Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 10.3.2024.


IzudinB

Recommended Posts

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Link to comment
Share on other sites

Liverpool vs ManCity, zivelo kockanje, najzdravija stvar na svetu.

Danas cete i uzivo moci da se uverite zasto je kockanje najzdravija stvar na svetu, a kockari najzdravija bica na planeti. Kao prvo, kvote. Ima za svakoga po nesto. Tesko da cete cesto biti u prilici da vam nude kvotu od 3,00 na Liverpool kod kuce. Jos redje cete doziveti da vam neko nudi kvotu od 2,25 na pobedu gradjana. Ko voli da se nervira sa cekanjem X, neresenog ishoda na mecu, bas kao i ja, ima u ponudi neverovatnu kvotu na X od 3,75.

Ako postoji barem jedan kolega sa Foruma koji voli da se kladi na X, taj sigurno zna kakav je to horor cekati nereseni ishod na mecu. to je gore od slusanja opere ili citanja poezije, 90 minuta plus nadoknada cini sedenje na iglama, i kidanje nerava. Ako je trenutni rezultat nereseno, pod stresom ste, jer svakog trenutka mozete da padnete. Ako neko vodi, jos vise ste pod stresom, jer svakog trenutka, ekipa koja vodi, moze da udvostruci vodjstvo. A ako neka ekipa vodi sa 2:0 ... onda vas zivot vise nema smisla... tako da nikada niste mirni sa cekanjem neresenog ishoda. Bas zato i sluzi ta kvota od 3,75 da naplatite svu patnju i stres. nesto poput uzbudjenja da poyebete rodjenu sestru sopstvene zene, pod uslovom da se za takav skandal nikada ne sazna.

Dakle, sto se tice kvota, ima za svakoga po nesto, na vama je samo da pogodite jedan od tri moguca ishoda. Magija kockanja je i u tome sto vam kladionice nude kvote od 3,00 3,75 ili 2,25 a da vas niko nista ne tera, vec samo "uzmi ili ostavi". Kladionice nikoga nista ne teraju, kao sto vas teraju da idete u skolu, da radite, da se ozenite, da ucite, da idete u crkvetine, ili vas teraju da slusate klasicnu muziku. 

Uzmite sta god hocete iz danasnjeg meca, i uzivajte, jer kladionice nikoga nista ne teraju, vec samo nude, jer su humane. Kvote na pobednika Premier League su 2,00 na ManCity, 3,25 na Liverpool i 3,75 na Arsenal, iako su trenutno prvi na tabeli.

Za kraj samo da kazem da, koliko se secam, medjusobni mecevi ova dva trenera su samo jednom ili nijednom zavrseni bez ijednog gola, a secam se i da je Liverpool u jednoj sezoni osvojio cak 97 ili 99 bodova u sezoni, pa opet nisu osvojili titulu.

Zivelo kockanje, najzdravija stvar na svetu, ziveli kockari, najzdraviji ljudi na planeti, uzivajte u danasnjem mecu, uzivajte u svetoj Premier League i njenoj uzbudljivoj zavrsnici.

Link to comment
Share on other sites

Idemo sada lijepo se ustat i jednim gromoglasnim pljeskom pozdraviti najjaču glavu na ovom "smiješnom forumu" kako On voli šaljivo reci. Ne samo zbog ovog pogodjenog X slovima "iksa" već zbog svega što radi na ovom forumu, i svaki tjedan "pro bono publico" dobijemo tiket prosječne kvote  1.80 koji većinom prodje. Kako znam, pa znam jer iz sjene sve ispratim i...uzmem neku kintu. Hvala ti veliki Leonardo, da se mene nešto pita na ovom forumu, a ne pita hvala Bogu žrtvovao bi par analiza od tvojih "hejtera" u Tvoju čast he he he (neizostavni "he he he" je morao biti upotrijebljen) . 

prije 7 sati, LeonardoDrugi said:

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use