Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 2.2.2024.

IzudinB

Recommended Posts

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Virtus vs Partizan, Euroleague 

Ja uopste nisam siguran da ce Virtus danas pobediti. Jos manje sam siguran da ako i pobedi, da ce to biti lako. A najmanje sam siguran da je moguce da Virtus pregazi Partizana. Za moj karakter kladjenja je potpuno prihvatljiva neka pilicarska kvotica na teski handicap na goste, a veliki bet365 daje handicape i do 12,5 na Partizan po kvoticama od oko 1,18-1,20

Ko voli narodne ili seljacke tikete, mozda bi mogao i da stavi i neki teski handicap na goste, ionako cete vec negde pasti na jednom od ostalih trideset meceva sa tiketa.

Ja cu igrati live, pa ako Virtus barem jednom povede, makar i minimalno, onda cu gledati da sto pre rasprodam svu imovinu, i ulozim novac u sto tezi handicap na goste.

A uvek mozete i da zaboravite sve sto sam napisao. Inace, ni kladionice nisu sigurne u pobedu Virtusa, cim su mec kvotirali sa 1,80 2,05

Heidenheim - Dortmund 2 (1.80) bet365

Nakon što su prošle subote produžili svoj niz bez poraza na šest utakmica, Heidenheim se sprema dočekati Borussiju Dortmund u prvoj utakmici 20. kola njemačke Bundeslige. Heidenheim je izdržao snažne napade Hoffenheima u drugom poluvremenu, osvojivši veliki bod u remiju od 1-1 u Sinsheimu. Iako su rano stekli vodstvo, Hoffenheim je kontrolirao igru od tada. Unatoč brojnim prilikama, Hoffenheim je uspio postići samo jedan pogodak prije šest dana.

Heidenheim se trenutno nalazi na 10. mjestu ljestvice nakon čudesnog niza bez poraza u posljednja dva mjeseca. Imaju čak 11 bodova više od zone ispadanja. Ipak, održavanje ovog niza predstavljat će veliki izazov za Franka Schmidta i njegove igrače.

Dortmund je prošao kroz noćnu moru u prvom dijelu sezone. Ipak, na početku 2024. godine nalaze se u nevjerojatnom nizu pobjeda. Ekipa koju vodi Edin Terzić pobijedila je sve tri utakmice ove godine, pri čemu su postigli barem tri gola u svakoj od njih. Posljednje žrtve bio je Bochum, a Niclas Fullkrug je kompletirao hat-trick u pobjedi od 3-1 u nedjelju na Signal-Iduna-Parku.

Heidenheim ima snažan domaći skor, s pet pobjeda, dva remija i dva poraza na domaćem terenu. Također su neporaženi u posljednjih šest ligaških utakmica. Međutim, ono što sam vidjeli od Heidenheima prošlog vikenda protiv Hoffenheima nije me oduševilo. Ostavili su previše prostora iza sebe, dopustivši Hoffenheimu osam udaraca u okvir gola.

Sada se suočavaju Borussijom Dortmund koja je u formi i kojoj su potrebni bodovi kako bi ostali u igri za završnicu među četiri najbolje momčadi i mjesto u Ligi prvaka sljedeće godine. Dortmund je pobijedio sve tri utakmice u 2024. godini s barem dva gola razlike. Stoga ću podržati pobjedu gostiju po kvoti od 1.80 u bet365 kladionici koja će nam računati okladu automatski dobitnom ako Dortmund povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat.

Screenshot_53.png

(Koeficijenti 2.2. u 11:00 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Strasbourg - PSG oba daju gol (1.75) bet365

Nakon iznenađujućeg završetka petomjesečnog niza pobjeda na različitim natjecanjima remijem 2-2 protiv Bresta prošlog vikenda na Parku Prinčeva, PSG se nada povratku na pobjedničke staze. Ništa nije ukazivalo na takav scenarij jer su Parižani postigli dva rana gola na toj utakmici. Ipak, momčad se potpuno raspala u drugom poluvremenu, dopustivši Brestu da zasluženo osvoji bod.

PSG sada ima samo šest bodova prednosti na vrhu tablice Ligue 1. Čeka ih težak zadatak u pokušaju povratka na pobjedničke staze.

Strasbourg trenutno uživa u fantastičnom nizu forme. Oni su neporaženi u sedam uzastopnih utakmica na različitim natjecanjima. Ekipa koju vodi Patrick Vieira pobijedila je tri i remizirala dvije od posljednjih pet ligaških susreta. Trenutno su deseti na tablici Ligue 1.

PSG je dominirao u povijesnim okršajima s ovim protivnikom. Ulaze u utakmicu kao favoriti s razlogom. Momčad Patricka Vieire vrlo dobro se pokazala posljednjih tjedana. Oni su neporaženi u sedam uzastopnih ligaških susreta. PSG-ova obrana ostavila je previše prostora u iznenađujućem remiju 2-2 protiv Bresta prošlog vikenda u glavnom gradu, stoga vjerujem da domaćin danas može barem do gola. Strasbourg je izgubio samo dvije od devet ligaških utakmica na domaćem terenu ove sezone u Ligue 1.

"Oba tima postižu gol" je odlična opcija za klađenje po kvoti 1.75. PSG je primio tri gola u posljednje dvije utakmice protiv Orleansa i Bresta. Devet od posljednjih deset utakmica koje je Strasbourg igrao na svim natjecanjima rezultirale su golovima s obje strane.

Screenshot_52.png

(Koeficijenti 2.2. u 11:00 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

prije 5 sati, noja57 said:

Male kvote  ali  realne za dobitak:

Euro Liga

image.png.32ffddb6132893b66b31d1ff434cf408.png

Pogodak:

Za prva dva dana u Februaru 4 predloga / 3 pogotka. 

Nadam se samo  da  na ovom  forumu  poneko  nesto  i prepise ( ne citaju  valjda svi  "bajke" i Dozivjaje  Nikoltine Bursaca)

Kolega  @IzudinB je dao  dva dobitna singla i  moja malenkost  dva listica .

Danas bez promasaja !!

image.png.fd5b7eeb8f16348b97f6e5acbf60f00c.png

• IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use