Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 20.04.2010. (Listic dana)


Goksim

Recommended Posts

Inter - Barcelona

 

Preporučujem svima da analizu pročitaju na sljedećem linku budući da je analiza potkrepljena sa dosta slika, a nemam vremena te slike i ovdje ubacivati...

http://svijetkladjenja.com/2010/04/20/inter-barcelona-12-finala-lige-prvaka-20042010/

Očekuje nas izuzetno zanimljiva utakmice Lige Prvaka, utakmica u kojoj će Inter pokušati zaustaviti Barcelonu u svom pohodu na još jedan naslov Lige Prvaka. Po mnogima, Inter je i jedina ekipa koja Barcelonu može zasutaviti u tom naumu, ponajprije zbog toga što gaje znatno drugačiji, talijanski, stil igre koji Barceloni toliko ne paše. U drugom polufinalu susresti će se sutra Bayern Munchen i Lyon, pa je jasno da će bolji iz utakmica Barcelone i Intera biti i favorit u finalu.

Za današnju utakmicu nebi se usudio prognozirati protivnika budući da sam našao puno pametniji bet. Barcelona bi, vjerujem, ovdje bila zadovoljna i bodom budući da u uzvratu igraju na Nou Campu pred svojojm publikom. Inter će pak pokušati doći do porednosti uoći gostovanja u Barceloni, međutim i oni nebi bili nezadovoljni ako iz ovog susreta izađu neporaženi, pogotovo ako bude 0:0, jer u tom slučaju ako u Barceloni Inter da gol, Barcelona bi morala dati dva…

http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=11064&bid=3209

Spomenimo još i da je zbog zatvorenog zračnog prometa nad Europom ekipa Barcelone u Milano stigla autobusom, međutim igrači su izjavili da nisu umorni od puta. E sad malo statistike… Ove ekipe već su se susreli ove sezone u grupnoj fazi natjecanja. U Italiji je završilo 0:0 dok je Barcelona na Nou Campu slavila 4:1. Inter je ekipa koja se je najviše puta, od svih ekipa koje su sudjelovale u Ligi Prvaka, našla u zaleđu. Uvjeljivo su prva ekipa po broju zaleđa sa čak 43 zaleđa iz 10 do sada odigranih utakmica (4.3 zaleđa po utakmici). Barcelona je peta ekipa po tom (ne)slavnom kriteriju te su se do sada našli 31 put u zaleđu (3.1 zaleđe po utakmici).

Ako pogledamo statistiku utakmica iz grupne faze dolazimo do sljedećih podataka:

Dakle, u utakmici igranoj u Milanu bilo je čak 10 zaleđa na utakmici!

U utakmici igranoj u Barceloni bilo je čak 9 zaleđa!

Iz navedenih statističkih podataka realno je očekivati veliki broj zaleđa i danas. Osim što na to ukazuje statistika klubova kroz cijelu sezonu u Ligi Prvaka, statistika po kojoj je Inter ekipa koja je najviše puta po utakmici bila u zaleđu (4.3) a Barcelona ima u prosjeku 3.1 zaleđe po utakmici, smatram da je itekako značajan pokazatelj i statistika iz susreta ovih ekipa od prije par mjeseci, statistika koja apsolutno potvrđuje činjenicu da bi danas trebalo biti puno zaleđa budući da je u jednoj utakmici bilo čak 10, a u drugoj 9 zaleđa!

Posvetimo se sada malo ponudi…

 


 

Uzmite bonus od 100€!

Bet365 kladionica daje bonus novim korisnicima u iznosu do 100€ što je jedan od najvećih bonusa za klađenje koje ozbiljnije online kladionice daju.

Sve što trebate napraviti jest otvoriti račun i napraviti prvu uplatu. bet365 kladionica će Vašu prvu uplatu udvostručiti do iznosa od 100eura. Dakle, ukoliko se registrirate i uplatite 100eura, na računu ćete imati 200eura. Ukoliko uplatite manje npr. 30eura, ili 45eura, na računu ćete imati 60eura, odnosno 90 eura.

Više o bet365 kladionici saznajte na http://svijetkladjenja.com/osnove-online-kladenja/bet365/

Registrirajte se na http://www.svijetkladjenja.com/kladionica/bet365/

 


 

Bookmakeri muku muce sa zaleđima za ovu utakmici budući da se granice znatno razlikuju od kladionice do kladionice…

Bwin je postavio granicu na visokih i rijetko viđenih 7,5. Dakle kod njih je potrebno čak 8 zaleđa da bi over prošao. To se rijetko viđa i sinoć kada sam vidio ovu granicu u prvi mah sam planirao igrati manje od 7,5 zaleđa, međutim što sam više analizirao utakmicu, to mi se je taj bet manje sviđao. Srecom pa sam našao znatno nižu granicu u jendoj kladionici… Inaće, ovih +282 su 282 oklade koje bwin nudi na ovaj događaj, i rijekto gdje ćete naći tako veliki broj razrada za važnije utakmice…

https://adserver.itsfogo.com/click.aspx?zoneid=69869

Fortuna je granicu postavila na 6,5.

Unatoc svoj navedenoj statistici i unatoč visokim granicama za ovu okladu, drugih kladionica, unibet se je odlučio postaviti standardnu granicu za zaleđa za Ligu Prvaka, granicu od 5,5 zaleđa po utakmici.

Očekujem da će na današnjoj utakmici biti veliki broj zaleđa i sugeriram svima da odigraju over 5,5 zaleđa. Ove sezone su se ove ekipe susrele dva puta i jednom je bilo čak 10 a drugi put 9 zaleđa.

Osim toga obje ekipe su u samom vrhu po broju zaleđa po utakmici, a uz sve to i druge kladionice su ove podatke uzele u obzir i stavile znatno više granicu od Unibeta. http://adserving.unibet.com/redirect.aspx?pid=11064&bid=3209

Oklada: više od 5,5 zaleđa na utakmici

http://svijetkladjenja.com/2010/04/20/inter-barcelona-12-finala-lige-prvaka-20042010/

Pozivam i druge da podijele svoja mišljenja o utakmicama jer ćemo samo na taj način jedni drugima pomoći i voditi konstruktivnu raspravu!

Link to comment
Share on other sites

Nyiregyhaza-Debreceni VSC 2 1,55

Situacija je jasna...Debrecen danas mora slaviti kako bi koliko-toliko ostao u utrci za naslov koji im je izuzetno bitan... Prošlu utakmici su gostovali kod teškog protivnika te su poraženi 1:0. Današnjom pobjedom došli bi na 4 boda vodecem, a još je 7 kola do kraja, tako da je sve moguće.

Nyiregyhaza je predzadnja ekipa prvestva i grčevito će se boriti za ostanak u ligi, međutim sumnjam da će danas do bodova. Doma imaju 3 4 4 18:19 i do sada su sakupili 3 puta manje bodova od Debrecena.

h2h 13-4-1 u prilog Debrecena

tip: pobjeda Debrecena

Link to comment
Share on other sites

Scounthorpe-Reading 1X 1,45

QPR-Watford X2 1,65

Brendford-Tranmere X2 1,60

Cheltenham-Darlington X2 2,10

Gateshead-Stevenage 1X 1,65

Albirex-Etoile 1X 2,00

Forfar-Stranraer 1 1,55

Djurgarden-Atvidabergs FF 1 1,70

7/8

Šta se tiče parova 1,2,3,5,6 to su borbe za pozicije koje osiguravaju ostanak u ligi ili kod nekih i viši rang tako da sam to odigrao. Šta se tiče 4.para tu je već sve riješeno i nema nikakve potrebe nijednoj od ekipa jurit pobjedu. Domaćin ušao u mali niz remija odkad je osigurao ostanak, a gosti u malu seriju pobjeda iako su već davno ispali. Šta se tiče ovog singapurskog para Albirex-Etoile, nema previše govora. Albirex katastrofalno krenuo u sezonu i polako se mora vaditi, Etoile došao iz druge lige i po meni predobro počeo sezonu i teško da može nastavit s takvim rezultatima. očekujem pad što će sezona odmicati. A ovaj zadnji par je pomalo i navijački. Djurgarden je moj omiljeni skandinavski klub, krenuli su slabo u sezonu i očekujem poboljšanje u sljedećim utakmicama počevši od danas jer su gosti kvalitetom puno slabiji. Kao neki osigurač igram sistem s jednim dozvoljenim promašajom. Ali igrat ću i čisti ovakav listić. sretno

Link to comment
Share on other sites

Washington-Colorado 2 1,70

Boston-Texas 2 2,15

Chicago White Sox-Tampa Bay manje od 7,5 1,90

Atlanta više od 4,5(atlanta-philadelphia) 1,80

Pittsburgh- Millwaukee 2 1,75

Seatle-Baltimore 1 1,70

Kansas City manje od 4,5(Toronto-Kansas) 1,80

Oakland-Yankees više od 8,5 1,90

6/8

malo da se dotaknem i bejzbola. svi tipovi su bazirani na starterima(pitcherima). Izdvojio bi Atlanta-Philadelphia gdje će Atlanta danas vrlo vjerojatno i pobjedit jer za Philadelphiu baca katastrofalan pitcher. previše dozvoljava udaraca i poena. S druge strane Kansas po meni danas ostaje čak i na 0 jer za Toronto baca odličan pitcher i teško da će uhvatit koji bod( osim nakon zamjene, ali ni tu neće previše dobiti). uglavnom igram sistem sa 2 dozvoljena promašaja zbog nepredvidljivosti ovoga sporta. Većinu ekipa sam već gledao ove sezone i već se polako nazire u kojem će smjeru ova sezona. To sam uključio u neke tipove ovdje tako da mislim da bi 6 parova moralo proći. sretno

Link to comment
Share on other sites

20:45 Inter M.-Barcelona, tip x2, @ 1.5, Lutrija

    Finale prije finala. O ovoj utakmici bi se mogla jedna tanja knjizica napisat, evo samo ukratko. Danas domacini, talijanski prvak Inter, pod Murinhovom komandom, izbacio ne toliko uvjerljivim rezultatom, kolko igrom veliki Chelsea, zatim malo teze od ocekivanog ipak slabijeg CSKA. Bili su dugo vodeci u prvenstvu, no LP i prvenstvo iziskuju velike napore i trosenja igraca, sto se osjetilo na igri momcadi, te su sada drugi sa bodom manje od Rome. Dobrim igrama trebaju zahvaliti ponajvise odlicnom treneru Murinhu, koji zna odlicno slozit momcad kad hoce i kad momcad zeli slusat. Osobno se nisam nadao prolazu Intera u duelima sa Chelsea-om, no po pokazanoj igri su u potpunosti zasluzili prolaz.

      Danasnji gost, Barcelona, katalonski div, sa jednim  "Davidom", odnosno "Golijatom" Messijem koji svaku utakmicu moze odlucit individualnom kvalitetom. To je mnogo puta pokazao, dovoljno je reci proslo kolo LP Messi-Arsenal 4-0. Barca s njim i bez njega nije ista, danas je on tu, jedino fali Iniesta od bitnijih igraca. Barca je proslo kolo u prvenstu odigrala mrsavih 0-0 sa Espanyolom u gradskom derbiju, sigurno da su misli bile vec i Milanu, bar 50%, no i dalje su Vodeci sa bodom vise od Reala. Otezavajuca okolnost danas za Barcu, a dobra za Inter je ta sto zracne luke jos nerade te si igraci Barce morali busom putovati do Milana.

    Treba napomanuti da su ove dvije momcadi vec igrale ove sezone  skupini LP, prva utakmica u Milanu je zavrsila 0-0, a druga u Barceloni 2-0. Sve u svemu, ocekuje nas jako zanimljiva utakmica, nezahvalno je prognozirat LP, pogotovo ove sezone, kad sam se ne jedanput opekao, no po pokazanoj igri u posljednje vrijeme, dajem prednost Barci. Ne kazem da ce pobjediti, no mislim da nece danas izgubiti, ipak nije Messi jedina opasnost, tu je vrijedna radilica Xavi, odlican igrac koji ima nevjerojatan zadnji pass i osjecaj za prostor,zatim Zlatan, te mladi Pedro, koji se pokazao vec kao odlican igrac za buducnost.

Sretno!!

Link to comment
Share on other sites

Detroit-Phoenix tip 1  @ 1.75

Detroit še naprej presenečajo in vodijo proti Rdečim krilom z 2:1. Na tekmi 3 jim je uspelo zmagati v Joe Luisi Areni sredi Detroita. Vseeno so za uspeh plačali visoko ceno, saj so sredi tekme ostali brez kapetana Shana Doana. Vodstvo ima češki priokus, saj sta v razmiku dobrih treh minut zadnje tretjine zadela Petr Prucha in Radim Vrbata, tretji može tega napada pa je Martin Hanzal. V vratih Arizončanov je z 29 obrambami blestel Ilija Brizgalov, obramba pa je zaustavila napad Red Wingsov.

Jimmy Howard kljub slabemu odstotku ubranjenih strelov ostaja v vratih, potrebno bo še več strelov in predvsem moči za preboj obrambe Phoenixa. Poškodbe: Rafalski (vprašljiv), Maltby (DET); Doan, Fiddler, Upshall, Sauer (PHO).

Link to comment
Share on other sites

Pozdrav svima.

Znam ponekad navratit malo tu na ovaj forum i vidim da skoro pa nitko nista nepise. Steta jel mi se forum cini sasvim OK. Trebalo bi se malo vise ljudi aktivirat :)

Ja da imam sta pametnog za napisat bi napisao al uglavnom pa nemam :)

Kako nemos nista napisat, tebi se samo neda malo analizirat. Možda 90% ljudi registriranih isto misli ka i ti pa zato skoro niko nista nepise.

Link to comment
Share on other sites

Washington-Colorado 2 1,70

Boston-Texas 2 2,15

Chicago White Sox-Tampa Bay manje od 7,5 1,90

Atlanta više od 4,5(atlanta-philadelphia) 1,80

Pittsburgh- Millwaukee 2 1,75

Seatle-Baltimore 1 1,70

Kansas City manje od 4,5(Toronto-Kansas) 1,80

Oakland-Yankees više od 8,5 1,90

6/8

malo da se dotaknem i bejzbola. svi tipovi su bazirani na starterima(pitcherima). Izdvojio bi Atlanta-Philadelphia gdje će Atlanta danas vrlo vjerojatno i pobjedit jer za Philadelphiu baca katastrofalan pitcher. previše dozvoljava udaraca i poena. S druge strane Kansas po meni danas ostaje čak i na 0 jer za Toronto baca odličan pitcher i teško da će uhvatit koji bod( osim nakon zamjene, ali ni tu neće previše dobiti). uglavnom igram sistem sa 2 dozvoljena promašaja zbog nepredvidljivosti ovoga sporta. Većinu ekipa sam već gledao ove sezone i već se polako nazire u kojem će smjeru ova sezona. To sam uključio u neke tipove ovdje tako da mislim da bi 6 parova moralo proći. sretno

dva su pala,a ostalo prošlo ;)

dosta dobro ti ide MLB, danas bi te mogao popratit i sa malo večim ulogom  :)

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use