Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

četvrtak 29,4 listić dana


vedry99

Recommended Posts

nemam sad vremena za analize. napisat ću je poslije. sada samo da stavim parove.

Detroit-minnesota više od 9,5 1,80 - lošiji pičeri u objema ekipama, zamjene nisu puno bolje i ovdje bi moralo lako proći preko ove granice. teško je ovdje reči ko bi mogao pobjediti, ali ja sam bliži minesoti.

Chicago Cubs- Ariozna 1 1,60- cubsi nakon dužeg vremena imaju ekipu koja može nešto napravit. danas imaju solidnog pičera za start, zamjena također dobra, a arizona ima slabije pičere za utakmicu i teško da će ovo danas dobit

Texas(-white sox) više od 4,5 1,85- loši pičeri za soxe danas i texas bi ovo morao otić u ovaj over. neće biti lako, ali vjerujem da će proći

tampa bay-kanzas manje od 8,5 1,85-odlični pičeri kod obiju ekipa, zamjene solidne i teško da će ovdje over.

la dodgers(-1,5)-pittsburg 1 1,85- loš start sezone za dodgerse i vjerujem da će se danas ispucat. loš pičer kod pitsburga i ovo se mora iskoristit i vratit na dobre staze inače će ova sezona biti gotova za njih prije nego je i pošteno počela

st.louis-atlanta 1 1,5- danas sve na strani st.louisa i vjerujem da neće zeznut

houston-cincinati 1 1,55-puno slabiji pičer kod cincinatia i to će houston sigurno iskoristit jer imaju solidnu ekipu i morali bi ovo dobit

toronto-oaklnad manje od 7,5 1,85-odlični pičeri kod obiju ekipa, neće previše poena biti ovdje, ali i granica je mala. vjerujem da će biti negdje 5-7 poena.

milwaukee(-san diego) manje od 3,5 1,80- san diego ima predobrog pičera da bi dozvolio prosječnim udaračima milwaukeea da odu preko ove granice. ovdje možete odigrat i na S.Diego, 1,70 je koeficjent. malo je rizično jer će biti malo poena, ali vjerujem da će diego ovo dobit

7/9

Link to comment
Share on other sites

MINUTA PRVOG GOLA               Vrijeme       11   12    13  14    15

Liverpool-Atletico Madrid       Čet, 21:05 1,85 2,80 7,00 12,0 8,00

11-do 25.minute,12-od 26.minute do poluvremena,13-od 46.minute do 70.minute,14-od 71.minute do 90+,15-bez golova

Iza Liverpoola je katastrofalna sezona u kojoj zauzimaju tek sedmo mjesto na ljestvici Premiershipa na ulazu u posljednja dva kola i samo naslov u Europa ligi može isprat gorak okus...

Na Vicente Calderonu u prvom dvoboju Atletico Madrid je slavio s 1-0 i sada Liverpool mora nadoknađivati zaostatak nošen hukom tribina.

Liverpoolov menadžer Rafa Benitez lišen je usluga najboljeg napadača Fernanda Torresa, kao što je to bio slučaj u prvoj utakmici, kao i Maxija Rodrigueza, dok se očekuje da će Alberto Aquilani biti adut s klupe španjolskog menadžera.

Kod Atletica najvažnije je spomenuti povratak Argentinca Sergija Agüera nakon odrađene suspenzije, te bi on uz Diega Forlana trebao biti najveća prijetnja po Pepea Reinu. Dobra je stvar po madridski klub i oporavak češkog veterana Tomaša Ujfalušija od ozljede prepona, te se očekuje njegov start od prve minute.

Zanimljiv je podatak da je Liverpool u deset navrata u UEFA-inim natjecanjima gubio rezultatom 1-0 u prvim utakmicama na gostujućem travnjaku, te je uspio nadoknaditi rezultatski minus čak devet puta i proći dalje.

Jedina momčad kojoj je uspjelo sačuvati prednost od 1-0 nakon prvog dvoboja je Benfica iz sezone 2005/06.

Atleticu je ovo 11. pojavljivanje u polufinalu europskih natjecanja, a uspješan je prethodno bio u tek četiri navrata. Liverpoolu je ovo 15. polufinale i ima puno bolji omjer uspješnosti 11-4.

Kao i Liverpool u Premiershipu, tako i Atletico u Primeri igra lošu sezonu, te je deseti na ljestvici četiri kola prije kraja sezone. U gostima je u sezoni upisao tek dvije pobjede i čak 11 poraza u 17 odigranih utakmica i teško je za vjerovati da će odoljeti pritisku domaćina na Anfieldu.

Liverpool je u posljednja dva prvenstvena dvoboja upisao dvije uvjerljive pobjede uz gol razliku 7-0, i iako su one bile protiv klubova sa začelja ljestvice, (West Hama i Burnleyja) nude razlog za optimizam.

Hrvatska Lutrija

Ja igran svoj jučerašnji sistem od 3 oklade, iste su kvote a po meni mora biti bar 2 gola. Ako ko nije upućen moje novi sistem kađenja može ga vidit u jučerašnjoj temi Srijeda Listić dana. Inače san skinia kvotu 12.

Link to comment
Share on other sites

19:00 Elfsborg-Brommapojkarna

Sta reci o timu a pritom mislim na domacina koji je na 4 utakmice koliko je odigrao na svom stadionu ove sezone dao 13 golova a primio samo 2 i za gosta koji u isto toliko utakmica dao samo 2 gola sto se tice gostovanja; Elfsborg pored toga sto je vise puta osvajao titulu; imaju sjajne igrace, u odlicnoj su formi i na svom terenu izgledaju gotovo nepobedivi. Dok sa druge strane Brommapojkarna je ekipa koja je po mnogima autsajder; dosta  su solidno zapoceli sezonu, van svih ocekivanja; da samo spomenem da im je ovo treca sezona za redom u prvoj ligi i nadaju se da ce u njoj i ostati; s obzirom kako im je krenulo, cini mi se da ce uspjeti da ostvare jedan jedini cilj a to je da se nadju i sljedece sezone u  drustvu najboljih.Po meni domaca ekipa je za cijelu klasu jaca od gostiju u svakom pogledu i naravno sa vecim ambicijama dok je gostima jedini cilj kako sam vec napomenuo sam ostanak u prvoj ligi; i misljenja sam da bodove spasa mogu da ubiru samo na domacem terenu i to sa dosta laksim protivnicima od danasnjeg;pa tako savetujem cistu pobedu domacina

Elfsborg-Brommapojkarna 1 @ 1.45 HL

Link to comment
Share on other sites

19:00  Soderling R.-S.Wawrinka, tip 1, @ 1.45, Lutrija 6/10

    Svedjanin Soderling, po neznam koji puta kazem, meni jako drag igrac, sto zbog igre, sto zbog para zaradnjenih na njemu. Covjek igra odlican tenis, s pravom se nalazi na sedmom mjestu na svijetu. Omiljena podloga mu je hard zbog servisa te odlicnog i jakog forhenda koji je po meni medju 3 na svijetu. Duga priprema al taj zavrsni udarac forhendom je nesto nevjerojatno sto daje draz tenisu i simpatije prema Robinu kao igracu. Igra odlicno ove sezone, od zadnjih turnira tu su polufinala Miamia i IW na hadru, te finale Barcelone na zemlji u kojem je izgubio od Verdasca u 3 seta. Na ovom turniru lagano dobio Lorenzia 6-1 7-5. Malo mu vise vremena treba za poentiranje, i duza priprema poena, jer ipak je ovo zemlja, no pokazao je da moze igrati i sa najboljima i na ovoj njemu slabijoj podlozi.

    Sa druge strane mreze danas ce mu biti dosta nezgodan protivnik, Svicarac Wawrinka, covjek koji voli clay, moze odigrati dosta dobrih dugih izmjena bez pada koncentracije i siline u udarcima. Igra takodjer lijep tenis, jednorucni beckend mu je jaca strana od forhenda. Takodjer igra dobro ove sezone, nedavno osvojio Casablancu na zemlji, u Monte Carlu izgubio od probudjenog Djokovica u trecem kolu, a na ovom turniru dobio dva vrlo dobra zemljasa, Melzera u dva seta te jucer u neizvjesnom i tijesnom mecu Berdicha 2-6 6-3 7-6. Treba reci da je u trecem setu imao break zaostatka i uspio se vratiti te na kraju slaviti.

    Soderling vodi u medjusobnim omjerima 2-1, svi su mecevi odigrani na tvrdoj podlozi, posljednji je bio u Dubaiu prosle godine u 12.-om mjesecu, rezultat 7-6 7-6. Ocekuje nas vjerujem dosta zanimljiv mec, koef je dosta mal, no prihvatljiv, te se nadam pobjedi Soderlinga na kraju meca.

Sretno!!!

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use