Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 18.2.2024.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Nedelja1.jpg1.jpg

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Nedelja2.jpg2.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Nedelja3.jpg3.jpg

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Nedelja4.jpg4.jpg

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Nedelja5.jpg5.jpg

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

HNL

Nedelja6.jpg6.jpg

HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 16.2. u 14:15 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Premier liga

Sheffield Utd - Brighton (15:00) bet365
Sudac: Stuart Attwell (5.09)
Prosjek ekipe 1: 3.04
Prosjek ekipe 2: 2.38

Screenshot_1.png

Luton - Manchester Utd (17:30) bet365
Sudac: David Coote (4.9)
Prosjek ekipe 1: 1.78
Prosjek ekipe 2: 2.29

Screenshot_2.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Primera

Rayo Vallecano - Real Madrid (14:00) bet365
Sudac: Alejandro Muñiz Ruiz (5.75)
Prosjek ekipe 1: 2.67
Prosjek ekipe 2: 1.79

Screenshot_3.png

Granada - Almeria (16:15) bet365
Sudac: Jesús Gil Manzano (3.75)
Prosjek ekipe 1: 2.63
Prosjek ekipe 2: 2.13

Screenshot_4.png

Mallorca - Real Sociedad (18:30) bet365
Sudac: Pablo González Fuertes (3.69)
Prosjek ekipe 1: 2.67
Prosjek ekipe 2: 2.58

Screenshot_5.png

Betis - Alaves (21:00) bet365
Sudac: Mateo Busquets Ferrer (5.42)
Prosjek ekipe 1: 2.29
Prosjek ekipe 2: 2.13

Screenshot_6.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Serie A 

Lazio - Bologna (12:30) bet365
Sudac: Fabio Maresca (6.25)
Prosjek ekipe 1: 2.75
Prosjek ekipe 2: 1.80

Screenshot_7.png

Empoli - Fiorentina (15:00) bet365
Sudac: Luca Pairetto (4.00)
Prosjek ekipe 1: 2.09
Prosjek ekipe 2: 2.31

Screenshot_8.png

Udinese - Cagliari (15:00) bet365
Sudac: Maurizio Mariani (4.60)
Prosjek ekipe 1: 1.90
Prosjek ekipe 2: 1.60

Screenshot_9.png

Frosinone - AS Roma (18:00) bet365
Sudac: Antonio Giua (3.67)
Prosjek ekipe 1: 2.64
Prosjek ekipe 2: 2.50

Screenshot_10.png

Monza - AC Milan (20:45) bet365
Sudac: Andrea Colombo (3.50)
Prosjek ekipe 1: 2.55
Prosjek ekipe 2: 2.67

Screenshot_11.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

(Koeficijenti 17.02. u 22:07 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Iskreno, baš me zanima ko je jučer igrao i kako vam je dan prošao ... na čemu ste pali jer ja sve što sam jučer odigrao i pogodio sam. Jučer je toliko toga realno došlo da je narednih par dana najbolje preskočiti. Ipak, bilo je par "iznenađenja" koja možda i nisu toliko iznenađenja. 

Tottenham je kiksao kod kuće protiv Wolvesa ali Tottenham već zadnjih 5-6 utakmica igra toplo-hladno dok Wolves-i igraju zaista lijep nogomet ove sezone. City je kiksao ali mišljenja sam da je tečaj od 1.30 suviše rizičan za keca jer Chelsea koliko god je loš, ipak može iznenaditi. Žalim zbog nekih propuštenih prilika Chelsea jer sam mišljenja da su ovo mogli/trebali dobiti ali ni ovo nije loše. City u drugom poluvremenu pokazao koliko dominantni mogu biti ali i da nisu nedodirljivi. Napoli i Juventus su opet prosuli bodove ali mislim da je već 2-3 kola jasno da bi se ove ekipe trebale preskakati dok ne vidimo na šta će to izaći.

Sve ostalo, Barcelona, Atletico, Leipzig, Leverkusen, Hajduk, Rijeka, PSG, Arsenal, Liverpool, Fenebahce, Porto došlo. Ja sam lično izbjegao igrati Zrinjski čistu dvicu iako sam mislio samo iz razloga što se Željo po tradiciji "nafura" ali vrlo brzo to splasne i veoma brzo će oni u borbu za opstanak koja će biti surova ove godine. 

Za nedjelju, opet imamo par favorita ali opet par nagaznih mina. Što se tiče smiješne Premier lige, tu će Sarajevo dočekati ekipu Širokog dok će u drugoj utakmici Borac dočekati ekipu iz Tuzle. Što se tiče Borca, dosta se pisalo o Borcu i ljudima oko Borca ali bih vas napomenuo da se dosta stvari i promijenilo. Iz Borca se povukao Tegeltija što su pokušali prikriti sa nekom pričom kako treba neko stručniji bla bla bla ali sva pozadina priče je da Dodik nema više love i izvukao se iz Borca. Odmah potom, uslijedilo je i par odlazaka iz kluba što nisu nadoknadili i čekati će ih prava borba za naslov. Da li će sudije i ljudi iz saveza i dalje gurati Borac ostaje da vidimo i prva kušnja će biti ekipa iz Tuzle. Kec bi po svemu sudeci trebao doci ali predlažem da se ovo kolo preskoči. Druga utakmica, u ranijem terminu, Sarajevo Široki, kec bi trebao doći ali ako uzmemo kvalitet ove lige, nije sigurno ni da će svanuti ujutro. 

Utakmica koja mi se sviđa i koju ću definitvno gledati jeste susret Lutona i Junajteda i ovdje očekujem pobjedu Junajteda. Da li ću uzeti čistu dvicu? Vjerovatno ne. Ali gol Junajteda, po tečaju 1.12 - 1.15, sigurno. Luton se malo digao u formi, van je te zone ispadanja ali samo iz razloga što je Evertonu uzeto čak 10 bodova. Nalaze se na 17. poziciji sa 20 bodova, jedan više od Evertona ali i utakmica manje. Luton je prošlo kolo kiksao protiv Sheffielda gdje su morali dobiti na svom terenu pa ako ih je Sheffield dobio 3:1, šta očekivati od Junajteda koji igra dobro u posljednje vrijeme i puni mreže na svakoj utakmici. Sviđa mi se i tip više od 1.5 gola.

Dinamo bi sutra morao dobiti Varaždin jer Rijeka je sada na +9 a Hajduk na +7. Dinamo ima 2 utakmice manje ali i te utakmice se moraju dobiti. Za početak, Varaždin. Opstanak Varaždina je siguran i svaka pobjeda / nerješeno je dodatni plus za njih. Dinamo je već kiksao protiv Varaždina u toj prvoj utakmici sa 1:1 ali dominacija je bila tu. Sada, na krilima te pobjede protiv Betisa, moraju da drže korak za Rijekom i Hajdukom i mislim da će ovo rutinski riješiti. Zaljubljenik sam ovakvih utakmica i tečajeva. Ako u toj trci za titulu, kod kuće neće dobiti Varaždin, i treba da padnem. 

Benfica, isto kao i Dinamo. Benfica je prva, isti broj bodova kao Sporting ali i utakmica više. Utakmice poput ove se moraju dobijati, posebno kod kuće. Vizela zadnja, borba će biti teška ali na utakmicama poput ove mislim da nemaju šta da traže. Dobila je Benfica kod kuće Toulouse 2:1 i tako jednom nogom nastavila Evropsi put ali neće biti lako u uzvratu. Ove dvije ekipe su se sastale prije samo 10ak dana kada je Benfica u gostima slavila sa 2:1. Drugačije ne mislim da će biti ni danas.

Evo nas i na trecoj utakmici koja se mora dobiti. Rangersi će ići u goste ekipi St.Johnstone-a gdje imaju priliku da iskoriste veliki kiks Celtica od jučer i uzmu tu prvu poziciju sa 2 boda više i istim brojem utakmica. Ovo im je idealna prilika. Idu u goste ekipi koja se nalazi na poziciji broj 10 i pokušati će zadržati momentum jer ekipa Rangersa nema kiks u zadnjih 6 utakmica u ligi. Nije tu bilo mnogo dominacije kada pogledamo rezultate ali 3 boda su ono najvažnije. Da li će im ovo biti lagodno putovanje? Definitivno ne ali ako žele titulu, ovakve utakmice se moraju dobijati. Posebno nakon kiksa Celtica jer ko zna koliko će ih još do kraja biti.

Ekipa koju ću podržavati do kraja jeste Galatasaray. Odigrali su taj "mudonjski" susret sa Spartom u okviru EL te na kraju dobili 3:2. Napadački, sa ciljem, stvarno ih je bilo lijepo gledati. U Turskoj, do kraja će igrati ping-pong sa Fenerom gdje će i jedni i drugi čekati neki kiks kako bi se zauzelo to prvo mjesto. Fener je prvi pogriješio kada je prošlo kolo kiksao 2:2 sa Alanyasporom i tako prepustio prvu poziciju Galati. Jučer je Fener dobio 3:1 Rizespor u gostima i tako na kratko zasjeo na prvo mjesto sa bodom više u odnosu na Galatu ali i utakmicom više. Ja ću lično ovdje ganjati neki X2 samo zbog tog duela sa Spartom gdje su se sigurno dosta potrošili mada mislim da bi ovdje dvica trebala biti glat. 

Eh sada, šta raditi sa Bayernom, Realom, Milanom, Romom?

Ja ću lično pokušati preskočiti Bayerna iako mi tečaj od 1.35 na Bayern bode oči. Real, Milan i Roma će se vjerovatno naći na nekom ludom listiću gdje ću odigrati da će dati gol ili možda poneki 1X / X2. 

Moj fokus će biti na Benfici i Dinamo i mislim da će mi te dvije ekipe ići na sve moguće listiće. 

Za sve vas što volite "zicere", Al-Hilal će sutra ugostiti ekipu koja u prethodnih 16 susreta u gostima u svim takmičenjima ima 1 pobjedu, 6 nerješenih i 9 poraza. Ekipu koja se nalazi samo bod iznad zone ispadanja.  Ekipu koja u posljednjih 18 susreta sa Al Hilalom ima 16 poraza i samo 2 nerješena rezultata. Tečaj od 1.17 na Al Hilal mislim da je bombonica jer Al Nasr je na -4 i čeka kiks Al Hilala. 

Ovo je neki listić za koji mislim da bi morao proći. Sve navedeno sam gore objasnio.

Dinamo kući mora dobiti, Benfica isto. Al Hilal neće imati pardona. Real kao Real, mislim da neće kiksati i da će minimalno uzeti bod iako sam mišljenja da će Real ovdje upisati pobjedu. Junajted da daje barem gol mi je toliko lijepo da bi ga i uokvirio. Rangers, Borac, Galata, sigurno će se naći u fiksevima 1 / 2 iako će ovo biti neka sigurnija verzija.

Ja sam osoba kojoj je kvota da Junajted daje gol od 1.11 sasvim dovoljna i ako vas to nervira / niste taj tip osobe i mislite da to može svako pogoditi, onda odigrate čistu dvicu ili bilo šta što se vama sviđa. Dinamo pobjeda iz poluvremena, Benfica također, ili šta god mislite da će proći. Ja postavim ono što odigram i glupo je da pričam o nekim kvotama 2-3 ako ih ne igram.

Screenshot 2024-02-18 at 00.26.31.png

Još jedna utakmica, ukoliko volite manje kvote ili želite nešto sigurnije jeste AEK - Kifisa. Lično mrzim Grke, Turke i slično ali AEK se bori za sami vrh, imaju 2 boda manje od PAOK-a i Panathinaikosa ali i utakmicu manje tako da bi sa ovom utakmicom sutra mogli izbiti na prvo mjesto. Ekipa su koja ima 14 pobjeda, 7 nerješenih i samo 1 poraz u dosta tijesnoj ligi (barem što se vrha tablice tiče). Kod kuće AEK ima 8 pobjeda i 3 nerješena. Nerješeno je došlo sa Panathinaikosom 2:2 gdje su glavu sačuvali u 96 minuti. Nerješeno je došlo sa Olympiakosom 1:1 te u prvom kolu protiv Panserraikosa. AEK kod kuće u posljednjih 9 utakmica ima 8 pobjeda i 1 nerješeno sa gol razlikom 25:7. Ono što me privuklo je njihov protivnik koji se nalazi na predzadnjoj poziciji sa 16 bodova i gol razlikom -25. Daleko su najgora odbrana lige a njihov skor u gostima je 1 - 2 - 7. Pobjeda je došla u zadnjem kolu protiv OFI Crete a nerješeno su igrali protiv Arisa i Panserraikosa, obje ekipe znatno lošije od AEK-a.

Možda bi situacija AEK-a ove sezone bila i bolje da se njihov glavni napadač Garcia nije povrijedio i propustio dobar dio sezone. Sada je nazad i u posljednjih 9 susreta u svim takmičenjima bilježi 9 golova i 2 asistencije.

prije 9 sati, furyshaa said:

Ovo je neki listić za koji mislim da bi morao proći. Sve navedeno sam gore objasnio.

Dinamo kući mora dobiti, Benfica isto. Al Hilal neće imati pardona. Real kao Real, mislim da neće kiksati i da će minimalno uzeti bod iako sam mišljenja da će Real ovdje upisati pobjedu. Junajted da daje barem gol mi je toliko lijepo da bi ga i uokvirio. Rangers, Borac, Galata, sigurno će se naći u fiksevima 1 / 2 iako će ovo biti neka sigurnija verzija.

Ja sam osoba kojoj je kvota da Junajted daje gol od 1.11 sasvim dovoljna i ako vas to nervira / niste taj tip osobe i mislite da to može svako pogoditi, onda odigrate čistu dvicu ili bilo šta što se vama sviđa. Dinamo pobjeda iz poluvremena, Benfica također, ili šta god mislite da će proći. Ja postavim ono što odigram i glupo je da pričam o nekim kvotama 2-3 ako ih ne igram.

Screenshot 2024-02-18 at 00.26.31.png

prepisano  sve sem Man.Utd

image.png.1194717f14b29364ce8289bb4f8d7529.png

prije 10 sati, noja57 said:

prepisano  sve sem Man.Utd

image.png.1194717f14b29364ce8289bb4f8d7529.png

Ipak ovaj  listic prepisan od kolege @furyshaa nije nadoknadio  danasnji  minus,  Prevashodno zbog Bayern-a ,jednim  delom  Real( imao  sam i  ciste 2) i  malo  kosarke (Milano). Juce sto  sam uzeo , uzeo  sam .

No  sa jucerasnjim danom  sam prvi  put u ovoj  2024.  presao u  PLUS. ( Da tako i ostane)

• IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use