Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 6.3.2024.


IzudinB

Recommended Posts

Liga prvaka

Srijeda11.jpg

LIGA PRVAKA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 4.3. u 15:20 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Link to comment
Share on other sites

Manchester City - Copenhagen | City pobjeda sa 2 ili više golova razlike (1.40) bet365

Nakon impresivnih 15 pobjeda i jednog remija u posljednjih 16 susreta u svim natjecanjima, Manchester City ulazi u dvoboj protiv Copenhagena s velikim samopouzdanjem. Građani su nedavno postigli devet golova u pobjedama protiv Lutona i Manchester Uniteda.

Manchester City je prebrodio rani zaostatak protiv rivala Manchester Uniteda u posljednjem derbiju, a Phil Foden je dirigirao drugim poluvremenom sa dva iznimna gola, dok je Erling Haaland potvrdio pobjedu svojim kasnim golom.

Guardiolina momčad time je zadržala korak za Liverpoolom u utrci za naslovom Premier lige. Sada će se okrenuti završetku posla u osmini finala Lige prvaka protiv danskih prvaka Copenhagena u srijedu navečer.

U prvoj utakmici, Građani su slavili rezultatom 3-1 u danskoj prijestolnici, a Kevin De Bruyne i Phil Foden bili su ključni sa po golom i dvije asistencije. S druge strane, Copenhagen dolazi nakon neugodnog poraza od 0-2 protiv Midtjyllanda u vrlo važnom derbiju danske Superlige prošlog petka.

U posljednjih pet susreta, Manchester City ima tri pobjede i dva remija protiv Copenhagena, a oba prethodna susreta na Etihadu završena su s ukupno sedam postignutih golova. Četiri od posljednjih pet međusobnih ogleda donijela su barem tri gola.

Prognoza za ovu utakmicu sugerira potpunu dominaciju Manchester Cityja na Etihadu, uz očekivanje sličnog scenarija kao u prvoj utakmici. Razlika u kvaliteti između ova dva tima je ogromna, a Građani će ući u utakmicu s više samopouzdanja nakon pobjede nad gradskim rivalima prije tri dana.

S druge strane, FC Copenhagen nije blistao u posljednjem porazu protiv Midtjyllanda prošlog petka. Činjenica da su primili sedam udaraca na gol od domaćeg suparnika ne obećava dobro pred ovaj dvoboj protiv aktualnih prvaka. Predviđam pobjedu Manchester Cityja s razlikom od dva ili više golova, uz tečaj 1.40.

Očekujem da će Građani završiti posao već u prvom dijelu susreta. Postigli su devet golova u posljednje dvije pobjede protiv Lutona i Manchester Uniteda. Guardiolina momčad postigla je pet golova protiv Copenhagena u prethodnom domaćem susretu u listopadu 2022. godine. Možete se kladiti na dva ili više golova u prvom poluvremenu po tečaju 2.00.

Screenshot_184.jpg

(Koeficijenti 6.3. u 12:00 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Real Madrid - Leipzig 1 (1.57) bet365

Real Madrid ulazi u drugu utakmicu osmine finala Lige prvaka braneći prednost od jednog gola protiv RB Leipziga. Los Blancosi su stekli prednost zahvaljujući izvanrednom pothvatu Brahima Diaza koji je napravio razliku prije tri tjedna na Red Bull Areni.

Real Madrid je favorit kladionica pred drugu utakmicu u španjolskoj prijestolnici. Ipak, imaju samo jednu pobjedu u posljednje tri utakmice La Lige. Niz uključuje teško izboreni remi od 2-2 protiv Valencije u subotu navečer. Utakmica je završila u velikoj kontroverzi jer je sudac Jesus Gil Manzano svirao kraj prije nego što je Jude Bellingham glavom poslao loptu u mrežu Valencije za potencijalnu pobjedu.

RB Leipzig također nije imao savršen početak u Bundesligi ovog vikenda, ali su uspjeli preokrenuti situaciju protiv Bochuma. Leipzig je na kraju pregazio svog suparnika sa 4-1 na toj utakmici. Momčad Marca Rosea još uvijek zaostaje jedan bod za Borussijom Dortmund u borbi za četvrtu poziciju u Bundesligi.

Ove dvije momčadi igrale su jedna protiv druge u skupini prethodne sezone Lige prvaka. Na toj su prigodi obje momčadi ostvarile pobjedu na domaćem terenu. Real Madrid je slavio 2-0 u prethodnom susretu protiv Leipziga u Madridu zahvaljujući golovima Fede Valverdea i Marca Asensija u drugom dijelu. Zanimljivo, samo jedan od prethodna tri susreta između ovih suparnika donio je golove s obje strane.

Istaknuta kladioničarska opcija ovdje je pobjeda Real Madrida po kvoti 1.57 u bet365 kladionici.

Real Madrid ima devet pobjeda i jedan remi u posljednjih deset domaćih utakmica u svim natjecanjima. Teško je očekivati bilo koji drugi scenarij osim domaće pobjede.

Screenshot_185.jpg

(Koeficijenti 6.3. u 13:00 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Manchester City - Copenhagen

Očekujem uvjerljivu pobjedu Cityja međutim mislim da je ovdje bitno napomenuti i da City u nedjelju čeka gostovanje na Anfieldu kod Liverpoola, najvećeg konkurenta za titulu. Ne propustite tu utakmicu...

Budući da City ima 3:1 iz prve utakmice pitanje prolaska ne bi trebalo biti upitno. Očekujem da odigraju ozbiljno prvo poluvrijeme u kojem će riješiti sve dileme i najvećim skepticima te odigrati laganije drugo poluvrijeme uz par izmjena. 

Kladionice daju oko 1,50 za poluvrijeme/kraj 1/1 što imam na više listića a unatoč tome što nam tip za točan rezultat na poluvremenu u nedjelju sa Manchester Unitedom nije prošao, probat ću opet isto jer mislim da je koeficijent od oko 5,00 da City vodi na poluvremenu sa 2:0 valuebet. 

Koeficijent na City je 1,13, koeficijent da će voditi na poluvremenu je oko 1,45. Ne vidim zašto to vodstvo nužno mora biti minimalno kako kladionice očekuju i mislim da uz malo sreće jako lako možemo vidjeti upravo 2:0. City će neminovno stvoriti dosta prilika, pitanje je samo kakva će biti realizacija.. Za koeficijent 5,00 mislim da je ovo vrijedno rizika i da će i oni manje strpljivi imati priliku za profitom uz cashout opciju kod bet365, ukoliko City povede 1:0 u prvom poluvremenu, a pogotovo 2:0...

Link to comment
Share on other sites

Real Madrid - RB Leipzig

Prvo da kažem dobar dan. Več neko vreme pratim ovaj sajt i sviđaju se mi neki ljudi ovde, tako da samo ovako dalje. Ja sam inače iz Slovenije, pratim normalno futbal, snooker, skijaške skokove, i kad budem imao vrijeme podjelit ču mišlenje sa vama....

Za ovu utakmicu izabrao sam oba tima daju gol po kvoti @1,61 u Unibetu.

Neču mnogo pisat o Realu i da ovaj meč ni po malo nije riješen, trebat če tu Realu najmanje gol da bi si osigurali plasma u 1/4 finale....

Sa druge strane Leipzig ima nekoliko igrača koji može pogodit:

1.Benjamin Šeško- mladič iz moje države u zadnje vrijeme nije baš u nekoj formi al ipak i nadam se da može pogodit....

2.Lois Openda-3gola u zadnjih 5 utakmica, brz ambiciozan

3.Daniel Olmo

4. Xavi Simons-po meni najopasniji igrači prvi na listi da zabije

Ja mislim ako se ovo sve poklopi dat če barem jedan gol.....

Ja sam odigrao  ubet bilderu i pobjedu domačina po skupnoj kvoti @2,63

Igram za neki srednji ulog 5/10

 

Izvinite mojoj analizi ako sam šta pogrešio, jer nikad nisam učio jezika...

Sretno ko prati

Link to comment
Share on other sites

Middlesbrough - Norwich | ishod bez nerješenog tip 2 (2.00) bet 365

Jedan od večerašnjih susreta 36 kola Engleske "Championship" lige.Inače puno teška liga za tipovanje,ali pokušaču.Tipujen najviše radi trenutne dobre forme ekipe Norwicha.U zadnjih 5 odigranih utakmica u prvenstvu imaju pobjede protiv Sunderlanda,Cardiffa i Watforda doma i neodlučene utakmice protiv Blackburna i QPR-a u gostima.Middlesbrough u zadnjih 5 odigranih utakmica u prvenstvu ima pobjedu protiv Leicestera u gostima,poraze od Stoke City i Prestona u gostima i poraze od Plymouth-a i Bristol City-a doma.Vrlo loša forma trenutno.Norwich ima realne šanse da uvati misto koje vodi u doigravanje za ulazak u Premiership.Šta se tiče međusobnog omjera u zadnje dvi sezone,Middlesbrough bolji,dobili zadnje 3 utakmice.

Izostanci za Middlesbrough večeras:Hayden Hackney 21/1 m,Dael Fry 28/0 d,Tommy Smith 6/0 d,Darragh Lenihan 8/1 d,Josh Coburn 21/5 f i Alex Bangura 12/1 d.

Izostanci za Norwich večeras:Onel Hernandez 30/0 m,Shane Duffy 28/1 d,Jon Rowe 28/12 f.

Link to comment
Share on other sites

Snooker  World Masters - finale početak u 20

Baš sad gledam polufinale između O Sullivaa i Trumpa, malo prije završio 1.polufinale između Brecel i Allen u kome je nadvladao u zadnje vrijeme veoma opasni Brecel koga ču uzet u finalu pa bilo šta se desi u ovome drugome polafinalu. Jednostavno čovijek u formi pogađa sve šta se mora. Ali pazite ipak je to snooker zato malo opreznije sa ulogom. Razrada za finale če bit ja mislim odmah iza ovoga 2.polufinala.

Ja tipujem Brecel pobjedi turnir, a kolika če bit kvota javim odma posle razrade. Ulog opet 5/10

Evo i razrade:

O Sullivan - Brecel    finale 21h

Brecel @ 3,0

Iznenadila ovolika kvota,ko da kladionice nisu pratile oba polufinala. ja ga igram ali kako sam reko oprezno.

 

Sretno ko prati

Link to comment
Share on other sites

  • IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Bayern Munich - Bayer Leverkusen - 1 i oba daju (2.60) ili Harry Kane postiže gol (1.80) bet365 Na Allianz Areni očekuje se prava nogometna poslastica jer se sastaju dva vodeća bundesligaška kluba u derbiju sezone. Bayern se nada da će zadržati savršeni niz protiv aktualnog prvaka, Bayer Leverkusena. Bavarci su u vrhunskoj formi i u posljednje tri utakmice u svim natjecanjima postigli su nevjerojatnih 20 golova. Ovaj niz uključuje i impresivnu pobjedu od 9-2 nad hrvatskim prvakom Dinamom u prvom kolu Lige prvaka. Njihova posljednja žrtva bio je Werder, kojeg su prošlog vikenda svladali s uvjerljivih 5-0 na gostovanju, u utakmici u kojoj Bremen nije uputio niti jedan udarac na gol tijekom cijelih 90 minuta. Bayer Leverkusen također ulazi u ovaj dvoboj s visokim moralom, nakon što su prošlog vikenda preživjeli težak ispit protiv Wolfsburga, ostvarivši dramatičnu pobjedu od 4-3 uz kasni pogodak Victora Bonifacea na BayAreni. Obje momčadi zabijaju bez problema na početku sezone, pa nas u subotu očekuje prava golijada. Bayern je posebno ubojit u napadu, postigavši 20 golova u posljednje tri pobjede, dok je Leverkusen u svakoj od prethodne tri pobjede u svim natjecanjima zabio najmanje četiri gola. Međutim, momčad Xabija Alonsa pokazuje ranjivosti u obrani, primivši barem jedan gol u tri od posljednje četiri utakmice, uključujući tri pogotka u prošlotjednoj pobjedi nad Wolfsburgom. Ozljede i izostanci Bayern se suočava s nekoliko izostanaka u obrani. Hiroki Ito neće biti na raspolaganju do listopada, dok će Josip Stanišić biti van terena do studenog. Desni bek Sacha Boey neće biti dostupan sve do prosinca. Napadač Arijon Ibrahimović trebao bi se vratiti početkom sljedećeg mjeseca, dok će vratar Daniel Peretz izostati još nekoliko dana. Međutim, dobra vijest za Bayern je povratak Manuela Neuera, koji će ponovno zauzeti mjesto između vratnica. S druge strane, Bayer Leverkusen nema problema s ozljedama. Bayern: Neuer; Laimer, Upamecano, Kim, Davies; Kimmich, Pavlović; Olise, Musiala, Gnabry; Kane Leverkusen: Hradecky; Tapsoba, Tah, Hincapié; Frimpong, Palacios, Xhaka, Grimaldo; Terrier, Wirtz; Boniface S obzirom na sve navedeno, oklada na pobjedu Bayerna i oba tima daju gol čini se kao odlična opcija, s koeficijentom 2.60 u bet365 kladionici. Također, vrijedi se kladiti na to da će Harry Kane postići gol u bilo kojem trenutku, uz koeficijent 1.80. Engleski napadač već je postigao pet golova u prva četiri kola ove sezone, a postigao je i četiri pogotka protiv Dinama u prvoj utakmici Lige prvaka. (Koeficijenti 27.9. u 20:57 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Newcastle - Manchester City - Haaland daje gol (1.72) bet365 Branitelji naslova prošlog su vikenda odigrali remi od 2-2 na svom terenu protiv glavnih rivala za titulu, Arsenala. Neposredno prije kraja prvog poluvremena Leandro Trossard je zaradio crveni karton za Arsenal. City je u tom susretu uputio čak 33 udarca na gol, a kasni izjednačujući pogodak postigao je John Stones u osmoj minuti sudačke nadoknade. Momčad Pepa Guardiole i dalje drži prvo mjesto na tablici s četiri pobjede i jednim remijem u prvih pet kola. S druge strane, Newcastle je prošlog vikenda pružio najslabiju predstavu ove sezone, nakon što su izgubili sa 3-1 u gostima kod Fulhama. Nešto očito ne štima u ekipi Eddieja Howea ove sezone. Iako njihov ukupni skor nije loš, nastupi su daleko od optimalnih i Newcastle trenutno ne izgleda kao momčad koja bi mogla konkurirati za europska natjecanja. Ozljede i izostanci Newcastle će se suočiti s problemima zbog ozljedda nekoliko ključnih igrača. Callum Wilson, Sven Botman i Jamaal Lascelles, te Lewis Miley i dalje su izvan terena, a Wilson se neće vratiti prije sljedeće reprezentativne stanke. Trener Eddie Howe također je otkrio da Matt Targett neće igrati ovog vikenda, dok je napadač Alexander Isak pod znakom sumnje zbog ozljede nožnog prsta te ovaj tjedan nije trenirao s prvom momčadi. S druge strane, Manchester City dolazi bez ključnog veznjaka Rodriga, koji je ozlijedio ligamente koljena i propustit će ostatak sezone nakon operacije. Također, Oscar Bobb i Nathan Ake su na listi ozlijeđenih, dok Kevin De Bruyne nastavlja oporavak. Nakon što je Pep Guardiola u pobjedi u EFL Kupu nad Watfordom u tjednu napravio devet promjena u sastavu, očekuje se povratak glavnih igrača za susret s Newcastleom. Newcastle: Pope; Livramento, Schar, Burn, Hall; Tonali, Guimaraes, Joelinton; Gordon, Isak, Barnes Manchester City: Ederson; Akanji, Dias, Gvardiol; Lewis, Kovačić; Savinho, Bernardo, Gundogan, Doku; Haaland Obrana Newcastlea pokazala je mnoge slabosti prije tjedan dana na Craven Cottageu. Svaka od posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima završila je s golovima na obje strane, što će sigurno biti dobra vijest za Erlinga Haalanda. Nevjerojatni norveški napadač prošlog je vikenda postigao svoj deseti pogodak u sezoni protiv Arsenala. Zabio je u svakoj od prethodnih pet utakmica u ligi, a sada ga čeka propusna obrana Newcastlea, pa je za očekivati da će ponovno biti strijelac s koeficijentom 1.72 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 27.9. u 20:07 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • dvoboj rumunjske druge lige. domaćini su posljednji na tabeli sa katastrofalnim učinkom i čak 21 primljenim zgoditkom u 7 kola. s druge strane targoviste nešto bolje plasirano ali sa mnogo boljim sveukupnim dojmom. očekujem pobjedu gosta (ne bi ni prijelaz iz 1 u 2 isključio) i barem 2 gola na utakmici
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use