Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

39. kolo Druge lige Posljednje Šanse 2023/2024 - 26.1. - 29.1. (Pet-Pon)

Recommended Posts

Kladioničarski kolega Mc Garrett, nemoj zamjeriti,ali nakon tvog odustajanja Pierre Coubertin se okreće u grobu. Ti si čak još u igri,svega 4boda od drugog  mjesta;tek je pola natjecanja prošlo. Ja imam samo 18 bodova,ali igrat ću do kraja iako odavno izgubih nadu za viši plasman. Nadam se da su tvoje rečenice bile impulzivne i da ćemo vidjeti tvoj prijedlog u sljedećem kolu. Mnogi su pali danas na Lyonu i na stvarnom kladjenju,oborio je mnoge listiće,ali otkad su kladionice sponzori mnogih klubova nista nas više ne može iznenaditi.Nadam se tvojoj daljnjoj igri;ali ako i odustaneš;poštujem tvoju odluku.Što manje padova svima želim!

prije 3 minute, McGarrett said:

To bi bilo to za ovu sezonu,cujemo se iducu,pozdravljam vas sve,lion me dokusurio

Hej kolega

Tebe znam godinama sa Foruma. Sve cu uciniti da ne odes od nas. Za pocetak, predlazem da bilo kakvu odluku doneses u nedelju ili ponedeljak. Protok vremena je najbolji medicinski lek. Hajde da pokusamo da se dogovorimo, da sacekas da prodje subota i nedelja, ne moras cak ni posecivati ovaj smesni Forum, pa da se cujemo opet u nedelju, ili ponedeljak. 

Da me sada administratori lepo zamole da se uozbiljim, i ne lupetam vise na Forumu, ne bih pristao. Ali, ako odlucis da se cujemo u nedelju, ili ponedeljak, ucinicu ono sto za nikoga ne bih ucinio. Promenicu se na bolje, gledacu da ne lupetam vise, da se drzim teme, i da skratim postove sto je vise moguce.

Sve ovo sam spreman da ucinim, ako pristajes da se cujemo u nedelju ili ponedeljak, pa da ponovo pregovaramo o tvom ostanku u Poslednjoj Sansi. Moze?

prije 6 minute, pena29 said:

Kladioničarski kolega Mc Garrett, nemoj zamjeriti,ali nakon tvog odustajanja Pierre Coubertin se okreće u grobu. Ti si čak još u igri,svega 4boda od drugog  mjesta;tek je pola natjecanja prošlo. Ja imam samo 18 bodova,ali igrat ću do kraja iako odavno izgubih nadu za viši plasman. Nadam se da su tvoje rečenice bile impulzivne i da ćemo vidjeti tvoj prijedlog u sljedećem kolu. Mnogi su pali danas na Lyonu i na stvarnom kladjenju,oborio je mnoge listiće,ali otkad su kladionice sponzori mnogih klubova nista nas više ne može iznenaditi.Nadam se tvojoj daljnjoj igri;ali ako i odustaneš;poštujem tvoju odluku.Što manje padova svima želim!

Hej @pena29

ponosan sam na sebe, sto imamo tebe na Forumu.

prije 8 minute, pena29 said:

Nadam se da uozbiljivanje i autocenzuriranje Leonarda Drugog neće biti cijena kolegina ostanka u ovom natjecanju i da će razumi prevladati.

Ove stranice bez punih zajebantskih objava L.Drugog bile bi kao juha bez Vegete ili Mercedes bez trokrake zvijezde.

Na stranu lupetanje, ali u onih tvojih nekoliko obicnih recenica je stalo sve ono zasta je meni trebalo nekoliko godina da napisem na ovom smesnom Forumu, a to je da su kockari prava gospoda, iako vecina misli da smo bolesni ljudi, jer se kladimo. Toliko malo recenica u onom tvom postu od gore, a toliko puno govori o tome kakvi su kockari ljudi. Niti si morao, niti te je neko terao da napises post, pa si ga opet napisao.

Svaka tebi cast, iako si drugoligas. nakon tvog posta, odmah sam zaboravio na Dane Zalosti na Forumu, i kako su me rusili, jedan po jedan, Dinamo, Alcaraz, nemacka reprezentacija u rukometu, pa na kraju Bayern, yebem li im majku fasisticku

Subota 14:50 Osijek-Rudes 2+ @1,23 Lutrija BiH

Nakon bolnog pada na alzirskim preplacenim idiotima, vracam se klupskom fudbalu. Osijek, koji se takoreci bori za Evropu, docekuje vec prezaljeni Rudes. Ne znam koji im je smisao igranja u ligi obzirom da u 19 kola nikog nisu dobili, a sumnjam da bar pokusavaju kao Almeria u La Ligi. Vidjecemo danas je li pauza iole popravila stanje kod njih, mada cisto sumnjam, ovo je maltene tip da Osijek daje 2 gola ali ostavljam mogucnost i nekog cuda pa da Rudes da bar jedan i opet me usreci

IMG_2672.jpeg

Fiorentina - Inter   X2   1,22 bet365

Inter kao i Juve ima jedini poraz od Sassuola (1:2). Juventus sa utakmicom više bježi bod i ovu utakmicu u najmanju ruku ne smiju izgubiti protiv Fiorentine koja nije u dobroj formi iako su na 4. mjestu. Zadnje dvije međusobne utakmice je dobio Inter 

image.png.84944f22c618719a0549eaedb692fd25.png

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use