Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota, 24.04.2010. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Imamo niz od 5 dana bez promašenog para... Nadam se da će se niz nastaviti i danas  ;)

Lijepo je to za cut.

Pozdrav svima nije me bilo neko vrijeme, ali evo jednog zanimljivog para za danas od mene

Zaragoza - Real 2 @1,30

Mislim da je tu sve jasno, Barcelona bježi Realu 1 bod u utrci za ovogodišnji naslov. I na samoj  naslovnoj stranici Madriđana možete vidjeti opis koliko je ova utakmica važna za njih, Pellegrini je u kritičnoj situaciji i mora ovu dobiti pod OBAVEZNO!! Real broji mnoge zvijezde u klubu i nakon tragicnog ispadanja iz Lige prvaka samo su skoncentrirani na prvenstvo. Krajnje je vrijeme da nešto poduzmu, Zaragoza je sitna riba za njih i ne predstavlja neku prepreku na njihovom putu.

Svima sretno  :D

Evo i moj danas:

Barcelona - Xerez

Najviše kaznenih bodova 2 (1,30)

Barcelona će napadati i jurišati po pobjedu dok se Xerez može samo grčevito braniti. Očekujem da će biti preoštri u obrani i da će Messi i ekipa zaraditi bar 2-3 kartona igračima Xereza, a sumnjam da će Barcelona u ovakvoj utakmici dobiti više od 1 žutog... Xerez je zadnje 3 utakmice skupio nešto bodova i nadaju se d amogu ostati u ligi tako da im je današnja utamica  izuzetno bitna a tu će živci biti tanki. Bitna je i Barceloni, ali oni imaju i i skustva i kvalitete da to mirno riješe u svoju korist... Jako realan ishod dakle, Xerez dobiva više kaznenih bodova od Barcelone

Real Zaragoza - Real Madrid 2

Već je analizirano...

Varteks Varaždin - Croatia Sesvete 1

Ovdje jedino na oprez poziva financijska kriza u Varteksu, ali Varteks je klub koji ima dugu poviejst i osobno vjerujem da će ostati u HNL-u. Kako bi opstali trebati će pobjediti fenjeraša lige koji je katastrofalan gost i koji se je već pomirio da će ispasti iz lige. Za Vartkes je ovo must win utakmica, igraju pred svojom publikom, imaju i kvalitetu i iskustvo na svojoj strani a vjerujem da bi moglo biti i sudačke pomoći, ako zapne...

Ukupni tečaj... 2,20 - i nije puno, ali dosta da prođe i to danas...

Btw. navedeni listić možete uplatiti kod Unibeta budući da samo oni imaju u ponudi razradu žutih kartona za Primeru ;)

-----http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=11064&bid=3209-----

Jos da nadodam ovaj par

upozoravam na ovaj par: ovo cu igrati na svoju srecu, znaci nije sigurno kao prethodni par

Arsenal - City 2 @3.35

City lovi ligu prvaka sto bi znacilo veliki pomak.

Obratite pažnju na ovo : Tottenham bježi City-u 2 boda i danas igra provi Uniteda. huh? United lovi naslov, Tottenham nema bas sanse. Idealno da City otme 4 mjesto tott-u i da ostvari ove želje.

Svi smo vidjeli proslu utakmicu City-a protiv United, city je uvjerljiv i to dosta. Arsenal nije ni gore ni dolje, nije zasada ugrožen a nema sanse uzeti naslov

Moj par br. 1 za danas

Obratite pažnju na ovo : Tottenham bježi City-u 2 boda i danas igra provi Uniteda. huh? United lovi naslov, Tottenham nema bas sanse. Idealno da City otme 4 mjesto tott-u i da ostvari ove želje.

Svi smo vidjeli proslu utakmicu City-a protiv United, city je uvjerljiv i to dosta. Arsenal nije ni gore ni dolje, nije zasada ugrožen a nema sanse uzeti naslov

Moj par br. 1 za danas

Po meni to nije tako siguran par jer Tottenham je zadnja dva susreta sa Chelseaom i Arsenalom slavia. Iako je igra doma nije baš lako pobjedit Chelsea. I ka šta si reka City zaostaje dva bod pa Tottenham se neće lako predati. Još jedan dodatan motiv igračima Tottenham je da Tottenham nikad nije slavio protiv Man. Utd. Više se isplati igrat 1. poluvrijeme X.

Moj par br. 1 za danas

Po meni to nije tako siguran par jer Tottenham je zadnja dva susreta sa Chelseaom i Arsenalom slavia. Iako je igra doma nije baš lako pobjedit Chelsea. I ka šta si reka City zaostaje dva bod pa Tottenham se neće lako predati. Još jedan dodatan motiv igračima Tottenham je da Tottenham nikad nije slavio protiv Man. Utd. Više se isplati igrat 1. poluvrijeme X.

ja se slažem da to nije siguran par. ja bi ovdje prije igrao X2 nego 1 jer mi man utd nije izgledao dobro prošli tjedan, a Totenham je briljirao...

ja bi se prvo ispričao svima za blamažu od jučer. od 15 parova samo je 7 ili 8 prošlo. neznam točno. uglavnom bilo je previše iznenađenja i nesreće. ja fulao 5 listića i na svakome listiću jedan par za jedan poen... nadam se da bude danas više sreče.

Dodgers(washington-Dodgers) više od 4,5 1,85

Cincinati(San Diego-Cincinati) manje od 4,5 1,85

Mets(Mets-Atlanta) više od 3,5 1,85

Oakland-Cleveland više od 7,5 1,80

Seatle(Seatle-White Sox) više od 3,5 1,80

Angels-Yankees manje od 9,5 1,80

Tampa(tampa-Toronto) manje od 4,5 1,85

Houston(Hou-Pitsburg) više od 4,5 1,85

Boston-Baltimore više od 8,5 1,80

Kanzas-Minesota manje od 9,5 1,90

Chicago Cubs više od 4,5 1,85

San Francisco-St.Luis manje od 7,5 1,80

Le Mans - Lille    gost daje 1. gol        1,6

Le Mans ispada u 2. ligu i nevidim razloga zašto bi se nešto posebno borili, dok Lille lova Europu. Montpellier i Lyon drže 4. i 3. mjesto sa bodom više a u igri je još Bordeaux koji ima 2 boda zaostatka sa utakmicom manje. Poslje Marseilla Lille dijeli 2. mjesto po broju postignutih golova (11) dok je sa Le Mansom obrnuto (10 primljenih). Ovo mi se čini bolje od pobjede Lilla (kvota je 1.7).

Valencia-Deportivo      domaćin daje 1. gol        1.45

Oko ovog para se nisan mnogo dvoumio jer Valencia u zadnje 4 domaće prvenstvene utakmice nije primila gola a dala ih je 9. Uz to Deportivo je zadnja momđad što se tiče forme (0 2 4) uz gol razliku od 3:12. Zadnje 3 gostujuće utakmice su primili 8 a zabili 1 gol (3:0 od Barce i Atl. Madrida i 2:1 od Gijona kojem je to polovica postignutih golova zadnjih 6 utakmica).

Palermo-Milan      Sub, 20:45 1,90 3,15 4,10 1,20 1,80 1,30

Nogometaši Milana vjerojatno i sami više ne vjeruju da mogu zaprijetiti prvoj Romi i drugom Interu na ljestvici, te je daleko realnija ona druga opcija: da izgube treće mjesto na ljestvici Serie A...

Takvo što se može zaključiti po Milanovoj jako lošoj seriji posljednjih tjedana. Milan ima samo jednu pobjedu u zadnjih šest kola Serie A (kod Cagliarija 3-2), a uz to su upisali dva remija i tri poraza. Na druga dva gostovanja imaju dva poraza (Parma 0-1 i Sampdoria 1-2). Ozljede su nagrizle sastav Milana, a onaj ostatak spremnih igrača na travnjaku nikako ne ostavlja dobar dojam.

Ove subote Milan odlazi u goste Palermu, jednoj od tri momčadi koja još uvijek ne zna za poraz pred svojim navijačima. Uspjelo je to Interu, Sampdoriji i - Palermu. Predvođeni sjajnim Fabriziom Miccolijem, koji je pogocima riješio pregršt utakmica u posljednje vrijeme, Palermo na domaćem terenu ima dvanaest pobjeda, pet remija i nula poraza. I razliku pogodaka 30-12.

Palermo trenutačno vodi veliko boj sa Sampdorijom za četvrto mjesto koje donosi iduće sezone nastup u zadnjem kvalifikacijskom kolu Lige prvaka. To je ogroman ulog i uvjereni smo da će protiv Milana izgarati na terenu za uspjeh. Forma definitivno sugerira igranje na Palermo.

Ovo je sa Hrvatske Lutrije. Sve je dobro objašnjeno s tim da se dvoumim na čistu jedinicu.

Evo i ja cu bacit nesto na brzinu ali ipak argumentirano , koliko toliko...

Ovih par zadnjih kola cu odigrati po sistemu "daj meni ako tebi ne treba " ali samo one parove za koje smatram da bi mogli proci.

Odmah cu se okomiti na Montpellier ,ugodno iznenadjenje sezone . U nedjelju sam falio samo taj par (Montpellier-Toulouse) pa je sad vrijeme vracanja dugova. Za Nancy ne igraju dva najbolja napadaca Dia i Hadji a u redove gosta se vraca kolumbijac ,bomber Montano , znaci , dvojka ko kuca. Uzeo sam u obzir i 9 izgubljenih utakmica Nancyja u 16 utakmica kod kuce.

E ovo sam cekao .Bas me zanimalo u kojem ce sastavu istrcati Milan u Palermu. Nekoliko novih imena za koje mnogi nisu ni culi .Suska se o odlasku Leonarda .Ronaldinho nezadovoljan (kazu da ide u City) ,Bonera, Ambrosini i Borriello ne igraju , nekoliko alibi izjava ovaj tjedan za slab rezultat u Genovi. S novim igracima ocekujem mnoge greske u sredini i obrani sto bi ovi "brzanci" iz Palerma morali iskoristiti ( Budan zabija). Sumnjam da ce "bossovi" sa Sicilije propustiti priliku za Champions.

Hertha-Schalke ... suvisno je govoriti , cekao sam da zavrsi Bochum -Stuttgart ,po meni utakmica slicnog znacenja . Znaci kvaliteta pobjedjuje.

Znaci

Nancy-Montpellier      2    2.45

Palermo-Milan            1      1.90

Hertha-Schalke 04      2      1.90

Quote  :  Better.it 

Evo i moj danas:

Barcelona - Xerez

Najviše kaznenih bodova 2 (1,30)

Barcelona će napadati i jurišati po pobjedu dok se Xerez može samo grčevito braniti. Očekujem da će biti preoštri u obrani i da će Messi i ekipa zaraditi bar 2-3 kartona igračima Xereza, a sumnjam da će Barcelona u ovakvoj utakmici dobiti više od 1 žutog... Xerez je zadnje 3 utakmice skupio nešto bodova i nadaju se d amogu ostati u ligi tako da im je današnja utamica  izuzetno bitna a tu će živci biti tanki. Bitna je i Barceloni, ali oni imaju i i skustva i kvalitete da to mirno riješe u svoju korist... Jako realan ishod dakle, Xerez dobiva više kaznenih bodova od Barcelone

Real Zaragoza - Real Madrid 2

Već je analizirano...

Varteks Varaždin - Croatia Sesvete 1

Ovdje jedino na oprez poziva financijska kriza u Varteksu, ali Varteks je klub koji ima dugu poviejst i osobno vjerujem da će ostati u HNL-u. Kako bi opstali trebati će pobjediti fenjeraša lige koji je katastrofalan gost i koji se je već pomirio da će ispasti iz lige. Za Vartkes je ovo must win utakmica, igraju pred svojom publikom, imaju i kvalitetu i iskustvo na svojoj strani a vjerujem da bi moglo biti i sudačke pomoći, ako zapne...

Ukupni tečaj... 2,20 - i nije puno, ali dosta da prođe i to danas...

Btw. navedeni listić možete uplatiti kod Unibeta budući da samo oni imaju u ponudi razradu žutih kartona za Primeru ;)

-----http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=11064&bid=3209-----

Pogođeno, i šesti dan zaredom ;)

;D

Goksim, cestitke !!!

Palo mi na pamet da se vratim u osnovnu skolu , vise necu razmisljati svojom glavom vec prepisivati od ovog sto sjedi do mene .

Jos jednom , svaka cast za cijeli ovaj tjedan !

Hvala  :)

Iako, ove sezone nisam imao baš pretjerano srece sa klađenjem i često sam padao nezasluženo, ali zadnjih 6 dana je skor odličan, dijelom zahvaljujući i mojoj sklonosti igranja "specijalnih oklada" tipa kartoni, zaleđa i sl...

Nadam se da ćemo nastaviti niz i sljedećih dana  ;)

Dan je više nego odličan, Goksim fala ti na ovom forum ja san jako napredovao u klađenju a nadam se i mnogi drugi.

Baš mi je drago da forum služi svojoj svrsi  ;). I ja sam zadovoljan forumom, iako bi volio da se i drugi članovi više i aktivnije uključe u analize. Kada bi samo svaki deseti posjetitelj izdvojio par minuta i napisao samo jedan, za njega najsigurniji par tog dana, i obrazložio u 2-3 rečenice imali bi po 30-50ak analiza dnevno, a vjerujem da bi na taj način jedni drugima mogli još više pomoći jer je svaka informacija i svako mišljenje dobrodošlo...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Danas prakticno imam samo da predlozim neko gazenje Mornara iz Bara, od strane Partizana, Aba League, mada mi je ipak prvi izbor pobeda gostiju iz poluvremena po kvotici od 1,14-1,16. Mislim da je Mornar istorijski krs od tima, mislim da su svake godine sve gori i gori, i da na svetu tesko da postoji kosarkaska ekipa na ovako losem nivou, dok grad Bar i dalje ostaje na pocasnom, drugom mestu, najgore sredine za zivot, odmah iza Splita. Kvota na dvojku je 1,01 i ne bih rekao da je to kvota na Partizan, vec vise kvota protiv Mornara. Svidjaju mi se i neki klizni handicapi na Partizan po sto manjoj kvotici, znaci negde do sedam-osam, devet poena razlike, ali je predlog pobede Partizana iz poluvremena ipak bolji predlog. Prakticno, Partizan iako skandalozno igra a jos gore izgleda, ipak nema rezervne igrace, kao sto nema niti belce, niti srpske igrace, pa prakticno ko god bude igrao, bice deset puta jaci od onog krsa od tima, Mornara. Ovde zavrsavam sa predlogom za kladjenje, posto imam preca posla, moram da se bavim svojim kolegom iz prve, elitne lige, pa sve ostale kolege, neka slobodno preskoce ostali deo posta koji se ne odnosi na predlog za kladjenje. Hej @fic Nastavljam i danas sa postovima namenjenim samo tebi. Nastavljam da se borim za tebe, iako nisi moj najomiljeniji kolega sa Foruma. Mislim da nismo zasluzili "da nas odjavis" u sred sezone. Nisi prvi kolega koji je napustio, hoce da napusti, ili ce tek napustiti svetu Poslednju Sansu. Naravno da niko ne moze uticati na tebe, ako je to tvoja odluka, i ako mislis da smo zasluzili da nas "odjavis" u sred sezone, ali svi sa Foruma mislimo da ipak zasluzujemo barem neki malo gospodskiji odlazak. Mislimo da zasluzujemo barem jednu prosirenu recenicu da nam kazes sta ti smeta, da li mozemo nesto da promenimo, i da li sam ja razlog sto nas "odjavljujes", a ako jesam, taj problem mozemo najlakse da resimo. Ako su pak. razlozi padovi u realnom kladjenju, i to mozemo da resimo svi zajedno, potpuno sam siguran u to.  Danas cu da ti napisem sta gubis ako si zaista odlucio da nas "odjavis" u sred sezone. Kada si u cetvrtak onako lepo pao na francuzima, a odmah u petak jos jednom, na svojim predlozima u prvoj ligi svete Poslednje Sanse, i tako za samo dva dana sjebao sve ono sto si gradio dva i po meseca, meni se promenio zivot, i to na bolje. Postao sam drugi covek. Ispunio me je neki entuzijazam, neka radost, neka euforija, neki entuzijazam, nikada nisam bio sretniji u zivotu. A kada je jos i juce sveta Nemacka potopila Bosnu sa 7:0, pocevsi vec od drugog minuta da yebe i ne vadi, meni se ponovo vratila neodoljiva zelja da se svi mi iz svete Poslednje Sanse kad-tad skupimo jedan weekend zajedno. Ovo mi nije prvi put da mi u glavu dolaze ovakve gluposti, ali sada kada si pao dva puta uzastopno, jasno mi je da je jedan od razloga moja euforija i entuzijazam. Iako mislim da bi bilo jako lepo da se jednoga dana skupimo svi zajedno jedan weekend i jedemo i pijemo kao svinje, uvek sam bio siguran da mi nikada ne bismo bili u stanju da sedimo zajedno vise od dvadeset minuta. Kada god bih zamislio sve nas sa Foruma zajedno za stolom, uvek bi mi dolazile u glavu slike neke masovne tuce, pucnjave, nekog horora ... uvek bi video krv po zidovima restorana. Juce sam nakon utakmice Nemacke i BiH otisao u moj omiljeni bordel i poceo da skupljam informacije koliko bi me kostalo da organizujem zabavu za sve moje kolege sa Foruma, posto sam zeleo da sve troskove snosim samo ja. Smestaj i hranu sam sredio za manje od sedam sekundi, zapelo je oko alkohola, a o tome cu nekom drugom prilikom. Juce sam zapoceo pregovore oko orgija, tako da, ako sve bude u redu, ostalo bi da vi, sve moje kolege sa Foruma snosite samo troskove dolaska. I tu cu se potruditi da budem gospodin. Mojim omiljenim kolegama sa Foruma cu troskove dolaska pokriti bez problema, ali ti svakako nisi medju njima. Mojih omiljenih kolega sa Foruma ima samo tri, a to su @nutrija pa prazno, pa @pena29 pa @jeneri29 Hej kolega @fic A sada cu da ti ispricam na kakve sam sve probleme nailazio u organizaciji nase zajednicke zabave jednoga dana. Kao prvo, zamislio sam da se mi iz prve lige svete Poslednje Sanse na neki nacin odvojimo od ovih amatera iz drugoligaskog blata. Pozeleo sam da mi imamo Premium zabavu, a oni narodnu zabavu. Moj omiljeni bordel ima Top prostitutke za, kako samo ime i kaze, elitne klijente, i njih nije lako dobiti, jer postoji lista cekanja, a kada i nekako docekas svoj red, to skupo kosta. Da ne govorim o tome, da svako cekanje cesto zavrsi i tucom medju klijentima, jer se uvek nadje neka budala koja zeli elitni ili Premijum orgazam preko reda. Juce sam otisao u moj omiljeni bordel samo da skupim informacije. Problem je sto su cene usluge nakon godina Covida otisle do granica pristojnosti. Juce sam pitao jednu damu koliko bi nas iz prve lige kostala Premijum zabava, sa Top, elitnim prostitutkama. Uopste nisam hteo da se bavim drugoligasima, amaterima, za njih cemo uvek lako naci ulicarke, dame koje se vuku oko zeleznicke stanice. Poceli smo pregovore sa njenim pitanjem "koliko nas ima?" Rekao sam devetorica, znaci racunao sam i tebe u elitu. Nisam joj rekao da nas ima osmorica, vec devetorica, gledaj da to nikada ne zaboravis. Onda me je ona pitala da li zelim da svu devetoricu ona sama zabavlja, ili treba da dovede svoje koleginice sa posla. Onda sam je ja pitao " a sta je jeftinije" a dama je odgovorila da nista nije jeftino kada hoces da si Premijum elita. Pregovore smo nastavili time sto sam morao da znam, ako vec kosta koliko kosta, sta mozemo da dobijemo, odnosno kakve sve usluge mozemo da trazimo, i gde su granice. Rekla je samo " ... nista se ti ne brini, dobro znam sta moji klijenti najvise vole, nece biti nikakvih problema ..." Hej @fic Teorijski receno, negde sam na polovini pregovora. Ima neke nade, ali sve ide dosta tesko. Ima dosta problema, ali ni ja nisam bilo ko. Za sada ima najvise problema oko alkohola, mozda nece biti bas lako da na zabavu unesemo i opijate, a za cenu Premijum usluga cemo tek videti. Za sada sam cene prepolovio, ali ono sto je najbitnije, i tebe sam racunao, kao da si jos uvek medju nama. A da ti ne govorim kako sam se tek brukao pred damom. Kazem ja njoj da na nasem Forumu, imamo svakakve budale. Pita ona mene "pa kakav ste vi to Forum ...?????" Rekao sam joj "bolje ne pitaj". Rekao sam joj i da medju nama imamo i Papu (mislio sam na kolegu @Marko15) rekao sam joj da je on nas neki moralni policajac na Forumu i da on svima nama odredjuje sta su apsolutne slobode i dokle ide moral. Rekao sam dami, da on mozda ne bi pristao da ucestvuje u zabavi, jer ima neke poremecaje u svom sistemu vrednosti. Pita ona mene " ... sta ne bi taj tvoj kolega pristao ..."  Kazem joj da bi mozda poceo sa onim klasicnim ... kuca, porodica zena ... Znas sta mi je odgovorila? "Ne brini, opusti se, to svi moji klijenti kazu kada dodju prvi put. Ako je to jedini vas problem na Forumu, opusti se, to prepusti meni." Hej @fic Ako si zaista odlucio "da nas odjavis" i ako oko toga nema vise pregovora, ucini to gospodski, a ne kao seljak. Zavrsi sezonu kao gospodin, dozvoli nam da se (teoretski) skupimo svi zajedno jedan weekend, dozvoli sebi da vidis sta su sve Premijum dame u stanju da ucine. Tebe nisam stavio u narodnu zabavu sa ulicarkama, gde su nase kolege iz drugoligaskog blata, tebi sam (teorijski) obezbedio Premijum zabavu. Cak sam sredio da ako se nas moralni policajac na Forumu, kolega @Marko15 na nasoj zabavi budeo bavio moralom, i bude glumio Papu, uvek ce moci da gleda nase orgije. Gledanje se ni u jednom bordelu na svetu ne naplacuje, ako ste godisnji pretplatnik. Saljem ti fotografiju dame sa kojom sam pregovarao. Foto je sa njenog profila, dok je na drugoj fotografiji cenovnik, (za sada) njena poslednja ponuda, a koju sam prakticno prepolovio nakon teskih pregovora, a samo za tebe, jer si moj kolega iz prve, elitne.
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 16.11. u 23:12 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 16.11. u 23:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Finska - Grčka   X2   1,22 (bet365) https://www.rezultati.com/utakmica/CCP61wD9/#/detalji
    • Change /17.11/12.30/ Serie A Woman Juventus vs Sassuolo 1 + over 1,5 goal. 1,23  Snai
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use