Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

47. kolo Druge lige Posljednje Šanse 2023/2024 - 23.2. - 26.2. (Pet-Pon)

Recommended Posts

@Goksim, @furyshaa, @mesrine, @jansavc, @McGarrett, @Humanic, @Ipoje4, @nuki01, @josip123, @nenosk, @zeko1088, @nutrija, @COLT, @vjekos, @misterija, @Joker93, @Guts1950, @risretto, @Dejvid, @pena29, @mester, @Marko15, @tome1993, @sestincan, @CarlosBacca70, @Leedsfan

POSTAVITE SVOJE TIPOVE ZA 47. KOLO DRUGE LIGE POSLJEDNJE ŠANSE!

Tema PŠ-a će biti otvorena do subote do 15 sati!

Tablica Posljednje Šanse 2023/2024:

Prema Članku 10. molimo da parovi u sezonni 2023/2024 budu prijavljeni u sljedećem formatu: 

DATUM | SPORT | TIP - KOEFICIJENT - KLADIONICA

SCREENSHOT

Obrazloženje

TRENUTNO STANJE NA TABELI. UKOLIKO UOČITE GREŠKU MOLIM VAS JAVITE SE U INBOX I SVE ĆEMO REGULISATI. HVALA SVIMA I SRETNO!

Screenshot_81.jpg

24.2.2024 07:30 1xbet

Idemo sa Australskim nogometom, igramo više od osam kornera, obje ekipe rade jako puno kornera, domaća ekipa radi preko devet kornera dok su gosti malo skromnijim te rade malo više od šest. Očekujem da se ova granica lako prođe. 

Čisto statistički tip. Dvoumio sam se između ovoga i danas pobjedu Grka košarka ali kad sam vidio da su u super šansi izabrao sam kornera.

Screenshot_20240223_170110_1xBet.jpg

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use