Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 2.1.2024.


IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Utorak1.pngScreenshot_43.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Utorak2.pngScreenshot_44.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 28.12. u 14:15 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Link to comment
Share on other sites

Partizan vs Asvel, Euroleague, jedinica kao kuca, kvota 1,16

Juventus vs Salernitana, italijanski kup, Juventus prolazi dalje, kvota 1,17

Ukupna kvota 1,35

Prosli su Bozicni i Novogodisnji praznici, pa vise ne moramo da se pretvaramo da smo dobri i plemeniti. Dva-tri dana su bila sasvim dovoljna za pretvaranje da je na Forumu sve u redu, da je to jedna zdrava i pozitivna sredina, kao i da su kolege sa Foruma mudre, zdrave i korisne osobe.

Kome je ukupna kvota od 1,35 mala ili neisplativa, neka nam svima na Forumu objasni koliko bi oruzja, kokaina, nafte ili cigareta trebalo da prosvercujemo, i koliko bi to trajalo vremena, da bismo zaradili cistih 35 procenata. Kome je kvota od 1,35 mala ili neisplativa, mogao bi svima nama da pokaze bilo koju banku u svetu, koja bi nam dala toliko novac ako im poverimo novac na cuvanje.

Danas cu najmanje biti prognozer, a najvise vas finasijski savetnik, bankar. Sto se tice ove dve kvotice, tu nema sta da se prica, ali ima da se prica oko bankarstva. A osnovne teorije bankarstva kazu da je smisao samo u jednom, a to je (pametno) investiranje.

Danas je utorak, 02.01. i danas treba da donesete svoju zivotnu odluku, koliko ste spremni da ulozite, a kao vas finasijski savetnik, to cu prepustiti vama, ali neka bude najvise sto ste u stanju.

Radi motivacionog efekta, neka bude milion necega. U utorak, do 20.45 je potrebno samo da nadjete tih milion necega. U 20.44. trebate tu sitninu da uplatite na ovaj double po kvotici od 1,35 i nakon toga, tri dana ne morate nista da radite. U cetvrtak, negde oko 23.00 casova cete biti bogatiji za 350.000 necega, a da niste niti kopali, niti orali, niti sekli drva. Onda u petak tih 1.350.000 ulozite na jedinicu kao kuca na Buducnost protiv onih cirkusanata Mornara iz Bara (Aba League) gde kvotica tesko da ce preci 1,12, ali kada ste na berzi, boli vas qurac za kvote, i vec u petak oko 20.00 casova cete imati 1.512.000 a da jos uvek niste uzeli lopatu u ruke. U subotu cete nikad lakse zaradjenih 1.512.000 prebaciti na pobedu Partizana iz poluvremena nad Krkom (Aba League) po predpostavimo opet kvotici od 1,12 i vec u subotu uvece, a da uopste niste izasli iz kuce, na racunu u banci cete imati 1.693.000 necega.

U subotu uvece mozete da izadjete, da se malo opustite od investicionog stresa, a u nedelju ulozete poslednji put, svih 1.693.000 na duplu sansu X2 na Juventus, opet protiv Salernitane, ovoga puta u gostima, u redovnom kolu Serie A po kvoti od 1,18 (kod ciganskih kladionica)

Vec u nedelju, oko 20.00 recite bye-bye siromasnom zivotu, zahvaljujuci svom finansijskom savetniku, zaradili ste svoj prvi milion (1.997.740) a sto je zapravo najteze.

Niste kopali, orali, niti sekli drva, niste cak ni izasli iz kuce, igrali ste samo na tri kluba, Partizan, Juve i Buducnost, odnosno igrali ste protiv cetiri najgora kluba na svetu, Asvela, Salernitane, Mornara iz Bara i Krke. A ujedno ste, na svom primeru, mogli da se uverite, da nema malih i velikih kvota, vec dobitnih i onih kvota koje ne prolaze.

Ozbiljni finansijski savetnici uzimaju ozbiljne procente za ovakve stvari kakve ja radim na ovom smesnom Forumu, dok ih ja radim potpuno besplatno, jer sam gospodin.

U cetvrtak 04.01 se igra derby Euroleague izmedju beogradskih govana, pa se nadam da je svima na Forumu jasno ko ce najbolje, od svih nas, najaviti ovaj mec.

Link to comment
Share on other sites

Real Sociedad - Alaves 1 sa dva ili više golova razlike (2.75) bet365

Real Sociedad završava prošlu godinu s nizom od deset uzastopnih utakmica bez poraza u svim natjecanjima. Međutim, njihov zadnji ulazak u ligu nije bio onako učinkovit kako su planirali, s dva uzastopna razočaravajuća remija protiv Real Betisa i Cadiza.

Trener Imanol Alguacil i njegova momčad imaju sjajnu priliku da se vrate pobjedama večeras kada će dočekati Alavesa u svojoj prvoj utakmici u 2024. godini. Baskijcima je u posljednje vrijeme bilo teško postići gol, nakon što su primili samo jedan gol u posljednjih sedam utakmica u svim natjecanjima.

Unatoč tome, Sociedad trenutno zauzima 6. mjesto na ljestvici, ali zaostaju sedam bodova za Barcelonom na četvrtom mjestu. Pobjeda je stoga imperativ ako žele održati ambicije za ulazak među četiri najbolje momčadi kako ulazimo u drugu polovicu sezone.

S druge strane, Alaves ulazi u utakmicu s različitim raspoloženjem. Izgubili su tri utakmice zaredom u ligi i pali na 16. mjesto na tablici, samo tri boda iznad zone ispadanja. Alaves nije impresionirao na gostovanjima ove sezone u La Ligi, s šest poraza i tri remija u devet gostujućih utakmica.

Kada uzmemo u obzir i povijesne podatke, Real Sociedad ima tradiciju na svojoj strani, pobjedivši tri puta i remiziravši jednom u posljednja četiri susreta s Alavesom. Sociedad ima i impresivan skor od 11 pobjeda, 5 remija i samo 3 poraza u posljednjih 19 domaćih susreta protiv Alavesa.

Sve ukazuje na pobjedu domaćina, stoga ću podržati Real Sociedad da pobijedi s dva ili više gola razlike po kvoti od 2.75. Ne zaboravite da nam bet365 kladionica računa okladu automatski dobitnom ako Sociedad povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat.

Screenshot_78.png

(Koeficijenti 2.1. u 11:03 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

West ham - Brighton oba daju i 3+ (1.80) bet365

Za West Ham ovo je bio fantastičan Božić, jer su ostvarili impresivan rezultat od 2-0 protiv Arsenala, što im je prva pobjeda na Emiratesu od 2015. godine. Serija od tri uzastopne pobjede popela ih je na šesto mjesto na ljestvici, s zaostatkom od tri boda za Tottenhamom.

Brighton se trenutno nalazi na osmom mjestu na tablici, samo tri boda iza svojih rivala iz istočnog Londona. Roberto De Zerbi je također doživio uspjeh istog dana kada je West Ham šokirao Arsenal. To se dogodilo u uzbudljivom susretu protiv Tottenhama kada su dva penala pomogla Brightonu u pobjedi od 4-2.

Unatoč nedavnim uspjesima, obje momčadi ulaze u ovu utakmicu s mnogo izostanaka zbog ozljeda. Mohammed Kudus i Lucas Paqueta su najnoviji dodaci ozlijeđenim igračima West Hama. Već su bez usluga Nayefa Aguerda i napadača Michaila Antonija.

Stvari su još gore za Brighton nakon što je Luis Dunk suspendiran, što dovodi broj ozlijeđenih igrača na 11. Kaoru Mitoma, Ansu Fati, Solly March, Simon Adingra i Buonanotte neće biti prisutni na ovom putovanju.

Brighton je bio u nizu od tri pobjede prije nego što je West Ham slavio s 3-1 kada su posjetili Amex Stadium ranije ove sezone. James Ward-Prowse, Michail Antonio i Jarrod Bowen bili su strijelci za Čekićare, dok je utješni gol postigao Pascal Gross.

Kao gosti, Brighton još uvijek drži seriju od šest utakmica bez poraza protiv West Hama, s dvije pobjede i četiri remija.

Unatoč ozljedama koje su zadesile obje momčadi, očekuje se borba za sva tri boda. Zato podržavam opciju oba daju gol i više od 2.5 golova kao glavni odabir za ovu utakmicu po kvoti 1.80 u bet365 kladionici.

S obzirom na izostanke Kudusa i Mitome, očekujem i Jarroda Bowena da postigne gol u bilo kojem trenutku. Bowen će nastojati poboljšati svoj golgeterski učinak nakon što je postigao 11 golova na 18 nastupa u Premier ligi ove sezone.

Screenshot_77.png

(Koeficijenti 2.1. u 11:10 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Milan - Cagliari 1 (1.57) bet365

AC Milan uživa u prilično dobrom nizu rezultata u posljednje vrijeme u svim natjecanjima. Neporaženni su u četiri od posljednjih pet utakmica, uključujući i pobjedu od 1-2 protiv Newcastlea u Ligi prvaka. Štoviše, AC Milan je pobijedio četiri od posljednjih pet domaćih utakmica.

S druge strane, Cagliari ima neuvjerljiv niz rezultata u posljednje vrijeme. Bez pobjede su u četiri od posljednjih pet utakmica i izgubili su posljednje dvije zaredom. Na gostovanjima su u nizu od tri uzastopna poraza. Budući da AC Milan nije izgubio niti jedan međusobni dvoboj protiv Cagliarija na ovom stadionu posljednjih 25 godina, možemo očekivati da će ponovno ostvariti pobjedu u utorak.

Kada je riječ o golovima, AC Milan je postigao barem tri gola u tri od posljednja četiri međusobna dvoboja protiv Cagliarija na ovom stadionu. Osim toga, AC Milan je postigao 3 gola na posljednje dvije domaće utakmice.

S obzirom na slabu ofanzivnu liniju Cagliarija, očekujem jednostranu utakmicu. Stoga predlažem da će AC Milan ostvariti pobjedu na ovoj utakmici po kvoti 1.57 u bet365 kladionici koja računa okladu automatski dobitnom ako Milan povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice bez obzira na krajnji rezultat, dok bi kao drugi savjet odabrao opciju "oba tima neće postići gol" po kvoti od 1.80 za ovu utakmicu.

Screenshot_76.png

(Koeficijenti 2.1. u 11:15 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

prije 3 sati, IzudinB said:

Real Sociedad - Alaves 1 sa dva ili više golova razlike (2.75) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

 

Real Sociedad završava prošlu godinu s nizom od deset uzastopnih utakmica bez poraza u svim natjecanjima. Međutim, njihov zadnji ulazak u ligu nije bio onako učinkovit kako su planirali, s dva uzastopna razočaravajuća remija protiv Real Betisa i Cadiza.

 

Trener Imanol Alguacil i njegova momčad imaju sjajnu priliku da se vrate pobjedama večeras kada će dočekati Alavesa u svojoj prvoj utakmici u 2024. godini. Baskijcima je u posljednje vrijeme bilo teško postići gol, nakon što su primili samo jedan gol u posljednjih sedam utakmica u svim natjecanjima.

 

Unatoč tome, Sociedad trenutno zauzima 6. mjesto na ljestvici, ali zaostaju sedam bodova za Barcelonom na četvrtom mjestu. Pobjeda je stoga imperativ ako žele održati ambicije za ulazak među četiri najbolje momčadi kako ulazimo u drugu polovicu sezone.

 

S druge strane, Alaves ulazi u utakmicu s različitim raspoloženjem. Izgubili su tri utakmice zaredom u ligi i pali na 16. mjesto na tablici, samo tri boda iznad zone ispadanja. Alaves nije impresionirao na gostovanjima ove sezone u La Ligi, s šest poraza i tri remija u devet gostujućih utakmica.

 

Kada uzmemo u obzir i povijesne podatke, Real Sociedad ima tradiciju na svojoj strani, pobjedivši tri puta i remiziravši jednom u posljednja četiri susreta s Alavesom. Sociedad ima i impresivan skor od 11 pobjeda, 5 remija i samo 3 poraza u posljednjih 19 domaćih susreta protiv Alavesa.

 

Sve ukazuje na pobjedu domaćina, stoga ću podržati Real Sociedad da pobijedi s dva ili više gola razlike po kvoti od 2.75. Ne zaboravite da nam bet365 online kladionica" rel="external">bet365 kladionica računa okladu automatski dobitnom ako Sociedad povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat.

 

Screenshot_78.png

 

(Koeficijenti 2.1. u 11:03 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

 

Kolega @IzudinB, nekako mi  je prihvatljivija varijanta da bude 1&ng  ( gost ne daje gol) uz kvotu  @2,40  ( mozzart) ili u bet365 (@2,20).

Link to comment
Share on other sites

@noja57 što se događa sa Maccabiem? Vidim da igraš 2 na Monaco.

Od Eurolige danas ja bih Fenerbahce i Olympiacos iako su jedni i drugi nestabilni.

Fener je sada uhvatio formu, a Zvezda je među slabijim ekipama i ovi bi doma trebali to pobjediti. Dorsey je nešto ozlijeđen, ali on varira u nastupima cijelu sezonu pa valjda mogu pobjediti i bez njegovog jačeg učinka.

Olympiacos sam zamalo postavio u PŠ. Oporavili su se bekovi Williams Goss i Mckissic. Doveli su Petruševa i Mitrou Longa koji su igrali zadnju utakmicu u prvenstvu. Canaan i Milutinov koji su tokom sezone imali probleme sa ozljedama su isto u sastavu. Jak roster, jedino je za danas upitan Walkup koji im je dosta bitan. Problem ovog para mi leži u Milanu koji je totalno nestabilan. I sada su vratili istog takvog igrača, Napiera. Jednu utakmicu mogu uzeti ovakvog protivnika u gostima, a onda će drugu doma izgubiti od Žalgirisa. Zato sam odustao od Olympiacosa u PŠ. Ipak, Milano je bez Shieldsa i Mirotića i Olympacos bi to jednostavno morao iskoristiti.

 

Link to comment
Share on other sites

prije 51 minute, fic said:

@noja57 što se događa sa Maccabiem? Vidim da igraš 2 na Monaco.

Od Eurolige danas ja bih Fenerbahce i Olympiacos iako su jedni i drugi nestabilni.

Fener je sada uhvatio formu, a Zvezda je među slabijim ekipama i ovi bi doma trebali to pobjediti. Dorsey je nešto ozlijeđen, ali on varira u nastupima cijelu sezonu pa valjda mogu pobjediti i bez njegovog jačeg učinka.

Olympiacos sam zamalo postavio u PŠ. Oporavili su se bekovi Williams Goss i Mckissic. Doveli su Petruševa i Mitrou Longa koji su igrali zadnju utakmicu u prvenstvu. Canaan i Milutinov koji su tokom sezone imali probleme sa ozljedama su isto u sastavu. Jak roster, jedino je za danas upitan Walkup koji im je dosta bitan. Problem ovog para mi leži u Milanu koji je totalno nestabilan. I sada su vratili istog takvog igrača, Napiera. Jednu utakmicu mogu uzeti ovakvog protivnika u gostima, a onda će drugu doma izgubiti od Žalgirisa. Zato sam odustao od Olympiacosa u PŠ. Ipak, Milano je bez Shieldsa i Mirotića i Olympacos bi to jednostavno morao iskoristiti.

 

Da se mec igra u Tel Aviv bio  bi  najverovatnije kec na  @1.4.  Mec se igra u  Beogradu , bez publike verujem da je Monaco u  ovom  mecu  u prednosti. Prosle sezone su igrali na F4 a ove sezone  su  na putu  za playoff. Imaju po  5 pobeda i kod kuce i na strani. Ovaj mec za njih  je  sansa da se ucvrste na 4,5 mesto...

Milano  veliko  razocarenje. I kad su igrali Shields i Mirotić nisu  bili  ubedljivi. Ne verujem vise u  njih. 

Link to comment
Share on other sites

prije 1 sat, noja57 said:

Da se mec igra u Tel Aviv bio  bi  najverovatnije kec na  @1.4.  Mec se igra u  Beogradu , bez publike verujem da je Monaco u  ovom  mecu  u prednosti. Prosle sezone su igrali na F4 a ove sezone  su  na putu  za playoff. Imaju po  5 pobeda i kod kuce i na strani. Ovaj mec za njih  je  sansa da se ucvrste na 4,5 mesto...

Milano  veliko  razocarenje. I kad su igrali Shields i Mirotić nisu  bili  ubedljivi. Ne verujem vise u  njih. 

Nisam stigao prije odgovoriti.

 Mislio sam da Maccabiu nedostaju Ameri. Ovako mi je to premali tečaj na Monaco, bez obzira što Maccabi ne igra doma u svojoj dvorani.

Al evo padam još manji tečaj, ovaj odvratni Fenerbahce. Ništa od te Eurolige.

Link to comment
Share on other sites

  • IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Bayern Munich - Bayer Leverkusen - 1 i oba daju (2.60) ili Harry Kane postiže gol (1.80) bet365 Na Allianz Areni očekuje se prava nogometna poslastica jer se sastaju dva vodeća bundesligaška kluba u derbiju sezone. Bayern se nada da će zadržati savršeni niz protiv aktualnog prvaka, Bayer Leverkusena. Bavarci su u vrhunskoj formi i u posljednje tri utakmice u svim natjecanjima postigli su nevjerojatnih 20 golova. Ovaj niz uključuje i impresivnu pobjedu od 9-2 nad hrvatskim prvakom Dinamom u prvom kolu Lige prvaka. Njihova posljednja žrtva bio je Werder, kojeg su prošlog vikenda svladali s uvjerljivih 5-0 na gostovanju, u utakmici u kojoj Bremen nije uputio niti jedan udarac na gol tijekom cijelih 90 minuta. Bayer Leverkusen također ulazi u ovaj dvoboj s visokim moralom, nakon što su prošlog vikenda preživjeli težak ispit protiv Wolfsburga, ostvarivši dramatičnu pobjedu od 4-3 uz kasni pogodak Victora Bonifacea na BayAreni. Obje momčadi zabijaju bez problema na početku sezone, pa nas u subotu očekuje prava golijada. Bayern je posebno ubojit u napadu, postigavši 20 golova u posljednje tri pobjede, dok je Leverkusen u svakoj od prethodne tri pobjede u svim natjecanjima zabio najmanje četiri gola. Međutim, momčad Xabija Alonsa pokazuje ranjivosti u obrani, primivši barem jedan gol u tri od posljednje četiri utakmice, uključujući tri pogotka u prošlotjednoj pobjedi nad Wolfsburgom. Ozljede i izostanci Bayern se suočava s nekoliko izostanaka u obrani. Hiroki Ito neće biti na raspolaganju do listopada, dok će Josip Stanišić biti van terena do studenog. Desni bek Sacha Boey neće biti dostupan sve do prosinca. Napadač Arijon Ibrahimović trebao bi se vratiti početkom sljedećeg mjeseca, dok će vratar Daniel Peretz izostati još nekoliko dana. Međutim, dobra vijest za Bayern je povratak Manuela Neuera, koji će ponovno zauzeti mjesto između vratnica. S druge strane, Bayer Leverkusen nema problema s ozljedama. Bayern: Neuer; Laimer, Upamecano, Kim, Davies; Kimmich, Pavlović; Olise, Musiala, Gnabry; Kane Leverkusen: Hradecky; Tapsoba, Tah, Hincapié; Frimpong, Palacios, Xhaka, Grimaldo; Terrier, Wirtz; Boniface S obzirom na sve navedeno, oklada na pobjedu Bayerna i oba tima daju gol čini se kao odlična opcija, s koeficijentom 2.60 u bet365 kladionici. Također, vrijedi se kladiti na to da će Harry Kane postići gol u bilo kojem trenutku, uz koeficijent 1.80. Engleski napadač već je postigao pet golova u prva četiri kola ove sezone, a postigao je i četiri pogotka protiv Dinama u prvoj utakmici Lige prvaka. (Koeficijenti 27.9. u 20:57 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Newcastle - Manchester City - Haaland daje gol (1.72) bet365 Branitelji naslova prošlog su vikenda odigrali remi od 2-2 na svom terenu protiv glavnih rivala za titulu, Arsenala. Neposredno prije kraja prvog poluvremena Leandro Trossard je zaradio crveni karton za Arsenal. City je u tom susretu uputio čak 33 udarca na gol, a kasni izjednačujući pogodak postigao je John Stones u osmoj minuti sudačke nadoknade. Momčad Pepa Guardiole i dalje drži prvo mjesto na tablici s četiri pobjede i jednim remijem u prvih pet kola. S druge strane, Newcastle je prošlog vikenda pružio najslabiju predstavu ove sezone, nakon što su izgubili sa 3-1 u gostima kod Fulhama. Nešto očito ne štima u ekipi Eddieja Howea ove sezone. Iako njihov ukupni skor nije loš, nastupi su daleko od optimalnih i Newcastle trenutno ne izgleda kao momčad koja bi mogla konkurirati za europska natjecanja. Ozljede i izostanci Newcastle će se suočiti s problemima zbog ozljedda nekoliko ključnih igrača. Callum Wilson, Sven Botman i Jamaal Lascelles, te Lewis Miley i dalje su izvan terena, a Wilson se neće vratiti prije sljedeće reprezentativne stanke. Trener Eddie Howe također je otkrio da Matt Targett neće igrati ovog vikenda, dok je napadač Alexander Isak pod znakom sumnje zbog ozljede nožnog prsta te ovaj tjedan nije trenirao s prvom momčadi. S druge strane, Manchester City dolazi bez ključnog veznjaka Rodriga, koji je ozlijedio ligamente koljena i propustit će ostatak sezone nakon operacije. Također, Oscar Bobb i Nathan Ake su na listi ozlijeđenih, dok Kevin De Bruyne nastavlja oporavak. Nakon što je Pep Guardiola u pobjedi u EFL Kupu nad Watfordom u tjednu napravio devet promjena u sastavu, očekuje se povratak glavnih igrača za susret s Newcastleom. Newcastle: Pope; Livramento, Schar, Burn, Hall; Tonali, Guimaraes, Joelinton; Gordon, Isak, Barnes Manchester City: Ederson; Akanji, Dias, Gvardiol; Lewis, Kovačić; Savinho, Bernardo, Gundogan, Doku; Haaland Obrana Newcastlea pokazala je mnoge slabosti prije tjedan dana na Craven Cottageu. Svaka od posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima završila je s golovima na obje strane, što će sigurno biti dobra vijest za Erlinga Haalanda. Nevjerojatni norveški napadač prošlog je vikenda postigao svoj deseti pogodak u sezoni protiv Arsenala. Zabio je u svakoj od prethodnih pet utakmica u ligi, a sada ga čeka propusna obrana Newcastlea, pa je za očekivati da će ponovno biti strijelac s koeficijentom 1.72 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 27.9. u 20:07 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • dvoboj rumunjske druge lige. domaćini su posljednji na tabeli sa katastrofalnim učinkom i čak 21 primljenim zgoditkom u 7 kola. s druge strane targoviste nešto bolje plasirano ali sa mnogo boljim sveukupnim dojmom. očekujem pobjedu gosta (ne bi ni prijelaz iz 1 u 2 isključio) i barem 2 gola na utakmici
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use