Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

43. kolo Druge lige Posljednje Šanse 2023/2024 - 9.2. - 12.2. (Pet-Pon)

Recommended Posts

10.2. | NOGOMET | MK Dons - Accrington zbir golova 1.5+ (1.20) SportPlus

MK Dons se nalazi na 6. poziciji sa 48 bodova, dok je Accrington na 11. sa 42 boda. Stanje na tabeli pokazuje da su ove dva tima dosta slična, prednost ima MK Dons prvenstvo zbog domaćeg terena. A po formi su također dosta izjednačeni. Što se tiče golova, na utakmicama MK Donsa pada prosječno 2.9 golova, a na utakmicama Accringtona 2.8. Stoga, ovdje očekujem meč sa minimalno 2 gola.

10.2. | NOGOMET | Swindon - Salford zbir golova 1.5+ (1.20) SportPlus

Swindon i Salford su dosta izjednačeni, Swindon zauzima 17. mjesto sa 37 bodova, dok Salford zauzima 19. sa 34 boda. Domaćin igra mečeve sa čak 3.6 golova u prosjeku, dok su gosti na prosjeku od 3.1 gol. Tako da, na ovom susretu očekujem dosta golova, a samim time i da pređu navedenu granicu.

IMG_20240209_230631.jpg

prije 4 sati, mesrine said:

Koji je ovo sport? Kada se igra susret? Zasto si jedino ti pametan, a mi svi ostali glupi jer se iz nasih tekstova ili screenshota moze vidjeti kada se igra susret i koji je sport u pitanju a iz tvojih prijedloga ne? Zasto se bar donekle ne drzis pravila i tako olaksas robotu? Zasto ti taj isti robot uredno iz kola u kolo priznaje prijedloge cije postavljanje nije sukladno pravilima? Zasto te se boje @IzudinB i @Goksim? Jesi li ti brat ili rodak od @LeonardoDrugi pa tako zaobilazis pravila i radis sve po svome bez ikakve opomene, kazne ili ne daj Boze ponistavanja dobitnog tipa ili tipova? 

100je pitanja, a odgovora nema..odgovor je benzin :D zivjela demokracija i ovaj smjesni forum

Handbold...čini mi se da je rukomet pozz :)

Nedjelja / Superbowl / Kansas City Chiefs - San Francisco 49ers - over 37,5 (1,20) bet365

Očekujem jako zanimljivu utakmica te pravi show u kojem ćemo vidjeti dosta touchdowna i poena te u konačnici pobjedu San Francisca. Što se posljednje šanse tiće, idem sa overom poena na granici od 37,5 koja bi, ako utakmica ne ode u nekom ludom smjeru, trebala biti lagano prijeđena još u trećoj četvrtini. 

Screenshot 2024-02-09 at 21.14.59.png

prije 9 sati, mesrine said:

Koji je ovo sport? Kada se igra susret? Zasto si jedino ti pametan, a mi svi ostali glupi jer se iz nasih tekstova ili screenshota moze vidjeti kada se igra susret i koji je sport u pitanju a iz tvojih prijedloga ne? Zasto se bar donekle ne drzis pravila i tako olaksas robotu? Zasto ti taj isti robot uredno iz kola u kolo priznaje prijedloge cije postavljanje nije sukladno pravilima? Zasto te se boje @IzudinB i @Goksim? Jesi li ti brat ili rodak od @LeonardoDrugi pa tako zaobilazis pravila i radis sve po svome bez ikakve opomene, kazne ili ne daj Boze ponistavanja dobitnog tipa ili tipova? 

100je pitanja, a odgovora nema..odgovor je benzin :D zivjela demokracija i ovaj smjesni forum

Hej @mesrine pozdrav i tebi i preporuka da gledaš svog posla i držiš se svojih tipova imat ceš više uspjeha umjesto da se koncentriraš na nevažne stvari ostalih kolega na koje ionako ne možeš utjecat bez obzira koliko se trudio iz kola u kolo. Sve što te zanima pogledaj sam i ne manipuliraj sa izjavama da "se ne drzim donekle pravila", koliko znam minimum je ispunjen s moje strane da bi tip bio priznat, "nije sukladno sa pravilima" pod kojim brojem je to pravilo s kojim nije sukladno? Ako ne znas razliku između poželjno i pravilo to je opet tvoj i samo tvoj problem o kojem vjerujem nitko nije željan čitati.

Ako stignem kompletirat cu sa ostalim informacijama ako ne opet dobro. Nisam odmah napisao sve informacije jer ima ljudi koje i rade i ponekad nemaju vremena ni tu minutu dvije svaki puta u 15:00 koliko god to bilo komplicirano razumjeti za tebe, a ne sjede samo i tipkaju i analiziraju izgled objava i tipova drugih kolega. Ti gledaj za sebe da svoje ispunis i koncentriraj se na svoj dio a ostalo ionako nije tvoj posao i tvoja nadležnost.

Sportski pozdrav! 🍻

Košarka, Bosna i Hercegovina 10.2.2024

17:00 🕰

Posušje je užasno ove godine, imaju svega četiri pobjede iz 17 kola. Spars se bori za play off te ovo jednostavno moraju dobit.

Kvota je u padu, otvoreno ne sa 1.76 a sada je 1.53. Iskreno se nadam da prolazi 

Screenshot_20240210_091356_1xBet.jpg

prije 32 minute, Joker93 said:

Hej @mesrine pozdrav i tebi i preporuka da gledaš svog posla i držiš se svojih tipova imat ceš više uspjeha umjesto da se koncentriraš na nevažne stvari ostalih kolega na koje ionako ne možeš utjecat bez obzira koliko se trudio iz kola u kolo. Sve što te zanima pogledaj sam i ne manipuliraj sa izjavama da "se ne drzim donekle pravila", koliko znam minimum je ispunjen s moje strane da bi tip bio priznat, "nije sukladno sa pravilima" pod kojim brojem je to pravilo s kojim nije sukladno? Ako ne znas razliku između poželjno i pravilo to je opet tvoj i samo tvoj problem o kojem vjerujem nitko nije željan čitati.

Ako stignem kompletirat cu sa ostalim informacijama ako ne opet dobro. Nisam odmah napisao sve informacije jer ima ljudi koje i rade i ponekad nemaju vremena ni tu minutu dvije svaki puta u 15:00 koliko god to bilo komplicirano razumjeti za tebe, a ne sjede samo i tipkaju i analiziraju izgled objava i tipova drugih kolega. Ti gledaj za sebe da svoje ispunis i koncentriraj se na svoj dio a ostalo ionako nije tvoj posao i tvoja nadležnost.

Sportski pozdrav! 🍻

Hej @Joker93, ne brini ti za moje ispravne tipove s kojima sam zadovoljan, nego za svoje neispravne pa ces naci minutu vise i postaviti kao svi ostali a ne biti poseban i otezavati robotu posao iz kola u kolo.  Apropo price pravilima, pa zato ti i pisem ovo hahaha (lako meni za tvoj tip, stavljaj tako do kraja, nemam problem s tim, nego s nepravdom ovih odozgo)..taj argument sam iznosio i ja u svom slucaju, pa mi je vrhovni sud izasao u susret i nakon par dan vjecanja odobrio postavljanje novog tipa, a onaj dobitni koji su nepravedno ponistili ostao je ponisten, pa ti razmisli kako ces, jer pametni uce na tudim greskama, a ne na svojim.

Ni robot nije zeljan kucati citav tekst tipa, nego voli da mu se olaksa, pa da svako od nas utipka i skrati mu vrijeme za vodenje ovog natjecanja sto mi svi i radimo, svi osim tebe, pa ti razmisli tko je cega zeljan i tko ima problem.

A pricu o vremenu okaci macku o rep, gluposti, od petka u 15h do sub u 15h ako ne mozes postaviti prijedlog kako treba onda nemoj ni igrati. S poslom, i zenom, i djecom i jos 100 briga se moze i stigne postaviti, tako da ti je prica smjesna.

Cuvaj se robota, bude li dosljedan, mogao bi nadrapati.

Lp

prije 18 sati, nutrija said:

9.2. 20:30 / Bundesliga / Borussia Dortmund-Freiburg / Bet Builder / 1,20 / bet365 online kladionica">bet365

Screenshot_20240208_163755_Samsung Internet.jpg

Kad san vidia under 8 goals podsjetilo me na jednu utakmicu Bayerna ove sezone. Inače se nikad ne kladim na utakmice Bayerna i Ajaxa, ali sam išao na jednom tiketu isprovat tu teoriju da li stvarno ne mogu pogodit utakmicu na kojoj igra Bayern i igra sam neki bet builder di je među ostilim bilo i under 8 goals i to sam se mislia bili under 8 ili under 7. Prvo poluvrime je bilo 0:0 i nisam tia uzet cash out za par desetaka centi manje. Ostalo je ovako:

https://www.rezultati.com/utakmica/p2wxKRPA/#/detalji/detalji

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use