Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 06. 05. 1010.

Recommended Posts

Feyenoord(1)-Ajax(1)  (0:2)    Čet, 18:30 3,80 3,80 2,15 1,90 1,35 1,35

Nakon što su nogometaši Twentea u nedjelju osigurali naslov prvaka, u Nizozemskoj je “u ponudi” ostao još jedan trofej - nacionalni kup. U borbi su tradicionalni rivali, Ajax i Feyenoord, a klub iz Amsterdama je u prvoj utakmici na svome terenu stekao prilično veliku prednost od 2-0.

U četvrtak se u Rotterdamu igra uzvratna utakmica, a vjerujemo da će se Ajax i iz nje izvući neporažen i da će na kraju podići pobjednički pehar.

Tri su se puta ove sezone sudarili Ajax i Feyenoord, a “kopljanici” su se pokazali znatno uspješnijima. Uz spomenutu pobjedu u prvoj utakmici finala kupa, Ajax je u prvenstvu pred svojim navijačima deklasirao Feyenoord s čak 5-1, dok je dvoboj u Rotterdamu završen remijem (1-1).

No, ono što je za ovu priču još zanimljivije je podatak da Feyenoord na svome stadionu nije uspio svladati Ajax u pet posljednjih ogleda ovih dviju momčadi. Zadnje su tri utakmice završene bez pobjednika, a prije toga su “kopljanici” slavili u dva susreta. Proširimo li dodatno ovu priču, doći ćemo do podataka da je Feyenoord pobijedio samo dvaput u deset posljednjih utakmica protiv Ajaxa na svome De Kuipu.

Definitivno se ne radi o optimističnoj statistici za momčad Marija Beena uoči okršaja u četvrtak.

Izvor: Hrvatska Lutrija

Ja mislin da će i hendikep proć (3,6)

Evo moj za danas:

1436 Feyenoord-Ajax                  2 2,15

1411 CFR Cluj-FC Vaslui            1X 1,15

1427 Bellinzona-FC Luzern          X2 1,25

2462 Orlando-Atlanta                  1 1,20

2485 Čilić M.-Greul S.                1 1,17

Uplata (Ulog + MT): 100 kn Tečaj: 4,34 Dobitak:413,27 kn

evo da se vratim ja bejzbolu malo. danas od 11 parova izabrao 6 koji bi morali proći.

Philadelphia-St.louis 1 1,45- danas će se filadelfija iskaliti na slabijem protivniku jer im starta odličan pičer i neće dozvolit preko 3 poena. s druge strane za cardinalse starta salbiji pičer i zamjena nije na nivou tako da će danas filadelfija ovo lako dobiti. inače nisam poklonik igranja u bejzbolu na ovakve koeficjente jer je više štete nego koristi od njih.

Ch.White Sox- Toronto manje od 8,5 1,80- imamo dobre bacače s jedne i druge strane, a ruku na srce nijedna momčad nema neke predobre udarače koji mogu poentirati protiv dobrih pičera. jedino ako koji neće imat loš dan onda će ovdje biti jako napeto šta se tiče ovog zbroja.

Pittsburgh- Ch Cubs više od 8,5 1,80- za cubse baca solidan pičer koji u pravilu pobjeđuje(3-0 ove sezone), ali zna imati žute minute i bacati katastrofalno i dozvolit previše poena, s druge strane za pittsburgh opet loši pičeri koji dozvoljavaju previše poena. ovo po meni tip dana.

Boston-LA Angels manje od 10,5 1,80- ovdje vjerojatno najbolje postavljena granica od svih danas. ovo će biti taman tu negdje oko 9-11 poena. solidni pičeri kod Angelsa, ali solidno nije dobro protiv dobrih udarača bostona, Bostonov pičer danas traži oprost od navijača zbog zadnje loše utakmice gdje je u jednom inningu dozvolio čak 6 runova(2HR). danas mora bacati puno bolje, što je i njegova realnost. taman granica, ali vjerujem da će ostat ispod

Minnesota-Baltimore više od 9,5 1,75- katastrofalan pičer kod Baltimora, dozvoljava previše runova, za minesotu solidan pičer i sigurno će dozvolit 2-3 runa, a baltimoreov bar 7-8. ovo bi minnesota morala dobit s lakoćom, ali mi premali koeficjent na 1( 1,40). ako tko želi može odigrat i 1.

La Dodgers-Milwaukee manje od 9,8 1,80- ovo mi najrizičniji par danas jer imamo loše pičere(ove sezone) milwaukea te se oni moraju popraviti kako će sezona odmicati. danas im odličan dan jer i dodgersi nisu u najboljoj formi. s druge strane za dodgerse baca dečko koji je debitirao pred tjedan dana u MLB-u i malo straha i dopustio malo više poena nego bi inače. danas će se probat iskupit i pokazati da je dobro da su ga angažirali i vjerujem da će biti sve bolji kako će sezona odmicati.

od ovih 6 parova bi 5 moralo proći. ja preporučam sistem 5/6 sretno svima koji igraju

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use