Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

srijeda, 12.5

vedry99

Recommended Posts

Colorado-Philadelphia 2 1,55 SS 4-3

philadelphia kvalitetnija momčad i danas ima veliku prednost u pičerima jer oni imaju odličnog startera dok colorado dosta slabijeg. cijela udaračka postava je puno bolja kod philadelphie i ovo bi lako moglo i u hendikepu završit. 1,9 je koeficjent na hendikep.

ova je tekma jučer bila odgođena i igrat će se danas u 21:10. sve ostaje isto kako je i jučer trebalo biti. A ima i jedna u pola 3 poslije pola noći. uglavnom ova analizirana je ona u 21:10. sretno

Ja ću za danas odigrati jedan opuštajući, APP listić

Fulham - Atletico Madrid  X  @ 3,50  ->  Hrvatska Lutrija

Philadelphia Flyers - Boston Bruins  X  @ 3,90  ->  Hrvatska Lutrija

Ukupan koef: @ 13,65

- finale eurposke lige i jasno je da je sve moguće na jednu tekmu, ja si kontam zašto baš ne bi bilo nerješeno pa da se igraju produžeci pa čak i penali...

- 6. tekma u ovoj seriji u NHL-u i sigurno je kako će biti vrlo zanimljiva jer je boston vodio 3:0 u pobejdama i ako ovu tekmu dobije Phily izjednačit će seriju na 3:3 u pobjedama i bit jako blizu senzacije da preokrenu početnih 3:0 na 3:4 u pobjedam (to nije nemoguće ali se ne događa tako često)...vjerujem da će ovo biti vrlo zanimljiva i napeta tekma pa također mislim da bi mogla otić u produžetak...do sada su dvije tekme išle u produžetke između ova dav tima u ovoj seriji i svaki puta je rez bio 5:4 ali je svki puta pobjednik bio drugi (svaki puta je domaćin slavio, dakle jednom Boston i jednom Philadelphia)...znači ovo je jako bitna tekma i za jedne i za druge jer Boston sigurno ne želi igrati 7. tekmu nakon takvog vodstva u seriji pa bi se ovdje vrlo lako mogao dogoditi X

Ja ću za danas odigrati jedan opuštajući, APP listić

Fulham - Atletico Madrid   X   @ 3,50   ->   Hrvatska Lutrija

Philadelphia Flyers - Boston Bruins   X   @ 3,90   ->   Hrvatska Lutrija

Ukupan koef: @ 13,65

- finale eurposke lige i jasno je da je sve moguće na jednu tekmu, ja si kontam zašto baš ne bi bilo nerješeno pa da se igraju produžeci pa čak i penali...

- 6. tekma u ovoj seriji u NHL-u i sigurno je kako će biti vrlo zanimljiva jer je boston vodio 3:0 u pobejdama i ako ovu tekmu dobije Phily izjednačit će seriju na 3:3 u pobjedama i bit jako blizu senzacije da preokrenu početnih 3:0 na 3:4 u pobjedam (to nije nemoguće ali se ne događa tako često)...vjerujem da će ovo biti vrlo zanimljiva i napeta tekma pa također mislim da bi mogla otić u produžetak...do sada su dvije tekme išle u produžetke između ova dav tima u ovoj seriji i svaki puta je rez bio 5:4 ali je svki puta pobjednik bio drugi (svaki puta je domaćin slavio, dakle jednom Boston i jednom Philadelphia)...znači ovo je jako bitna tekma i za jedne i za druge jer Boston sigurno ne želi igrati 7. tekmu nakon takvog vodstva u seriji pa bi se ovdje vrlo lako mogao dogoditi X

Fulham - Atletico Madrid  X  @ 3,50  ->  Hrvatska Lutrija  FT 1:1

Philadelphia Flyers - Boston Bruins  X  @ 3,90  ->  Hrvatska Lutrija  FT 2:1

blizu, ali ok ovo je bio APP listić (ako prođe, prođe)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use