Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

44. kolo Prve lige Posljednje Šanse 2023/2024 - 13.2. - 15.2. (Uto-Čet)

Recommended Posts

Ovo je jedina kladionica koja je uzbacila kvote za italijanski kup u kosarci, pa zato sada postavljam ovaj predlog, jer hocu samo taj i nijedan drugi. Kada izadju kvote u zdravim svetskim kladionicama, promenicu kladionicu. Za sada jedinica na Armani, italijanski kup u kosarci, ukljucujuci i produzetke po kvoti od 1,20 kod kladionice Snai070B5703-9AE9-4F1F-97E9-92C4B357FA56.jpeg.6e0ce68c26cd6c880a667a7b59010fce.jpeg

Ko mi ne prizna predlog neka nadje dobrog i jeftinog advokata, pa se vidimo na Sudu. Cekao sam svetske kladionice da izbace kvote na italijanski kup u kosarci, sve do sada. Kada su poceli da izbacuju kvote, jedinica na Armani je vec pocela da pada, sto je bilo ocekivano za ovu jedinicu kao kuca. Juce sam postavio screenshot kod prve kladionice koja je izbacila kvotu, a to je bila kladionica Snai za koju niko od vas nije cuo.

Ovo nije ciganska kladionica, a ja nisam @unkdy. Radi se o jednoj od najozbiljnijih kladionica u Evropi, ali je ogranicena samo na jedno trziste, gde je lider, pa je jasno da niko za nju nije cuo. U ovom trenutku jedinica na Armani po kvoti od 1,20 ne moze nigde da se nadje, ali je juce mogla, pa sam to i postavio.

Ako mi neko me prizna predlog, prvo se vidimo na Sudu, a posle cu naci neke pakistanske hakere da vam sruse ovaj smesni Forum, pa cete igrati Poslednju Sansu po secanju, a ne po tabeli koja nece vise postojati.

5F044106-A66C-451B-89CC-E0A6F1CC5F61.jpeg.16404017f6a9e89f5e82258116d961d5.jpeg

prije 21 minute, LeonardoDrugi said:

Ko mi ne prizna predlog neka nadje dobrog i jeftinog advokata, pa se vidimo na Sudu. Cekao sam svetske kladionice da izbace kvote na italijanski kup u kosarci, sve do sada. Kada su poceli da izbacuju kvote, jedinica na Armani je vec pocela da pada, sto je bilo ocekivano za ovu jedinicu kao kuca. Juce sam postavio screenshot kod prve kladionice koja je izbacila kvotu, a to je bila kladionica Snai za koju niko od vas nije cuo.

Ovo nije ciganska kladionica, a ja nisam @unkdy. Radi se o jednoj od najozbiljnijih kladionica u Evropi, ali je ogranicena samo na jedno trziste, gde je lider, pa je jasno da niko za nju nije cuo. U ovom trenutku jedinica na Armani po kvoti od 1,20 ne moze nigde da se nadje, ali je juce mogla, pa sam to i postavio.

Ako mi neko me prizna predlog, prvo se vidimo na Sudu, a posle cu naci neke pakistanske hakere da vam sruse ovaj smesni Forum, pa cete igrati Poslednju Sansu po secanju, a ne po tabeli koja nece vise postojati.

5F044106-A66C-451B-89CC-E0A6F1CC5F61.jpeg.16404017f6a9e89f5e82258116d961d5.jpeg

Meni je poznata Snai dok sam radio kao trader kolege iz Italije javili nam da za nize taljanske lige koristimo grabber i preuzimamo kvote bas od Snai, inace oni su poznatiji kao bookmaker vise nego kladionicu i bas bili azurni i realni za kvote narocito za taljanski lige i sportove

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use