Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 27.2.2024.

IzudinB

Recommended Posts

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Hej @furyshaa

Jako sam ljut na tebe, i bas volim sto si pao u Poslednjoj Sansi. Ljut sam sto kada nemas svoj predlog ili nemas vremena, izmedju kolege @unkdy i mene, odlucujes se da prepises njegov, a ne moj predlog. Imam svedoka na Forumu, sa kojim se tajno dopisujem svima iza ledja, gde sam odmah nakon objave kolege, samo nekoliko sekundi posle, rekao da bi kolega veoma lako mogao da padne na ovom predlogu. Nema veze sto ovo lici sada na naknadnu pamet, ali barem dvojica kolega sa Foruma znaju sta sam odmah rekao.

U ovako vaznom trenutku sezone, ti se izmedju njega i mene, odlucujes da prepisujes njegov predlog, a ne moj .... cccccc majko moja.

Nema opravdanja za ovakvu gresku.

@LeonardoDrugi Da stvar bude gora, žalosno je što nisam prepisao prijedlog nego sam imao 3 opcije. Celtic kec, koji je u trenutku kada sam pogledao već bio objavljen, Sporting L. daje gol na utakmici protiv Benfice gdje je čitav dan kvota bila 1.20 i imam 3 screenshota te kvote i 5 minuta prije 3 sata pala je na 1.18. Šta ću kada sam poštena duša 😑 i treći par Fritz kojeg sam zaista želio mijenjati u nešto ali sam smetnuo da igra ovako rano. Šta bi mu, veliki kiks ali mislim da se može nadoknaditi.

PS: Meni u odbranu, uopšte nisam vidio prijedlog kolege.

prije sat vremena, furyshaa said:

@LeonardoDrugi Da stvar bude gora, žalosno je što nisam prepisao prijedlog nego sam imao 3 opcije. Celtic kec, koji je u trenutku kada sam pogledao već bio objavljen, Sporting L. daje gol na utakmici protiv Benfice gdje je čitav dan kvota bila 1.20 i imam 3 screenshota te kvote i 5 minuta prije 3 sata pala je na 1.18. Šta ću kada sam poštena duša 😑 i treći par Fritz kojeg sam zaista želio mijenjati u nešto ali sam smetnuo da igra ovako rano. Šta bi mu, veliki kiks ali mislim da se može nadoknaditi.

PS: Meni u odbranu, uopšte nisam vidio prijedlog kolege.

Vidi  na sta sam pao na tiketu iz tenisa:

image.thumb.png.b3ab03eec7808a8329760a6d1afeeb92.png

prije 2 sati, LeonardoDrugi said:

Hej @furyshaa

Jako sam ljut na tebe, i bas volim sto si pao u Poslednjoj Sansi. Ljut sam sto kada nemas svoj predlog ili nemas vremena, izmedju kolege @unkdy i mene, odlucujes se da prepises njegov, a ne moj predlog. Imam svedoka na Forumu, sa kojim se tajno dopisujem svima iza ledja, gde sam odmah nakon objave kolege, samo nekoliko sekundi posle, rekao da bi kolega veoma lako mogao da padne na ovom predlogu. Nema veze sto ovo lici sada na naknadnu pamet, ali barem dvojica kolega sa Foruma znaju sta sam odmah rekao.

U ovako vaznom trenutku sezone, ti se izmedju njega i mene, odlucujes da prepisujes njegov predlog, a ne moj .... cccccc majko moja.

Nema opravdanja za ovakvu gresku.

Znas sta je najtragicno tu?

U svakoj sezonu PS sam do sada pao Fritza

U prvu mi bas on prekinuo taj legendarni niz od 49 pogodka kad uspjeo da izgubi set od Catarina teniser koj se mota oko 400-500 na atp

U proslu sam pao protiv Zhang kad izgubio nakon vodstvo 1-0 4-3 uz servu

I sada nakon osvojeni turnir i ekstra formu izgubi od ovaj prosek koj gubio od dubl igraca Purcell i levata Hijkata

Proslavio sam het trik  padova na jedan od najveci idiota koji se mota u vrhu i nadam se da necu vise

Oprostite kolege na padova

prije 14 minute, unkdy said:

Znas sta je najtragicno tu?

U svakoj sezonu PS sam do sada pao Fritza

U prvu mi bas on prekinuo taj legendarni niz od 49 pogodka kad uspjeo da izgubi set od Catarina teniser koj se mota oko 400-500 na atp

U proslu sam pao protiv Zhang kad izgubio nakon vodstvo 1-0 4-3 uz servu

I sada nakon osvojeni turnir i ekstra formu izgubi od ovaj prosek koj gubio od dubl igraca Purcell i levata Hijkata

Proslavio sam het trik  padova na jedan od najveci idiota koji se mota u vrhu i nadam se da necu vise

Oprostite kolege na padova

Hej @unkdy

Secam se svakog pada. Jedino sto mislim da su dva prethodna bila od onih “jednom u sto godina”, dok mi se odmah ucinilo da ovaj danasnji nije u tom rangu. Zapravo, odmah mi se upalila lampica u glavi kada sam video tvoj izbor. Arnaldi jeste krs od igraca, ali nije bas u kategoriji onih otpada iz tvojih ranijih padova.

Znas sta me brine? Sto se uopste nisam radovao tom padu, kao kada padnu ostali. To je znak da bih zeleo samo tebe kao protivnika u neizvesnoj zavrsnici.

Blackburn - Newcastle 2 (1.45) bet365

Blackburn ulazi u ovu utakmicu nakon tri uzastopna remija u Championshipu, posljednji put igrali su 1-1 protiv Norwicha kod kuće u subotu. Problemi za "Riversidere" leže u činjenici da su uspjeli ostvariti samo jednu pobjedu u posljednjih 13 ligaških susreta. Trenutno se nalaze na 16. mjestu na tablici sa samo četiri boda prednosti ispred Stoke Citya u opasnoj zoni.

Newcastle, s druge strane, doživljava lošu seriju rezultata u Premier ligi, posljednji poraz bio je 1-4 protiv Arsenala u subotu. Svrake su brutalno nadmašene od strane svojih suparnika na Emirates stadionu, a njihova obrana je ponovno podbacila. U prethodna četiri ligaška susreta primili su čak dvanaest golova.

Kada su u pitanju nedavni susreti između ova dva tima, prošlo je četiri godine od njihovog posljednjeg susreta. Tada je Newcastle slavio s 1-0 na St. James' Parku u trećem kolu Liga kupa. Također su se sastali i u FA Cupu 2018/19, kada je Newcastle slavio s 4-2 nakon produžetaka u trećem kolu.

Gledajući učinke u FA Cupu ove sezone, Newcastle je lako prošao kroz prethodna dva kola, pobjedivši Sunderland i Fulham bez primljenog gola. S obzirom na lošu formu Blackburna u Championshipu, očekuje se da će Newcastle dominirati od prvog do posljednjeg trenutka. Stoga ovdje prije svega očekujem pobjedu Newcastlea po kvoti 1.45 u bet365 kladionici koja nam računa okladu automatski dobitnom ako Newcastle povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krjanji rezultat.

Screenshot_109.jpg

(Koeficijenti 27.2. u 11:55 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Luton - Man City 2/2 (1.80) bet365

Građani nastavljaju svoj lov na povijesni uzastopni "treble", a na putu im trenutno stoji Luton Town. Manchester City ulazi u ovu utakmicu kao ogroman favorit, s impresivnim nizom od 13 pobjeda i 1 remija u posljednjih 14 natjecateljskih susreta.

Guardiolina momčad održala je korak s Liverpoolom i Arsenalom u borbi za naslov u Premier ligi pobjedom od 1-0 protiv Bournemoutha u subotu. Phil Foden je nastavio svoj impresivan niz forme postigavši jedini gol utakmice prije tri dana na stadionu Vitality.

Luton Town nije bio u akciji proteklog vikenda. Umjesto toga, odigrali su susret 26. kola prošle srijede i poraženi su 1-4 u gostima od oslabljenog Liverpoola. Momčad Roba Edwardsa imala je vodstvo na poluvremenu, ali njihova igra u drugom dijelu na Anfieldu bila je katastrofalna. Nije to bio pozitivan uvod u FA Cup duel s jednim od najsmrtonosnijih napadačkih timova u zemlji.

Što se tiče nedavnih susreta između ova dva tima, prije samo dva mjeseca Manchester City je morao doći iz zaostatka kako bi pobijedio Luton 2-1 u Premier ligi na Kenilworth Roadu. Građani imaju četiri pobjede i dva remija u posljednjih šest susreta s Lutonom. Posljednji FA Cup susret dogodio se 1969. godine kada je Manchester City slavio s 1-0 na Maine Roadu.

Luton Town ulazi u ovu utakmicu s tri uzastopna poraza u Premier ligi, što ih je odmah vratilo u zonu ispadanja. Problemi s nedostatkom obrambene sigurnosti posljednjih tjedana rezultirali su s primljenih 13 golova u posljednja četiri ligaška susreta. Ovo nije ohrabrujuće pred okršaj s Manchester Cityjem, čija je razlika u kvaliteti izuzetno velika. Građani ulaze u ovu utakmicu nakon 13 pobjeda i 1 remija u posljednjih 14 utakmica u svim natjecanjima. Gosti su favoriti da vode na poluvremenu i pobijede na kraju, a kvota je 1.80 u bet365 kladionici.

Screenshot_110.jpg

(Koeficijenti 27.2. u 12:15 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use