Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Listić dana - 16.02.2008. Subota

Goksim

Recommended Posts

Kratka razmišljanja...

Evo ja gledam i nekako me jedino Werder vuce za odigrati.

Celtic je bio u planu ali me je nekako strah jer imaju utakmicu Lige prvaka  a Hearts nije loš.

Manchester razmišljam igrati 1X prvenstveno zbog ozljeda u ekipi Arsenala. Arsenal mi je inaće draža ekipa, a slj. tjedan ih očekuju teške utakmice Lige Prvaka... Prijenos je na DSFu

Cibona bi trebala dobiti, međutim koeficijent nije nešto. Prijenos je na HRT2.

Razmišljam možda igrati na Murphyja danas, ali treba vidjeti sa kime igra...

Olimpija bi trebala dobiti Vojvodinu. Igrači Vojvodine su revoltirani jer nisu dobili plaće par mjeseci i najavili su štrajk..

Hm...

Razmišljam možda igrati na Murphyja danas, ali treba vidjeti sa kime igra...

Uf... Murphy ide na O'Sullivana. Toga sam se i bojao. To neće na glavni, ali mislim da bi na nekom sitnom mogao odigrati na Murphyja jer igra dobro, a O'Sullivan se je kilavio zadnjih par dana. Ako me sjećanje ne vara jučer je dobio 5:4, a prekjučer 5:3. Murphy jučer 5:0... Koeficijent 2,00 na neki manji listić možda...

pa slusaj, nisam vjerovao kad sam vidio konacni rezultat sullija jucer... a to da klade daju prednost Sulliju je iskljucivo zbog imena i njegovim proslih rezultata... Murphy je odlican i ovo se ne propusta! ;)

Werder ide i na moj tiket. Razmisljam jos o Heerenveenu, Zadru, Ross Countryu, Barci i portlanu (oboje rukomet).

A šećer na kraju će biti Murphy!;)

Glavni:

Werder

Cibona 1X

Manchester United 1X...

Supersport (2,17)

www-06314181

Na nekoliko manjih sam kombinirao navedene parove sa Murphyjem, Heerenvenom, Mothervelom, Celticom, hendikepom na Železnik, Barcelona(nogomet), Sochauxom, Stuttgartom, Raith Roversom... pa ćemo vidjeti kako će ispasti...

Ma samo neka glavni prođe, a za ostalo kako bude...

jeste vidili sad ovo sta imaju u Super sportu... ovo kao poluvrijeme kraj... ako recimo stavis na utakmicu juve roma jedinicu, ti dobivas ako je na poluvremenu ili na kraju 1, znaci recimo na poluvremenu moze voditi juve a na kraju zavrsiti x i ti opet dobivas a i koeficijenti su dobri samo ne znam nekak mi je to sumnjivo...

jeste vidili sad ovo sta imaju u Super sportu... ovo kao poluvrijeme kraj... ako recimo stavis na utakmicu juve roma jedinicu, ti dobivas ako je na poluvremenu ili na kraju 1, znaci recimo na poluvremenu moze voditi juve a na kraju zavrsiti x i ti opet dobivas a i koeficijenti su dobri samo ne znam nekak mi je to sumnjivo...

Ma nije to loše. To bwin ima već duže vrijeme, a sad je odmah i favorit to ubacio u ponudu... Koeficijentio su manji za 20-30% nego na konačan ishod, ali izgleda sigurnije. Opasnost je ako tvoja ekipa gubi u prvom poluvremenu jer u tom slučaju je pametnije odigrati čisto 1, međutim ovo je dobr kod ekipa koje su sklone oscilacijama i koje ne znaju očuvati prednost tj. ne leže im završnice...

Danas se isplati porbabi hendikepe na ekipe koje će igrati u ligi prvaka tj. da će npr. inter, milan, lyon i sl. pobjediti sa točno jednim golom razlike. Također je Matthieu podcjenjen i može ss probati (2,50), a sviđa mi se i Li Na - Knapp točan rezultat 2:1 (koeficijent 4,10)...

Normalno sve navedeno za sitnije uloge, ili u neke sisteme ubaciti...

Idem sad uplatit u SS na Werdera, Cibonu i Inter. Werder bi po svemu trebao biti bolji danas, posebno zato što je Nurnberg igrao ligu uefa dan kasnije (prije samo dva dana, u Portugalu). Cibona mi se nekako čini sigurna na svom terenu protiv hrvatskih klubova, iako ne pratim košarku. A Inter će dobit Livorno zato što ga uvijek dobija kad se u Milanu igra. Ulog je 200 kn. koef. 2.27

Idem sad uplatit u SS na Werdera, Cibonu i Inter. Werder bi po svemu trebao biti bolji danas, posebno zato što je Nurnberg igrao ligu uefa dan kasnije (prije samo dva dana, u Portugalu). Cibona mi se nekako čini sigurna na svom terenu protiv hrvatskih klubova, iako ne pratim košarku. A Inter će dobit Livorno zato što ga uvijek dobija kad se u Milanu igra. Ulog je 200 kn. koef. 2.27

Dobrodošli na forum!

Liejpo izneseno i obrazloženo.

Po meni bi trebalo proći a najviše me je strah intera jer igraju ligu prvaka za par dana, a i livorno nije naivan kad je milanu uzeo bod u utakmici gdje su vodili...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use