Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

32. kolo Druge lige Posljednje Šanse 2023/2024 - 2.1. - 4.1. (Uto-Čet)

Recommended Posts

prije 3 sati, Goksim said:

@mesrine može pojašnjenje oko ovog posta? Koji je ovo tip i što "." simbolizira? 

Kako smo i obećali, očitovat će se dodatno kroz par dana vezano za situaciju od prije dva kola. 

Zabunom u zurbi i dogadanjima novogodisnjim. Objavio u prvom postu u temi samo tekst da "rezerviram" tip, a onda isao dodati screenshot, a nisam isao preko edit post nego ga objavio zasebno nazalost. Zato sam ga obrisao i stavio samo tocku, da ipak bude bar malo preglednije, a screenshot prilozio uz tekst u prvotnom postu.

Prvo, cestitam svima Novu godinu, da se zelene tiketi i da tema s dobitnim listicima bude svakodnevno koristena 😊

Drugo, cestitam Izudinu, covjek je radio na novogodisnje jutro da nas docekaju spremni sheetovi tabele, tipova i koeficijenata, robot a ne covjek 😄

Trece i ovdje najbitnije, tip:

Utorak 17:00 Getafe-Rayo Vallecano 6+ kartona @1,34

Nova je godina, ali su ideje za kladjenje stare, pogotovo profitabilne. Jose Bordalas je jos trener Getafea, kluba koji igra iznad svih ocekivanja i ni pozicije koje vode u Evropu im nisu predaleko a danas im dolazi Rayo, koji je u nesto losijoj formi i tri mjesta slabije plasiran. Moja ocekivanja za ovu utakmicu su standardna: gruba, agresivna utakmica gdje bi Getafe morao preuzeti inicijativu, ali i takvu je vidim sa 6 zutih i ni kvota, odnosno velika granica me nije zabrinula. Sretno svima!

IMG_2578.jpeg

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use