Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 8.2.2024.

IzudinB

Recommended Posts

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Partizan vs Bayern, Euroleague, klizni handicap od +2,5 na Partizan, kvota 1,20 (cetvrtak)

Leverkusen vs Bayern, Bundesliga, over 1,5 gol na utakmici, kvota 1,16 (subota)

Ukupna kvota 1,40  (samo kod kladionice bet365)

Ako na ovom smesnom Forumu znanje i osvojene titule imaju bilo kakvu vrednost, onda je prirodno da kao jedini kolega koji nikada nije bio u drugoligaskom blatu, i kao jedini kolega sa Foruma koji je osvajao svetu Poslednju Sansu moram imati neke privilegije u odnosu na sve ostale amatere. Zato cu danas iskoristiti tu privilegiju da na Forumu postojim ja, pa prazno, pa svi ostali, i necu objaviti tekstualnu analizu.

Ne znam sta ima da se analizira kada Partizan igra kod kuce, i kada su u pitanju golovi na utakmici ovakve dve nemacke ekipe. Rasprodaja imovine za ovaj double se podrazumeva, ne oduzimajte mi slobodu govora na ovom Forumu. Sloboda govora je osnovno pravo svakoga coveka, a svi Forumi na svetu tome i sluze, da svako kaze sta god hoce. Uzmite mi vazduh, samo mi slobodu govora ne dirajte.

Predlazem minimalizam, da Partizan kod kuce moze da izgubi do dva poena razlike, i da ce na utakmici nemaca pasti barem dva gola po kvotici od 1,40. Pohlepne kolege mogu odigrati cistu jedinicu na Partizan plus over 2,5 gola na nemcima po vise nego duplo vecoj ukupnoj kvoti od 1,95 (1,30 x 1,50 = 1,95) pa kada padnete, barem cete znati zasto ste pali, pali ste zbog pohlepe.

Cestitam svima koji slave padove kolega iz prve lige Poslednje Sanse

Euro Liga

Od pet danasnjih  meceva  , samo tri  su  mi  privukla paznju. 

_Efes  je malo  zivnuo  pa ako  ne izgubi  20 razlike ,  ima velike sanse da dobije Maccabi. ( Ovaj  tip  je kao  vremenska prognoza : Ako bude suncano  nece biti  kise )

-Baskonia ovo  dobija ( koga ako  ne ove)

-Olympiacos  ,bez centara ali  po  meni  je jaci  od Valencia

Milan   vise ne igram do  nove sezone

Partizana , posle poslednjih  meceva  ne vredi  ni  igrati a ni  komentarisati ( Virtus, Split). A i  ne  bih  voleo  da izmalerisem  strucnjaka  za sisteme.

image.png.d23a1e45416c74948ec6dd142a11a5eb.png

Euroliga

U Efes više ni sam nemam povjerenja za ovu sezonu. Danas im nedostaje bitan centar Oturu te Daum i manje bitan Hollatz.  Osobno ovdje mi se najviše sviđa pokrit neku ekipu sa što većim hendikepom ili više poena s obzirom da i jedni i drugi imaju bekove sa puno poena u rukama. Prva međusobna utakmica ove sezone je išla na 180 poena. Kod Maccabia nema izostanaka, Brown ima probleme sa leđima, ali nije na popisu izostanaka.

Baskonia bi trebala, ali oni su baš nestabilni. Bore se za playoff pa valjda mogu do pobjede protiv Asvela doma. Nedostaju Sederkeskis i Costello. Očekujem da Howard i Moneke povuku. Asvelu su se vratili Lauvergne i Cabarrot pa nije mi baš Baskonia zicer, ali...

Milano - Real, nemam pojma, tu jedino poene od Shieldsa očekujem. I nakon povratka gura koliko toliko ovaj raspali Milano.

Partizan - Bayern. Očekuje se pobjeda domaćina, iako mali tečaj s obzirom na formu Partizana. Kod Bayerna nedostaje Booker. Ibaka i Bonga su igrali zadnje utakmice.

Valenciji nema Davisa na centru, a Olympiacosu se vraća danas Fall. I dalje su na duže vrijeme bez Milutinova. Očekuje se čvrsta utakmica, tko god pobjedi ne bi trebao prevelikom razlikom.

prije sat vremena, fic said:

Euroliga

U Efes više ni sam nemam povjerenja za ovu sezonu. Danas im nedostaje bitan centar Oturu te Daum i manje bitan Hollatz.  Osobno ovdje mi se najviše sviđa pokrit neku ekipu sa što većim hendikepom ili više poena s obzirom da i jedni i drugi imaju bekove sa puno poena u rukama. Prva međusobna utakmica ove sezone je išla na 180 poena. Kod Maccabia nema izostanaka, Brown ima probleme sa leđima, ali nije na popisu izostanaka.

Baskonia bi trebala, ali oni su baš nestabilni. Bore se za playoff pa valjda mogu do pobjede protiv Asvela doma. Nedostaju Sederkeskis i Costello. Očekujem da Howard i Moneke povuku. Asvelu su se vratili Lauvergne i Cabarrot pa nije mi baš Baskonia zicer, ali...

Milano - Real, nemam pojma, tu jedino poene od Shieldsa očekujem. I nakon povratka gura koliko toliko ovaj raspali Milano.

Partizan - Bayern. Očekuje se pobjeda domaćina, iako mali tečaj s obzirom na formu Partizana. Kod Bayerna nedostaje Booker. Ibaka i Bonga su igrali zadnje utakmice.

Valenciji nema Davisa na centru, a Olympiacosu se vraća danas Fall. I dalje su na duže vrijeme bez Milutinova. Očekuje se čvrsta utakmica, tko god pobjedi ne bi trebao prevelikom razlikom.

Uglavnom se slazemo  ,mozda bi  sad igrao na Maccabi (+12.0) @1.25.

Partizan i Milan   do daljeg  ne igram.

Vizela - Benfica 2 (1.25) bet365

Večeras nas očekuje uzbudljivo četvrtfinale Portugalskog kupa, koje donosi susret između ekipe Vizele, trenutno posljednje na ligaškoj tablici, i vodeće ekipe lige, Benfice.

Vizela prolazi kroz teško razdoblje ove sezone, što jasno odražava trenutna pozicija na tablici. S druge strane, Benfica igra iznimno dobar nogomet, brz, otvoren, s naglaskom na postizanju golova. Gosti imaju izuzetno talentirane igrače, kako pojedinačno tako i tehnički, što im daje prednost. S obzirom na njihov stil igre, očekuje se da će tražiti gol više.

Kada analiziramo međusobne duele, vidljivo je da je Benfica dominirala u prošlim susretima. Od sedam odigranih utakmica, Benfica je slavila šest puta, dok je jedan susret završen remijem.

Ova utakmica ima dodatni naboj jer je ujedno i posljednja u ovom krugu Portugalskog kupa. S obzirom na trenutačnu formu i međusobni skor, očekujem da će Benfica proći u polufinale bez većih problema. Očekujem pobjedu gosta po kvoti 1.25 u bet365 kladionici.

Screenshot_44.png

(Koeficijenti 8.2. u 13:00 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Rouen - Monaco 2 (1.28) bet365

Kup Francuske večeras, gdje se Monaco suočava s ekipom smještenom u središnjem dijelu treće lige. Monaco trenutno njeguje pozitivan niz u prvenstvu, a unatoč seriji od dva remija, iznimno su fokusirani na borbu za mjesto koje vodi u Ligu prvaka.

Domaća ekipa, s druge strane, dolazi u ovu utakmicu nakon dva uzastopna poraza, što bi moglo utjecati na njihovo samopouzdanje. Monaco, s obzirom na svoje ambicije u oba natjecanja, vjerojatno će izaći u najjačem mogućem sastavu.

Monaco ima značajnu borbu u prvenstvu, ali istovremeno shvaćaju važnost uspjeha u Kupu. Stoga, očekujem da će večeras izaći s velikim entuzijazmom i odlučnošću te ostvariti rutinsku pobjedu po kvoti 1.28 u bet365 kladionici. Njihov kvalitetan sastav i iskustvo će biti presudni u ovoj utakmici.

Screenshot_45-1.png

(Koeficijenti 8.2. u 13:30 CET)

Oostende - Antwerp 2 (1.55) bet365

Evo i dvoboja između jedne od najjačih ekipa u Belgiji, Antwerpa, i drugoligaša koji, iako nije impresivan, nije ni za potcjenjivanje. Zato i nije čudno da se nudi zanimljiva kvota na pobjedu Antwerpa.

Ostende prolazi kroz teško razdoblje ove sezone, s izrazito slabašnim napadom, dok ih čvrsta obrana drži u životu. Ipak, u četvrtfinalu Kupa, Ostende je iznenadio pobjedom od 2:0 protiv prvoligaša Molenbeeka, najavivši da ima potencijala biti ozbiljan protivnik i prvoligašima.

S druge strane, Antwerp se oprostio od titule u ligi, ali su odlučni preusmjeriti sve svoje napore prema osvajanju Kupa. Ova utakmica predstavlja priliku da pokažu svoju snagu i kvalitetu, te se očekuje da će uložiti maksimalne napore kako bi ostvarili pobjedu i prošli dalje.

Unatoč iznenađujućoj pobjedi Ostendea u prethodnom krugu, Antwerp se smatra favoritom, a njihova želja za osvajanjem Kupa mogla bi biti ključna motivacija. Očekujem pobjedu gostiju po kvoti 1.55 u bet365 kladionici.

Screenshot_46-1.png

(Koeficijenti 8.2. u 14:00 CET)

• IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use