Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Trazim i molim za dobru i efikasnu strategiju

Recommended Posts

Pozdrav ekipa

Kratko cu izloziti svoj trenutni problem. Prosao sam sve i svasta u kladjenju i trenutno igram singlove i/ ili  doublove ili lovim kvotu oko 3.00 po listicu i tu sam stao i vec duze vremena koristim ovu strategiju za kladjenje. Razlog je sto sam barem  sprijecio neke vece gubitke ali istina je da se vrtim oko nule ili sam u blagom gubitku vec neko duze vrijeme.

Treba mi nesto novo, inovativno sto ce da funkcionise i da me pokrene ka naprijed , ka profitu. Istina, sve ovisi o procentu pogodjenih tipova, kvotama, value betu..ali zaista trebam nesto novo sto ce me pokrenuti ka naprijed..

Najvise igram nogomet ali kombinujem i druge sportove. 

Molim vas dakle da mi napisete i predlozite neke strategije koje vi koristite ili za koje znate a koje su efikasne i daju dobre rezultate. Bez onih naglih amaterskih  progresija naravno, tipa  Martingale, kvota 2.00 i slicno...

• 1 month later...

Pozdrav..

Evo da ti se ja javim kada nitko drugi neće niti ih zanima tema ,valjda ili ne znaju niti jednu DOBRU strategiju.

Zato cu ja govoriti iz svog iskustva,stari sam kladionicar iz doba pocetaka kladjenja u hr.,ove nove generacije vjerojatno prolaze iste faze igranja tokom godine kao sto sam i ja bio,pa gube lovu,traze sisteme itd.

Postoje mnogi sistemi sto ih se moze naci i ovdje ili na internetu,medjutim po mom iskustvu sve je to neodrživo ako se ne drzid nekih kriterija,discipline,hladne glave i svjesnog razmišljanja da je to sve pusionai da ne ocekujes nekakve milione preko noci.

Puno je stvari koje ce te zajebati u startu.navesti cu neke od primjera.

U bilo kojoj kladionici da si uspješan igrac tvoj račun ce biti zablokiran!

One su u stanju prilikom jacih dobitaka da ti ne isplate dobit jer ce se voditi na neki članak(koji ti nisi pročitao)u uslovima prilikom registracije,mogu s tobom manipulirati kako hoce,govorim o online kladionicama.jednostavno oni trebaju luzere i na njima uzimaju lovu.99% igraca su luzeri.

Rješenje:

Otvaranje vise racuna,kladiti se i lokalno,uplaćivati male količine novca,10,20 EUR listice,cak i manje.gledati da dobitci nisu veliki.

Naci igre(osobno iskustvo)

Igrao sam 7 godina NBA košarku,poene,asistencije,rebou.omrazeni martingale sistem koji je po meni dobar samo onako ako ga znas upotrebiti.Nikao u casinu ili ganjati nekakve x-eve u nogometu i slicne gluposti.cekao sam igrače da naprave par owera pa sam ih krenuo duplati s under,sistem funkcionira,medjutim kladionice su zabranile kladjenje stranim online u  hr Betfair,pinnacle,Unibet itd..stvar je gotova.

Igranje pomoću statistike

Statistika je najbitnija stvar u kladjenju.pogledaj uvijek medjusobne omjere tima i formu istih.

Borba s disciplinom

Evo jedan glupi primjer kako te luda glava zajebe...danas ponuda super,igra se na Manchester City,trpam ga na sve listice,reala,leverkuzena itd,da bi bio siguran u te parove koji su mi prosli i stavljam jos 3 listica s nekim parovima(Aston Villa itd)ukupno ovaj dobitak mi uzima ulog s ova 3 listica koja sam popušio..i sto sam napravio? Odigrao jos jedan listic koji cu očigledno izgubiti.

Riješenje

Igraj par timova,prati njihovu statistiku,kornete,golove,igrace,nemoj zinuti na ponudu kao ja iz navedenog primjera...

Igraj kroz cijeli tjedan dva,tri listica.ne ulazi velike novce i sretno..

• 6 months later...
On 06. 01. 2024. at 15:14, Dobardan1978 said:

Pozdrav ekipa

Kratko cu izloziti svoj trenutni problem. Prosao sam sve i svasta u kladjenju i trenutno igram singlove i/ ili  doublove ili lovim kvotu oko 3.00 po listicu i tu sam stao i vec duze vremena koristim ovu strategiju za kladjenje. Razlog je sto sam barem  sprijecio neke vece gubitke ali istina je da se vrtim oko nule ili sam u blagom gubitku vec neko duze vrijeme.

Treba mi nesto novo, inovativno sto ce da funkcionise i da me pokrene ka naprijed , ka profitu. Istina, sve ovisi o procentu pogodjenih tipova, kvotama, value betu..ali zaista trebam nesto novo sto ce me pokrenuti ka naprijed.. 

Isprobao sam već mnogo različitih strategija, a samo me jedna, opisana na https://gamblizard.com/, uspjela donekle približiti željenom rezultatu. I došao sam do zaključka da mi svi nisu prikladni.

Najvise igram nogomet ali kombinujem i druge sportove. 

Molim vas dakle da mi napisete i predlozite neke strategije koje vi koristite ili za koje znate a koje su efikasne i daju dobre rezultate. Bez onih naglih amaterskih  progresija naravno, tipa  Martingale, kvota 2.00 i slicno...

Ponekad je neugodno kada se čini da strategija drži sve pod kontrolom, ali ne donosi veće rezultate. Savjetovao bih ti da razmisliš o specijalizaciji za neko tržište ili sport u kojem se najbolje osjećaš, mislim da će u ovom slučaju sve uspjeti. Ovaj savjet mi je jednom pomogao...

• 4 weeks later...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use