Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 07.04.2010 (Listic dana)

Vagabundo

Recommended Posts

Liga prvaka:

Kako se igra samo 2 utakmice najbolje povezat uto/sri, a i koef nisu bas nesto...

Barcelona - Arsenal

Koef na barcu pada i pada, u zemaljskim se jos moze naci pod 1.40 dok je na netu samo 1.35... A i s razlogom jer ocekujem da je to sigurna jedinica, nema se tu sta puno pricat, barcelona bi trebala deklasirat arsenal na camp nou, pogotovo sto gostima nece igrat fabregas među ostalim ozlijeđenim igracima. Mozda to nije bio toliki problem protiv porta al barcelona je sasvim druga prica. Bez Fabregasa u sredini barcelonin vezni red nece dopustit arsenalu da stvori vise od 5 prilika na cijeloj utakmici. Pobjeda domacina

Man Utd - Bayern

U subotu se vidjelo koliko Man Utd fali Rooney, a pise se po novinama da mozda i zaigra protiv Bayerna. Jedno je sigurno, da ferguson nikako nece moci igrati na 1:0 samo jer su se tom metodom opekli i chelsea i real ove godine jer uvijek mozete primit neki "krompir" od gola pa se uvalite u probleme. Dakle ocekujem ofanzivnog domacina (pogotvo jer igraju pred svojom publikom) i naravno takve i goste. S Robbenom, Riberyem i Olicem švabe uvijek mogu zabit pokoji gol iz kontre tako da ovdje biram oba daju gol kao i proslo kolo.

CSKA - Inter Milan

Ovdje sam razmisljo stavit prolaz intera ili gost daje gol kako bih zaokruzio tecaj (onda je oko 3 s gornja 2 para). Vjerujem da bi moglo proci i manje od 3 gola.

Barcelona - Arsenal

Koef na barcu pada i pada, u zemaljskim se jos moze naci pod 1.40 dok je na netu samo 1.35... A i s razlogom jer ocekujem da je to sigurna jedinica, nema se tu sta puno pricat, barcelona bi trebala deklasirat arsenal na camp nou, pogotovo sto gostima nece igrat fabregas među ostalim ozlijeđenim igracima. Mozda to nije bio toliki problem protiv porta al barcelona je sasvim druga prica. Bez Fabregasa u sredini barcelonin vezni red nece dopustit arsenalu da stvori vise od 5 prilika na cijeloj utakmici. Pobjeda domacina

Podržavam bet na Barcelonu. Tko je gledao prvu utakmicu, mislim da bi mu sve trebalo biti jasno. Arsenal je samim čudom doma izvukao bod. Danas ide na nezgodno gostovanje bez najvažnijih igrača. Barcelona će biti motivirana, realno igraju jako dobro, za razliku od Arsenala kojem se protiv Wolwesa vidjelo koliko im znace izostanci pojedinih igrača budući da su sretno slavili 1:0 u 90'+...

Mislim da će to ujedno danas i biti jedini par koji će na moj listić. Imam jedan stari dobitak i to ću uložiti danas, a ako prođe, sutra je u planu uložiti cijli dobitak na dva para (više sutra). Ako i to prođe, onda vjerojanto uzimam novce i ne ulažem dalje sve u komadu...

Momčad Arsenala nastupit će desetkovana na gostovanju kod Barcelone u utorak u uzvratnoj utakmici četvrtfinala nogometne Lige prvaka, koju možete uživo pratiti na našem portalu od 20:45.

Prvi dvoboj u Londonu završio je rezultatom 2-2, iako su Katalonci vodili s 2-0. U sastavu ‘topnika’ zbog ozljeda već duže vrijeme nema Aarona Ramseyja, Kierana Gibbsa, Johana Djouroua i Robina van Persieja. U prvoj su se, pak, utakmici ozlijedili iznimno važni kotačići u Wengerovu sastavu - Cesc Fabregas, William Gallas i Andrej Aršavin.

Posljednji na popisu ozljeđenih igrača u londonskoj momčadi je kamerunski branič Alexandre Song, koji je trebao s Belgijancem Thomasom Vermaelenom zauzeti mjesto u srcu Arsenalove obrane. Međutim, Song je zadobio ozljedu prepone, pa se još ne zna hoće li zaigrati na stadionu Camp Nou.

Cesc Fabregas pridružio se širokom Arsenalovom popisu ozljeđenih (Foto: Reuters)

‘Provjerit ćemo njegovo stanje uoči utakmice, ali vjerujem da bi trebao zaigrati ,’ kaže menadžer Arsene Wenger.

Ukoliko Song ipak ne bude spreman za nastup, zamijenit će ga u prvom sastavu veteran Sol Campbell.

‘Naš veliki problem je što smo trenutno jako kratki s igračima. U subotu sam protiv Wolverhamptona odmarao Diabyja, Clichyja, Nasrija i Bendtnera, a ozlijeđeni su mi Fabregas, Gallas, Van Persie i Aršavin. Možete li vjerovati, pa to je osam igrača! Svaka eventualna nova ozljeda u momčadi bi nas jako pogodila ,’ zaključio je Wenger. (dnevnik.hr)

...

http://svijetkladjenja.com/2010/04/06/barcelona-arsenal-liga-prvaka-14-finala-uzvrat-06042010/

Barcelona-Arsenal

Vjerujem da Arsenal neće da gol, nemaju po meni dva najbolja igrača Fabregasa i Aršavina. S druge strane Barci fali Ibrahimović koji je da dva gola u prošloj utakmici ali Messi i ekipa su tu pa stoga nesumljam u njihovu pobjedu. Igran zbroj golova 2-3 kvota je 2,20

CSKA-Inter

Po meni Inter bi trebao imat posjed lopte bar 60%, igrat na kontre, zabit gol i povuć se. Miloš Krasić neigra i to je jedan veliki peh za CSKA. Domaćin ne daje gol, kvota je 2,75

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use