Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Cetvrtak,13.5

Kosarkas12

Recommended Posts

Ferrer-Cilic 2,kvota 2,40..

naime cilic je jucer pomea schwanka sa 2-0..u 2. setu sa 6-0....

al Ferrer je gubia jucer u 3. setu od baghdatisa 2-4, s tim da je bagy servira i ima 40-0,te prokocka to,i ferrer vratia na 3-4...dosli do 5-4 za bagya,a ferrer na svoj servis spasia match loptu...i na kraju je ipak pomalo s(p)retno slavia sa 7-5...al uopce me nie odusevia sa igrom..tako da danas po meni ovo Cilic gazi,jer ipak je uspia nac svoju formu...a da ne spominjem da je Cilic puno lakse svlada Bagya prosli tjedan...nego sinoc Ferrer

totalno je lose odigra Cilic..razocarenje veliko :(

Njemačka-Malta      zbroj golova X=3        2 1,60

Ovdje očekujem glatku pobjedu njemačke sa 4-6 golova razlike

FC Basel-Xamax    1. poluvrijme zbroj golova X=1      2 2,00

Basel je u borbi za prvaka i u zadnjem kolu igra protiv Y.B.Berna koji drži 1. misto. U utakmicu će ući jako motivirani i oćekujem da će srušiti tu seriju da 3 (a možda i više) utakmica  za redom protiv Xmaxa nije palo više od 1 gola u 1. pol.

Broj utakmica: 2 Ulog: 47,62 kn MT (5%): 2,38 kn

Uplata (Ulog + MT): 50,00 kn Tečaj: 3,20 Dobitak: 152,38kn

Istra 1961-Rijeka   1   1.70   17:00h

Za danas igram Istru.Istri gori pod petama a Rijeka ne može ni vamo ni tamo.

Istri nije dovoljan bod na ovoj utakmici jer su udaljeni od zone ispadanja samo 2 boda.

U slučaju da Inter dobije danas doma, što je moguće jer mu gori pod petama, vjerujem da Rijeka danas nebude igrala u punom sastavu, a i općenito je poznato da je Rijeka jako loša na gostovanjima.Rijeka gostuje u Puli bez Čaglja, Đalovića i Pamića te s dvojbenim Križmanom i Gercom...

Slaven Belupo-Varteks   x2   1.90   17:00h

Varteksu gori pod petama i treba im bar bod da prođu dalje.Poznato je da si ova dva kluba pomažu , tako je bilo i u kup tekmi gdje je Slaven pomogao Varteksu i gdje je Varteks slavio u obe tekme.Bilo bi glupo gledat Varaždinskog predstavnika u 2. Ligi....(ja sam iz okolice varaždina pa znam te inormacije nadam se da čemo uzeti lovu dns...)

kao što sam rekao.... ;D

Istra 1961-Rijeka   1   1.70   17:00h

Za danas igram Istru.Istri gori pod petama a Rijeka ne može ni vamo ni tamo.

Istri nije dovoljan bod na ovoj utakmici jer su udaljeni od zone ispadanja samo 2 boda.

U slučaju da Inter dobije danas doma, što je moguće jer mu gori pod petama, vjerujem da Rijeka danas nebude igrala u punom sastavu, a i općenito je poznato da je Rijeka jako loša na gostovanjima.Rijeka gostuje u Puli bez Čaglja, Đalovića i Pamića te s dvojbenim Križmanom i Gercom...

Slaven Belupo-Varteks   x2   1.90   17:00h

Varteksu gori pod petama i treba im bar bod da prođu dalje.Poznato je da si ova dva kluba pomažu , tako je bilo i u kup tekmi gdje je Slaven pomogao Varteksu i gdje je Varteks slavio u obe tekme.Bilo bi glupo gledat Varaždinskog predstavnika u 2. Ligi....(ja sam iz okolice varaždina pa znam te inormacije nadam se da čemo uzeti lovu dns...)

kao što sam rekao.... ;D

Jesi ih skinia, baš si ih pogodia u sridu, al na moju žalost ja san se odrekao hrvatske lige (što se klađenja tiče).

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use