Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 3.3.2024.

IzudinB

Recommended Posts

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Manchester City - Manchester United 1 (1,28) bet365

Imajući na umu razliku u kvaliteti, kao i jučerašnju pobjedu Liverpoola u zadnjim sekundama utakmice, mislim da je pobjeda Cityja danas tip dana. Imajte na umu da sljedeći vikend Manchester City gostuje na Anfieldu kod Liverpoola što će biti izuzetno bitna utakmica u borbi za naslov. 

City ove godine ima izuzetno loš skor sa ekipama iz top 6 što je neuobičajeno. Očekujem rutinsku pobjedu danas a mislim da vrijedi riskirati i sa točnim rezultatom na poluvremenu od 2:0 za City za što kladionice daju koeficijent od oko 6,00. 

Trebali bi voditi na poluvremenu a sumnjam da će to vodstvo biti i minimalno. 

Screenshot 2024-03-03 at 09.27.42.png

Jedna od zanimljivih utakmica danas je susret Osijeka i Dinama u Gradskom vrtu. s obzirom na stanje na tablici ovo je bitna utakmica za Dinamo u borbi za naslov. Ako uzmemo u obzir sve što se događalo sa sudačkom organizacijom i snimkama iz VAR soba zadnjih dana, mislim da je najpametnija oklada ovdje over 4,5 kartona za što mnoge lokalne kladionice daju oko 1,65. 

Očekujem izuzetno nabrijanu atmosferu te sucima sigurno neće biti lako...

prije 28 minute, Guts1950 said:

Molio bih da mi se u PŠ racuna navedini par cisto u smislu odigranih svih kola. Malo mi se omaklo i zaboravio sam prijavit par. Ovim postupkom odlucujem (iako je vrlo mala sansa) za ikakvim napredovanjem u sljedeci rang. @Goksim @LeonardoDrugi @IzudinB

IMG_20240303_184635.jpg

Ja ti priznajem predlog do kraja zivota, ako treba. Nikada ti necu zaboraviti kada nisi priznao vlasniku Portala predlog jer je kasnio petnaestak minuta. A o tome sto imamo Guts-Leonardo Kup, najteze takmicenje na svetu, da i ne govorimo.

Nego reci ti nama, sta se desava sa tobom? Zasto tako lose prognoziras, sada kada je najvaznije?

@LeonardoDrugi nastojim pomno birat prijedloge (jer mislim da bi svi tako trebali birat), ali zbog manjka vremena jer radim dva posla par put sam odigrao da sto prije odigram i nisam se upusta u velike analize. Svakako previse puta me posralo pa mislin da je i donekle realna pozicija. Svakako ovo je samo veliki crni niz i nastavljam samo jos jace. Nadao sam se uci u prvu ligu, ali uvijek ima sljedeca sezona za koju spreman par prijedloga da postanu pravila da forum i natjecanja postanu jos bolja

• Goksim unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use