio, ali ono sto je najbitnije, i tebe sam racunao, kao da si jos uvek medju nama. A da ti ne govorim kako sam se tek brukao pred damom. Kazem ja njoj da na nasem Forumu, imamo svakakve budale. Pita ona mene "pa kakav ste vi to Forum ...?????" Rekao sam joj "bolje ne pitaj". Rekao sam joj i da medju nama imamo i Papu (mislio sam na kolegu @Marko15) rekao sam joj da je on nas neki moralni policajac na Forumu i da on svima nama odredjuje sta su apsolutne slobode i dokle ide moral. Rekao sam dami, da on mozda ne bi pristao da ucestvuje u zabavi, jer ima neke poremecaje u svom sistemu vrednosti. Pita ona mene " ... sta ne bi taj tvoj kolega pristao ..."  Kazem joj da bi mozda poceo sa onim klasicnim ... kuca, porodica zena ... Znas sta mi je odgovorila? "Ne brini, opusti se, to svi moji klijenti kazu kada dodju prvi put. Ako je to jedini vas problem na Forumu, opusti se, to prepusti meni." Hej @fic Ako si zaista odlucio "da nas odjavis" i ako oko toga nema vise pregovora, ucini to gospodski, a ne kao seljak. Zavrsi sezonu kao gospodin, dozvoli nam da se (teoretski) skupimo svi zajedno jedan weekend, dozvoli sebi da vidis sta su sve Premijum dame u stanju da ucine. Tebe nisam stavio u narodnu zabavu sa ulicarkama, gde su nase kolege iz drugoligaskog blata, tebi sam (teorijski) obezbedio Premijum zabavu. Cak sam sredio da ako se nas moralni policajac na Forumu, kolega @Marko15 na nasoj zabavi budeo bavio moralom, i bude glumio Papu, uvek ce moci da gleda nase orgije. Gledanje se ni u jednom bordelu na svetu ne naplacuje, ako ste godisnji pretplatnik. Saljem ti fotografiju dame sa kojom sam pregovarao. Foto je sa njenog profila, dok je na drugoj fotografiji cenovnik, (za sada) njena poslednja ponuda, a koju sam prakticno prepolovio nakon teskih pregovora, a samo za tebe, jer si moj kolega iz prve, elitne.
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 16.11. u 23:12 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 16.11. u 23:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Finska - Grčka   X2   1,22 (bet365) https://www.rezultati.com/utakmica/CCP61wD9/#/detalji
    • Change /17.11/12.30/ Serie A Woman Juventus vs Sassuolo 1 + over 1,5 goal. 1,23  Snai
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use