Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda, 28.04.2010. (Listić dana)


Goksim

Recommended Posts

Barcelona-Inter

http://svijetkladjenja.com/2010/04/28/barcelona-inter-12-lige-prvaka-2utakmica-29042010/

Očekuje nas izuzetno zanimljiva utakmica, utakmica drugog polufinala Lige Prvaka u kojem će se na Camp Nou susresti Barcelona i Inter. Inter je u prvoj utakmici, prije tjedan dana, slavio 3:1 te ima veliku ali ne i nenadoknadivu prednost.

U prošloj utakmici savjetovali smo bet da će biti 6 ili više zaleđa na utakmici. Već na poluvremenu smo mogli je bilo jasno da smo pogodili okladu budući da je na utakmici bilo čak 11 zaleđa. Budući da su kladionice shvatile da su u prvoj utakmici prenisko postavile granice nebi sugerirao da se igra više zaleđa budući da će granice gotovo svugdje biti 7,5 (negdje se može naći i 6,5) ponajviše zbog toga jer sam našao jedan IMO sigurniji bet.

Podsjetimo i da imamo niz od 7 dana bez promašenog para. Od ponedjeljka (19.04.) do nedjelje (25.04.). Sve analize mogli ste besplatno, kao i ovu, pročitati na portalu SvijetKladjenja ili na forumu! U ponedjeljak i utorak smo napravili malu pauzicu, a nadam se da ćemo i danas nastaviti u pravom ritmu ;)

Za očekivati je da će se Inter na Nou Camp doći braniti i na sve načine pokušati sačuvati teško stecenu prednost iz prve utakmice. Cilj je jasan a to je prolaz u finale Lige prvaka i Inter neće prezati od sredstava kako bi taj cilj i ostvario. Neki od igrača Intera izjavili su da bi bili zadovoljni minimalnim porazom budući da ih taj rezultat vodi u finale Lige Prvaka, u finale u kojem bi se sukobili sa Bayernom.

Mourinho će zasigurno postaviti “bunker” i igrati na kontranapade iz kojih su itekako opasni. Vjerujem da će Barcelona imati veliki posjed lopte (očekujem preko 60%) te će sa kratkim pasovima pokušati probiti čvrstu Interovu obranu, međutim neće imati lagan posao jer im takva igra, a i općenito Interov “stil igre” ne pašu previše. U slučaju da Inter postigne pogodak Barcelona bi morala dati čak 3 gola kako bi imali produžetke.

Nekoliko igrača je upitno za ovu utakmicu, međutim mišljenja sam da će zbog važnosti utakmice, kao i želje igrača da nastupe, svi upitni igrači i nastupiti. U Interu je Sneijder bio upitan, međutim zadnje informacije kazuju da će nastupiti. Puyol nema pravo nastupa u ovoj utakmici.

Vjrujem da će Barcelona slaviti u ovoj utakmici, međutim nisam siguran dali će im ta pobjeda biti dovoljna da nastupe u finalu Lige Prvaka. Mora se priznati da koeificjent na pobjedu Barcelone od oko 1,45 nije velik i nema nekog valuebeta u tom tečaju budući da Inter pod vodstvom Mourinha nije naivna ekipa. Ipak u prilog pobjedi Barcelone ide i činjenica da bi Inter sa minimalnim porazom bio zadovoljan. Ipak, vjerujem da možemo odigrati puno sigurniju okladu na ovu utakmicu, a uz to i koeificjent je osjetno veći…

Podsjetimo se statistike iz prošle utakmice:

interbarca.gif

Izuzetno bitan podatak za bet koji sugeriram danas jest da će sudac današnje utakmice biti Frank De Bleeckere, Belgijski sudac sa velikim međunarodnim iskustvom, sudac koji je poznat kao jedan od onih koji je brži na kartonima što potkrepljuje i njegova statistika. U utakmicama Lige Prvaka u sezoni 2006./2007. imao je prosjek od 4,16 žuta kartona po utakmici. U prošloj sezoni je, prema podacima koje sam našao, odsudio sam dvije utakmice u kojima je podijelio ukupno čak 13 žutih kartona. Ove sezone je dijelio pravdu u Ligi Prvaka čak 5 puta te ima prosjek od 4,2 žuta kartona po utakmici.

Prije pogleda na statistiku bio sam uvjeren da će Barcelona biti jedna od top 5 ekipa po korektnosti u Ligi Prvaka, međutim pogledom u statistiku uvidio sam da su u zlatnoj sredini po tom kriteriju. Imaju prosjek od 1,6 žutih kartona po utakmici, međutim treba imati na umu da su u početku tj. u grupnoj fazi imali poprilično lagane utakmice u kojima nisu skupljali kartone, međutim kako se je ušlo u knockout fazu i broj žutih kartona se je povećao, tako da je ova statistika varljiva i nije pravi pokazatelj…

Inter je sa trona najnekorektnije momčadi Lige Prvaka zbacio Lyon, međutim vjerujem da neće dugo biti na tronu… Inter ima prosjek od 2,36 žutih kartona po utakmici, međutim i za njih vrijedi, isto kao i za Barcelonu, da su veći dio tih žutih kartona zaradili u zadnjim utakmicama eliminacijske faze.

Naglasimo još da je u prošloj utakmici bilo čak 7 žutih kartona, a iz iskustva znam da u pravilu u uzvratnoj utakmici, osim u slučajevima kada neka ekipa riješi pitanje prolaska u prvoj utakmici, bude više nervoze a samim tim i više žutih kartona nego u prvoj utakmici.

Dakle imamo situaciju u kojoj svi pokazatelji sugeriraju da će biti veliki broj žutih kartona. Imamo suca koji je sklon davanju kartona, utakmicu od velike, iznimne važnosti za obje ekipe, aktivan rezultat iz prve utakmice, te Inter kao gostujuću ekipu, ekipu koja je skona prigovorima sucima i preoštrim startovima, ekipa koja često dobiva veliki broj žutih kartona.

Uvjeren sam da će Messi i ekipa primorati Interove igrače da ih zaustavljaju prekršajima, a s obzirom da je u prvoj utakmici Barcelona imala velike prigovore na suđenje upravo iz razloga što je, po njihovom mišljenju, sudac Interu tolerirao preoštre startove vjerujem da se  De Bleeckere neće dovesti u neugodnu situaciju na Nou Campu, te da će pravovremeno posegnuti za žutim kartonima i na taj način zaštititi igrače Barcelone.

Uz sve to, uz sveprisutnu nervozu i uz sigurno zadržavanje igre za koje će gotovo sigurno biti poneki žuti karton, ukoliko Interu bude rezultat išao na ruku sumnjam da ovaj bet može pasti. U drugoj soluciji u kojoj bi rezultat išao na ruku Barceloni igrači Intera bi, kao što to oni i znaju, mogli izgubiti živce te uz prigovore sucu počiniti i koji preoštri start koji bi sugurno bio i nagrađen. Naravno, i Inter će prijetiti iz kontri od kojih će bar neke biti zaustavljene prekršajem a u takvim situacijama često je i davanje žutog kartona (ovisno o situaciji).

Nakon detaljnije analize ovog aspekta današnje utakmice teško mogu vidjeti da će utakmica završiti sa malim brojem kartona, jer koji god scenarij bude (u Interovu ili Barceloninu korist) žutih kartona bi trebalo biti. Vjerujem da bi oklada mogla pasti jedino ukoliko De Bleeckere zauzme izuzetno tolerantan kriterij, međutim niti jedan pokazatelj ne ukazuje da bi se to moglo dogoditi.

Večina online kladionica postavila je granicu žutih kartona na 5,5 ili na 60,5 bodova…

55108084.gif

92692989.gif

72902805.gif

Ipak, Fortuna je granicu postavila još niže, iako bi, vjerujem, odigrao i over 5,5 žutih kartona, da nema druge opcije, međutim kada već Fortuna daje granicu od 4,5 taj over ću uzeti sa maksimalnim ulogom..

fortuna.gif

Tip: više od 4,5 žutih kartona na utakmici (1,60)

http://svijetkladjenja.com/2010/04/28/barcelona-inter-12-lige-prvaka-2utakmica-29042010/

Svi komentari, kao i druge analize, mišljenja, listići su dobrodošli...

Link to comment
Share on other sites

     

        Evo da se i ja malo javim

        Prvo da pohvalim analizu,odlična je.Svaka čast.

        Ima jedan problem kod igranja u Fortuni, a to je manipulativni trošak, koji kod igranja singla iznosi 9%.

        Ako npr. uplatimo 100kn + 9kn m.t. = 109 kn uplate na tečaj 1.6, dobitak iznosi 160kn, što je 51 kn čiste 

        zarade. Iz toga proizlazi da je stvarni tečaj 1,51.

       

        U HL je više od 5.5 kartona 1.55, što je premalo.

        Inače, naplata bilo kakvog manipulativnog troška je pljačka nas igrača.

       

       

Link to comment
Share on other sites

katastrofalna noć iza mene šta se tiče bejzbola... previše grešaka favorita koji nisu mogli poentirati, a popunili sve tri baze i slične stvari.. jednostavno neznam šta da vam kažem. više sam parova fulao nego pogodio. i najlošiji pičeri su bacali odlično, a oni dobri su se mučili. ponosan sam jedino na tip cubs-washington gdje sam čak i rezultat pogodio šta se u bejzbolu skoro pa nemoguće, a ostalo bi rađe što prije zaboravio. danas ima nekoliko utakmica i prije ponoći pa ću vjerojatno igrat dva listića. uglavnom evo nekih parova:

Florida-SAn Diego manje od 9,5 1,80- ovaj me par izmučio ova dva dana, uvijek je kontra mene. danas nebi smio biti jer su pičeri i zamjene dobri i teško da će preko 8 poena, a kamoli do 10 ili više.

Seatle(-Kanzas) više od 4,5 1,90- preloš pičer kod kanzasa i ovo mora seatle iskoristit i otić u ovaj over

Colorado-Arizona više od 10,5 1,80- loši pičeri, loše zamjene, visoko postavljena granica i teško da će ovdje biti manje poena

Philadelphia(-S.Francisko) manje od 3,5 1,80- odlična pičer za francisko koji je prošle sezone izvlačio francisco i jedino su onda mogli nekoga pobjedit, ove sezone opet nastavlja s odličnim bacanjima i teško da će dozvolit 4 ili više poena filadelfiji

Toronto-Boston više od 8,5 1,80- loši pičeri koji će dozvolit puno poena i ovaj over mi ovdje najrealnija solucija

Atlanta(-St.louis) manje od 3,5 1,85-predobar pičer kod st.louisa i neće dozvolit toliko poena, zamjena malo slabija, ali ne vjerujem da će poslije uspjet 4 poena dobit

za sad toliko. poslije ako stignem stavim još nekoliko utakmica i analizica. one utakmice za koje nema razrade na poene i ostalo bolje izbjegnuti jer može biti svašta, a koeficjenti su jako privlačni i varljivi. sretno

Link to comment
Share on other sites

Flamengo-Corinthians     Čet, 02:50 1,95 3,30 3,40 1,25 1,65 1,25

Momčad Flamenga, aktualnoga brazilskog prvaka, u totalnom je neredu. Jedva su igrači iz Rio de Janeira izborili nastup u osmini finala Kupa osloboditelja, s tim da nisu ovisili o sebi...

Trener Andrade dobio je otkaz nakon što su njegovi nogometaši prošlog četvrtka jedva na Maracani dobili venezuelski Caracas (3-2). Zamijenio ga je privremeno Rogerio Lourenco, a poznati treneri Zico i Leonardo već se spominju kao mogući Andradeovi nasljednici.

U takvim okolnostima ionako neurednoj momčadi, s Adrianom totalno van forme, "cariocama" na Maracanu dolazi uspjeha gladni Corinthians, klub koji se ove sezone dodatno osnažio s izričitim ciljem osvajanja Cope Libertadores te time najsvečanije moguće proslave stotog rođendana kluba.

Veterani Ronaldo i Roberto Carlos, ali i odlični Dentinho, Elias i Danilo, igrači koji su na fizičkom vrhuncu a već nositelji igre, u ovom su dvoboju u prednosti.

Corinthians je ujedno završio fazu po skupinama najuvjerljivije od svih sudionika osmine finala: s pet pobjeda i jednim remijem, tj. 16 bodova.

Flamengo je pobijedio u posljednja tri dvoboja velikih rivala, klubova s najbrojnijom navijačlkom vojskom u Brazilu, vjerojatno i na svijetu. Nisu igrači Flamenga izgubili od Corinthiansa od 2005. godine. Je li napokon došlo vrijeme? "Korinćani", po svemu sudeći, dugo nisu bili bliže...

Meni jedino ne ide u glavu ovako visok koficjent iako ne pratin te južnoameričke lige. Inače ovo sam skinia sa HL.

Link to comment
Share on other sites

MINUTA PRVOG GOLA                Vrijeme    11    12    13   14   15          

Barcelona-Inter M.         Sri, 20:45 1,95 2,60 7,00 12,0 10,0  

11-do 25.minute,12-od 26.minute do poluvremena,13-od 46.minute do 70.minute,14-od 71.minute do 90+,15-bez golova

Ako milite da će na utakmicia past gol i da je obrana Intera dovoljno jaka da se odupre 26 min napadu Barce onda je ovo oklada za vas.

1. Stavite 100 kn da će 1. gol past od 26. do poluvremena. Dobitak je 260 odnosno zaradili ste 160 kn.

2. Stavite 100 kn da će 1. gol past od 2. poluvremena do 70. min. Dobitak je 700 kn.

3. Stavite 60 kn da će 1. gol past od 71 min do kraja utakmice. Dobitak je 720 kn.

Ako dobijete 1. okladu bit će te na 0 odnosno niste izgubili niste ni dobili jer ste 260 kn uložili.

Ako dobijete 2. ili 3. okladu u dobitku ste 700 tj. 720 kn odnoso kad odbijete ulog 440.

No ima još jedna opcija:

1. Stavite 100 kn da će 1. gol past od 26. do poluvremena. Dobitak je 260 odnosno zaradili ste 160 kn.

2. Stavite 50 kn da će 1. gol past od 2. poluvremena do 70. min. Dobitak je 350 kn.

3. Stavite 30 kn da će 1. gol past od 71 min do kraja utakmice. Dobitak je 360 kn.

Ako dobijet bilo koju okladu od navedenih bit ćete u plusu jer je na svakoj (okladi) dobitak veći od uloženog novca.

Link to comment
Share on other sites

MINUTA PRVOG GOLA                Vrijeme    11    12    13   14   15           

Barcelona-Inter M.         Sri, 20:45 1,95 2,60 7,00 12,0 10,0 

11-do 25.minute,12-od 26.minute do poluvremena,13-od 46.minute do 70.minute,14-od 71.minute do 90+,15-bez golova

Ako milite da će na utakmicia past gol i da je obrana Intera dovoljno jaka da se odupre 26 min napadu Barce onda je ovo oklada za vas.

1. Stavite 100 kn da će 1. gol past od 26. do poluvremena. Dobitak je 260 odnosno zaradili ste 160 kn.

2. Stavite 100 kn da će 1. gol past od 2. poluvremena do 70. min. Dobitak je 700 kn.

3. Stavite 60 kn da će 1. gol past od 71 min do kraja utakmice. Dobitak je 720 kn.

Ako dobijete 1. okladu bit će te na 0 odnosno niste izgubili niste ni dobili jer ste 260 kn uložili.

Ako dobijete 2. ili 3. okladu u dobitku ste 700 tj. 720 kn odnoso kad odbijete ulog 440.

No ima još jedna opcija:

1. Stavite 100 kn da će 1. gol past od 26. do poluvremena. Dobitak je 260 odnosno zaradili ste 160 kn.

2. Stavite 50 kn da će 1. gol past od 2. poluvremena do 70. min. Dobitak je 350 kn.

3. Stavite 30 kn da će 1. gol past od 71 min do kraja utakmice. Dobitak je 360 kn.

Ako dobijet bilo koju okladu od navedenih bit ćete u plusu jer je na svakoj (okladi) dobitak veći od uloženog novca.

zanimljiv sistem, ali kakve sam ja sreće u zadnje vrijeme ako to odigram završit će 0-0 uz 3 promašena penala.. ;D

Link to comment
Share on other sites

evo malo zanimljivih tenisa danas:

Lopez F. - Čilić M. 1  3,56 pinneacle

Lopez(+3,5)-čilić  1  1,98 pinneacle

čilić kao da nije u formi. traži igru i teško je pronalazi. S druge strane španjolac Lopez, kao i svi španjolci tipičan "prašinar". Naravno igra se na zemlji(prašina) gdje se lopez najbolje osjeća i ovo se isplati uzet. barem neki kontrahendikep ako niste hrabri. +3,5 je hendikep postavljen na ovaj meč a koeficjent na kontrahendikep je 1,98 iz gore navedene kladionice.

Ljubičić-Almagro 2 1,67 gamebookers  7-5 7-6

Ljubičić-Almagro(-2,5) 2  2,00 sportingbet

Ljubičić-Almagro(-1,5) 2 1,80 unibet

sve isto kao i gore kod čilića. tu se isplati uzet i hendikep od -2,5 uz koeficjent 2,0 na sportingbet kladionici.

Olaru- Schnyder 1 2,82 pinneacle      3-6 6-3 2-6

Olaru(+3,5)-Schnyder 1 2,06 pinneacle

schnyder se traži u formi i teško se nalazi. previše oscilira i tu gubi puno mečeva. Olaru je solidna tenisačica i mogla bi kaznit švicarku ako krene griješiti.

ovo mi zapelo za oko na prvi pogled. sretno

Link to comment
Share on other sites

Barcelona-Inter

http://svijetkladjenja.com/2010/04/28/barcelona-inter-12-lige-prvaka-2utakmica-29042010/

Očekuje nas izuzetno zanimljiva utakmica, utakmica drugog polufinala Lige Prvaka u kojem će se na Camp Nou susresti Barcelona i Inter. Inter je u prvoj utakmici, prije tjedan dana, slavio 3:1 te ima veliku ali ne i nenadoknadivu prednost.

U prošloj utakmici savjetovali smo bet da će biti 6 ili više zaleđa na utakmici. Već na poluvremenu smo mogli je bilo jasno da smo pogodili okladu budući da je na utakmici bilo čak 11 zaleđa. Budući da su kladionice shvatile da su u prvoj utakmici prenisko postavile granice nebi sugerirao da se igra više zaleđa budući da će granice gotovo svugdje biti 7,5 (negdje se može naći i 6,5) ponajviše zbog toga jer sam našao jedan IMO sigurniji bet.

Podsjetimo i da imamo niz od 7 dana bez promašenog para. Od ponedjeljka (19.04.) do nedjelje (25.04.). Sve analize mogli ste besplatno, kao i ovu, pročitati na portalu SvijetKladjenja ili na forumu! U ponedjeljak i utorak smo napravili malu pauzicu, a nadam se da ćemo i danas nastaviti u pravom ritmu ;)

Za očekivati je da će se Inter na Nou Camp doći braniti i na sve načine pokušati sačuvati teško stecenu prednost iz prve utakmice. Cilj je jasan a to je prolaz u finale Lige prvaka i Inter neće prezati od sredstava kako bi taj cilj i ostvario. Neki od igrača Intera izjavili su da bi bili zadovoljni minimalnim porazom budući da ih taj rezultat vodi u finale Lige Prvaka, u finale u kojem bi se sukobili sa Bayernom.

Mourinho će zasigurno postaviti “bunker” i igrati na kontranapade iz kojih su itekako opasni. Vjerujem da će Barcelona imati veliki posjed lopte (očekujem preko 60%) te će sa kratkim pasovima pokušati probiti čvrstu Interovu obranu, međutim neće imati lagan posao jer im takva igra, a i općenito Interov “stil igre” ne pašu previše. U slučaju da Inter postigne pogodak Barcelona bi morala dati čak 3 gola kako bi imali produžetke.

Nekoliko igrača je upitno za ovu utakmicu, međutim mišljenja sam da će zbog važnosti utakmice, kao i želje igrača da nastupe, svi upitni igrači i nastupiti. U Interu je Sneijder bio upitan, međutim zadnje informacije kazuju da će nastupiti. Puyol nema pravo nastupa u ovoj utakmici.

Vjrujem da će Barcelona slaviti u ovoj utakmici, međutim nisam siguran dali će im ta pobjeda biti dovoljna da nastupe u finalu Lige Prvaka. Mora se priznati da koeificjent na pobjedu Barcelone od oko 1,45 nije velik i nema nekog valuebeta u tom tečaju budući da Inter pod vodstvom Mourinha nije naivna ekipa. Ipak u prilog pobjedi Barcelone ide i činjenica da bi Inter sa minimalnim porazom bio zadovoljan. Ipak, vjerujem da možemo odigrati puno sigurniju okladu na ovu utakmicu, a uz to i koeificjent je osjetno veći…

Podsjetimo se statistike iz prošle utakmice:

interbarca.gif

Izuzetno bitan podatak za bet koji sugeriram danas jest da će sudac današnje utakmice biti Frank De Bleeckere, Belgijski sudac sa velikim međunarodnim iskustvom, sudac koji je poznat kao jedan od onih koji je brži na kartonima što potkrepljuje i njegova statistika. U utakmicama Lige Prvaka u sezoni 2006./2007. imao je prosjek od 4,16 žuta kartona po utakmici. U prošloj sezoni je, prema podacima koje sam našao, odsudio sam dvije utakmice u kojima je podijelio ukupno čak 13 žutih kartona. Ove sezone je dijelio pravdu u Ligi Prvaka čak 5 puta te ima prosjek od 4,2 žuta kartona po utakmici.

Prije pogleda na statistiku bio sam uvjeren da će Barcelona biti jedna od top 5 ekipa po korektnosti u Ligi Prvaka, međutim pogledom u statistiku uvidio sam da su u zlatnoj sredini po tom kriteriju. Imaju prosjek od 1,6 žutih kartona po utakmici, međutim treba imati na umu da su u početku tj. u grupnoj fazi imali poprilično lagane utakmice u kojima nisu skupljali kartone, međutim kako se je ušlo u knockout fazu i broj žutih kartona se je povećao, tako da je ova statistika varljiva i nije pravi pokazatelj…

Inter je sa trona najnekorektnije momčadi Lige Prvaka zbacio Lyon, međutim vjerujem da neće dugo biti na tronu… Inter ima prosjek od 2,36 žutih kartona po utakmici, međutim i za njih vrijedi, isto kao i za Barcelonu, da su veći dio tih žutih kartona zaradili u zadnjim utakmicama eliminacijske faze.

Naglasimo još da je u prošloj utakmici bilo čak 7 žutih kartona, a iz iskustva znam da u pravilu u uzvratnoj utakmici, osim u slučajevima kada neka ekipa riješi pitanje prolaska u prvoj utakmici, bude više nervoze a samim tim i više žutih kartona nego u prvoj utakmici.

Dakle imamo situaciju u kojoj svi pokazatelji sugeriraju da će biti veliki broj žutih kartona. Imamo suca koji je sklon davanju kartona, utakmicu od velike, iznimne važnosti za obje ekipe, aktivan rezultat iz prve utakmice, te Inter kao gostujuću ekipu, ekipu koja je skona prigovorima sucima i preoštrim startovima, ekipa koja često dobiva veliki broj žutih kartona.

Uvjeren sam da će Messi i ekipa primorati Interove igrače da ih zaustavljaju prekršajima, a s obzirom da je u prvoj utakmici Barcelona imala velike prigovore na suđenje upravo iz razloga što je, po njihovom mišljenju, sudac Interu tolerirao preoštre startove vjerujem da se  De Bleeckere neće dovesti u neugodnu situaciju na Nou Campu, te da će pravovremeno posegnuti za žutim kartonima i na taj način zaštititi igrače Barcelone.

Uz sve to, uz sveprisutnu nervozu i uz sigurno zadržavanje igre za koje će gotovo sigurno biti poneki žuti karton, ukoliko Interu bude rezultat išao na ruku sumnjam da ovaj bet može pasti. U drugoj soluciji u kojoj bi rezultat išao na ruku Barceloni igrači Intera bi, kao što to oni i znaju, mogli izgubiti živce te uz prigovore sucu počiniti i koji preoštri start koji bi sugurno bio i nagrađen. Naravno, i Inter će prijetiti iz kontri od kojih će bar neke biti zaustavljene prekršajem a u takvim situacijama često je i davanje žutog kartona (ovisno o situaciji).

Nakon detaljnije analize ovog aspekta današnje utakmice teško mogu vidjeti da će utakmica završiti sa malim brojem kartona, jer koji god scenarij bude (u Interovu ili Barceloninu korist) žutih kartona bi trebalo biti. Vjerujem da bi oklada mogla pasti jedino ukoliko De Bleeckere zauzme izuzetno tolerantan kriterij, međutim niti jedan pokazatelj ne ukazuje da bi se to moglo dogoditi.

Večina online kladionica postavila je granicu žutih kartona na 5,5 ili na 60,5 bodova…

55108084.gif

92692989.gif

72902805.gif

Ipak, Fortuna je granicu postavila još niže, iako bi, vjerujem, odigrao i over 5,5 žutih kartona, da nema druge opcije, međutim kada već Fortuna daje granicu od 4,5 taj over ću uzeti sa maksimalnim ulogom..

fortuna.gif

Tip: više od 4,5 žutih kartona na utakmici (1,60)

http://svijetkladjenja.com/2010/04/28/barcelona-inter-12-lige-prvaka-2utakmica-29042010/

Svi komentari, kao i druge analize, mišljenja, listići su dobrodošli...

6 žutih i 1 crveni

Pogođeno  ;D ;D ;D ;D ;D

Link to comment
Share on other sites

MINUTA PRVOG GOLA                Vrijeme    11    12    13   14   15          

Barcelona-Inter M.         Sri, 20:45 1,95 2,60 7,00 12,0 10,0  

11-do 25.minute,12-od 26.minute do poluvremena,13-od 46.minute do 70.minute,14-od 71.minute do 90+,15-bez golova

Ako milite da će na utakmicia past gol i da je obrana Intera dovoljno jaka da se odupre 26 min napadu Barce onda je ovo oklada za vas.

1. Stavite 100 kn da će 1. gol past od 26. do poluvremena. Dobitak je 260 odnosno zaradili ste 160 kn.

2. Stavite 100 kn da će 1. gol past od 2. poluvremena do 70. min. Dobitak je 700 kn.

3. Stavite 60 kn da će 1. gol past od 71 min do kraja utakmice. Dobitak je 720 kn.

Ako dobijete 1. okladu bit će te na 0 odnosno niste izgubili niste ni dobili jer ste 260 kn uložili.

Ako dobijete 2. ili 3. okladu u dobitku ste 700 tj. 720 kn odnoso kad odbijete ulog 440.

No ima još jedna opcija:

1. Stavite 100 kn da će 1. gol past od 26. do poluvremena. Dobitak je 260 odnosno zaradili ste 160 kn.

2. Stavite 50 kn da će 1. gol past od 2. poluvremena do 70. min. Dobitak je 350 kn.

3. Stavite 30 kn da će 1. gol past od 71 min do kraja utakmice. Dobitak je 360 kn.

Ako dobijet bilo koju okladu od navedenih bit ćete u plusu jer je na svakoj (okladi) dobitak veći od uloženog novca.

Ko je igra isplatilo mu se, pala je kvota 12

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use