Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

33. kolo Druge lige Posljednje Šanse 2023/2024 - 5.1. - 8.1. (Pet-Pon)

Recommended Posts

@Goksim, @furyshaa, @mesrine, @jansavc, @McGarrett, @Humanic, @Ipoje4, @nuki01, @josip123, @nenosk, @zeko1088, @nutrija, @COLT, @vjekos, @misterija, @Joker93, @Guts1950, @risretto, @Dejvid, @pena29, @mester, @Marko15, @tome1993, @sestincan, @CarlosBacca70, @Leedsfan

POSTAVITE SVOJE TIPOVE ZA 33. KOLO DRUGE LIGE POSLJEDNJE ŠANSE!

Tema PŠ-a će biti otvorena do subote do 15 sati!

Tablica Posljednje Šanse 2023/2024:

Prema Članku 10. molimo da parovi u sezonni 2023/2024 budu prijavljeni u sljedećem formatu: 

DATUM | SPORT | TIP - KOEFICIJENT - KLADIONICA

SCREENSHOT

Obrazloženje

TRENUTNO STANJE NA TABELI. UKOLIKO UOČITE GREŠKU MOLIM VAS JAVITE SE U INBOX I SVE ĆEMO REGULISATI. HVALA SVIMA I SRETNO!

Screenshot_98.png

6.1. | NOGOMET | Coventry - Oxford United zbir golova 1.5+ (1.20) WWin

1/32-finala engleskog FA Cupa donosi nam meč na kojem se golovi ne smiju propustiti. Coventry i Oxford će igrati sutra u 13:30h, na stadionu Coventry Building Society Arena pred 32 hiljade navijača. Coventry nastupa u Championshipu i to dosta dobro, trenutno su osmi sa dosta dobrom šansom za playoff. Na njihovim mečevima prosječno bude viđeno 2.3 gola. S druge strane Oxford igra u Ligi One, trenutno su na 5. poziciji sa 5 bodova manje od 2.pozicije, pozicije koja vodi direktno u Championship. Na njihovim mečevima prosječno bude 2.84 golova. Coventry i Oxford su od 2016 do 2022 odigrali 8 mečeva, a na čak 7 susreta bilo je preko 1.5 gol. Tako da, to očekujem i ovaj put, pogotovo od strane domaćina.

IMG_20240105_172912.jpg

Skijaški skokovi - Turneja 4 skakaonice - Kobayashi osvaja (1,22) PSK

Oni koji su duže na forumu sjetit će se da sam prije više sezona aktivno godinama pratio skijaške skokove i skijanje sa kojim smo imali izuzetno lijepe rezultate. Iako ovo znatno slabije pratim u zadnje vrijeme, terneja 4 skakaonice je tradionicalni događaj i mislim da ovdje iznenađenja neće biti. 

Screenshot 2024-01-05 at 18.58.20.png

Subota 19:00 Arouca-Benfica 2+ golova @1,24

Imponuje mi činjenica da sam nanizao 14 pogodaka zaredom, izašao iz krize i približio se vrhu, toliko da me počelo biti strah igrati ovo 😃 To što se mahom igraju kupovi za vikend također nije od pomoći, ali ovako se postaje šampion, samo čeličenjem 🙂

U trenutku pisanja analize Sporting vodi protiv Estorila, pa ako ovako ostane imaće četiri boda prednosti ispred Benfice, dakle pobjeda se nameće kao imperativ. Ako desetoplasiranoj Arouci ne mogu dati dva gola, a davali su do sad u posljednjih devet međusobnih utakmica, o čemu da pričamo dalje? Svakako mogu i oni dati bar gol, ja im ne branim 😂

Screenshot_5.png

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use