Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 25.2.2024.

IzudinB

Recommended Posts

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Juventus-Frosinone+1,5 1 1,9 Supersport

Oklada je da će Juve dobiti bar s 2 gola razlike.Gledao sam par utakmica Frosinone gdje su popili po 5 komada protiv Atalante i Fiorentine.To je jednostavno smiješna obrana.Naivna igra skroz,krivo postavljanje,spori igrači u obrani,jedna opća smušenost kad protivnik napada.Juve nije dobio 4 utakmice zaredom,kiksevi kući protiv Empolia i Udinezea,vani poraz od Intera i remi s Veronom.

Mislim da će se iskalit na Frozinoneu kojeg su nedavno i u kupu razbili 4-0.

Dinamo-Rijeka x2 1,80 Supersport

Navijač sam Rijeke pa možda nisam 100% objektivan ovdje ali ipak mislim da Rijeka neće izgubiti.Ne zavarava me uspjeh Dinama protiv Betisovih rezervi koje nisu ništa pokazale a opet su uspjeli bar remi izvući.Betis je opasan za gol bio skoro kao Rudeš.Rijeka ima puno bržu i okomitiju igru od beskorisnog dodavanja kako je Betis igrao.Rijeka statistički stvara najviše šansi,ima najviše pogodjenih stativa i prečki i postignutih golova.Dinamo se popravio ali mislim da neće energetski biti dobri cijelu utakmicu.Ako Rijeka povede to može lako otići u dvojku i prvenstvo je praktički skoro gotovo što se tiče borbe za titulu.Dinamo se malo popravio,Baturina,Hodža i Kaneko su uvijek opasni s Petkovićem u formi ali i Rijeka ima svojih aduta.Budemo vidjelida li sam u pravu..

Premier liga

Wolves - Sheffield Utd (14:30) bet365
Sudac: Darren Bond (4.50)
Prosjek ekipe 1: 2.56
Prosjek ekipe 2: 2.96

Screenshot_1.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Primera

Cadiz - Celta Vigo (14:00) bet365
Sudac: Miguel Ortiz Arias (3.50)
Prosjek ekipe 1: 2.80
Prosjek ekipe 2: 1.64

Screenshot_2.png

Betis - Ath. Bilbao (16:15) bet365
Sudac: Guillermo Cuadra Fernández (4.92)
Prosjek ekipe 1: 2.40
Prosjek ekipe 2: 2.00

Screenshot_3.png

Las Palmas - Osasuna (18:30) bet365
Sudac: José Munuera Montero (5.42)
Prosjek ekipe 1: 2.36
Prosjek ekipe 2: 2.08

Screenshot_4.png

Real Madrid - Sevilla (21:00) bet365
Sudac: Isidro Díaz de Mera (5.25)
Prosjek ekipe 1: 1.80
Prosjek ekipe 2: 2.80

Screenshot_5.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Serie A 

Juventus - Frosinone (12:30) bet365
Sudac: Antonio Rapuano (3.67)
Prosjek ekipe 1: 2.76    
Prosjek ekipe 2: 2.64

Screenshot_6.png

Cagliari - Napoli (15:00) bet365
Sudac: Luca Pairetto (4.00)
Prosjek ekipe 1: 1.60
Prosjek ekipe 2: 1.83

Screenshot_7.png

Lecce - Inter (18:00) bet365
Sudac: Daniele Doveri (3.50)
Prosjek ekipe 1: 2.33
Prosjek ekipe 2: 1.19

Screenshot_8.png

AC Milan - Atalanta (20:45) bet365
Sudac: Daniele Orsato ()
Prosjek ekipe 1: 2.67
Prosjek ekipe 2: 1.45

Screenshot_9.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

(Koeficijenti 24.02. u 23:42 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Paoooooooo jeeeee. Cestitammmmmmm svima koji slave rusenje kolege @nutrija Zivela sveta Poslednja Sansaaaaaa, ziveo ja koji sam je kreirao. Danas je moj najlepsi dan u zivotu, paooooo je nakon tridesetjednog uzastopnog pogodkaaaaaa. 

Sta je on mislio? Da ce sa Bet Builderima da se izvuce, i da nikada ne padne???? Jel mislio da ce da obori onaj, nikada vise ponovljeni, rekord kolege @unkdy od cetrdesetidevet uzastopnih pogodaka??? Jel mislio da nikada vise nece pasti u zivotu? Jel mislio da je kidanje nerava namenjeno samo nama, a da je on iznad toga????

Hej @nutrija

Zaboravio si da si u svetoj Poslednjoj Sansi koju sam kreirao za ljude od krvi i mesa, iako si ti mislio da si od celika i da ti niko nista ne moze. Pao si i nikada nisam bio srecniji u zivotu. Jos sam srecniji sto ces tek da padas. Mislio si da je ceo svet tvoj, i da se uz pomoc Bet Buildera ne moze padati, a verovatno si mislio i da smo svi mi budale jer padamo. E pa, nece moci ... Mislio si verovatno i da ces uz pomoc Bet Buildera oboriti rekord onog prevaranta sa anomalijama, zar ne? E pa, malo si se zayebao, mozda i oboris njegov rekord, ali u sledecem zivotu.

Cestitam svima koji slave ovaj predivni pad kolege u 90 plus 7-om minutu, uzivajte u ovom lepom danu.

Za kolege koji ne prate turski fudbal, samo da prepricam kako su juce prosli predlozi kolegama @unkdy. i @mesrine koji su izgleda jos jedan ljubavni par na Forumu koji se ljubi u usta. Fenerbahce je igrao nereseno 1:1 do 90 plus 6-og minuta, a onda im je sviran penal zbog igranja rukom, koji ne bi sudili cak ni u Srbiji Crvenoj Zvezdi. I to nije sve. Onda je crnac Batschuaui odlucio da je bas on taj koji treba da sutira penal. Sve ostalo je istorija. Golman je odbranio udarac, ali se lopta tako odbila, da je ponovo dosla do crncuge koji je, na zalost, pogodio iz drugog pokusaja.

Onom kolegi @fic je sve oprosteno, on je prava mala maca sa onim prolazima u stotim minutama utakmice, naspram toga kako ovom kolegi @unkdy prolaze predlozi, majko moja

Pozz 

Eto nesto od mene

Cadiz pocinje za 10min gruba ekipa prljava utakmica puno znaci za obe ekipe ocekujem nervoze i favlove sudija nije bas  najbolji ali ocekujem prolaz ovog tipa

Eintracht wolfsburg oba karton brez neke analize mora proc mislim da i zajedni over live 3.5

Hoffenheim kartoni ekipa koja dobije puno kartona i ocekujem jih danas na overu 1.5 a isto tako dortmund ce dobit karton

A kao poslednje nije mi jasna kvota stvarno za over lecce 1.5 kartona velikih 1.44 lecce na vrhu po kartonima igraju kod kuce nece lako prodat koze danas i stvarno ova kvota da dobije 2 kartona je velika i vidim ka poklon razlog za ovu kvotu vidim u sudiji doveri jeb*** underas ove godine tezko vadi kartone ali ova kvota za lecce je previse i uzim pa cak da padnem necu zalit

Sritno svima

prije 23 minute, jansavc said:

Pozz 

Eto nesto od mene

Cadiz pocinje za 10min gruba ekipa prljava utakmica puno znaci za obe ekipe ocekujem nervoze i favlove sudija nije bas  najbolji ali ocekujem prolaz ovog tipa

Eintracht wolfsburg oba karton brez neke analize mora proc mislim da i zajedni over live 3.5

Hoffenheim kartoni ekipa koja dobije puno kartona i ocekujem jih danas na overu 1.5 a isto tako dortmund ce dobit karton

A kao poslednje nije mi jasna kvota stvarno za over lecce 1.5 kartona velikih 1.44 lecce na vrhu po kartonima igraju kod kuce nece lako prodat koze danas i stvarno ova kvota da dobije 2 kartona je velika i vidim ka poklon razlog za ovu kvotu vidim u sudiji doveri jeb*** underas ove godine tezko vadi kartone ali ova kvota za lecce je previse i uzim pa cak da padnem necu zalit

Sritno svima

Zaboravio sam ovo:)

Screenshot_20240225_095051_Samsung Internet.jpg

prije 10 sati, furyshaa said:

Jučer je bio idealan dan za mene tako da ću se učiti na svojim greškama i neću ga usrati sa današnjom lijepom ponudom. Izvukao sam samo jedan listić, nabacao svašta i odigrao. Ako neko uspije izvuci nešto, odlično.

IMG_0495.png

U dnu, možda se ne vidi, zadnji tip na listiću, Sporting L. X2.

Nadam se da je neko nešto iskoristio 💸

• IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use