Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak, 11.5.2010

SlickOne10

Recommended Posts

Dajte ljudi ajmo malo pokrenuti ovaj forum.Prije se dosta pisalo i moglo se dosta dobrih parova nači.  >:(

Sutra baš i nije neki dan za kladionicu,ali kao i večina kockara moram barem nešto odigrati kako bi zadovoljio svoju potrebu  ;D

Ovo su moji parovi najvjerojatnije za sutra:

Ruch Ch. - Lech P.    2  2.15

Gloria Bis. - Unirea Urz. 2 1.75

Odabrao sam ove parove samo na temelju statistika,tako da ću sutra svakako provjeriti ostale informacije.Još uvijek se nisam odlučio za ulog.Ako ima neko bilo kakve informacije vezane uz ove klubove neka mi slobodno kaže. ;)

Evo ja igram single listić na NHL....ja to moram odigrat ;D

Vancouver - Chicago  k2  @ 1,90  -> Hrvatska Lutirja

- Domaćini u ovom susretu su u zadnjoj tekmi ostali bez po meni ključnog obrambenog igrača (Sami salo), no tu tekmu su ipak uspjeli pobjedit i otići u 6. utakmicu serije zbog neiskustva igrača Chicaga koji su se opustili a nisu trebali...no OK...u cijeloj seriji dominiraju pobjede u gostima pa tako mislijm da će biti i ovaj put, ne vjerujem da će Chicago dopustiti da serija ode u 7. utakmicu u kojoj je uvjek sve moguće ko penali u nogometi jer više nemaš vremena za popravak nakon te tekme...sigurno da će ići na pobjedu u ovoj tekmi a ja mislim da su bolja ekipa od Vanocuvera jr su to i dokazali u ovoj seriji...dakle konačan ishod na Chicago

danas tenis....

Nalbandian-Berdych 1 , kvota 2,00...

razlog vise za ovo je Nalbandian koi zivi za ovu podlogu,i zivi za 23.5 odnosno Rolland Garros...tako da sigurno nezeli uc u los ritam...naravno sa druge strane je jak Berdych koi uopce nie los ove godine..al s obzirom na iskustvo Nalbandian bi ovo triba rijesit u svoju korist...a kad se jos spomene kako je Berdych udarač koi dosta i faliva i pogada,a Nalbandian na iskustvo dosta toga dobro pretpostavi di ce i kako tuc Berdych...a razlog koi me najvise privuka jest da je Berdych ispa u Munchenu prosli tjedan od Peztschnera 2-1 u setovima..znaci da je bar malo uzdrman...a Petzschner je taj match slavia ponajvise radi iskustva i dobrog servisa pri kraju kad je bilo najpotrebnije to....

Dodig-Decoud 1, kvota 1,40...

Ovde se ne triba puno objasanjavat jer Dodig ove godine igra vrlo vrlo dobro challangere na zemljanoj podlozi a uz to igra pred svojim navijacima...(Zagreb)...a Decoud nelos igrac,al ima je problema nekakvih sa zdravljem,i nie nastupa u proslih 2 miseca bas na turnirima (challangerima)...tako da tek trazi zeljenu formu,dok Dodig ove godine ima i nekih finala i dobrih matcheva...

Melzer/Roddick vs Granollers/Troicki 1, kvota 1,35...

Prvi par je preiskusan kao prvo i osnovno...a drugo Melzer je dosta jak na mrezi,a nakon Roddickove bombe,ako Troicki ili Granollers vrate servis Melzeru nece bit tesko skucat to...a Roddick takoder igra odlicno na mrezi,ipak je to igrac koi igra vec 10-ak godina i vise servis-volley,tako da zna sa mrezom kako...dok sa druge strane cekaju dvojica koja se prvi put sastaju. Jest da je Granollers dosta dobar u parovima,al oboje su dosta mladi i neiskusni...A Troicki je udarač koi bas i nema neki osjecaj za mrezu...tako da bi ovo trebalo proc sigurno...nie velika kvota,al eto...samo da iman sta pratit....

samo bi doda jos 1 balun...

Cracovia-Wisla 2, kvota 1,55

Wisla jednostavno nesmi kiksat danas protiv ekipe sa sredine ljestvice....imaju bod vise od 2. Lecha...tako da mislin po statistici moraju dobit danas ako misle odrzat prvo misto...

evo od mene nešto..

Odra-Slask W.  1  2.20

Odra je ime Poljskog nogometa i danas omogućuje opstanak u ligi....i igra kod domaćih navijaća....

Gorica - Nafta  1  2.00

Gorica igra kod kuće i ima 35:30 gol razliku (kod kuće)....Nafta igra u gostima i ima gol razliku 16:29(u gostima)....

Nafta prima puno golova ja igram jedinicu....a sigurnije nešto je odigrati Gorica daje gol sa kvotom od 1.25.....

Celje - Olimpija LJ.  2  2.25

U kladionicama u Kosovu koeficijent na olimpiju pada sa 2.80 na 2.25....tako da igram čistu dvojku....

to je od mene danas....samo bih molio odgovor od admina zašto sam još uvjek početnik a aktivan sam na forumu i već sam malo duže vrijeme član...hvala na odgovoru.....pozdrav  ;D

to je od mene danas....samo bih molio odgovor od admina zašto sam još uvjek početnik a aktivan sam na forumu i već sam malo duže vrijeme član...hvala na odgovoru.....pozdrav  ;D

Nisam admin ali mogu ti i ja odgovorit, to je zato što do sad imaš samo 11 postova i nema veze koliko si dugo na forumu nego kada dostigneš određen broj postova onda će ti se taj status promjenit (on ti je nebitan, to je čisto ovako za ukras ili ti zanimljivost)

Kako bi prešli iz kategorije "početnik" u kategoriju "iskusni kladioničar" potrebno je imati 25 postova. Budući da vi trenutno imate 24 posta (karma je 11) onda ćete i sa sljedećim Vašim postom prestati biti "početnik"  ;)

a admine kad te vec tako dobro ide..ako mos meni objasni sta znaci ova karma i kad se i kako povecava ?

Karma, uz broj postova, predstavlja neku vrstu "rankinga" članova na forumu. Karma raste proporcionalno porastom broja postova (u određenom omjeru (nije 1:1)). Članovima koji aktivnije pišu ili koji napišu kvalitetnu analizu ili kvalitetan post mogu skupiti i do nekoliko "karma - bodova" na tom postu, a isto tako se karma može i smanjivati ukoliko neki članovi ne poštuju pravila foruma...

a admine kad te vec tako dobro ide..ako mos meni objasni sta znaci ova karma i kad se i kako povecava ?

Karma, uz broj postova, predstavlja neku vrstu "rankinga" članova na forumu. Karma raste proporcionalno porastom broja postova (u određenom omjeru (nije 1:1)). Članovima koji aktivnije pišu ili koji napišu kvalitetnu analizu ili kvalitetan post mogu skupiti i do nekoliko "karma - bodova" na tom postu, a isto tako se karma može i smanjivati ukoliko neki članovi ne poštuju pravila foruma...

ma ja san se stedia ovo vrime zadnje..jer cekan grand slamove,a sad predstoji rolland garros...uf...valjda ce se ispostovat tradicija dobivanja na grand slamovima :P

Evo ja igram single listić na NHL....ja to moram odigrat ;D

Vancouver - Chicago   k2  @ 1,90   -> Hrvatska Lutirja

- Domaćini u ovom susretu su u zadnjoj tekmi ostali bez po meni ključnog obrambenog igrača (Sami salo), no tu tekmu su ipak uspjeli pobjedit i otići u 6. utakmicu serije zbog neiskustva igrača Chicaga koji su se opustili a nisu trebali...no OK...u cijeloj seriji dominiraju pobjede u gostima pa tako mislijm da će biti i ovaj put, ne vjerujem da će Chicago dopustiti da serija ode u 7. utakmicu u kojoj je uvjek sve moguće ko penali u nogometi jer više nemaš vremena za popravak nakon te tekme...sigurno da će ići na pobjedu u ovoj tekmi a ja mislim da su bolja ekipa od Vanocuvera jr su to i dokazali u ovoj seriji...dakle konačan ishod na Chicago

prošlo bez problema i po očkeivanju  ;)

Vancouver Canucks - Chicago Blackhawks  FT 1:5

Colorado-Philadelphia 2 1,55 SS

philadelphia kvalitetnija momčad i danas ima veliku prednost u pičerima jer oni imaju odličnog startera dok colorado dosta slabijeg. cijela udaračka postava je puno bolja kod philadelphie i ovo bi lako moglo i u hendikepu završit. 1,9 je koeficjent na hendikep.

kiša odgodila ovu tekmu...danas će se održati dvije tekme. jedna prije ponoći, a jedna poslije...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use