Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 7.3.2024.


IzudinB

Recommended Posts

Europska liga

Četvrtak11.jpg

EUROPSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

 

Konferencijska liga

Četvrtak22.jpg

KONFERENCIJSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 4.3. u 16:20 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Link to comment
Share on other sites

Ajax vs Aston Villa, Conference League, Aston Villa prolazi dalje, kvota 1,16

Barcellona vs Montpellier, Champions League (rukomet) jedinica, kvota 1,14

Arsenal vs Brentford, Premier League, (subota), jedinica, kvota 1,25

Ukupna kvota 1,65

Aston Villa prolazi dalje

U ovom trenutku razlika u kvaliteti izmedju Ajaxa i Aston Ville je poput razlike izmedju Monaca i Crvene Zvezde koji igraju danas u okviru Euroleague. To znaci, da u ovakvim mecevima nije pitanje ko je bolji, vec je potrebno da brinemo i razmisljamo sta se desava u glavama onih majmuna koji ce danas istrcati na teren. Sto se tice Aston Ville i analize oko toga ko bi ovde trebao da prodje dalje, necu uopste da trosim tastaturu, ovde je samo pitanje koliko se englezima igra ovo trecerazredno takmicenje namenjeno gubitnicima. Ono sto je sigurno jeste da se englezima ovaj krs od takmicenja novcano ne isplati, sigurno je takodje da im se i ne putuje, odnosno gubi vreme po aerodromima i hotelima, pa nam svima ostaje da koristimo molitve, da ce se rezervama Aston Ville igrati veceras. Kada bi se gledao suvi kvalitet jednih i drugih, kvalitet engleske i holandske lige, odnosno sezona kakvu imaju jedni i drugi, a pogotovo kada bi se igralo na papiru, a ne na terenu, ovo bi bio fix XXI-og veka.

Ajax u ovom trenutku ima dvadesetisedam bodova manje od Psv-a, a pre samo nekoliko meseci je bio na predposlednjem mestu. Osim toga, iz holandskog Kupa su ispali od cetvoroligasa u jednoj istorijskoj bruci, tokom sezone su gubili sa 0:4 u sred Amsterdama od Feyenoorda, ili 2:5 od Psv-a, a tokom sezone ih nije dobio samo ko je zurio na autobus. Ligu Prvaka mogu samo da sanjaju, a sve to je zbog mene. Onog istorijskog 08.05.2019 sam im pozeleo sve najgore u zivotu, a kada nekome pozelim sve najgore, to se obicno i ostvari. Tog dana, Ajax je igrao uzvratnu utakmicu polufinala Lige Prvaka sa Tottenhamom u sred Amsterdama, gde je doneo prednost iz prve utakmice, kada je u sred Londona dobio Tottenham sa 1:0. Ajax je tada izgledao kao danas Leverkusen, a sigurno je igrao jos i deset puta bolje nego sada nemci. To je bio “onaj” Ajax sa De Ligt-om, Ziyeh-om, Onanom, Mazraouiem, Tadicem i De Jongom, dok je na klupi sedeo Ten Hag, sadasnji trener ManUtd-a. Na toj uzvratnoj utakmici, u sred Amsterdama, Ajax je poveo vec u 35-om minutu sa 2:0, dakle, da ponovim, pisacu polako da mozete da me pratite, u polufinalnoj utakmici Lige Prvaka, dakle utakmici “sad ili nikad”, holandjani su imali 1:0 iz prve utakmice, i 2:0 vec u 35 minutu, majko moja. Italijanski treneri bi jos nakon prve utakmice i prednosti od 1:0 sabili svoje igrace u sesnaest metara, iskopali bunker ispred svog gola, sa dogovorenom taktikom, ko predje polovinu terena neka mu umre majka. Ajax je odlucio da nastavi kao da gube, a ne vode sa 3:0 u ukupnom rezultatu, potpuno se otvorili, napadali kao Arsenal ove sezone sa osam igraca, a onda se desilo sta se desilo … Lucas Moura, prvo u 55-om, pa u 59-om, pa u 90 plus 6-om minutu gooooooooool za 2:3 i bye bye velikom Finalu Lige Prvaka, tada i nikada vise.

Jasno je da sam tada igrao prolaz dalje Ajaxa po kvotici ispod 1,10 ali nema veze sto sam pao. Tada sam im pozeleo sve najgore u zivotu, pozeleo sam im da se ugase, ali pre toga da odigraju jednu utakmicu sa Hajdukom u Conference League, pa nakon tog ponizenja neka se nose u tri pick*#*e materine. Kada god nekome pozelim sve najgore, to se obicno i ostvari, pa tako danas Ajax zaista igra Conference League, takmicenje za gubitnike, ali nisam mogao da pretpostavim da ce Hajduk ispasti nakon samo dve evropske utakmice i to bez postignutog gola, jos u sezoni kupanja. Od tog 08.05.2019-te Ajax je doziveo potpuno rasulo, kompletna rukovodstva kluba su podnosila ostavke, svi igraci koji su nesto vredeli su prodati ili otisli, u klubu je bilo ostavki cak i zbog sex skandala, kada je Overmans hteo da poyebe neku tetkicu iz kluba, majko moja.

Sto se tice Aston Ville, samo da vam kazem sta je sve osvojila ona trenercina koja sedi na klupi Aston Ville, Unai Emery. Cetiri Lige Evrope, tri sa Sevillom, jednu sa Villarealom, jedno francusko prvenstvo, dva francuska Kupa, dva francuska Superkupa, dva puta najbolji trener u Spaniji, dva puta najbolji trener u Francuskoj, jednom najbolji trener u Evropi, a 2022-e godine je dobio Globe Soccer Awards za celu karijeru. Za kraj da kazem, da su oni majmuni iz ManUtd-a procenili da je tadasnji trener Ajaxa Ten Hag odlicno resenje za njih, a koliko su imali mozga, mogli ste videti, ako ste gledali machesterski derby pre nekoliko dana.

Barcellona, jedinica (rukomet)

O rukometu znam samo sa koliko lopti se igra ta igra. Ovo nije moj predlog vec jedne budale sa kojom se zajednicki kladim u realnom kladjenju. To izgleda ovako. On predlozi jedan mec, ja jos jedan, a treci predlog izabere onaj ko je pametniji, a to sam uvek ja. Tako igramo svaki put tri meca na tiketu, dogovor je da kvote budu sto manje, ali dobitne, a ako padnemo, sledeci tiket uplacuje onaj zbog cijeg predloga smo pali. Taj sistem, odnosno nas dogovor je odlican, jer vas na taj nacin tera da igrate u grcu i pod pritiskom, jer ako pogresite, osim sramote, morate i da uplatite sledeci tiket svojim novcem. Ovo je njegov predlog o kojem ne znam nista, ali sam svakako u boljoj situaciji, posto nema sanse da Villa ne prodje dalje, ako se utakmica bude igrala na papiru, a ne na terenu.

Arsenal vs Brentford, jedinica (subota)

Ko od kolega iz svete Poslednje sanse, ovo ne stavi kao svoj predlog, stvarno bi morao svima sa Foruma da objasni koji je razlog za to.

Za kraj predlazem i da odigramo duplu sansu 1X na Dinamo protiv Paoka, po neverovatnih 1,35 i tako nerviramo Predsednika Republike Srbije, pod uslovom da ova dupla sansa prodje. Po njemu, njegova Crvena Zvezda je najbolji regionalni klub, deset puta bolji od Dinama i svih ostalih klubova zajedno, po njemu je Srbija super zemlja za zivot, a i sve ostalo je bolje nego u bilo kojoj drugoj zemlji. Po njemu, Zvezda je bolja od Dinama, srpski automobili su kvalitetniji od hrvatskih, srpsko more je lepse od hrvatskog, a i beogradjanke su lepse od splicanki. Paok sam ove sezone gledao samo jednom, a Dinamo nijednom, ali ovo ionako nije predlog na osnovu znanja, vec da nerviramo Predsednika ako predlog prodje. Pre dva dana mu je bio rodjendan (Predsedniku), pa pozivam sve kolege sa Foruma da koriste molitve i tako podrze danas Dinamo samo da ne izgubi, i tako iznerviramo Predsednika

Link to comment
Share on other sites

prije 58 minute, LeonardoDrugi said:

Za kraj predlazem i da odigramo duplu sansu 1X na Dinamo protiv Paoka, po neverovatnih 1,35 i tako nerviramo Predsednika Republike Srbije, pod uslovom da ova dupla sansa prodje. Po njemu, njegova Crvena Zvezda je najbolji regionalni klub, deset puta bolji od Dinama i svih ostalih klubova zajedno, po njemu je Srbija super zemlja za zivot, a i sve ostalo je bolje nego u bilo kojoj drugoj zemlji. Po njemu, Zvezda je bolja od Dinama, srpski automobili su kvalitetniji od hrvatskih, srpsko more je lepse od hrvatskog, a i beogradjanke su lepse od splicanki. Paok sam ove sezone gledao samo jednom, a Dinamo nijednom, ali ovo ionako nije predlog na osnovu znanja, vec da nerviramo Predsednika ako predlog prodje. Pre dva dana mu je bio rodjendan (Predsedniku), pa pozivam sve kolege sa Foruma da koriste molitve i tako podrze danas Dinamo samo da ne izgubi, i tako iznerviramo Predsednika

Jebla te politika i usporedbe, bolje da si napisao gdje je dobra hrana😁

Dinamo sam gledao u nedjelju uživo i ako budu igrali kao s Osijekom, loše će se provesti.

Za mene no bet. Možda under golova, očekujem tvrdu utakmicu s puno taktiziranja

Link to comment
Share on other sites

Sparta Prague - Liverpool oba daju (1.57) bet365 ili 2 (1.80) bet365

U ovoj sezoni Liverpool je gotovo nezaustavljiv. Rijetko se događa da zabilježe drugačiji ishod osim pobjede u posljednje vrijeme u svim natjecanjima. Pobjeda od 0-1 protiv Nottingham Foresta učvrstila je njihovu poziciju na vrhu tablice najbolje nogometne lige na svijetu i nadaju se da će tu formu nastaviti i u četvrtak kada se susretnu sa Spartom iz Praga.

Pobjeda Liverpoola protiv Nottinghama bila je njihova šesta uzastopna pobjeda, a jedini poraz u posljednjih 18 utakmica bio je protiv Arsenala. Sparta iz Praga produžila je svoj niz bez poraza na pet utakmica nakon što su odigrali remi bez golova protiv Slavije.

Izvanredni nastupi Liverpoola pomogli su im da zadrže vrh tablice najveće nogometne lige na svijetu. Slično je bilo i u njihovim nastupima u grupnoj fazi Europske lige, gdje su osigurali prvo mjesto u grupi E s četiri pobjede iz šest utakmica. Postigli su 17 golova i primili 7 u šest utakmica Europske lige ove sezone.

S druge strane, Sparta iz Praga imala je prosječan nastup u grupnoj fazi ove sezone. Ekipa je završila druga na tablici skupine C i postigla 6 golova, dok je primila 7 u šest utakmica. Također, igrali su protiv Galatasaraya u prvoj utakmici nokaut faze, a utakmica je završila u iznimno konkurentnoj ukupnoj pobjedi od 6-4 za Spartu iz Praga.

Ova dva tima su igrala međusobno samo dva puta u prošlosti i Liverpool nije bio poražen ni u jednom od njih. Njihov jedini susret na ovom stadionu bio je 2011. godine, a utakmica je završila bez golova.

Znajući da je Sparta iz Praga postigla 8 golova na svoja posljednja četiri europska domaća nastupa, očekujem golove obje momčadi na ovoj utakmici. Ali pored toga na jedan listić ide i pobjeda Liverpoola po kvoti 1.80 u bet365 kladionici. Ovakva kvota na Redse se ne smije zaobići. Ne zaboravite da nam bet365 kladionica zbog Early Payouta računa okladu automatski dobitnom ako Liverpool povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat.

Screenshot_199.jpg

(Koeficijenti 7.3. u 12:00 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Milan - Slavia Prague 1 (1.44) bet365

Ni Milan ni Slavia Prague nisu u sjajnoj formi u posljednje vrijeme u svim natjecanjima. Pobjeda Milana od 3-0 u prvom susretu protiv Rennesa pomogla im je da se plasiraju u ovu rundu unatoč porazu od 3-2 u drugom susretu. Impresivan nastup Slavije u utakmicama grupne faze, uključujući pet pobjeda iz šest utakmica, pomogao im je da se izravno plasiraju u ovu rundu.

Prednost domaćeg terena mogla bi pomoći Milanu da ovdje stekne nešto samopouzdanja. Kod kuće su u nizu bez poraza u pet utakmica i izgubili su samo jednom u posljednjih 10. Tijekom tog niza ostvarili su šest pobjeda.

S druge strane, Slavia iz Praga ima niz bez poraza od devet utakmica, ali je zabilježila remi u tri od posljednje četiri. Također, njihovi su protivnici tijekom tog niza uglavnom bili iz njihove domaće lige, koja ne izgleda toliko konkurentna u usporedbi s posljednjim ispitima Milana.

Milan je imao težak put u Ligi prvaka i ispao je u Europsku ligu nakon što nije uspio osvojiti dovoljno bodova. Međutim, njihov je domaći nastup bio izvrstan u tom nizu, jer nisu bili poraženi od momčadi poput PSG-a i Newcastlea. Također, pobijedili su 3-0 protiv Rennesa u prvom susretu nokaut faze.

S druge strane, Slavia Prague često bilježi remije. Pogotovo dok se suočavaju s protivnicima iz svoje domaće lige. Takav nastup me naginje da predložim pobjedu domaćina ovdje po kvoti 1.44 u bet365 kladionici. Milan je postigao 10 golova u posljednjih pet domaćih utakmica dok su primili četiri. Ovdje također imamo uključen Early Payout.

Screenshot_198.jpg

(Koeficijenti 7.3. u 12:15 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Qarabag - Leverkusen 2 (1.36) bet365

Grupna faza završila je iznimno za Leverkusen jer su dominirali u svih šest utakmica. Njihova forma također je iznimna već mjesecima u svim natjecanjima.

Pobjeda Leverkusena od 0-2 protiv Kolna prošlog vikenda bila je njihova 38. utakmica bez poraza u nizu, a momčad je također pobijedila i u posljednjih šest utakmica. Qarabag je također pobijedio svoju posljednju utakmicu protiv Neftci Bakua, ali je izgubio svoju posljednju utakmicu Europske lige protiv Brage.

Leverkusen je sačuvao svoju mrežu u tri od posljednjih šest utakmica Europske lige i također je postigao golove impresivnom stopom tijekom tog razdoblja. Izvanredni nastupi Leverkusena pomogli su im da zadrže svoje mjesto na vrhu Bundeslige. Također su bili na vrhu tablice Europske lige u grupi H. Osim njihovog niza pobjeda, ono što se najviše ističe jest njihov napad i obrana. Njihova ofenzivna linija postigla je 19 golova u šest europskih utakmica dok su primili samo 3.

Takav protivnik bit će težak zadatak za momčad Qarabaga iz Azerbajdžana. Ova dva tima su se sastala dva puta u prošlosti i Leverkusen je pobijedio u oba susreta. Oba su susreta bila u okviru grupne faze, a Leverkusen je postigao 6 golova u tom razdoblju dok je primio samo jedan.

Leverkusen je pobijedio sve svoje europske gostujuće utakmice na izvanredan način. Još jedna stvar koju treba primijetiti jest da je Leverkusen postigao po dva gola na svoja posljednja četiri gostovanja. Postigli su 6 golova protiv Qarabaga u utakmicama grupne faze.

S obzirom na sve navedeno, očekujem jednostranu utakmicu ovdje. Pobjeda Leverkusena po kvoti 1.36 u bet365 kladionici se čini najizglednijom.

Screenshot_197.jpg

(Koeficijenti 7.3. u 12:30 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Dinamo Zagreb - PAOK manje od 3.5 gola (1.20) ili 1X (1.36) bet365

Dinamo Zagreb je uspješno prošao kroz šesnaestinu finala Konferencijske lige nakon zauzimanja drugog mjesta u skupini C, devet bodova iza vodeće Viktorije Plzen. Jakirovićeva momčad pokazala je izuzetnu čvrstoću protiv Betisa, pobjedivši ih u prvoj utakmici u Španjolskoj rezultatom 0-1, dok su na domaćem terenu odigrali neriješeno 1-1, osiguravši prolazak u osminu finala sa ukupnim rezultatom 2-1.

Sada se Dinamo priprema za svoj nastup u osmini finala UEFA-inog natjecanja, što predstavlja povratak u ovu fazu natjecanja po prvi put od sezone 2020/2021 u Europskoj ligi.

PAOK je uspješno preskočio prethodno kolo doigravanja nakon što je ostvario pet pobjeda i jedan remi u skupini, zauzevši prvo mjesto s sedam bodova više od Eintrachta Frankfurta.

Iako nisu uvijek uspjeli zadržati svoju mrežu netaknutom tijekom grupne faze, PAOK je demonstrirao svoju napadačku snagu postigavši najmanje dva gola u svakoj od svojih šest utakmica.

Grčki tim će u prvu utakmicu ući pun samopouzdanja nakon što su se oporavili od niza od četiri utakmice bez pobjede te ostvarili tri uzastopne pobjede u gostima.

Dinamo i PAOK su ranije odigrali samo dva međusobna susreta i to 2010. godine kada je PAOK u oba navrata u Europskoj ligi ostvario minimalne pobjede sa po 1-0.

Dinamo Zagreb: Nevistic; Ristovski, Theophile-Catherine, Bernauer, Perkovic; Music, Sucic; Kaneko, Baturina, Hoxha; Petkovic

PAOK: Kotarski; Otto, Kedziora, Koulierakis, Baba; Meite, Ozdoev; Zivkovic, Konstantelias, Taison; Brandon

Iako će Dinamo biti u ulozi favorita na svom terenu, PAOK će sigurno biti tvrd protivnik. Grčki klub nije dopustio protivnicima da ih poraze u svih 12 utakmica ovog natjecanja, što sugerira da će biti teško pobijediti ih čak i na gostovanju. Stoga, očekuje se neizvjesna utakmica na Maksimiru u četvrtak u kojoj će vjerujem biti manje od 3.5 gola po kvoti 1.20, dok bi druga oklada bila 1X na Dinamo po kvoti 1.36.

Screenshot_200.jpg

(Koeficijenti 7.3. u 12:50 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

prije 1 minutu, IzudinB said:

Dinamo Zagreb - PAOK manje od 3.5 gola (1.20) ili 1X (1.36) bet365 online kladionica">bet365

Vrijeme je da Grci padnu na Maksimiru, Dinamo traži pobjedu za mirniji uzvrat

Dinamo danas ima na rasporedu prvu utakmicu osmine finala Konferencijske lige. Modri na svom terenu dočekuju solunski PAOK…

Nakon iznenađujućeg izbacivanja Betisa, Dinamove ambicije su porasle, atmosfera se poboljšala i Modri će sada pokušati napraviti još korak dalje i preko PAOK-a izboriti prolaz u četvrtfinale Konferencijske lige.

Na prvi pogled ždrijeb nije bio dobar, Dinamo s Grcima nema dobra iskustva, ali nije imao niti sa Španjolcima pa je eliminirao renomiranog protivnika kao što je Betis i to usred vrlo turbulentnog razdoblja u klubu i oko njega.

PAOK je druga grčka momčad s kojom se Dinamo sastaje ove sezone. U trećem pretkolu Lige prvaka eliminirao ga je atenski AEK i to u dramatičnom dvoboju u Ateni gdje je Dinamo bio na rubu prolaza, ali ipak je u samoj završnici zaustavljen.

PAOK i AEK su otprilike slične snage, Solunjani su u kvalifikacijama Konferencijske lige već osjetili hrvatski nogomet kada su eliminirali splitski Hajduk. Hajduk je mogao i bolje proći, imao je kod aktivnog rezultata i u Solunu i u Splitu dobre prilike.

U Solunu je jako teško igrati i zato će Modri pokušati već na Maksimiru doći do što boljeg rezultata kako bi mirnije dočekali uzvrat. PAOK je vrlo tvrda momčad koja dobro igra i u gostima stoga će posao biti još teži.

Međutim maksimirske tribine će ponovno biti pune, Dinamo je vratio gledatelje na stadion i u takvoj atmosferi ipak prikazuje više nego pred otužno praznim tribinama.

Što su rekli

Sergej Jakirović, trener Dinama: "Pred nama je zahtjevna utakmica, moramo biti maksimalno pragmatični i koncentrirani. Radi se o prgavoj, iskusnoj ekipi s nekoliko sjajnih igrača što pokazuje i to da je prvi u grčkoj ligi. Morat ćemo sprječavati njihove kontre i polukontre, napraviti sve prije uzvrata u Solunu kako bismo tamo otišli s barem pogotkom prednosti. Moramo paziti kada imamo posjed jer PAOK u kontre i polukontre ide s dosta igrača. Najveća snaga momčad je u napadačkom trojcu koji je jako dobar. Najveći talent grčkog nogometa igra kod njih. Reći ću Giannis da ne lomim jezik. Jako je kompaktan, ne smijemo dozvoliti previše prostora, morat ćemo biti čvrsti i agresivni kao i oni."

Razvan Lucescu, trener PAOK-a: "Dinamo ima veliko europsko iskustvo, to je momčad koja možda nema intenzitet, ali zna čitati manjkavosti svojeg suparnika. Dinamo je jako dobro organizirana ekipa koja ima zanimljive igrače. Smatram da je Mišić njihov najbolji igrač, ne samo zbog načina igre, već i zbog stava i osobnosti, te načina na koji predvodi momčad. Mi smo momčad koja se poboljšala od prvog dana pripreme, izbalansirani smo i kvalitetni. Znamo da je ispred nas iskusna momčad, ali ove sezone smo dobili mnogo iskustva, imamo dobre rezultate i motivaciju."

Mjesto, vrijeme, sudac

Zagreb, Maksimir, 21:00

Sudac: Agajev (Azerbajdžan)

Nedostaju

Dinamo: Bulat, Emreli, Rog, Stojković, Ogiwara, Kačavenda, Moharrami, Perić, Ademi, Pierre-Gabriel, Brodić

PAOK: Michailidis, Samatta, Sastre, Troost-Ekong, Živković

Prošli dvoboj

Bilo je to u Europskoj ligi u eri Vahida Halilhodžića. Dinamo je dva puta gubio s po 1:0, drugi put u posljednjem kolu na Maksimiru gdje je trebao pobjedu za prolaz, ali Salpingidis je golom u 60. minuti ugasio nade Modrih.

Prognoza

Vjerujemo u Dinamovu kvalitetu i da je spreman odnijeti prednost na uzvrat.

IZVOR: sportnet.hr

Link to comment
Share on other sites

Evo s kojih 11 igrača Dinamo ide po pobjedu protiv jakog PAOK-a

Nogometaši zagrebačkog Dinama odradili su u srijedu navečer posljednji trening uoči večerašnjeg prvog ogleda osmine finala Konferencijske lige protiv PAOK-a.

Modri su trenirali na stadionu Maksimir, a već uobičajeno trening je za novinare bio otvoren prvih 15 minuta.

Dinamov trener Sergej Jakirović ne može računati na ozlijeđene Marka Bulata i Japanca Takuya Ogiwaru koji imaju problema s gležnjevima. Podsjetimo, neće biti niti Arijana Ademija, Ronaela Pierrea-Gabriela i Frana Brodića, koji nisu prijavljeni za nastup u Konferencijskoj ligi. No, ostatak momčadi je spreman za ogled s grčkim sastavom.

Prema vijestima koje stižu iz Maksimira, neće biti previše promjena u Dinamovom sastavu. Na vratima bi trebao biti Ivan Nevistić, u posljednjoj liniji Stefan Ristovski, Maxime Bernauer, Kevin Theophile-Catherine i Mauro Perković, u vezi Josip Mišić, Petar Sučić i Martin Baturina, na krilima Takuro Kaneko ili Dario Špikić, te Arber Hoxha, a u vrhu napada Bruno Petković.

'Imamo tri igrača koji nisu prijavljeni, neće biti Bulata i Ogiware, ostali su tu na dispoziciji. Možda će biti jedna ili dvije promjene, pred utakmicu ćemo donijeti odluk', kazao je Jakirović uoči posljednjeg treninga.

PAOK je svoj zadnji trening odradio u svom trening kampu u Solunu prije puta za Zagreb.

Grčki mediji navode kako je trening trebao početi u 11 sati, ali su igrači izašli na travnjak pola sata kasnije. Rumunjski stručnjak Razvan Lucescu zadržao je svoje igrače u svlačionici oko 30 minuta razgovarajući s njima.

Trening su propustili tanzanijski napadač Mbwana Samatta i pričuvni vratar Živko Živković. Izvan stroja su i nigerijski branič William Trost Ekong, te grčki branič Giannis Michailidis.

Link to comment
Share on other sites

18:45 CET - Prague (epet ARENA)
AC Sparta Praha (CZE) - Liverpool FC (ENG)
Sudac: Jose Maria Sanchez Martinez ESP


18:45 CET - Rome (Stadio Olimpico)
AS Roma (ITA) - Brighton & Hove Albion FC (ENG)
Sudac: Francois Letexier FRA


18:45 CET - Baku (Tofiq Bəhramov adına Respublika Stadionu)
Qarabağ FK (AZE) - Bayer 04 Leverkusen (GER)
Sudac: Benoit Bastien FRA


21:00 CET - Marseille (Orange Vélodrome)
Olympique de Marseille (FRA) - Villarreal CF (ESP)
Sudac: Serdar Gozubuyuk NED


21:00 CET - Lisbon (Estádio do SL Benfica)
SL Benfica (POR) - Rangers FC (SCO)
Sudac: Tobias Stieler GER


21:00 CET - Freiburg (Europa-Park Stadion)
SC Freiburg (GER) - West Ham United FC (ENG)
Sudac: Alejandro Jose Hernandez Hernandez ESP


21:00 CET - Milan (Stadio San Siro)
AC Milan (ITA) - SK Slavia Praha (CZE)
Sudac: Halil Umut Meler TUR

Link to comment
Share on other sites

18:45 CET - Amsterdam (Johan Cruijff ArenA)
AFC Ajax (NED) - Aston Villa FC (ENG)
Sudac: Enea Jorgji ALB


18:45 CET - Molde (Aker Stadion)
Molde FK (NOR) - Club Brugge (BEL)
Sudac: Filip Glova SVK


18:45 CET - Graz (Merkur Arena)
SK Sturm Graz (AUT) - LOSC Lille (FRA)
Sudac: Bartosz Frankowski POL


18:45 CET - Piraeus (Stádio Geórgios Karaïskákis)
Olymbiakós SFP (GRE) - Maccabi Tel Aviv FC (ISR)
Sudac: Craig Pawson ENG


21:00 CET - Geneva (Stade de Genève)
Servette FC (SUI) - FC Viktoria Plzeň (CZE)
Sudac: Morten Krogh Hansen DEN


21:00 CET - Anderlecht (Lotto Park)
Royale Union Saint-Gilloise (BEL) - Fenerbahçe (TUR)
Sudac: Joao Pedro da Silva Pinheiro POR


21:00 CET - Zagreb (Stadion Maksimir)
GNK Dinamo (CRO) - PAOK (GRE)
Sudac: Əliyar Agayev AZE


21:00 CET - Budapest, HUN (Bozsik Aréna)
Maccabi Haifa FC (ISR) - ACF Fiorentina (ITA)
Sudac: Donatas Rumsas LTU

Link to comment
Share on other sites

Mike James, rekord

Uopste ne znam kako mi je promaklo jos pre nekoliko dana da napisem, da bi danas na mecu Euroleague izmedju Monaca i Crvene Zvezde, mogli da prisustvujemo istoriji. Jamesu nedostaje 12 poena da postane najbolji strelac svih vremena u istoriji Euroleague. Sa tih dvanaest poena bi prestigao Spanulisa, a mi kockari treba da procenimo sta da radimo sa granicom od 18,5 koliko su kladionice postavile na Jamesa. 

Sa jedne strane, znamo da pajseri iz Crvene Zvezde danas idu u Monaco u shopping, jer nemaju sta da traze u Euroleague, kao i prethodnih deset godina, dok sa druge strane, razbojnici iz kladionica su postavili bezobrazno visoku granicu od 18,5 iako ovaj indijanac to moze, ako hoce da predje jos u prvom poluvremenu. 

I ove sezone je James prvi strelac Euroleague sa prosekom od oko 19 poena po utakmici dok mu je procenat suta za dva poena oko 50%. Euroleague sprema poseban protokol za trenutak kada ce James postati najbolji strelac u istoriji Euroleague, pa ce utakmica biti prekinuta u tom trenutku, samo njemu u cast.

Neka svako za sebe proceni da li ce mu crncuge iz njegovog tima pomoci da sto pre  obori rekord Euroleague, i da li ce mu se nakon postignutih 12 poena igrati i dalje, da bi presao granicu od 18,5

Link to comment
Share on other sites

Evroliga ,  jedan dan pre  8.Mart:

-CZ ide kod svog Obradovica (trener Monaco) da se oprosti   od ambicija u Ligi i  da ucestvuje u  proslavi  James.

- Real je sumnjiv kec. Fener ocajan u  gostima a Rela je vec vezao  dva poraza. (mozda cu  ovaj  par  cak i izbaciti)

-Olympiacos mi  je  uz Monaco  najsigurniji mec. Razlika izmedju njih  je samo jedna pobeda. Ako  pobede sa tri  razlike  Grci  su ispred njih. 

-Bayern je trenutno bolji od Efes i  tamo ih je pobedjivao i  kad su ovi osvajali  evropsku  titulu.

Jos nista nisam uplatio. Dvoumim se za ovaj  listic za 50e ili  samo  Monaco i Oly (@1.68) za 100e??

-l image.png.483040d975459d78b93b8cdb908db827.png

Link to comment
Share on other sites

prije 6 sati, tunjica said:

Jebla te politika i usporedbe, bolje da si napisao gdje je dobra hrana😁

Dinamo sam gledao u nedjelju uživo i ako budu igrali kao s Osijekom, loše će se provesti.

Za mene no bet. Možda under golova, očekujem tvrdu utakmicu s puno taktiziranja

U pravu  si. Zanese se covek ! Nije kriv , mozda je pomislio  da je ovo  neki politicki  "forum" pa nekoga  ovo interesuje!

Link to comment
Share on other sites

Olympiacos ima probleme sa ozljedama bekova, Walkup neće igrati kao ni Larentzakis dok bi Goss ipak trebao nastupiti. Ne kažem da neće dobiti, ali možda bolja opcija je neki under bilo koje ekipe. Iako ja sam na kraju odustao od toga para.

Monaco bi svakako trebao do pobjede.

Real nakon 2 poraza isto, iako ja sam uzeo više poena njih po nižoj granici, to mi je izglednije.

Maccabi također, ali i njega sam po sigurnijoj varijanti hendikepom osigurao.

Ostala dva para, Efes - Bayern možda najbolje bilo koju ekipu uzeti sa hendikepom. Prije bih Efes bez obzira na lošu sezonu, ipak igraju doma.

Valencia - Barca, da baš moram uzeo bih neki under poena na bilo koga po što većoj granici.

 

Link to comment
Share on other sites

  • IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use