Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak, 27.04.2010. (Listić dana)


Ljepotan

Recommended Posts

13:50 Lu Y.H.-D.Gremelmayr, tip 1, @ 1.3, Lutrija 7/10

    Tajvanac Lu je trenutno 78 na svijetu. Igra vecinom chellengere, gdje pruza solidne partije, u principu u prvim kolima dobiva redovno dok ne naidje na malo jaceg protivnika. Prosli tjedan je osvojio Atenu, gdje je izgubio samo jedan set i to u finalu protiv starog lisca, Schuelttlera. Vjerujem da je bilo slavlja, no novi je tjedan na redu, samo su dva dana prosla, "sreca" je sto se ovaj turnir igra u Rodosu, takodjer u Grckoj pa nije putovanje bilo daleko. Najvise mu leze tvrde podloge, sto se vidi i iz rezultata ove sezone. On je jedan od rijetkih igraca u top 100 sto nije jos otisao na zemlju, coek veli da mu je bolje zaradit jos koju paru na hardu gdje mu ide, vec tamo u prvom kolu odma ispast.

    Danasnji protivnik Njemac Gremelmayr, igrac koji podjednako voli hard i clay, no jako lose igra ove sezone, cak nema nijednu pobjedu ove sezone 313. je na svijetu, prosli tjedan u kvalifikacijama Atene lagano izgubio od jadnog i nepoznatog Juske 6-1 6-1.

    Nisu medjusobno igrali, za slucaj da Lu bude igrao kako treba, da prosli turnir nije ostavio traga, nebi trebalo biti ama bas nikakvih problema.

Sretno!!!

Link to comment
Share on other sites

jučer prošlo 7/9 jer je tekma Mets-Dodgers bila odgođena. ja fala bogu imao na listiću ta dva koja nisu prošla.. prati me gadna sreća u zadnjih par dana.

Baltimore-Yankees 2 1,65- bolji pičer, bolji bulipen. po meni ovo mora lako proći

Minesota(detroit-minesota) više od 3,5 1,90- loš pičer kod detroita, zamjena je solidna i minesota mora tih 5-6 inninga iskoristiti i otić u ovaj over

Florida-San Diego više od 8,5 1,80- solidan pičer kod diega, loš kod floride, zamjene slične i ponukan jučerašnjim danom igram ovdje over jer je jučer bio teški over na oba odlična pičera, znači da je bulipen katastrofa. vidjet ćemo danas

Texas-White Sox 1 1,75- predobar pičer za texas i soxi tu nemaju šanse za nijedan poen po meni od 5-6 inninga. slijedi nešto slabiji i tu bi mogli uhvatiti nekih 3 poena do kraja. Za soxe starta slabiji pičer i sigurno će dozvolit 3-4 poena do zamjene a poslije će texas uhvatit bar još 2-3 poena. Moja prognoza: 6-3

Cubs-Washington 2 2,35- obje ekipe loše šta se tiče bulipena, ali danas za washingotn počinje odličan pičer i cubsi nemaju šanse do zamjene. a washington bi do onda morao već uzet 1-2 poena. sad neznam jedino ko je zamjena z washingtonu pa je to onda zeznuto, ali cubsi i dalje imaju proječene pičere i ovo bi moglo završit s malim iznenađenjem. Moja prognoza: 1-3

Houston(Hou-Cincinati) više od 4,5 1,80- cincineti sa katastrofalnim pičerom i danas će biti šudrana. po meni do zamjene houston mora biti u ovom overu

Kanzas-Seatle 1 1,55- sve na strani domaćina. pobjeda nebi smjela izostat

St.Louis(-Atlanta) više od 3,5 1,75- ovo temeljim na lošoj zamjeni ako atlante i dobrim napadom st.louisa danas

Arizona(-colorado) manje od 3,5 1,80- ovo temeljim na odličnom startnom pičeru kod colorada, zamjena je solidna i nebi smjeli dopustit više od 3,5 poena

Philadelphia-San Francisco više od 9,5 1,85- evo da doživite da igram over na tekmi san francisca. Katastrofalan pičer kod njih. zamjena prosječna. philadelphia ima možda najjači napad. to će biti do zamjene šudrana. s druge strane ni pičeri filadeldije nisu bog zna šta i tu bi francisco morao uzet solidan broj poena(4-5). ovo mora biti jednostavno over. neznam šta da drugo kažem

8/10

dnas bi moralo 8 parova proći. ja se nadam svima kao i uvijek. vidjet ćemo. sretno

Link to comment
Share on other sites

13:10 L.Hewitt-M.Youzhny, tip 2,  @ 1.45 lutrija  5/10

    Austraac Hewitt, nekadanji svjetski broj jedan, trenutno igrao 32. ove sezone malo turnira, dobar je bio na svom kontinentu na pocetku sezone( 1/8 finala AO). Od onda igrao samo dva turnira, Houston(hard) i Barcelonu ( clay) u kojoj je ispao u drugom kolu od Chele. Daleko vise voli tvrdu podlogu i travu, na zemlji mu slabije ide. Posvetio se vise obitelji, te je to razlog sto igra samo vece turnire.

    Rus Youzhny je 13. na svijetu, ove sezone nije puno igrao, ali to sto je igrao bilo je vise nego dobro. Ima finala Rotterdama i Dubaia, 2 pobjede u Davisovom kupu. U Monte Carlu ispao od Nalbaldiana u 3 seta. Voli vise hard, no zna odigrat i dobru partiju na zemlji. Dobar je otpor pruzio prije 2 tjedna u MC Nalbaldianu, no Argentinac je ipak iskusniji zemljas te je mec zavrsio u svoju korist. Ima dobru servu te solidan jednorucni beckend.

1-1 je u medjusobnim omjerima, oba susreta su igrana na hardu. Mislim da Rus ima vise motiva, jer mu nece biti lako drzati 13. poziciju ukoliko ovakve meceve prvog kola nebude okoncavao u svoju korist.

Sretno!!!

Link to comment
Share on other sites

  Vise nema vremena cekati da se ukljuce goksim i kocka...znaci , moram sam..

 

  Alicante-Valencia(basket)    2  1.65

  Lyon-Bayern  over 2,5    1.95

  i da pojacam

 

  Kansas-Seatlle    1      1.55

  Texas-White Sox  1    1.75

  Ne kuzim baseball i ne znam o cemu govoris vedry99 ali svejedno , hvala na trudu .I ja te podrzavam i nastavi i dalje tako..(ove gore sam od tebe uzeo ;)

Link to comment
Share on other sites

  Vise nema vremena cekati da se ukljuce goksim i kocka...znaci , moram sam.. 

Ima dana, pa čak i tjedana kad mi se neda igrat kladionica, al uvik nastojim dat bar jedno mišljenje. Moje područje je balun al stvarno nisan vidio šta bi se moglo igrat na Lyon-Bayern jer je po meni moglo bit svašta.

Posebno mi je drago šta se Olić razigra.

Link to comment
Share on other sites

Jedino me čudi šta Goksim nije ništa napisa jer je pogodia kvotu 3.30 ili 3.10. Goksime moga si za ovo reć, je da ja igran na zemaljskim kladionicama ali moglo je drugima poslužit.

Radilo se o live okladi koja se je mogla uplatiti svega par minuta i bilo je besmisleno javljati jer sumnjam da bi itko uspio uplatiti po tom koef.

Inace uzeo sam si malu pauzicu u ponedjeljak i utorak, ali sutra možete očekivati i nešto od mene...

Link to comment
Share on other sites

  Vise nema vremena cekati da se ukljuce goksim i kocka...znaci , moram sam..

 

  Alicante-Valencia(basket)    2   1.65

  Lyon-Bayern  over 2,5    1.95

   i da pojacam

 

  Kansas-Seatlle    1       1.55

  Texas-White Sox   1     1.75

   Ne kuzim baseball i ne znam o cemu govoris vedry99 ali svejedno , hvala na trudu .I ja te podrzavam i nastavi i dalje tako..(ove gore sam od tebe uzeo ;)

baseball je možda najgori sport za klađenje. teško je predvidjet ko će kako bacat. to ovisi o tome na koju nogu čovijek ustane. tu može i najbolji pičer(bacač) imat loš dan i dopustit poena ko u priči, a također i neki slab imat dan  da ne dopusti nijedan poen. ja se trudim što najbolje mogu i teško je predvidjet formu nekog bacača. za to treba pratit ovaj sport kroz nekolko sezona i tek onda vidiš otprilike kako tko igra protiv kojih ekipa. tako da tu ni koeficjent 1,40 nije neki zicer, već može izgubit s razlikom za sramotu. zato i volim taj sport jer je toliko nepredvidljiv i imam neki izazov.

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use