Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja, 09.05.2010 ( Listić dana )

_Ivan_j

Recommended Posts

Goksime fala ti šta si prihvatia moj prijedlog o označavanju parova (zeleno kad pogodiš. a crveno kad faliješ). Samo molin te stavi jarko zelenu jer bolje ističe, zato jer je zelena jako slična običnoj.

Ljudi pokreni te se, nekad ni ja neman volje pisat statistike al se potrudin radi vas pogotovo subotom i nediljom.

Kocka , potpuno si u pravu , ne kuzim zasto se i drugi ne ukljuce . Ne treba izlagat sad ne znam sta , nismo u saboru ,dajte svoje misljenje bez detaljnih analiza , netko ce nesto pronaci za sebe. Kako vidim dosta je klikova pa bar to raduje...

Za utakmicu 3. tal.lige Verona-Portogruaro u dva dana rasprodan stadion , oko 30 000.

Navijacki ocekujem pobjedu domacina .... 

Verona-Portogruaro    1    1.87

Odense-Randers      Ned, 15:00 2,25 3,30 2,75 1,35 1,50 1,25

Već san vam i prije govorio za Randers, al za one koji neznaju ponovit ću. Randersi su predzadnja momđad danske 1. lige i zaostaju 1 bod za

10. Aarhus GF i 9. Sonderjyske. Kad pogledate zadnjih 10 kola Randersi nemaju nijedan poraz (7 3 0), odnosno imaju najbolji napad i obranu - gol razlika im je 17:5 (zadnjih 10 kola). Zadnje 4 domaće prvenstven utakmice su pobjedili (među njima i FC Kopenhagen sa 1:0).

Stvarno mi se neda ponavljat statistika Randersa, ovo san prošli put napisa za njih. Odense forma 3 0 3, gol razlika 5:6, 2. misto osigurali, Randersi još mogu ispast igrom slučaja. 95 % san siguran da X2 prolazi.. U petak je kvota bila 1.65 na X2.

ZBROJ GOLOVA U 1. POL. X=1                    1    X      2    1X  X2    12

Chelsea-Wigan                                    3,90 2,80 2,00 1,65 1,17 1,30

1-nema golova u 1.pol, X-točno 1 gol u 1.pol, 2-2 i više golova u 1.pol

Chelsea triba pobjeda za potvrdu titule prvaka Engleske i stoga neće ništa prepuštat slučaju, napadat će od 1. min i stvarno me čudi ovolika kvota. Ja igram samo na zemaljskim kladionama, pa me čisto iz znatiželje zanima kolika je kvota da Chelsea daje 2 ili više golova u 1. poluvremenu?

FC Basel-Lausanne      Ned, 16:30 1,40 3,40 9,75 

Ovo je oklada da će Basel dobit 2. pol. Finale švicarskog kupa a još moraju se osvećivat Lausanne jer imaju negativan omjer s njima (4-6-10). Basel je igra 5. utakmica da bi došao do finala pa jako sumljam da će danas odustat. Ovaj tip oklade san igra jer nema nekih dobrih kvota, a drugo poluvrijem je statistički više napadački.

ZBROJ GOLOVA U 1. POL. X=1                    1     X      2    1X   X2    12

Chelsea-Wigan                                     3,90 2,80 2,00 1,65 1,17 1,30

1-nema golova u 1.pol, X-točno 1 gol u 1.pol, 2-2 i više golova u 1.pol

Chelsea triba pobjeda za potvrdu titule prvaka Engleske i stoga neće ništa prepuštat slučaju, napadat će od 1. min i stvarno me čudi ovolika kvota. Ja igram samo na zemaljskim kladionama, pa me čisto iz znatiželje zanima kolika je kvota da Chelsea daje 2 ili više golova u 1. poluvremenu?

Apsolutno se slažem sa ovim i ja sam još u utorak kod Sportingbeta uplatio da Chelsea daje više od 1,5 gol u prvom poluvremenu, a to se placa sa izdašnih 2,60!

http://partner.sbaffiliates.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_19719b_3255

Wigan nema motiva dok Chelsea mora pobjediti kako bi osvojio dugo željenu titulu. Sumnjam da će čuvati 1:0 već će što prije pokušati riješiti utakmicu. Odlučnost i dobra igra Chelsea bila je vidljiva i protiv Liverpoola gdje su odigrali odličnu utakmicu. Danas očekujem uvjerljivu pobjedu Cheslea i 2:0 ili čak 3:0 na poluvremenu...

2,60 za to da će Chelsea dati 2 ili više golova u prvom poluvremenu nikako nije realan koeficijent i to treba iskoristiti... Ovo mi je ujedno i glavni bet dana budući da je valuebet, a i nisam našao neke pametnije parove za odigrati...

U gužvi sam inaće sam planirao ovaj bet i malo detaljnije obrazložiti ali eto...

http://partner.sbaffiliates.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_19719b_3255

Chelsea - Wigan (zbroj golova +3-) z2-više od 3 gola @2,00

Chelsea kao što je trebao pobjedu i prošlih utakmica treba i sada. 1 kiks i prvenstvo prepušta unitedu, a to si ne smiju dozvoliti. Chelsea je znao u gostima davati po 5 ili vise golova, a kako ne kao odmacin. Wigan je slab, te sa trenutnim stanjem ostaje u Premiershipu. Chelsea će sigurno prirediti predstavu svojim navijacima kao i proslih utakmica, te bih se usudio reci pokusati postaviti svoj rekord protiv Wigana. Još bi valjalo igrati i hendikep na Chelsea kvota se krece od 1.30.

Pozdrav društvo ! Ja sam novi na forumu, od danas, ali pratim vas već neko vrijeme.

Moj listić za danas je formula 1, koju uvijek igram, moj favorit je danas Hamilton (3.na startu, bez pobjede ove sezone, danas mu je biti ili nebiti za ostati u utrci za naslov)

- Di Grassi završava utrku NE 1,37 9.5. 13:55 -- --

- Glock završava utrku NE 1,37 9.5. 13:55 -- --

- Senna završava utrku NE 1,55 9.5. 13:55 -- --

- Hamilton Plasman 1 7 9.5. 14:00

Pozdrav društvo ! Ja sam novi na forumu, od danas, ali pratim vas već neko vrijeme.

Moj listić za danas je formula 1, koju uvijek igram, moj favorit je danas Hamilton (3.na startu, bez pobjede ove sezone, danas mu je biti ili nebiti za ostati u utrci za naslov)

- Di Grassi završava utrku NE 1,37 9.5. 13:55 -- --

- Glock završava utrku NE 1,37 9.5. 13:55 -- --

- Senna završava utrku NE 1,55 9.5. 13:55 -- --

- Hamilton Plasman 1 7 9.5. 14:00

Dobrodošli!  :)

Btw. vezano uz F1...

Dakle imali smo stanku od 3 tjedna. Iz viđenog čini mi se da je Red Bull uspio najviše poboljšati svoj bolid, a uz to i prije su imali vjerojatno najbolji bolid. Danas Webber starta prvi a Vettel kao drugiplasirani. Ako utrku završe na tim pozicijama Red Bull bi zaradio čak 45 bodova!

Trenutno imaju 40ak bodova manje od McLaren-Mercedesa, međutim pred nama je još puno utrka, i vjerujem da će Red Bull do kraja sezone uvjerljivo slaviti i osvojiti konstruktorski naslov.

Unibet i bwin daje 1,80 tj. 1,90 da će Red Bull osvojiti konstruktorski naslov.

Bet-at-home daje čak 2,30 (sinoć je bilo i 2,50), a SuperSport daje 2,50 ali se ne može kombinirati (dakle samo single).

Vjerujem da se ovo isplati odigrati po tečaju 2,50-2,30 i na to gledati kao na investiciju jer će se rezultat znati tek za 6-7 mjeseci...

78325615.gif

Evo od mene 3 tenisa..

Youzhny-Cilic 1,kvota 2,00

...ja bi igra na Youzhnoga iz razloga sta je smireniji i puno puno manje faliva na ovom turniru od Cilica...cinjenica je da je jucer lose usa u match rus,al svejedno je slavia relativno lako...dok Cilic ovaj turnir vata formu,i pokusava se naviknit na podlogu jer sad dolazi 23.5 Rolland Garros...a uostalom Youzhny i nie igrac koi nevoli zemlju...cak i bolje rezultate ove godine ima na zemlji nego na tvrdoj podlozi...

Montanes-Gil 1,kvota 1,35...

Jest mala kvota,al sigurna...razlog je to sta Gil je prekjucer izvuka u 2. setu zivu glavu protiv Machada 7-6,te u 3. setu slavia lagano...a jucer se isto namucia protiv Garcie Lopeza,koi nie bia u stanju prebacit loptu preko mreze...A sa druge strane mreze ga ceka igrac koji je ,,pomea'' jucer Felixa 2-0 u setovima...i igra u odlicnoj formi,a ovo je finale...i ne triba ga motivirat za finale...dakle Montanes bi ovo treba slavit u hendikepu,al ako se vec vise ulaze,ne triba pretjerivat,dosta je i 1,35...

Nishikori-Sweeting 1, kvota 1,80...

Nishikori je posljednja 2 matcha prelagano slavia...jest da je povratnik u tenis nakon izostajanja sa terena vise od godinu dana...zadnji ozbiljni match prie godinu i 1 misec...protiv naseg Ljubicica gdje je izgubia 7-5 7-5...ovo je igrac koji ima 1 osvojeni turnir u zivotu,al i vrlo vrlo odlicnih rezultata...ima tek 21 godinu,i nada se pozivnici za rolland garros,ako osvoji danas ovaj turnir,vrlo je lako moguce da dobijes toliko zeljenu pozivnicu..a to bi mu znacilo vise od icega,jer bi se uspia vratit u tenis 100%...igra u odlicnoj formi ovaj turnir,pomea je Kendricka pretproslo kolo,sta je bilo 50-50 sanse ... proslo kolo takoder 2-0 (6-1 6-1) odigra je na visokoj razini...

a sa druge strane stoji nelosi Ryan Sweeting...koi je ipak ima malo problema kod pretproslog kola gdje je slavia 6-0 3-6 7-5 protiv Gregorca...proslo kolo je odigrao na visokoj razini protiv Donalda Younga,malo iznenadujuce 6-4 6-1...kvota je bas onako kako i prilici ovome match pdojednaka...al moja odluka je za Nishikoria koji je agresivniji i vise mu puno znaci ovaj turnir nego Sweetingu...

Btw...kako cu ja ako slucajno i pogodim stagod,stavit u zelenu pituru to ?? :P

toliko od mene za danas,zelin van sricu danas svima...Pozz

Palestino - La Serena 1  1.70  18:00h

La Serena je u gadnim problemima pred ovu tekmu....nedostaju im 7-8 standarnih igrača....

trener je pred otkazom što zbog loših rezultata loših odnosa sa igračima...po meni to je i najlošija

ekipa lige....palestino bi trebao ovo pobjedit....

današnji zicer od mene.....samo da vas upozorim kvota je bila iznad 2 sada je 1.70....

lagano prošlo 3:0

Chelsea - Wigan (zbroj golova +3-) z2-više od 3 gola @2,00

Chelsea kao što je trebao pobjedu i prošlih utakmica treba i sada. 1 kiks i prvenstvo prepušta unitedu, a to si ne smiju dozvoliti. Chelsea je znao u gostima davati po 5 ili vise golova, a kako ne kao odmacin. Wigan je slab, te sa trenutnim stanjem ostaje u Premiershipu. Chelsea će sigurno prirediti predstavu svojim navijacima kao i proslih utakmica, te bih se usudio reci pokusati postaviti svoj rekord protiv Wigana. Još bi valjalo igrati i hendikep na Chelsea kvota se krece od 1.30.

5 uspješna analiza u nizu!! 8-0 slavio je Chelsea i postao prvak Premiershipa. Eto ako je netko uplatio na ovaj par drago mi je da je prošlo.

edit: i da nadodam i fenerbahce je prosao 3-0  ;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use