Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedelja 31.12.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Nedelja11.pngScreenshot_43.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 28.12. u 14:13 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Evo od mene jedan prijedlog da ispratimo staru godinu. Očekujem puno bolju 2024...

Fulham - Arsenal - točan rezultat na poluvremenu 0:2 (7,50) bet365

Arsenal je iznenađujuće kiksao u prošlom kolu i danas gotovo svi očekuju da će se vratiti na pobjeničke staze. Fulham je u lošoj formi, 14ta su momčad lige te su poraženi u više od 50% do sad odigranih utakmica u Premier League. 

Očekujem da će Arsenal voditi na poluvremenu a mislim da uz malo sreće rezultat od 2:0 za Arsenal na poluvremenu uopće nije tako nerealan kao što koeficijent sugerira. Ovo je jasno daleko od nekog zicera ili sigurnije oklade, ali zato je i koeficijent lijepih 7,50 a mislim da su šanse da ovo prođe barem 25-30%... 

prije 9 minute, Goksim said:

Evo od mene jedan prijedlog da ispratimo staru godinu. Očekujem puno bolju 2024...

Fulham - Arsenal - točan rezultat na poluvremenu 0:2 (7,50) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

Arsenal je iznenađujuće kiksao u prošlom kolu i danas gotovo svi očekuju da će se vratiti na pobjeničke staze. Fulham je u lošoj formi, 14ta su momčad lige te su poraženi u više od 50% do sad odigranih utakmica u Premier League. 

Očekujem da će Arsenal voditi na poluvremenu a mislim da uz malo sreće rezultat od 2:0 za Arsenal na poluvremenu uopće nije tako nerealan kao što koeficijent sugerira. Ovo je jasno daleko od nekog zicera ili sigurnije oklade, ali zato je i koeficijent lijepih 7,50 a mislim da su šanse da ovo prođe barem 25-30%... 

Mislio  sam da danas pauziram , sto se kladjenja tice ali  ajd da zavrsimo  ovu  godinu  pogotkom!!

image.png.add60f9d17b28c8822722d1054b33a62.png

Son daje gol 2.10 ss

Spursi bez dobrog Kulusevskog nakon poraza protiv Brightona 4-2 kojeg sam gledao, idu pobjedom zakljuciti godinu protiv Tresnji koje su u formi, i koje su proslo kolo kuci 3-0 dobile Fulham koji je u padu, tj igra toplo hladno, ali im je itekako prijetio dok se nisu sabrali domaci. Danas kontra sebe imaju puno jaceg protivnika i to u gostima, u otvorenoj, run n gun utakmici u kojoj je moguce sve od ishoda, ali svakako ocekujem golove i to na obje strane ovih napadackih ekipa, cak 4 i vise...obzirom na sve i Bournemouthovu obranu te domacinski napadacki pristup ocekujem barem gol od prve perjanice kluba i kapetana Sona, koji je alfa i omega svake akcije i napada, i koji izvodi i penale sto svakako ide u prilog okladi.

Ovo danas ne mogu ne ispratiti, zato i pisem, pa neka je sretno i s okladom i u novoj 2024.

Screenshot_20231231_135814_Sporti.jpg

prije 2 sati, noja57 said:

Svim  kolegama, drugarima sa najboljeg foruma  i   najboljim igracima  Prve i  Druge PS puno  srece i pogodaka kako  na kocki  jos vise u  zivotu ,  zdravlju nekima u  ljubavi ,nekima u  mirnim  penzionerskim  danima.

Srecna Vam Nova 2024. godina !!!

Takodjer,svim kolegama zelim svako dobro te sretnu i uspjesnu 2024.godinu!!!

• IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use