Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 22.2.2024.

IzudinB

Recommended Posts

Europska liga

Screenshot_40.jpg

EUROPSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Konferencijska liga

Screenshot_38.jpg

KONFERENCIJSKA LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 16.2. u 14:25 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Sjecamo li se 12.12.2023.? Vecina vjerojatno ne, ali podsjetiti cu vas, jer nije samo jedan gospodin na ovom forumu :D

Galatasaray je u sklopu grupe A 6.kola lige prvaka gostovao u Kopenhagenu, igralo se za prolaz u nokaut fazu, a pobjedio je (1-0) i prosao dalje domacin, a turci svoj europski put nastavili u natjecanju koje se igra sutra.

Sutra se dakle igra uzvrat nokaut faze, i turci gostuju u Pragu nakon lude utakmice i pobjede 3-2, a osnivac foruma @Goksim ovoga je puta kao i u spomenutom susretu u Kopenhagenu uvjeren u 6 ili cak i vise kartona. U Kopenhagenu se situacija nije odvila po planu iako je sudac Orsato bio na razini, a hoce li sutra englez Taylor, na glasu kao kartondzija biti lak na obaracu, hoce li sve frcati od naboja, starteva, prigovora, zadrzavanja i slicno, hoce li biti dvoznamenkasti broj kartona, hocemo li naplatiti tadasnji nesretni pad na kartonima u Kopenhagenu...

ostaje za vidjeti..osobno mislim da cemo se naplatiti, da ce navedeni kolega biti u pravu, i da ce biti barem 6 zutih, a mozda i koji crveni..a naravno nitko sretniji od nas ako bude 10+ 

Izrevolitani post!

Iskreno, bio sam baš "uzbuđen" zbog Arsenala i mislio sam, tačnije bio sam siguran da će bljesnuti i da su napokon ušli u neki niz i da ćemo dobiti jednu zaista jaku ekipu koju je milina gledati. Da stvar bude gora, Arsenal sam imao BAR NA 20 listića. Što vezanih sa vikendom, što sa utakmicama od jučer ali izgleda ništa. Čak sam na dosta listića imao i opciju X2 jer sam mislio da Arsenal nema šanse da kiksa protiv Porto. Tu "uzbuđenost" mogli ste vidjeti i u mojoj objavi od jučer gdje sam uzdigao Arsenal na takvu visinu da su već osvojili sve što se osvojiti može. Nakon ovog, mislim da smo vidjeli pravu sliku i priliku Arsenala. Arsenala koji se nada da će biti konkurent za borbu protiv Liverpoola i Citya, Arsenal koji su navijači već vidjeli kao ekipu koja uzima ligu prvaka ove godine ali mislim da od toga nema ništa. Ne od lige prvaka nego niti od jednog trofeja. I to možda i duži period. Ne bih da kažem da ekipa Arsenala u narednim godinama neće ništa osvojiti ali ova / sljedeća, mišljenja sam da neće.

Možda sam previše "ljut", "nervozan", "popišan" ali mislim da će se možda neko i složiti sa mnom. Arteta kao trener je ona, hajde nazovimo je, "najgora" sorta trenera. Bio je pomoćnik Pepa i tu istu igru želi da preslika na Arsenal. Lagano od zadnje linije, ako ne može naprijed, lopta ide nazad pa okolo, igra koja se zasniva na tom presingu i loptama u taj džep između zadnje linije i veznog reda. Igra koja je bazirana na lopti u prostor, na klasi igrača. Ali ima par kvaka u tome. Kopija nikada ali nikada ne može biti orginal. Ono što radi Pep sa Cityem je njegova mantra, to je Pep i to je City i mislim da Arteta mora brže bolje to prihvatiti. Mora prihvatiti činjenicu da on nije Pep i mora prihvatiti činjenicu da Arsenal nije City. Da li su dobri? Vala jesu. I to kažem kao navijač Chelsea zadnjih 22 godine. Ali dobri za neke među utakmice. Bljesnu, dobiju Liverpool ali nakon toga upišu par kikseva da se frapiraš. Prvo, Pep ima mnogo više iskustva, vodio je možda i najbolju ekipu Barcelone i sve njegove ekipe igrale su istu igru. I Pep je uvijek imao igrače za to. Veoma važna stvar i ono što mislim da je čak presudno, kvalitet ekipe. Nećemo poreći da Arsenal ima kvalitet, ali koliko kvaliteta? Saka? Ako je njegov dan. Odegard? Ako je njegov dan. (možda trun pretjerujem ali zaista imam takvo mišljenje). Rice? Hm. A šta ćemo dalje? Nećemo se lagati i reći da je Martineli kvalitetan igrač. Nećemo se lagati i reći da je Jorginho i Havertz kvalitet neki. Sa druge strane, City ima De Bruynea, Rodria, Fodena, Silvu, Halaanda a i sve i da nije njihov dan sa klupe će ući Doku, Alvarez, Gearlish. Eh, to je glavna razlika. Što City sa klupe uvijek može uvesti dva ili tri igrača minimalno koji trenutno vrijede 100+ miliona. Igrača koji može napraviti razliku dok Arsenal, u utakmici Lige prvaka, utakmici gdje imaju 0 protiv Porta, Arteta uvodi Jorginha koji je imao 1 kontakt sa loptom i to pogrešan pas između dva igrača. 

Ne bih dalje da ulazim u kvalitet igrača i poredim kvalitete na desnom beku gdje igra White ili mladi Kiwior. 

Arsenalova jedina sreća je ta što sa ovakvom igrom nije naletio na Inter ili City, ili neku ekipu koja će iskoristiti ovu nekreativnost i sporost. I ne samo Inter ili City, mislim da bi im 90% ekipa koje su se kvalifikovale u daljnji krug zabilo minimalno 2 gola. Možda pretjerujem ali mišljenja sam da je tako. 

Da li će Arsenal proći ovo? Pa vjerovatno da hoće jer 1 gol nije nešto previše, posebno kada nema tog "gola u gostima" a sigurno će i atmosfera biti na vrhuncu u Londonu. 

Također, izbor sudije za ovaj susret, dvije ekipe gdje znaš da će biti čvrsto i ti dadneš sudiju koji sudi u Nizozemskoj ligi mislim da je velika fula. Toliko bespotrebnog sjeckanja, par glupih kartona, mislim da je mnogo faktora koji su doveli do rezultata kakav i jest.

Vjerovatno spam i zaboli vas za sve ovo ali ja se trenutno osjećam lakše pa ono. Vi nećete pročitati, ja se osjećam lakše. Win, win.

Hej @furyshaa

Pri cemu onda ostajes kao svoj konacni stav? Ovome gore, ili onome sto si napisao samo nekoliko sati ranije:

"... Arsenal igra brz, otvoren nogomet, cvrsto u sredini, jaki na skoku, ultra efikasni iz prekida, imaju igrace poput sake, Odegrarda, Ricea pa donekle i Martinellia i Trossarda koji u jednom potezu mogu napraviti lom te sam misljenja da bi Arsenal ovde trebao dobiti po tecaju od 1,70 ..... Zabio je Arsenal 6 Lensu kod kuce, 2 Sevilli kod kuce 2 Sevilli u gostima te 4 Psv-u kod kuce ... Ali sada dolaze (Porto) na skroz drugi nivo. Utakmicu protiv ekipe koja je prosle sezone do samog kraja drzala prvo mesto u Premier ligi i izgubili ga samo zahvaljujuci sebi. Ove sezone je Arsenal nastavio tamo gde je stao. Sami vrh i borba ce biti gusta do samog kraja izmedju njih, Liverpoola i Citya.... Poslednji susreti Arsenala 5:0 Crystal Palace, 2:1 Nottingham Forest, 3:1 Liverpool te 6:0 West Ham u gostima u gradskom derbiju te u poslednjem kolu 5:0 protiv ekipe Burnleya... Jos jedna stvar koja je dobra kod Arsenala je to sto nema mnogo razlike u postignutim golovima medju igracima. Saka vodi listu sa 12 golova ali onda idu Trossard 7, Odegaard 5 Martinelli 5, Nketiah 5 Havertz 5, Ride 4, Jesus 4, Gabriel 4 .... Svi mogu zabiti gol, svi doprinose u napadu i nikade ne znas odakle moze da blicne...."

Hej kolega, hteo sam da pitam da li je Arsenal zapravo Tekstilac iz Dervente, ili ce ipak biti "sami vrh i borba ce biti gusta do samog kraja izmedju njih, Liverpoola i Citya"

Sto se mene tice, vec danas postavljam svoj predlog za 52 kolo svete Poslednje Sanse koje se igra u periodu izmedju 12.03 i 14.03. 

Moj predlog za 52 kolo Poslednje Sanse je jedinica na mecu Arsenal vs Porto zajedno sa over 1,5 gol na mecu, zajedno sa Arsenal daje vise od gola, zajedno sa Arsenal daje prvi gol na mecu, zajedno sa Arsenal prolazi dalje, zajedno sa Arsenal ce imati vise kornera na mecu, zajedno sa Arsenal ce imati vise suteva ka golu, zajedno sa Porto ce imati vise kartona ... a tek treba jos da razmisljam o tom mecu

90+4     1 - 0   Galeno

Koliko je samo  "ojadjenih ' dusa na ovoj  planeti  zbog ovog gola??.
I ja sam jedan od tih  ali ja sebe smatram krivcem a ne tamo  "neki" Arsenal, kome je mnogo  draza titula u Premier ligi a  ne Liga prvaka.
U osnovnoj  postavci  tiketa za juce , Liverpool mi  je sa tip1 i tip 1X &2+ bio  osnova svih  listica. Iskreno  , zbunila me to podizanje kvote na Liverpool(sa @1.20   do  @1.30) i  umesto njih postavim Arsenal sa tipom: 2, tip 2X, tip 2X &0-3 i 2X&0-4 gola.
I naravno Galeno je sve listic srusio u  u  90+4 min. da je ostalo  0-0 imao  bi  samo  jedan listic los  a ovako  bas svi!
Glavu  gore , kolege drage ,danas moze da bude  mnogo bolje a moze da se opet zadesi  neki :

90+4     1 - 0   Galeno

@LeonardoDrugi Kao što rekoh i sinoć kada sam bio baš ljut, Arsenal igra stvarno dobro, sigurno ima i kvalitet ali koliko mogu sa tom količinom kvaliteta? Da li će proći Porto? I to sam rekao, vjerovatno hoće ali utakmica kakva je bila sinoć je priča Arsenala od prošle sezone i mislim da je to realna slika Arsenala. Zabiti će Arsenal 5 Burnleyu, 6 West Hamu, pokazati dominaciju i protiv Crystal Palacea, dobiti i Liverpool ali kada treba da preuzme inicijativu, kada treba da pokaže da zaslužuje biti na poziciji broj 1, oni izgube od Aston Ville, odigraju X sa Liverpoolom, 2:0 izgube od West Hama, 2:1 izgube od Fulhama. Ista priča i za Engleske kupove. Kada treba da pokažu da će se nešto pitati, oni kiksaju protiv West Hama 3:1 ili Liverpoola 2:0. Naravno, da ne zaboravim meč sa Chelsea gdje su gubili 2:0 i da Chelsea ne radi ono što radi, taj meč bi izgubili. Meč odmah nakon divne pobjede protiv Citya. 

Mislim da im je glavni problem kontinuitet i širina ekipe. Zablistaju oni ali po meni, po mom ukusu, to nije dovoljno ni za šta više osim deklasiranja Burnleya, Crystal Palacea ili Liverpoola u jednoj utakmici u sezoni. Imao je Arsenal dominantnih utakmica ali imao je i dosta sreće do sada. I ovo nije suha statistika nego gledajući Arsenal dobijaš istu vibru. Da mogu, da mogu, da mogu ali kada treba da urade nešto, kada moraju da pokažu da zaista mogu, oni useru i šefa i stanicu. 

Tryzub Kyiv – Sokil Kyiv

Rijec je o ukrajinskom hokeju, nemam pristup informacijama oko situacije s klubovima i sl., ali gledajuci posljednjih 10 utakmica domacin je samo u gostima protiv Dnipra izgubio sa 7+ razlike, dok su gosti u posljednjih 10 isto tako samo jednom pokrili ovaj hendi protiv uvjeljivo najgore momcadi u ligi.

Medjusobni ogled je 50/50 ako gledamo posljednjih 6 utakmica.

Vecina kladionica nude egal tecaj na 4,5 hendikep (cak i pinnacle), dok u favbet imamo isti slucaj na puno visih 6,5 hendikep. Racunajuci MT i porez poprilicno dobra oklada za ispratiti

Tryzub Kyiv +6,5 1.85 favbet

Marseille - Shakhtar oba daju (1.75) bet365

Marseille je bez pobjede već sedam uzastopnih utakmica u svim natjecanjima. Vidjeli smo četiri ili više golova na svakoj od njihove tri domaće utakmice u skupini B.

Marseille se nada da će zaboraviti nedavne neuspjehe u domaćim natjecanjima u četvrtak navečer kada dočekuju Shakhtar Donetsk u uzvratnom susretu nokaut faze Europske lige. Ukrajinski sastav je dva puta dolazio iz zaostatka kako bi izborio 2-2 u prvom susretu odigranom prije sedam dana na zamjenskom stadionu u Njemačkoj.

Domaće ambicije Marseillea pretrpjele su težak udarac porazom od 0-1 protiv Bresta u nedjelju. Izgledali su strašno i u obrani i u napadu. Imali su igrača više u posljednjih 30 minuta susreta, ali to se nije primijetilo. Činjenica da su igrači Gennara Gatussa uputili samo dva udarca u okvir gola tijekom 90 minuta govori mnogo. Kao posljedica toga, talijanski menadžer je otpušten u ponedjeljak.

Shakhtar Donetsk je imao slobodan vikend. Sezona u ukrajinskom prvenstvu nastavlja se tek idućeg vikenda. Momčad koju vodi hrvatski menadžer Marino Pusic trenutno je četvrta na ljestvici Premier lige. Zaostaju tri boda za vodećim Kryvbasom KR, ali imaju dva neodigrana susreta.

U posljednjim susretima Marseille i Shakhtar sastali su se u četvrtfinalu Europske lige 2009. Shakhtar Donetsk je u to vrijeme prošao s dvije pobjede. Marseille stoga traži svoju prvu pobjedu protiv Shakhtara u četvrtom međusobnom susretu s ukrajinskim velikanom.

Marseille je pao na deveto mjesto na ljestvici Ligue 1 nakon poraza od Bresta. Bez pobjede su već sedam uzastopnih utakmica u svim natjecanjima. Stvari ne izgledaju obećavajuće za francuski sastav pred dolazak Shakhtara. Također, stvari u svlačionici Marseillea su daleko od idealnih. Nagla promjena menadžera teško će popraviti stvari u tako kratkom razdoblju. Vjerujem da će Shakhtar ovdje izbjeći poraz po kvoti 2.10.

Sviđa mi se i klađenje na "Oba tima postižu gol" po kvoti od 1.75. Vidjeli smo barem četiri gola na svakoj od tri domaće utakmice Marseillea u skupini B ove sezone u Europskoj ligi.

Screenshot_68.jpg

(Koeficijenti 22.2. u 12:11 CET)

Roma - Feyenoord oba daju (1.75) bet365

Roma ima impresivan niz od 12 pobjeda, 2 remija i 1 poraza u posljednjih 15 domaćih utakmica u svim natjecanjima. Feyenoord je izgubio sva tri gostovanja u grupnoj fazi Lige prvaka. Roma je prošla sve tri prethodne europske nokaut faze protiv Feyenoorda.

Remi od 1-1 u Rotterdamu ostavio je otvorenom borbu za prolazak u sljedeći krug nokaut faze Europske lige između Feyenoorda i Rome prije uzvrata u talijanskoj prijestolnici. Romelu Lukaku je poništio vodstvo Igora Paixaa u prvom poluvremenu prije sedam dana. Obje momčadi su obavile posao u svojim domaćim ligama proteklog vikenda i trebale bi ući u ovaj susret s visokim moralom.

Roma je srušila Frosinone 3-0 u gostima prije četiri dana. Konačan rezultat možda ne otkriva prave događaje na terenu. Frosinone je stvorio još više prilika od Rimljana, ali nije uspio realizirati nijednu. Takva defenzivna nesigurnost stvara glavobolje za Danielea De Rossija pred još jedan dvoboj s nizozemskim velikanom.

Feyenoord je imao velikih problema u pokušajima da probije zid protiv deset igrača RKC Waalwijka u nedjelju popodne. Konačno su uspjeli preko Madsa Wieffera sedam minuta prije kraja. Tijesna pobjeda od 1-0 održala je momčad Arnea Slota deset bodova iza PSV-a na vrhu Eredivisie.

Ovo je treća uzastopna godina u kojoj se u nokaut fazi susreću Roma i Feyenoord u europskim natjecanjima, a ukupno četvrti. Roma je prošla na svakoj od prethodne tri prigode, uključujući pobjedu od 1-0 u finalu Konferencijske lige 2022. godine.

Roma je rasla i u formi i samopouzdanju od kada je Daniele De Rossi preuzeo klupu umjesto Josea Mourinha. Međutim, De Rossi još uvijek ima mnogo posla kako bi popravio sve rupe u obrani svoje momčadi. Roma je primila četiri gola u nedavnom porazu kod kuće od Intera. Dopustili su sedam udaraca na gol u pobjedi protiv Frosinonea tijekom vikenda. Iako je Feyenoord odigrao nekoliko tijesnih utakmica u domaćoj ligi u posljednje vrijeme, teško je zamisliti da će se oba tima suzdržati od postizanja pogotka večeras na Olimpicu. Također, četiri od posljednjih šest međusobnih susreta između ovih suparnika donijela su golove s obje strane terena. Glavni odabir je "Oba tima postižu gol" po kvoti od 1.75.

Screenshot_69.jpg

(Koeficijenti 22.2. u 12:16 CET)

prije 14 sati, mesrine said:

Sjecamo li se 12.12.2023.? Vecina vjerojatno ne, ali podsjetiti cu vas, jer nije samo jedan gospodin na ovom forumu :D

Galatasaray je u sklopu grupe A 6.kola lige prvaka gostovao u Kopenhagenu, igralo se za prolaz u nokaut fazu, a pobjedio je (1-0) i prosao dalje domacin, a turci svoj europski put nastavili u natjecanju koje se igra sutra.

Sutra se dakle igra uzvrat nokaut faze, i turci gostuju u Pragu nakon lude utakmice i pobjede 3-2, a osnivac foruma @Goksim ovoga je puta kao i u spomenutom susretu u Kopenhagenu uvjeren u 6 ili cak i vise kartona. U Kopenhagenu se situacija nije odvila po planu iako je sudac Orsato bio na razini, a hoce li sutra englez Taylor, na glasu kao kartondzija biti lak na obaracu, hoce li sve frcati od naboja, starteva, prigovora, zadrzavanja i slicno, hoce li biti dvoznamenkasti broj kartona, hocemo li naplatiti tadasnji nesretni pad na kartonima u Kopenhagenu...

ostaje za vidjeti..osobno mislim da cemo se naplatiti, da ce navedeni kolega biti u pravu, i da ce biti barem 6 zutih, a mozda i koji crveni..a naravno nitko sretniji od nas ako bude 10+ 

Kolega @jansavc molim te daj i ti svoje misljenje, obzirom da znam da cesto igras ili si igrao kartone i prijedloge/kombinacije koji su ih ukljucivali.

Ps.kvota je u blagom padu, npr over 5.5 kartona u supersportu sa 1.85 na 1.75

prije 2 sati, mesrine said:

Kolega @jansavc molim te daj i ti svoje misljenje, obzirom da znam da cesto igras ili si igrao kartone i prijedloge/kombinacije koji su ih ukljucivali.

Ps.kvota je u blagom padu, npr over 5.5 kartona u supersportu sa 1.85 na 1.75

Pozz

eto moje mišlenje za ovu utakmicu:

kvota i ova visoka granica po meni samo zbog prve utakmice jer so tamo bili crveni kartoni i večina žutih pala prema kraju utakmice, ali treba znat, da je gala napravio samo 6 prekršaja i dobio 2 žuta jedan zbog ugovora sudiji, a sparta praga napravila 14 njih i dobila 5 žutih, znači ovaj prosjek inače u praksi težko prolazi i kod sudija koji su overaši. Na prvu mi je ova granica od 5,5 za kvotu 1,8- 1,9 previsoka, današnji sudija Taylor ove godine u Premier ligi ima  dobar prosjek čak 5  kartona a svi koji pratimo kartone znamo šta to znači za ovu ligu  ali ima u evropi ove godine na 3 utakmice prosjek tek 3 na jednoj nije stavio ni jednog žutog ( atletico - feyenord) na drugoj je ima 3 a na trečoj porto-barca čak 8 i to onda diže prosjek, da bi prolazio ovaj par treba 6 kartona ako se kladite na bet365 ili bet at home onda crveni broji 2 pa lakše pogodit, ja ču pričekat live a moje iskustvo mi govori, da utakmica neče počet na nož pa če tako i granica ako ne bude kartona u prvih 25min past na 4,5 za kvotu 1,7+, pa se može tada kombinirat, ne vjerujem, da če taylor odmah stavit žuti za neki prekšaj osim ako nije ono čisto šta se mora dat, ako se več kladiš prije početka moj savjet bolje odigrat oba dobiju karton i zajedno over 4,5 i kvota je 1,47 ako če bit 5 kartona sigurno neče bit 5 0:) a druga opcija obe ekipe over 1,5 kvota 1,5 u najbolji varianti padnu 4 i podjele po 2 svaki i tip dobitan:)

mene više vuče utakmica roma feyenord  kvota za over 3,5 kartona  je 1,4 pazi 1,4 treba nam samo 4 kartona, prva utakmica palo njih 5 napravilo se 21 prekršaja recimo kod turaka i čeha 20 samo da su ovdje pali kartoni zbog favlova roma igra kod kuče treba rezultat pun stadion a sudi gil manzano ove godine 2 utakmice prosjek 4,5 na jednoj 3 a na drugoj 6, ali prosjek mu je bolji on stavi karton u prosjeku ako spojimo la ligo i evropo  na svaki 5 prekršaj, ali bit če danas i tenzija i svadže sa sudijom barem tako ja mislim pa mi ovo puno bolje izgleda nego ona utakmica.

Ne kažem, da neče proč over 5,5 kot galatasaraya i sparte i nadam se da prodže da svi pobjedimo ali ja ču čekat live, jer over granice 5,5 ne igram ni za vikend u la ligi, bundesligi ili seria a kolko god dobro izgleda na kraju treba nam 6 kartona:), sritno svima i nadam se da sam barem nešto dobor napisa.

prije 1 sat, jansavc said:

Pozz

eto moje mišlenje za ovu utakmicu:

kvota i ova visoka granica po meni samo zbog prve utakmice jer so tamo bili crveni kartoni i večina žutih pala prema kraju utakmice, ali treba znat, da je gala napravio samo 6 prekršaja i dobio 2 žuta jedan zbog ugovora sudiji, a sparta praga napravila 14 njih i dobila 5 žutih, znači ovaj prosjek inače u praksi težko prolazi i kod sudija koji su overaši. Na prvu mi je ova granica od 5,5 za kvotu 1,8- 1,9 previsoka, današnji sudija Taylor ove godine u Premier ligi ima  dobar prosjek čak 5  kartona a svi koji pratimo kartone znamo šta to znači za ovu ligu  ali ima u evropi ove godine na 3 utakmice prosjek tek 3 na jednoj nije stavio ni jednog žutog ( atletico - feyenord) na drugoj je ima 3 a na trečoj porto-barca čak 8 i to onda diže prosjek, da bi prolazio ovaj par treba 6 kartona ako se kladite na bet365 online kladionica" rel="external">bet365 ili bet at home" rel="external">bet at home onda crveni broji 2 pa lakše pogodit, ja ču pričekat live a moje iskustvo mi govori, da utakmica neče počet na nož pa če tako i granica ako ne bude kartona u prvih 25min past na 4,5 za kvotu 1,7+, pa se može tada kombinirat, ne vjerujem, da če taylor odmah stavit žuti za neki prekšaj osim ako nije ono čisto šta se mora dat, ako se več kladiš prije početka moj savjet bolje odigrat oba dobiju karton i zajedno over 4,5 i kvota je 1,47 ako če bit 5 kartona sigurno neče bit 5 0:) a druga opcija obe ekipe over 1,5 kvota 1,5 u najbolji varianti padnu 4 i podjele po 2 svaki i tip dobitan:)

mene više vuče utakmica roma feyenord  kvota za over 3,5 kartona  je 1,4 pazi 1,4 treba nam samo 4 kartona, prva utakmica palo njih 5 napravilo se 21 prekršaja recimo kod turaka i čeha 20 samo da su ovdje pali kartoni zbog favlova roma igra kod kuče treba rezultat pun stadion a sudi gil manzano ove godine 2 utakmice prosjek 4,5 na jednoj 3 a na drugoj 6, ali prosjek mu je bolji on stavi karton u prosjeku ako spojimo la ligo i evropo  na svaki 5 prekršaj, ali bit če danas i tenzija i svadže sa sudijom barem tako ja mislim pa mi ovo puno bolje izgleda nego ona utakmica.

Ne kažem, da neče proč over 5,5 kot galatasaraya i sparte i nadam se da prodže da svi pobjedimo ali ja ču čekat live, jer over granice 5,5 ne igram ni za vikend u la ligi, bundesligi ili seria a kolko god dobro izgleda na kraju treba nam 6 kartona:), sritno svima i nadam se da sam barem nešto dobor napisa.

Bravo kolega. I ti si izgleda neki spavac na Forumu. Znas da napises dobru analizu, samo te mrzi ili te boli qurac za sve nas, tvoje kolege sa Foruma, zar ne?

prije 19 minute, LeonardoDrugi said:

Bravo kolega. I ti si izgleda neki spavac na Forumu. Znas da napises dobru analizu, samo te mrzi ili te boli qurac za sve nas, tvoje kolege sa Foruma, zar ne?

:) pa ni jednu ni drugo ne mrzim i ne boli me k... samo postoji jedan problem ja se kladim vec od 14 godine pa imam puno iskustva u tome i kros godine pokusaja na sve moguce opcije, sisteme, sportove nema toga da nisam igra i proba nekako se poslednjih 5 godina 80% kladim na kartone i dodam onda nesto... eto da ne bluzim:) vecina toga igram vikend osim ako se igra europa ujutro napravim pregled izaberem utakmice koje mi se svidzaju i stavim jih na radar:) onda vecina toga igram i cekam live pa tako tezko napravim analize jer dok ja stavim sta sam uplatio moze vec biti kartona... eto probat cu vikend barem stavit ono sta se mi svidza i sta cu pratit live... mogu bi jos da pricam kako igram na osnovi cega napravim uplatu itd.. ali jedno znam za vikend sam 5 sata na mobitelu i samo pratim live isto ka lav koji ceka gazelu:)

• IzudinB unpinned this topic
  • IzudinB pinned and unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use