Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

49. kolo Prve lige Posljednje Šanse 2023/2024 - 1.3. - 4.3. (Pet-Pon)

Recommended Posts

01/03/2024, 18:45, Fenerbache - Baskonia,  Tip:1, @1,34, bet365

PS : Koristim  privilegiju , posto niko  nije odigrao do sada ovaj  par da ga ja odigram,

Zamolio  bih  jos kolege iz prve PS da ako  se sloze da "strucnjaku" koji  je najbolji  al ponekad koristi privilegije da dodamo  amandman clanu24 koji glasi:

Doticni  moze do  kraja PS da igra svako  kolo @1.10  ili  eventualno  @1.11.

ja bi  se u  ovim  godinanam  malo  postideo  a Vi ?

image.png.54e73eeaf54b47de7c3fc22e1186fc93.png

prije 35 minute, LeonardoDrugi said:

Posto hocu samo ovaj predlog i nijedan drugi, koristim privilegiju iz Clana 24 Pravila koji kaze da za mene ne vaze Pravila koja vaze za sve ostale. Moj predlog je jedinica kao kuca na mecu Partizan vs Cedevita, Aba League (nedelja) po kvoti od 1,10 i to ne ukljucujuci i produzetke kod SupersportaCAC079B8-B9EA-4F5A-9E56-FB244B2612F0.jpeg.534717e19b8e1769e497087ba07a0659.jpeg

Ako tako pravilo kaže, onda se tu nemamo šta buniti.... 

Molim te samo evidencije radi, koliko puta si do sada koristio to pravo? 

prije 7 minute, Iblaz93 said:

Ako tako pravilo kaže, onda se tu nemamo šta buniti.... 

Molim te samo evidencije radi, koliko puta si do sada koristio to pravo? 

Nisi  me shvatio!. Daleko  bilo  da se ja zalim . Iskreno  se zalazem  da  mu  se dozvoli  do  kraja da to igra. Covek kaze da je gospodin i  ja verujem! Da meni samo   dodje danas Fener ( ne zbog PS vec zbog jucerasnje kombinacije i uplate).

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use