Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 9.3.2024.


IzudinB

Recommended Posts

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Link to comment
Share on other sites

Premier liga

Manchester Utd - Everton (13:30) bet365
Sudac: Simon Hooper (4.82)
Prosjek ekipe 1: 2.33
Prosjek ekipe 2: 2.07    

Screenshot_1.png
 

Bournemouth - Sheffield Utd (16:00) bet365
Sudac: Anthony Taylor (5.00)
Prosjek ekipe 1: 2.04
Prosjek ekipe 2: 2.81

Screenshot_2.png
 

Crystal Palace - Luton (16:00) bet365
Sudac: Sunny Singh Gill (-)
Prosjek ekipe 1: 1.93
Prosjek ekipe 2: 1.88

Screenshot_3.png
 

Wolves - Fulham (16:00) bet365
Sudac: Tony Harrington (3.50)
Prosjek ekipe 1: 2.48
Prosjek ekipe 2: 2.30

Screenshot_4.png
 

Arsenal - Brentford (18:30) bet365
Sudac: Robert Jones (4.60)
Prosjek ekipe 1: 1.52
Prosjek ekipe 2: 2.26

Screenshot_5.png
 

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Primera

Valencia - Getafe (14:00) bet365
Sudac: Juan Pulido Santana (5.64)
Prosjek ekipe 1: 1.85
Prosjek ekipe 2: 3.63

Screenshot_6.png
 

Cadiz - Atletico Madrid (16:15) bet365
Sudac: Pablo González Fuertes (4.40)
Prosjek ekipe 1: 2.70
Prosjek ekipe 2: 2.07

Screenshot_7.png
 

Granada - Real Sociedad (18:30) bet365
Sudac: Juan Martínez Munuera (4.17)
Prosjek ekipe 1: 2.58
Prosjek ekipe 2: 2.67

Screenshot_8.png
 

Girona - Osasuna (21:00) bet365
Sudac: Mateo Busquets Ferrer (5.36)
Prosjek ekipe 1: 1.96
Prosjek ekipe 2: 2.04

Screenshot_9.png
 

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Serie A 

Cagliari - Salernitana (15:00) bet365
Sudac: Francesco Fourneau (5.00)
Prosjek ekipe 1: 1.82
Prosjek ekipe 2: 2.36

Screenshot_10.png
 

Sassuolo - Frosinone (15:00) bet365
Sudac: Federico La Penna (5.17)
Prosjek ekipe 1: 1.92
Prosjek ekipe 2: 2.64

Screenshot_11.png
 

Bologna - Inter (18:00) bet365
Sudac: Luca Pairetto (4.25)
Prosjek ekipe 1: 1.8
Prosjek ekipe 2: 1.24

Screenshot_12.png
 

Genoa - Monza (20:45) bet365
Sudac: Ermanno Feliciani (3.67)
Prosjek ekipe 1: 2.38
Prosjek ekipe 2: 2.50

Screenshot_13.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

(Koeficijenti 9.3. u 00:52 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Girona - Osasuna 1 (1.57) bet365

Nakon fantastičnog početka sezone, nastupi Girone u posljednje vrijeme nisu konstantni u ligi. Ekipa će se nadati povratku na pobjednički niz protiv Osasune večeras.

Prethodni dvoboj na Osasuninom terenu završio je pobjedom gostujuće Girone rezultatom 2-4. Međutim, Girona je izgubila tri od posljednje četiri ligaške utakmice, ali se još uvijek nalazi na drugom mjestu na tablici. Tri od posljednje četiri ligaške utakmice Girone su završile s više od 2.5 gola. Girona je nakon pobjede od 3-0 protiv Rayo Vallecana doživjela poraz od 1-0 protiv Mallorce. Njihov bodovni jaz s ekipama ispod njih se smanjuje jer su ispustili bodove u tri od posljednje četiri ligaške utakmice.

S druge strane, Osasuna je produžila svoj niz bez poraza na četiri utakmice pošto je ekipa pobijedila u svojoj posljednjoj ligaškoj utakmici protiv Alavesa, rezultatom 1-0. Takav nastup ekipe Osasune navodi me da očekujem izuzetno konkurentan dvoboj na stadionu Municipal de Montilivi tako da oprezno sa ulozima.

Ove dvije ekipe su ostvarile po dvije pobjede u posljednje četiri međusobne utakmice. Na ovom terenu su se sastali samo sedam puta u prošlosti i Girona je izgubila samo jednom.

Domaća forma je toliko različita od gostujućih nastupa Girone jer ekipa slijedi izuzetan niz od deset utakmica bez poraza u svim natjecanjima. U tom su nizu ostvarili osam pobjeda. Napad Girone postigao je 27 golova u tih 10 utakmica, što je vrijedno napomenuti.

S druge strane, jedina stvar na koju se Osasuna može osloniti iz svojih nedavnih gostovanja je ofenzivna linija koja je postigla 8 golova u posljednjih osam ligaških gostovanja. Budući da Girona ima prednost u međusobnim omjerima, podržat ću pobjedu domaćina kao glavni izbor za ovu utakmicu po kvoti 1.57 u bet365 kladionici koja računa okladu automatski dobitnom ako Girona povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat.

Screenshot_213.jpg

(Koeficijenti 9.3. u 12:30 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Arsenal - Brentford | Pobjeda Arsenala sa 2 ili više golova razlike (1.61) bet365

Sjajna igra u prvom poluvremenu odvela je Topnike do uvjerljive pobjede od 6-0 u gostima protiv Sheffield Uniteda. Raskorak u kvaliteti između ove dvije ekipe bio je očit jer momčad Mikela Artete nije imala problema zadržati svoj niz pobjeda. To je bila sedma uzastopna pobjeda Arsenala u Premier ligi.

Topnici će i u subotu biti veliki favoriti. Oni igraju protiv Brentforda koji nije upisao pobjedu u četiri prethodna ligaška nastupa. Pčele su barem uspjele prekinuti niz od tri poraza tako što su prošlog tjedna na Gtech Community stadionu odigrale 2-2 protiv Chelseaja. Utakmica je obilježena prekrasnim golom Yoanne Wisse.

Arsenal ulazi u ovu utakmicu s četiri pobjede i jednim remijem u prethodnih pet susreta protiv Brentforda. Taj niz uključuje i dvije tijesne pobjede Topnika od 1-0 ove sezone. Jedna je došla u trećem kolu Liga kupa, a druga u utakmici Premier lige, obje odigrane na Gtech Community stadionu.

Arsenal je pobijedio sedam utakmica zaredom u Premier ligi. Svaka od posljednje četiri pobjede došla je s barem tri gola razlike. Topnici su postigli barem pet golova u tri od ta četiri susreta. Momci Mikela Artete trebali bi imati dovoljno prostora da nastave s takvom nevjerojatnom ofenzivnom formom i u ovoj utakmici.

Brentford je izgubio tri i odigrao jedan remi u prethodna četiri nastupa u ligi. Primili su šest golova u posljednje dvije utakmice protiv Manchester Cityja i Chelseaja. Glavni izbor je pobjeda Arsenala s dva ili više golova razlike po kvoti od 1.61 u bet365 kladionici.

Screenshot_212-1.jpg

(Koeficijenti 9.3. u 12:53 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Na ovom smesnom Forumu imamo seljacki obicaj da najpre sacekamo da neki pacijent objavi analizu ili predlog, pa ako predlog prodje, nikome nista, a ako padnemo, onda cemo autora posta proglasiti cirkusantom koji nema pojma. Ranije sam znao na Forumu da predlozim "cekanje neresenog ishoda" nekih ekipa, uz postepeno povecavanje uplate, gde su me posetioci Foruma proglasili za bolesnu osobu, ako X, nereseni ishod ne bi dosao u roku od dva dana. Onda sam odustao od toga, jer teorije psihologije kazu da vi budale ne mozete ubediti argumentima, vec samo batinom ili palicom. 

Danas sam odlucio da se ne povucem, zbog gorih od sebe, odnosno da ne padnem pod uticaj vecine, jer kao sto svi znamo, ako dozvolimo vecini da odlucuje, sve ce otici u tri pick*#*ke materine. Tako je i nastala demokratija, kada su prvi put dozvolili da se slusa sta vecina misli. To se desilo davno kada su se na jednoj planini sreli Aristotel, Sokrat i tri cobana koji su tamo cuvali ovce, pa su glasali sta da rade, i gde su, naravno pobedili cobani.

Danas cu predloziti dvanaest parova, gde bi, po mojim nekim kriterijumima, moglo da dodje vise X-eva, neresenih ishoda, nego pobeda nekih ekipa. 

Sada necu da gubim vreme i trosim tastaturu na argumente, jer kao prvo, svi vi sa Foruma uopste niste u stanju da me pratite. Kao drugo, nemate kapacitete da razumete o cemu pricam. Kao trece, u vasim slucajevima, argumenti nista ne znace, potrebna je batina ili palica. Kao cetvrto, necu da gubim vreme, a ni trosim tastaturu, kako bi sve ovo mogi da iskoristite, da li kroz singlove ili sisteme, jer znam da medju vama jos uvek ima onih koji misle da je Zemlja ravna ploca, ili da ameri nisu bili na Mesecu.

Na kraju, ono sto nikada necete raumeti, i sto  je vas najveci problem, a to je da na zivot i kockanje gledate svojim ocima. Pa da vam objasnim to jednim primerom iz moje zgrade. U mojoj zgradi postoji jedan ljubavni par, koji vec dugo zivi zajedno. On je neki muzicar, slobodni umetnik i izgleda kao Loris Karius, golman Newcastla. Dakle, visok je dva metra, izgleda kao Top model sa nekom skandinavskom lepotom, plavim ocima i negovanim telom. On je najpozeljniji muskarac u gradu, zene padaju u nesvest kada ga vide, gde god udje, ulazi preko reda, a na drustvenim mrezam ima sto miliona pratilaca. U zgradi mu zene ostavljaju ljubavne poruke, brushaltere i sitne poklone.

On zivi vec dugo, i nema nameru da prestane, sa jednom devojkom, koja je ista Simona Halep, majko moja. Mala, niska, nikakva, sise onako, guza onako, cak ni ne deluje da pravi cuda u krevetu. Za vecinu koji su je videli, izgleda cak i gore od Simone Halep. Ostale zene hoce da izvrse samoubistvo, niko ne moze da poveruje sta je Karius video u Simoni, kada moze da ima zenu kakvu pozeli, i jos cekaju u redu.

Jedini ja u zgradi ga razumem. Sve je toliko jednostavno. On nju ne gleda vasim ili nasim ocima, vec svojim, a to vi nikada necete razumeti jer ste seljaci. U njegovim ocima, ona je najlepsa zena na svetu, za njega postoji samo Simona i niko vise.

Dakle, u mojim ocima, na vecini ovih utakmica bi "trebalo" da dodje X, nereseni ishod, i to bi moglo da se iskoristi, da li kroz singlove, sisteme ili igru "X, nereseni ishod u barem jednom poluvremenu" ali necu uopste da gubim vreme da vam objasnjavam, jer svi vi sa Foruma i ja nismo na istom nivou, vi na zivot i kockanje gledate svojim ocima, bas kao i sve one zene koje nista ne razumeju u vezi Kariusa i Simone Halep. Ili da se preciznije izrazim, kao na onoj planini, gde su bili oni cobani sa Sokratom i Aristotelom, kada bi svi mi glasali na Forumu, mene bi vecina proglasila cirkusantom, a vas zdravim osobama.

Zato sam ove predloge za potragu za X, neresenim ishodima na utakmicama, napisao samome sebi, a ne vama, iskljucivo da testiram sebe i svoju pamet

Estudiantes Rio Cuarto vs Racing de Cordoba (Argentina, Nacional B

CA Atlanta vs Gimnasia y Tiro (Argentina, Nacional B

Sampdoria vs Ascoli (Serie B

Spezia vs Sudtirol (Serie B

Racing Santander vs Tenerife (Spanija, segunda

Mirandes vs Eldense (Spanija, segunda

Albinolefe vs Novara (Serie C, grupa A

Trento vs Virtus Verona (Serie C, grupa A

Spal vs Rimini (Serie C, grupa B

Alaves vs Rayo (Spanija, Primera

dok iz Serie A tek treba da izbacim dva predloga, a jos uvek ne mogu da se odlucim koja, pa cu postaviti cak cetiri predloga, gde bi mogli doci nereseni ishodi

Bologna vs Inter

Lecce vs Verona

Lazio vs Udinese

Fiorentina vs Roma

 

 

Link to comment
Share on other sites

Danas mi je od nogometa Bayern izgledan. I u prvoj ligi PŠ dvojica kolega su ga postavili, pobjedu i više od 1 gola. Što se Arsenala tiče ne bih se baš zaletavao. Vidim da su im upitni najopasniji igrači Saka i Martinelli.

No pišem ovdje više zbog tenisa. Zanima me jel itko prati i/ili se kladi na Indian Wells pa da podijeli neko svoje mišljenje. Konkretno, jel gledao itko ovoga Kypsona? Humbert koji je u jako dobroj formi, osvojio je Dubai prošli tjedan i pobjeđivao dobre igrače, igra danas protiv njega. Nisam nikada gledao Amera. Tečaj je 1,2 na Humberta, vjerojatno premali.

Fritz je tu po istome tečaju vjerojatno bolji izbor. Igra protiv Tabila koji je ništa posebno. Fritz je u dobroj formi. Izgubio je zadnji meč od Arnaldia na betonu, ali nije ni to loše da je odmorio do Indian Wellsa. Prije tog poraza je imao osvojen turnir.

Zhang mi po ovome tečaju izgleda primamljivo. Nardi je bezveze igrač i ako Kinez bude dovoljno koncentriran morao bi to pobjediti. Tečaj je iznad 1,4 kako gdje.

Vjerojatno ću odustati od Humberta po ovome tečaju, osim ako me netko uvjeri da je ovaj Amer katastrofa od igrača.

Link to comment
Share on other sites

Ja gledam  negde do 3-4 ujutro.  Ali  igram malo  uvrnuto? Odigram oko 20 parova na bet365 za 1 euro. Otprilike to  mi  prodje jednom u  par godina. Igram Live negde na sredini  seta i  ako primetim  da jedan od tenisera ne gub i svoju  servu  onda krenem sa progresivnim  kladjenjem  na njega. krenem sa ulogom  od 10 e. Kvota se vecinom  krece od 1.2-1,5 i  tu  cesto  dodjem  do  par stotina evra i  onda kesiram. Kad padnem  ( a to se cesto  desava idem ispocetka). meni  je zanimljivo  i  volim  te nocne turnire.

Link to comment
Share on other sites

Ja sam od početka Indian Wellsa odigrao samo dva para i to oba uživo, a van toga nisam ništa niti pogledao. Popratim rezultate i statistiku i to je to. Pogodio sam O'Conella preko 3 tečaj protiv Drapera i pola profita izgubio na Andreevi. To je bilo isti dan. Prošli bi mi još neki mali tečajevi da sam ih igrao, primjerice jučer, ali to sve više izbjegavam. S obzirom da ću danas ostati kući, vjerojatno ću pratiti mečeve.

Link to comment
Share on other sites

  • IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Bayern Munich - Bayer Leverkusen - 1 i oba daju (2.60) ili Harry Kane postiže gol (1.80) bet365 Na Allianz Areni očekuje se prava nogometna poslastica jer se sastaju dva vodeća bundesligaška kluba u derbiju sezone. Bayern se nada da će zadržati savršeni niz protiv aktualnog prvaka, Bayer Leverkusena. Bavarci su u vrhunskoj formi i u posljednje tri utakmice u svim natjecanjima postigli su nevjerojatnih 20 golova. Ovaj niz uključuje i impresivnu pobjedu od 9-2 nad hrvatskim prvakom Dinamom u prvom kolu Lige prvaka. Njihova posljednja žrtva bio je Werder, kojeg su prošlog vikenda svladali s uvjerljivih 5-0 na gostovanju, u utakmici u kojoj Bremen nije uputio niti jedan udarac na gol tijekom cijelih 90 minuta. Bayer Leverkusen također ulazi u ovaj dvoboj s visokim moralom, nakon što su prošlog vikenda preživjeli težak ispit protiv Wolfsburga, ostvarivši dramatičnu pobjedu od 4-3 uz kasni pogodak Victora Bonifacea na BayAreni. Obje momčadi zabijaju bez problema na početku sezone, pa nas u subotu očekuje prava golijada. Bayern je posebno ubojit u napadu, postigavši 20 golova u posljednje tri pobjede, dok je Leverkusen u svakoj od prethodne tri pobjede u svim natjecanjima zabio najmanje četiri gola. Međutim, momčad Xabija Alonsa pokazuje ranjivosti u obrani, primivši barem jedan gol u tri od posljednje četiri utakmice, uključujući tri pogotka u prošlotjednoj pobjedi nad Wolfsburgom. Ozljede i izostanci Bayern se suočava s nekoliko izostanaka u obrani. Hiroki Ito neće biti na raspolaganju do listopada, dok će Josip Stanišić biti van terena do studenog. Desni bek Sacha Boey neće biti dostupan sve do prosinca. Napadač Arijon Ibrahimović trebao bi se vratiti početkom sljedećeg mjeseca, dok će vratar Daniel Peretz izostati još nekoliko dana. Međutim, dobra vijest za Bayern je povratak Manuela Neuera, koji će ponovno zauzeti mjesto između vratnica. S druge strane, Bayer Leverkusen nema problema s ozljedama. Bayern: Neuer; Laimer, Upamecano, Kim, Davies; Kimmich, Pavlović; Olise, Musiala, Gnabry; Kane Leverkusen: Hradecky; Tapsoba, Tah, Hincapié; Frimpong, Palacios, Xhaka, Grimaldo; Terrier, Wirtz; Boniface S obzirom na sve navedeno, oklada na pobjedu Bayerna i oba tima daju gol čini se kao odlična opcija, s koeficijentom 2.60 u bet365 kladionici. Također, vrijedi se kladiti na to da će Harry Kane postići gol u bilo kojem trenutku, uz koeficijent 1.80. Engleski napadač već je postigao pet golova u prva četiri kola ove sezone, a postigao je i četiri pogotka protiv Dinama u prvoj utakmici Lige prvaka. (Koeficijenti 27.9. u 20:57 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Newcastle - Manchester City - Haaland daje gol (1.72) bet365 Branitelji naslova prošlog su vikenda odigrali remi od 2-2 na svom terenu protiv glavnih rivala za titulu, Arsenala. Neposredno prije kraja prvog poluvremena Leandro Trossard je zaradio crveni karton za Arsenal. City je u tom susretu uputio čak 33 udarca na gol, a kasni izjednačujući pogodak postigao je John Stones u osmoj minuti sudačke nadoknade. Momčad Pepa Guardiole i dalje drži prvo mjesto na tablici s četiri pobjede i jednim remijem u prvih pet kola. S druge strane, Newcastle je prošlog vikenda pružio najslabiju predstavu ove sezone, nakon što su izgubili sa 3-1 u gostima kod Fulhama. Nešto očito ne štima u ekipi Eddieja Howea ove sezone. Iako njihov ukupni skor nije loš, nastupi su daleko od optimalnih i Newcastle trenutno ne izgleda kao momčad koja bi mogla konkurirati za europska natjecanja. Ozljede i izostanci Newcastle će se suočiti s problemima zbog ozljedda nekoliko ključnih igrača. Callum Wilson, Sven Botman i Jamaal Lascelles, te Lewis Miley i dalje su izvan terena, a Wilson se neće vratiti prije sljedeće reprezentativne stanke. Trener Eddie Howe također je otkrio da Matt Targett neće igrati ovog vikenda, dok je napadač Alexander Isak pod znakom sumnje zbog ozljede nožnog prsta te ovaj tjedan nije trenirao s prvom momčadi. S druge strane, Manchester City dolazi bez ključnog veznjaka Rodriga, koji je ozlijedio ligamente koljena i propustit će ostatak sezone nakon operacije. Također, Oscar Bobb i Nathan Ake su na listi ozlijeđenih, dok Kevin De Bruyne nastavlja oporavak. Nakon što je Pep Guardiola u pobjedi u EFL Kupu nad Watfordom u tjednu napravio devet promjena u sastavu, očekuje se povratak glavnih igrača za susret s Newcastleom. Newcastle: Pope; Livramento, Schar, Burn, Hall; Tonali, Guimaraes, Joelinton; Gordon, Isak, Barnes Manchester City: Ederson; Akanji, Dias, Gvardiol; Lewis, Kovačić; Savinho, Bernardo, Gundogan, Doku; Haaland Obrana Newcastlea pokazala je mnoge slabosti prije tjedan dana na Craven Cottageu. Svaka od posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima završila je s golovima na obje strane, što će sigurno biti dobra vijest za Erlinga Haalanda. Nevjerojatni norveški napadač prošlog je vikenda postigao svoj deseti pogodak u sezoni protiv Arsenala. Zabio je u svakoj od prethodnih pet utakmica u ligi, a sada ga čeka propusna obrana Newcastlea, pa je za očekivati da će ponovno biti strijelac s koeficijentom 1.72 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 27.9. u 20:07 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • dvoboj rumunjske druge lige. domaćini su posljednji na tabeli sa katastrofalnim učinkom i čak 21 primljenim zgoditkom u 7 kola. s druge strane targoviste nešto bolje plasirano ali sa mnogo boljim sveukupnim dojmom. očekujem pobjedu gosta (ne bi ni prijelaz iz 1 u 2 isključio) i barem 2 gola na utakmici
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use