Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

petak 7.5

decec01

Recommended Posts

Ivanovic A. - Martinez S.M. 1 - 1.75

Po meni ovo je zicer dana, Ana daleko bolja od ove spanjolke koja je jucer dobila safarovu 7:6 i 6:4 al' danas tesko da ce moc iznenadit srpkinju koja je u odlicnoj formi i nadam se da je ovo 1

Jos cu mozda pokusat i na Serenu odigrat protiv Jankovic imam osjecaj da ce danas Serena dobit srpkinju i tako osvetit sestru i uc u finale :)

Molio bi nekog ko prati dobro tenis da mi napise misljenje o Andreve-Querry i Almagro-Cilic

Ajaccio-Chateauroux               X2 1,50                Ajaccio zadnja formo 2. francuske. Oba dva kluba u borbi za opstanak

Debrecen-Videoton                 1X 1,15                Debrecen u borbi za prva misto, igra doma stvarno nemože izgubit

Barcelona-CSKA Moskva            1 1,30                Dobra forma Barcelone

Čilić M.-Almagro N.                 1 2,00                Čilić san jučer igra pa mi je doni dobitak nadam se da će tako bit i danas

Jug-Jadran HN                          1 1,90                Jug ima prednost domaćeg terena

Broj utakmica: 5

Ulog: 95,24 kn

Uplata (Ulog + MT): 100,00 kn

Tečaj: 8,52

Dobitak: 811,59kn

Po meni ovo je zicer dana, Ana daleko bolja od ove spanjolke koja je jucer dobila safarovu 7:6 i 6:4 al' danas tesko da ce moc iznenadit srpkinju koja je u odlicnoj formi i nadam se da je ovo 1

Jos cu mozda pokusat i na Serenu odigrat protiv Jankovic imam osjecaj da ce danas Serena dobit srpkinju i tako osvetit sestru i uc u finale :)

Molio bi nekog ko prati dobro tenis da mi napise misljenje o Andreve-Querry i Almagro-Cilic

andreev igra protv Querrya koji baš i ne igra na zemljanoj podlozi. on je tipičan Amer i voli tvrde podloge sa brzim lopticama. Andreev je tipičan Rus i voli zemljane podloge i spore loptice. Ali ja izbjegavam Ruse pod svaku cjenu jer se naučio s Davidenkom kako popušit pare kad namjeste neki meč. Ako bude sve regularno ovo bi andreev morao dobiti. a sviđa mi se i koeficjent

A šta se tiče Almagro-Čilić: Almagro je tipičan Španjolac i samim time živi za ovakve podloge i turnire. u ovo vrijeme zemljanih turnira on skupi što više bodova i onda do kraja pokuša što je manje moguće od njih izgubit. Igra solidno ove sezone i lako moguće može iznenadit Marina koji nikako da uhvati pravu formu. ja se ponadao da je konačno uhvatio pobjedom protiv Berera, ali onda je jučer skoro izgubio od Greula koji mu inače nebi trebao radit problema. teško bude Marinu danas ovo dobiti. ja bi prije igrao na Almagra nego na Marina.

moj popodnevni listić: tenis

Bacsinszky -4,5 1,85

wawrinka -3,5 1,85

vinci -4,5 1,85

gaudio -2,5 1,85

andreev 1,70

gremelmayr -2,5 1,85

janković -1,5 1,75

totalno promašen dan... strah me za ove ostale pa da sve ne promašim.. ovo je katastrofa... ja ću se pritajit sad na par dana od kladionice jer nikako da nešto dobijem. potrebna mi je mala pauza jer ovo je čisto forsiranje s moje strane. sve je realno ali praktički silovanje ponude. uglavnom ne kladim se jedno vrijeme. možda stavim nekoliko parova ovdje gore, ali ja ih neću igrati. neke bejzbole ću stavljati, ako nađem vremena.

Po meni danas Jankovic dobiva protiv sestre druge...jer ce serena uc nervozno dosta u match radi sestre itd...povezane su dosta...

Cilic ce dobit Almagra,jer ce tu psiha odlucivat...Almagro nakon 3 neiskoristene match lopte jucer u 2. setu na 5-4 je izgubia zivce..i zamalo izgubia dobiven match...

a mislin da ce danas Sam Querrey ipak dobit Andreeva,iako je najbolje preskocit..ili igrat 1. set vise gamova

danas po meni su zicer dana Gremelmayer i Ivanovic..(oboje tenis).... i San Antonio u kosarci protiv Phoenixa

uz to bi samo nadoda,da veceras igra Boston-Cleveland...Boston je uzea predost domaceg terena...a kvota na prolaz Bostona se povecala od sinoc..na 2,50...a mislin da je to nerealno skroz...Boston je preiskusna ekipa da bi propustila predost domaceg terena protiv Cavsa

Boston Red Sox- NY Yankees 2 1,95 SS 8/10

znači bejzbolski El Classico. igra se na Fenway parku koji će naravno biti krcat(37,402 ljudi). Ovo je utakmica za prestiž u svijetu MLB-a. Nije bitno koji pičeri startaju uvijek svi daju sve od sebe i ti derbiji se čekaju cijelu sezonu.

BOSTON:15-14

Starta Josh Beckett. On ima ove sezone 1-0 ERA 6,31. Jedan od najboljih pičera kod Bostona. ove sezone i nije baš na visini kao zadnjih sezona, ali sezona je duga a tek je počela. Bacao je 35,2 inninga i dopustio 43 Hitsa, 26 Runa(4HR), imao 26 SO(strike out), WHIP mu je 1,57. Zadnji je put bacao protiv Yankeesa pred par dana kad je za 4,2 inninga dopustio 5 runova što je previše. Na njegovu sreću Boston je dobio sa 9-7. Uglavnom on ima još u glavi tu tekmu i vjerujem da će probati sve učiniti da se to ne ponovi.Puno bolje baca po danu, nego po noći, a ovo je noćna utakmica. Udarači Yankeesa ga vole jer jako dobro čitaju njegova bacanja i puno poentiraju.

Yankees: 19-8

Starta Phil Huges. on je isto jedan od najboljih pičera Yankeesa. Ima 3-0 ERA 1,44 ove sezone. Bacao je 25 inninga i dopustio 10 Hitova i samo 4 runa(1HR) što je odlična statistika. WHIP mu je 0,88 i imao je 24 SO.

iako je mlad(23g) odlično baca i Yankeesi imaju s njime budućnost. Uglavnom odlično baca i ne vjerujem da će podleći atmosferi na Fenway Parku i da će odradit svoj dio odlično. On je cijeli život igrao za Yankeese i naučili su ga što znači pobjediti Boston i on će sve dati da to i naprave danas.

Yankeesi su izgubili zadnju utakmicu doma od Bostona sa 9-7 i danas traže osvetu i revanš. Puno bolja ekipa Yankeesa i bolji pičer. sve u svemu ovaj je koeficjent samo radi domaćeg terena Bostona gdje igraju jako dobro i jer je ovo najveći derbi. Po meni ovo Yankeesi dobivaju. Moja prognoza: 4-7. sretno

Boston Red Sox- NY Yankees 2 1,95 SS 8/10

znači bejzbolski El Classico. igra se na Fenway parku koji će naravno biti krcat(37,402 ljudi). Ovo je utakmica za prestiž u svijetu MLB-a. Nije bitno koji pičeri startaju uvijek svi daju sve od sebe i ti derbiji se čekaju cijelu sezonu.

BOSTON:15-14

Starta Josh Beckett. On ima ove sezone 1-0 ERA 6,31. Jedan od najboljih pičera kod Bostona. ove sezone i nije baš na visini kao zadnjih sezona, ali sezona je duga a tek je počela. Bacao je 35,2 inninga i dopustio 43 Hitsa, 26 Runa(4HR), imao 26 SO(strike out), WHIP mu je 1,57. Zadnji je put bacao protiv Yankeesa pred par dana kad je za 4,2 inninga dopustio 5 runova što je previše. Na njegovu sreću Boston je dobio sa 9-7. Uglavnom on ima još u glavi tu tekmu i vjerujem da će probati sve učiniti da se to ne ponovi.Puno bolje baca po danu, nego po noći, a ovo je noćna utakmica. Udarači Yankeesa ga vole jer jako dobro čitaju njegova bacanja i puno poentiraju.

Yankees: 19-8

Starta Phil Huges. on je isto jedan od najboljih pičera Yankeesa. Ima 3-0 ERA 1,44 ove sezone. Bacao je 25 inninga i dopustio 10 Hitova i samo 4 runa(1HR) što je odlična statistika. WHIP mu je 0,88 i imao je 24 SO.

iako je mlad(23g) odlično baca i Yankeesi imaju s njime budućnost. Uglavnom odlično baca i ne vjerujem da će podleći atmosferi na Fenway Parku i da će odradit svoj dio odlično. On je cijeli život igrao za Yankeese i naučili su ga što znači pobjediti Boston i on će sve dati da to i naprave danas.

Yankeesi su izgubili zadnju utakmicu doma od Bostona sa 9-7 i danas traže osvetu i revanš. Puno bolja ekipa Yankeesa i bolji pičer. sve u svemu ovaj je koeficjent samo radi domaćeg terena Bostona gdje igraju jako dobro i jer je ovo najveći derbi. Po meni ovo Yankeesi dobivaju. Moja prognoza: 4-7. sretno

3-10

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use