Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

45. kolo Druge lige Posljednje Šanse 2023/2024 - 16.2. - 19.2. (Pet-Pon)

Recommended Posts

17.2 | NOGOMET | Leicester - Middlesbrough zbir golova 1.5+ (1.21) Premier

Leicester igra odlican fudbal ove sezone, trenutno se nalaze u top formi, igraju na svom terenu i stoga vjerujem da su dosta blizi pobjedi nego sto je to njihov današnji protivnik. Koji nije zabilježio pobjedu više od mjesec dana. Obje ekipe igraju efikasne mečeve, stoga i na ovom meču od njih očekujem bar 2 gola, pogotovo od Lisica.

IMG_20240216_233109.thumb.jpg.ec7710f00d93d4588338ea6813c1a251.jpg

Da ne bi dosli u situaciju da se kolegi @Guts1950 predlog ne prizna jer je nepotpun, tu sam ja da cinim dobra dela. Kolega ima ozbiljan i opravdan razlog sto je postavio nepotpun predlog, a to je alkoholizam, pa cu ja dopuniti njegov predlog

Serie A, 18.02. 20.45

Monza vs Milan, BetBuilder, dupla sansa X2 i over 4 kornera, po kvoti od 1,21 kod bet365 

prije 6 minute, LeonardoDrugi said:

Da ne bi dosli u situaciju da se kolegi @Guts1950 predlog ne prizna jer je nepotpun, tu sam ja da cinim dobra dela. Kolega ima ozbiljan i opravdan razlog sto je postavio nepotpun predlog, a to je alkoholizam, pa cu ja dopuniti njegov predlog

Serie A, 18.02. 20.45

Monza vs Milan, BetBuilder, dupla sansa X2 i over 4 kornera, po kvoti od 1,21 kod bet365 online kladionica" rel="external">bet365 

Molio bih cijenjenu administraciju da uvale emotikom srca jer nijedan ne opravdava ovu zahvalnost za koji sam se ekstra potrudia da ne falin slovo @Goksim @IzudinB

prije 58 minute, Guts1950 said:

Monza - Milan imate sliku pijan san za stavit sta san igra i fi dan igra i koja je kbota. Neka @mesrine vodi dramu da mi oduzmu bodove

IMG_20240217_140412.thumb.jpg.be1a27650b154a0cdf238d1de3caeeed.jpg

Hahahah amigo nikada za ovakve slucajeve ne bih vodio "dramu", cak naprotiv, priznao bih ti kao dobitno i u slucaju pada. Posten i iskren pristup, bez petljanja i tandrljanja o nekoj kao sreci svima itd, tako da nadam se da ces pasti kao i svi koji su ispred mene, ali znaj da sto se mene tice vec sam ti upisao prijedlog kao dobitan. I uzdravlje, samo pij i veseli se :D

a uskoro cu i ja piti kad mi @LeonardoDrugi isporuci gajbu pive jer moji ce crnci osvojiti premiership

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use