Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak, 23.04.2010. (Listić dana)

d_eye.dee

Recommended Posts

Volio bih kada bi ćuo razmišljanja drugih članova o ova tri para jer ja planiram igrat sa velikim ulogom na ovo...

Zagreb - Međimurje   1   @1,55 ->Hrvatska Lutrija

Partizan - Hemofarm   1X   @1,20 ->Hrvatska Lutrija

Cibona - Olimpija   1X   @1,25 -> Hrvatska Lutrija

ukupan koef: @2,33

Komentari please...(posebno onih koji se kuže u košarku)

Zagreb - Međimurje - analiza: http://svijetkladjenja.com/2010/04/23/nk-zagreb-nk-medimurje-1hnl-23042010/  (Autor: Gandalf)

Bochum-Stuttgart - http://svijetkladjenja.com/forum/ostale-lige/petak-23-04-2010/msg8486/#new (Autor: Kocka)

Moj danas:

201004231041.png

Uploaded with ImageShack.us

Mislim da je za Zagreb sve receno. Duel košarke mi nije siguran kao jučerašnji ali zato je i koeficijent veći. Kao i jučer imamo duel ekipe koja igra 40 i ekipe koja igra 48 minuta. Očekujem da će Boston dati više poena od Prostejova koji danas ima laganog prtiovnika i od kojeg se očekuje da će pobjediti sa 20ak razlike, ali unatoč tome Boston igra 8 minuta više...

Volio bih kada bi ćuo razmišljanja drugih članova o ova tri para jer ja planiram igrat sa velikim ulogom na ovo...

košarka ti prolazi i s hendikepom oba para.

opet bejzbol danas:

Washington-Dodgers više od 9,5 1,75

Atlanta(Mets-Atlanta) više od 4,5 1,80

Baltimore(Boston-baltimore) više od 3,5 1,85- lako moguća pobjeda Baltimora, koeficjent 3,00-neznam zašto

Cincinati(Cinc-San Diego) manje od 4,5 1,85

Toronto(Tampa-toronto) manje od 3,5 1,90

Texas(Texas-Detroit) manje od 4,5 1,85

pitsburg(pitsb-Houston) manje od 3,5 1,80

Milwaukee-chicago Cubs više od 8,5 1,70

Minesota(Kanzas-Minesota) više od 4,5 1,75

Seatle(Seatle-White Sox) više od 3,5 1,75

Colorado-Florida 2 1,85

Arizona-Philadelphia manje od 10,5 1,85

Cleveland(Oakland-Cleveland) manje od 3,5 1,85

Angles(Angles-Yankees) manje od 4,5 1,75

San Francisco-St.Louis manje od 6,5 1,95

ovo su svi parovi za danas. 15 parova u bejzbolu je nemoguće pogodit. vjerujem da će 10-11 biti pogođeni, nadam se i više. Oklade se temelje na pitcherima(bacačima). Da izdvojim par zanimljivih parova. Ovaj zadnji gdje bacaju najbolji pitcheri ekipa i lako moguće da bude 0-0 do kraja i da se u produžetku dobije pobjednik. Šta se tiče pobjednika je teško prognozorat, jedino se odlučio na Floridu jer teško da će Colorado proći 3 poena, Florida bi morala zahvaljujući slabiem pitcheru kod domaćina. Šta se tiče Arizona-Philadelphia, nije mi jasno odkud Supersportu ova granica, na temelju čega. Ja bi tu igrao manje i da je 8,5. Philadelphia pokrivena dobro na svim pozicijama i teško da će dozvolit više od 2 poena, sad je jedino pitanje kolko će Arizona dopustit, ali nevjerujem da će to biti više od 8. Boston-Baltimore- 1,40 na Boston samo na temelju ekipe. baltimore šalje jendog od svojih najboljih pitchera i neće se Boston nauzimat poena. A Bostonov pitcher je solidan, sad je pitanje kolko je dobra ekipa Baltimora da to iskoristi. U neki sistem predlažem pobjedu Baltimora, to su po meni najzanimljiviji susreti. Ja danas igram 4-5 listića za 50 kn svaki i vjerojatno jedan sa sistemom 11,12,13,14/15 za manji ulog. Nadam se sreči kao i jučer. sretno

Pičeri se mjenjaju nakon 5-6 ininga nekad i u 7. iningu i tak da je jako teško odredit tko će biti zamjenski pitcher i hoće li on dobro bacat kao i onaj startni

stoga je po meni jako nezahvalno igrat baseball ako ne gledaš tekme pa da znaš tko je u formi i tko ima dobre te druge pitchere (od same statistike nema baš puno, jer koliko puta na MLB starnici piše da će bacait (npr. Sabathia za Yenkeese a kad dođe tekma uopće on ne baca niti ulazi u igru...)

treba jednostavno gledat i onda se lako može dići lova ali igrat 2-3 para maximalno jer pogodit 15 parova je čisti loto....

Nadam se da si ti jedan od onih koji to vole, prate i kontaju se u to...ja kontam ali jendostavno nemam živaca gledat te tekme gdje se preko 30minuta čeka na neku akciju koja završi za 30 sekundi...i onda opet sve ispočetka se čeka  ;)

Cibona će ovaj posao odraditi jer imaju bolju ekipu ipak je tu Gordon, Tomas, Andrić....

Olimpija je previse hendikipirana u Zagrebu da bi ovaj put pobjedila u zagrebu...

tako da bi ja na tvom mjestu odigro čistu 1....

a Partizan ja neću igrat....nadam se da sam ti pomogao.....

Pičeri se mjenjaju nakon 5-6 ininga nekad i u 7. iningu i tak da je jako teško odredit tko će biti zamjenski pitcher i hoće li on dobro bacat kao i onaj startni

stoga je po meni jako nezahvalno igrat baseball ako ne gledaš tekme pa da znaš tko je u formi i tko ima dobre te druge pitchere (od same statistike nema baš puno, jer koliko puta na MLB starnici piše da će bacait (npr. Sabathia za Yenkeese a kad dođe tekma uopće on ne baca niti ulazi u igru...)

treba jednostavno gledat i onda se lako može dići lova ali igrat 2-3 para maximalno jer pogodit 15 parova je čisti loto....

Nadam se da si ti jedan od onih koji to vole, prate i kontaju se u to...ja kontam ali jendostavno nemam živaca gledat te tekme gdje se preko 30minuta čeka na neku akciju koja završi za 30 sekundi...i onda opet sve ispočetka se čeka  ;)

pratim ja bejzbol. svaki dan pogledam barem jednu utakmicu i neke komentare na ostale utakmice tako da znam o čemu pišem. ne pišem ja parove bezveze. vidim da razumiješ igru. teško je šta se tiče bejzbola reči koji je par sigurniji od nekog drugog. zato ja stavim svoje prognoze i razmišljanja na sve parove i kažem neka si uzmu određeni broj parova. ja znam da nikad neću pogodit 15 parova iz bejzbola isti dan. niti neću pokušavati, ali mogu reći da će velika većina parova proći jer pratim igru kroz 3 sezone konstantno i već znam otprilike koji pičer kako baca protiv koga i koja ekipa ima bolje igrače na svim pozicijama...

Zagreb - Međimurje - analiza: http://svijetkladjenja.com/2010/04/23/nk-zagreb-nk-medimurje-1hnl-23042010/  (Autor: Gandalf)

Bochum-Stuttgart - http://svijetkladjenja.com/forum/ostale-lige/petak-23-04-2010/msg8486/#new (Autor: Kocka)

Moj danas:

201004231041.png

Uploaded with ImageShack.us

Mislim da je za Zagreb sve receno. Duel košarke mi nije siguran kao jučerašnji ali zato je i koeficijent veći. Kao i jučer imamo duel ekipe koja igra 40 i ekipe koja igra 48 minuta. Očekujem da će Boston dati više poena od Prostejova koji danas ima laganog prtiovnika i od kojeg se očekuje da će pobjediti sa 20ak razlike, ali unatoč tome Boston igra 8 minuta više...

Pogođeno... Iako me je Boston brinuo jer je trebao dati bar 95 poena što nije malo, ali dali su oni 100  ;D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use