Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

1/4 finale Guts-Leonardo kupa (12.2. - 18.2.2024.)

IzudinB

Recommended Posts

Čestitke svima koji su prošli u 1/4 finale Guts-Leonardo kupa.

¼ finala - U trećem kolu koje će se igrati 12.2. do 18.2.2024. svaki od sudionika prijavit će tri para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 u istoj kladionici

Prijaviti se mogu bilo koja tri para koji su u ponudi od 12.2. do 18.2. sa tečajem od barem 1,20. 

Sretno svima.

Članak 22. Format natjecanja Guts-Leonardo kupa

1. 1/16 finala - U prvom kolu koje će se igrati od 6.11. do 12.11.2023. svaki od sudionika prijaviti će samo jedan par, minimalnog koeficijenta 1,20
  2. 1/8 finala - U drugom kolu koje će se igrati od 25.12. do 31.12.2023. svaki od sudionika prijaviti će dva para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 u istoj kladionici
  3. ¼ finala - U trećem kolu koje će se igrati 12.2. do 18.2.2024. svaki od sudionika prijavit će tri para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 u istoj kladionici
  4. ½ finala - U četvrtom kolu koje će se igrati 15.4. do 21.4.2024. svaki od sudionika prijavi će četiri para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 u istoj kladionici
  5. Finale - U petom kolu koje će se igrati 6.5. do 12.5.2024. svaki od sudionika prijaviti će četiri para, svaki minimalnog koeficijenta 1,20 u istoj kladionici

Ukoliko uočite neku grešku na tabeli molim vas javite mi se u inbox i sve ćemo riješiti bez bespotrebnog prozivanja u temi. Hvala svima i sretno.
Screenshot_15.jpg

Četvrtak 21:00, Pikado, World Seniors Championship
Duff - Rowlands 1     @ 1.20 PSK

Srijeda 18:00, Košarka, Italija kup
Milano - Trento 1      @1.20 PSK

Nedjelja 19:00, Nogomet, Portugalska liga
Benfica - Vizela 1 & 1,5+ golova    @ 1.23 PSK

image.png.9e190050d560f3734d4cc738438eed7c.png

prije 3 sati, COLT said:

Četvrtak 21:00, Pikado, World Seniors Championship
Duff - Rowlands 1     @ 1.20 PSK

Srijeda 18:00, Košarka, Italija kup
Milano - Trento 1      @1.20 PSK

Nedjelja 19:00, Nogomet, Portugalska liga
Benfica - Vizela 1 & 1,5+ golova    @ 1.23 PSK

image.png.9e190050d560f3734d4cc738438eed7c.png

Samo da provjerim da ne bi bezveze ispao iz kupa ali koliko znam trebalo bi sve biti uredno.

Dakle kvota na Milano kada sam postavljao ovu objavu u PSK bila je 1.20 (kao sto je vidljivo na screenshotu), sada vidim da je 1.15 ali moja oklada vrijedi i dalje jel tako?

prije 4 minute, COLT said:

Samo da provjerim da ne bi bezveze ispao iz kupa ali koliko znam trebalo bi sve biti uredno.

Dakle kvota na Milano kada sam postavljao ovu objavu u PSK bila je 1.20 (kao sto je vidljivo na screenshotu), sada vidim da je 1.15 ali moja oklada vrijedi i dalje jel tako?

Hvala na provjeri @COLT. Uredno si prijavio parove kao i screenshot te koeficijente koji su bili u tom trenutku. Da si tada uplatio listić imao bi na listiću koeficijent 1,20 koliko je ujedno i minimalni potrebni koeficijent za prijavu parova.

Oklada na Milano je pobjeda u regularnom vremenu ili uključujući produžetke? 

prije 2 minute, Goksim said:

Hvala na provjeri @COLT. Uredno si prijavio parove kao i screenshot te koeficijente koji su bili u tom trenutku. Da si tada uplatio listić imao bi na listiću koeficijent 1,20 koliko je ujedno i minimalni potrebni koeficijent za prijavu parova.

Oklada na Milano je pobjeda u regularnom vremenu ili uključujući produžetke? 

Zahvaljujem na odgovoru. 
U ovoj kladionici "Osnovna ponuda" se odnosi na regularno vrijeme bez produzetaka.

15.2.2024.Europska liga

Galatasaraj-Sparta Prag 

Zbroj golova (-2+)više ili točno

18.2.2024.HNL

Dinamo -Varaždin 1

18.2.2024. Serie A

Monza-Milan x2

Naizgled,male kvote ,ali iskustvo nas uči da se na svemu može  pasti.

U maratonu SS-a nemam još ni boda kao ni ostalih 60 posto igrača u 6dana.uvijek se nadje neki Bayern,Dinamo,manjak 1gola,kornera,koša itd

A u svetom Kupu popravnog nema.

Screenshot_20240214_224137_Sporti.jpg

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use