Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 29.12.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Serie A

Petak1.pngScreenshot_45.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 28.12. u 14:11 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Mornar vs Partizan Aba League (subota) pobeda gostiju iz poluvremena, kolika god da bude kvota, makar i 1,05

Proglasavam sam sebi dva dana zalosti, zbog ponizavajuceg ispadanja iz svetog Guts-Leonardo Kupa, i to u drugom kolu. Hteo sam da proglasim tri dana zalosti, ali bi bilo malo seljacki da udjem ozaloscen u poslednji dan godine, 31.12. Posto zbog zalosti necu biti na ovom smesnom Forumu u petak i subotu, samo da napisem nekoliko recenica za ovaj mec Aba League izmedju Mornara i Partizana.

Prava je steta sto na zlom Balkanu ipak postoji Igokea, pa zato ne mozemo da proglasimo ekipu Mornara za najodvratniji klub na svetu. Ipak je Igokea za nekoliko nivoa, najodvratnija ekipa na svetu, ali ovi majmuni iz Mornara ipak ne bi trebalo da se ljute, jer su i dalje na podijumu, drze ubedljivo drugo mesto na listi seljackih klubova.

Mornar igra/igrao je uporedo dve lige, Abu i neku smesnu Fiba ligu za gubitnike, i u obe lige u koje ucestvuje, ili je ucestvovao je poslednji, ili je bio poslednji. U Aba League je gori cak i od Krke, a u onoj smesnoj Fiba ligi, za koju ne znam ni kako se zove, su bili gori cak i od neke azerbejdzanske ekipe. Mornar je ove sezone u gostima, u svim takmicenjima, odigrao deset utakmica i sve izgubio, od Zadra 35 razlike, od turskog Bahcesekira takodje 35 razlike, od Partizana 32 razlike, od Crvene Zvezde 20 razlike, od Igokea-e 20 razlike … a ni kod kuce nisu bili nista bolji, dakle kod kuce su izgubili od Mege 34 razlike, od spanskog Obradoria takodje 34 razlike, od Buducnosti 26 razlike … itd itd. Dakle, ako uzmemo samo one najteze poraze, kod kuce i u gostima, ovi pajseri iz Mornara su izgubili sa ukupno 256 razlike na samo nekoliko utakmica.

Sta reci o ekipi koju kod kuce dobije jedan Split, a u gostima jedna Cibona. Hajde, da budemo posteni, Mornar je ove sezone ipak pobedio nekoga, kod kuce su dobili neke azerbejdzance sa pet razlike, i Krku sa tri razlike, majko moja.

Vec sam pisao o Mornaru na ovom smesnom Forumu. Da nema Splita, Bar bi bio najgore mesto za zivot. Kao i Split, Bar je idealno mesto za izbegavanje, da dodjete jednom u zivotu, vidite kakva je to sredina, i da se nikada vise u zivotu ne vratite tamo.  U Baru dva rodjena brata carine klub vec sto godina, gde se jednom desi da imaju dobru sezonu, pa onda deset godina igraju kao Hajduk. Braca koja carine klub su sve probala u ovoj sezoni. Probali su da kaznjavaju igrace, probali su sa otpustanjem igraca, probali su sa dovodjenjem novih amera … i qurac, jedino im ne pada na pamet da se oni sklone. Dvadeset utakmica u sezoni, samo dve pobede, nad Krkom i azerbejdzancima ... majko moja. Da vam objasnim kako funkcionise ta seljana u Baru.  Pogledajte samo ovih nekoliko stvari o Mornaru iz Bara. Ja cu vam napisati samo tri primera kakav je Mornar klub, a vi sami procenite sta cete da radite sa kladjenjem na te neznalice.

Primer prvi. Nakon poraza kod kuce od Splta, tamo negde jos u jedanaestom mescu, trener domacih (jedan od brace koji carine klub) je izjavio na konferenciji za stampu: “... Ovaj tim nije za Aba Ligu, losi rezultati nisu slucajni i svaka utakmica je ista. Na tajm-autu ne znam za koga da odigramo akciju, jasno je da nemamo ni kvalitet ni karakter. Fali borbenosti, zelje, motiva , ali je najveci problem sto ovde nema kvaliteta … vidi se razlika izmedju pravih (gostujucih) i polovicnih (domacih) igraca.

Primer drugi. Bas nakon te utakmice, kod kuce protiv Splita, neka budaletina iz kluba je tokom noci malo surfovala po Internetu, pa je na You Tube pronasla neke video-klipove koje je neki amer postavio, sto je bilo dovoljno strucnjacima iz kluba da potpisu amera. Taj cirkusant se zvao Feron Hunt, pa je nakon potpisa za Mornar, odmah i zaigrao i to na prvoj, sledecoj utakmici, onoj protiv Cedevite u Baru. Strucnjaci iz Bara su ga stavili odmah u prvu petorku, gde je odigrao sedamnaest minuta, sutnuo iz igre 0:5 i prodao cetiri lopte, nakon cega su ga zakucali ekserima za klupu. Vec nakon meca, dok su se igraci jos tusirali, klub je izdao zvanicno saopstenje: “... Nakon samo par minuta provedenih na parketu u mecu protiv Cedevita Olimpija, Feron Hunt nece nastaviti karijeru u nasem klubu … U Hunta je polagana velika nada da ce svojim iskustvom pomoci Mornaru iz Bara da opstane u Aba Ligi, ali je igrac pokazao veliku nezainteresovanost i nedostatak zelje, pa je klub odlucio … bla bla bla ...”

Primer treci. Upravo dok pisem ovaj post, u crnogorskim medijima je izasla sledeca vest: “... Danas su pripadnici specijalnog policijskog odeljenja, a po nalogu Specijalnog drzavnog tuzilastva, uhapsili Djordjija Pavicevica, celnika Kosarkaskog Kluba Mornar iz Bara zbog osnovane sumnje da je ucinio krivicno delo – stvaranje kriminalne organizacije ...”

I takav klub sutra docekuje beogradski Partizan.

Sve znam. Znam da Partizan ima tri uzastopna poraza. Znam da ih je Zadar demolirao, a pre njih i Real Madrid. Znam i da se utakmica u Zadru, kao i u Madridu igrala sve dok Partizan ne povede, da bi utakmica jos uvek trajala. Mogu samo zamisliti u kakvom entuzijazmu ce igraci Partizana otputovati u Bar, nakon onakvog oranja protiv Virtusa u Beogradu. Znam i da ce igrati rezerve Partizana, a svi znamo da rezerve nisu ljudi vec stoka. Cak sam i poslozio najgoru petorku koju Partizan moze da sastavi, zamislio sam i da ta stoka igra svih 40 minuta, i opet ne mogu da zamislim da je moguce da oni cirkusanti iz Mornara povedu na utakmici. Cak sam ukalkulisao i seljacki mentalitet Barana, koji ce, kao i svi seljaci, da se napale bas protiv ekipe kakva je Partizan, dok ce tamo gde treba, protiv Krke, Cibone ili Splita da odigraju kao pick*#*e. I opet ne mogu da verujem da je moguce da Barani povedu na utakmici. Evo i moje najgore petorke koju, u ovom trenutku moze da izvede Partizan; Tristan Vukcevic, Balsa Koprivica, Danilo Andjusic, Ognjen Jaramaz i Mateusz Ponitka … pa meni su ovi pajseri naspram onih cirkusanata sa You Tube jaci za barem 20 laganih poena razlike.

Veliki William Hill je ovu dvojku kao kuca jedini od svih kladionica izbacio jos u sredu po kvotici od 1,06 sto je meni za ovakav mec bila odlicna kvota, a pobeda iz poluvremena kolika god da bude, bice jos bolja. Nikada mi nece biti jasno kako je uopste moguce da kladionice ovakve dvojke uopste kvotiraju, a kamoli dozvoljavaju u ponudi, sto cete verovatno moci i sami da se uverite, kada se probudite, tamo negde oko rucka, kada budete citali ovaj post, i videli da dvojka na Partizan vise ne moze da se igra.

Koliko je Mornar seljacki klub, mozete videti i po cinjenici, da je ulaz na njihovim utakmicama Aba League bio (skoro) besplatan, jer ko bi normalan placao da gleda te cirkusante, zapravo bi trebalo da bude obrnuto, da klub placa gledaocima koji hoce da gledaju te neznalice. A posto sutra u Bar dolazi Partizan, onda je nekome u klubu palo na pamet da ulaznicu za mec podigne cak na 20 eura .... ccccccc, i svemir ima granica, samo je ljudska glupost neogranicena.

Nakon sto sam juce ispao iz svetog Guts-Leonardo Kupa, trebao sam brzo da odlucim, da li da pronadjem najblizi most i skocim sa njega na glavu, da se polijem benzinom i zapalim, ili samo da proglasim dva dana zalosti na Forumu, i nastavim dalje kao da se nista (strasno) nije dogodilo.

Razum je rekao da bi bilo najpametnije da se polijem benzinom i zapalim, jer sam odigrao tek jedno kolo Kupa vise od administratora @Goksim a uz to jos i nosim slavno ime jednog, jedinog, pravog Leonarda, dok je srce reklo da bi bilo ipak najpametnije da samo proglasim dva dana zalosti i nastavim dalje, nakon sto sam video kako je u svetom Guts-Leonardo Kupu prosao kolega iz prve lige @noja57

Kolega je postavio dve duple sanse 1X,  na Newcastle protiv Nottinghama, i na Arsenal protiv West Hama i obe promasio …. ccccccccc …. majko moja i takvima se dozvoljava ucesce u prvoj ligi Poslednje Sanse

Ozbiljne i zdrave svetske kladionice nagradjuju svoje verne klijente dzakovima punih para kada se slucajno desi da klijent promasi sve predloge na tiketu, i to kao gest ohrabrenja, jer se smatra da je nemoguce da neko sve promasi na tiketu. A mi smo na ovom smesnom Forumu, a da niko ne zna kako i zasto, dozvolili da svako igra prvu ligu Poslednje Sanse, pa cak i kada je moguce, ono sto je nemoguce, da neko promasi dve duple sanse 1X … majko moja. Kada sam video ovaj pad kolege, odmah sam ozdravio, i vec mi je mnooooooogo bolje, a za sledecu sezonu cu predloziti u Pravilima svete Poslednje Sanse, da se dozivotno izbaci sa Foruma svako ko promasi dve duple sanse 1X.

Hej kolega @noja57 

Ako je tacno da si ti, pre sto godina, jedini u bivsoj zemlji, pogodio svih trinaest parova na Sportskoj Prognozi, mozes li nam reci, kakvi su tek bili ti ostali prognozeri, koji nista nisu pogadjali, i kako je moguce da si ti, pre sto godina pogodio trinaest parova, a u svetom, Guts-Leonardo Kupu, ne mozes ni jednu obicnu duplu sansu, 1X da pogodis, a reci nam i koliko bih tek ja pogodio parova na Sportskoj Prognozi, kada sam jedini osvajao svetu Poslednju Sansu.

Hej @LeonardoDrugi 

Sjecas li se one nase oklade u gajbu piva? Predlazem da si uljepsamo ovo ispadanje iz kupa, i da skupa docekamo 2024. uz to pivo koje ces ti donijeti da ne cekamo bespotrebno kraj, a ukoliko ipak NEKIM CUDOM Arsenal osvoji ligu, podizem ulog i na kraju ti dajem 2 gajbe piva po izboru koje ces moci popiti sam, a ako me pozoves rado cu se odazvati na druzenje sa najpametnijim i najboljim.

Zivio Arteta, mali Pep, seronhha, zivila Argeta pasteta, zivio Arteta!!

Hej @mesrine

Ako smo gospoda, ostajemo pri opkladi. Prava gospoda ne menjaju misljenje nakon svakih pet minuta, zar ne? 

Ostajem i dalje pri tome da bi Arsenal mogao do titule, ali sada dodajem i rec mozda, pa kompletna rwcenica glasi “da bi mozda mogli di titule”

Opklada ostaje, a ako mogu da biram, izabrao bih nemacko pivo, ako moze Beck’s.

Da ne ispadne da samo lupetam na Forumu kao otvoreni prozor, evo i screenshota uplate da sam verovao Arsenalu. Posle sam jos i pojacavao na njih, ali me je to sram da pokazem.

7FDC808A-481B-4627-BDCF-E13D5C6AE9DC.jpeg.464929588d7ea10d4a2fae04afda5298.jpeg

prije 2 minute, LeonardoDrugi said:

Hej @mesrine

Ako smo gospoda, ostajemo pri opkladi. Prava gospoda ne menjaju misljenje nakon svakih pet minuta, zar ne? 

Ostajem i dalje pri tome da bi Arsenal mogao do titule, ali sada dodajem i rec mozda, pa kompletna rwcenica glasi “da bi mozda mogli di titule”

Opklada ostaje, a ako mogu da biram, izabrao bih nemacko pivo, ako moze Beck’s.

Da ne ispadne da samo lupetam na Forumu kao otvoreni prozor, evo i screenshota uplate da sam verovao Arsenalu. Posle sam jos i pojacavao na njih, ali me je to sram da pokazem.

7FDC808A-481B-4627-BDCF-E13D5C6AE9DC.jpeg.464929588d7ea10d4a2fae04afda5298.jpeg

Naravno da ostajemo, samo sam htio da si trenutno uljepsamo ispadanje iz kupa a oklada ostaje, i to s pogodnijim uvjetima za tebe.

Svakako, becks prija i meni, prija skoro svaka, samo da je ko led hladna, sretno

Napoli - Monza 1 (1.61) bet365

Napoli, koji je u svibnju proslavio svoj prvi naslov prvaka u ovom tisućljeću, sada prolazi kroz tešku krizu. U proteklih sedam mjeseci došlo je do čak dvije promjene u trenerskom stožeru, a trenutni prvaci su izgubili tri od posljednje četiri utakmice u ligi te pet od posljednjih sedam u svim natjecanjima. Kao rezultat toga, Napoli je ispao iz prvih šest ekipa na ljestvici Serie A.

Najnoviji neuspjeh dogodio se prije šest dana kada je Napoli poražen 0-2 u gostima kod Rome u izravnoj borbi za četvrto mjesto i plasman u Ligu prvaka iduće godine.

Problemi leže s obje strane terena jer Napoli nije uspio postići pogodak u uzastopnim porazima od Frosinonea i Rome, primivši pritom šest golova. Da stvari budu gore, Napoli će dočekati Monzu bez dva vrlo važna igrača, budući da su Matteo Politano i Victor Osimhen isključeni prošle subote u Rimu.

Monza također nije u najboljoj formi, s tri poraza u posljednje četiri ligaške utakmice. U njihovoj posljednjoj domaćoj utakmici nisu uspjeli zaprijetiti Fiorentini, protiv koje su izgubili rezultatom 0-1, pri čemu su uputili samo dva udarca u okvir gola.

U prethodnih šest međusobnih susreta bilježe po dvije pobjede, remi i poraz. Napoli je slavio s uvjerljivih 4-0 u posljednjem susretu protiv Monze na stadionu Diego Armando Maradona. Samo jedna od posljednje četiri utakmice između ove dvije momčadi donijela je golove s obje strane terena.

Napoli će očajnički željeti prekinuti niz loših rezultata i barem završiti godinu s pobjedom pred domaćim navijačima po kvoti 1.61 u bet365 kladionici koja računa okladu automatski dobitnom ako Napoli povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku, bez obzira na krajnji rezultat.

Screenshot_47-1.png?resize=448%2C138&ssl

(Koeficijenti 29.12. u 13:22 CET)

Trenutno je 14.15 minuta, a veliki bet365 je izbacio kvotu od cak 1,26 da ce Partizan dobiti Mornara iz poluvremena. Nadam se da mi moji neprijatelji iz prve lige nece uzeti ovaj predlog ispred nosa, a ako neko i uzme, neka ostane zapisano za sva vremena, kakvog  su karaktera osobe koje dolaze iz druge lige, i to svi, osim jednog, koji nikada nije igrao drugu ligu.

63023CB1-764D-4912-B2C1-FB0E30DD5856.jpeg.0e23bae6bbd45df0210d6145be63504f.jpeg

Genoa - Inter 2 (1.65) bet365

Posjete Genoi smatraju se izazovnima za bilo koju momčad u ligi, budući da su domaćini doživjeli samo dva poraza u dosadašnjih osam utakmica na domaćem terenu. Međutim, Inter Milan ove sezone pripada drugoj dimenziji. Nerazzurri su apsolutno nezaustavljivi na putu prema naslovu s 14 pobjeda u prvih 17 utakmica. Imaju daleko najbolji napad i najbolju obranu u ligi s gol-razlikom 41-7 nakon 17 kola.

Najnoviji uspjeh postignut je prije šest dana u pobjedi 2-0 protiv Lecca na Giuseppe Meazzi. Činjenica da su to postigli bez najboljeg strijelca lige, Lautara Martineza, dovoljno govori o snazi ove momčadi.

Također, momčad Simonea Inzaghija je daleko najbolja gostujuća ekipa u natjecanju sa sedam pobjeda i jednim remijem u osam utakmica na strani, primivši samo dva gola u tom procesu.

S druge strane, Genoa se popela na 13. mjesto na ljestvici nakon vrlo važne pobjede od 2-1 u prethodnom kolu protiv Sassuola. Pobjeda na MAPEI Stadionu - Genoa je prekinula niz od pet utakmica bez pobjede. Albert Gudmundsson se istaknuo s pogotkom i asistencijom u toj utakmici.

Inter ulazi u ovu utakmicu nakon sedam pobjeda i jednog remija u posljednjih osam susreta s Genoom. Genoa nije uspjela zatresti mrežu u osam uzastopnih susreta protiv Nerazzurrija. Pet od posljednjih sedam Interovih pobjeda protiv Genoe došle su s razlikom od barem tri gola.

Sa svim poštovanjem prema dobroj domaćoj formi Genoe ove sezone, teško je zamisliti da će učiniti puno protiv najbolje momčadi u ligi.

Pobjeda Intera je glavna opcija po kvoti od 1.60, dok također vjerujem da će gosti sačuvati svoju mrežu netaknutom po kvoti od 2.00, s obzirom na to da su dopustili samo dva gola u osam gostujućih utakmica ove sezone.

Screenshot_48.png

Screenshot_50-1.png

(Koeficijenti 29.12. u 13:23 CET)

Lazio - Frosinone 1 (1.61) bet365

Lazio se vratio pobjedama s uspjehom od 2-0 u gostima kod Empolija prije sedam dana. Sada će tražiti da završe godinu s uzastopnim pobjedama kada im dolazi Frosinone, ekipa koja se nalazi u donjoj polovici tablice Serie A. Prvo poluvrijeme sezone bilo je turbulentno za Maurizija Sarrija i njegove igrače. Nedostatak konzistentnosti glavni je razlog njihovog devetog mjesta na tablici Serie A.

Sarri nije bio zadovoljan obrambenim nastupima svoje momčadi prošlog petka protiv Empolija unatoč tome što su odigrali utakmicu bez primljenog gola. Činjenica da je Empoli uputio više od 20 udaraca dovoljno govori o nastupu Lazija u toj utakmici.

Međutim, Lazio je veliki favorit protiv Frosinonea, koji je pokazaa potpuno različite nastupe kod kuće i u gostima ove sezone. Dok su bili sila na stadionu Benito Stirpe, Frosinone je skupio samo dva boda u osam gostujućih utakmica ove godine.

Također, gosti ulaze u ovu utakmicu nakon tri poraza i jednog remija u prethodna četiri kola. Njihov najnoviji poraz došao je prošlog vikenda u utakmici protiv Juventusa (1-2 kod kuće) zahvaljujući kasnom pogotku Dušana Vlahovića.

Također treba napomenuti da Frosinone igra napadački pod vodstvom Eusebia Di Francesca. U četiri od posljednjih pet pet utakmica palo je tri ili više golova.

Prošlo je četiri godine otkako su se ove dvije momčadi posljednji put sastale u natjecateljskoj utakmici, a tada je Lazio slavio dvije odvojene pobjede od 1-0. Historijski gledano, Lazio ima četiri pobjede i jedan remi u pet susreta protiv Frosinonea. Niti jedan od tih pet susreta između ova dva rivala nije donio golove s obje strane terena.

Vidjeli smo mnogo prilika na obje strane u susretu Lazija protiv Empolija prošlog petka i možemo očekivati nešto slično ovoga puta kada se Lazio suoči s napadački orijentiranim Frosinoneom. Očekujem pobjedu domaćina po kvoti 1.61 u bet365 kladionici koja računa okladu automatski dobitnom ako Lazio povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku, bez obzira na krajnji rezultat.

Screenshot_49.png

(Koeficijenti 29.12. u 13:24 CET)

• IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Slazem se s vama postovani kolega u svemu sto ste napisali.Mislim da je kolega Leonardo bivsi ozbiljan sportas ili sportski djelatnik koji je tu na forumu stvorio svog alter ega "Leonarda" iza kojeg se krije vrlo ozbiljna i inteligentna osoba.Kada sam napisao da je moj sin pitao sa maturalca da li se kaj Leo javlja na forumu,nisam se zezao s obzirom da cesto doma procitam svojima kaj je napisao.Takodjer kolegi Leu zahvaljujem za sav trud koji ulaze da nas animira a svim kolegama zelim puno srece u kladenju jer svi znamo kako je pad tezak i to nikome zelimo.Sportski pozdrav.
    • Pozdrav svim premium igračima,a i kolegama iz drugoligaškog blata u kojem se i sam valjam;ali obrišem blato nakon nekog pada pa nastavljam dalje. Parafrazirao bih jednog Rusa da su svi dobitni listići dosadni,a svaki gubitni list ima svoju priču. Pogotovo kad krivi gol padne u 109.minuti ili ekipa na koju si igrao primi 5golova zaredom ili košarkaši propuste plus 25. Već sam pisao nekad da sam se uključio u Svijet kladjenja nakon što mi kolega,koji je sad premium igrač,ušao u elitu preko kupa,preporučio Leonardove tekstove. Usput,Kup je i nada za sve nas koji smo daleko od vodećih mjesta.  Mnogi možda nisu ni svjesni koliki trud Leonardo ulaže u komentare i analize. Nije lako napisati ni 2zanimljive originalne rečenice za prijedlog u nekom kolu,a kamoli eseje. Mnoge njegove komentare,usporedbe,metafore,ironije i slično znao sam prepričati na nekoj kavi ljudima koji nemaju veze s kladjenjem i podiglo bi atmosferu. Ovim putem zahvaljujem prije svega Leonardu kao autoru tekstova,a i fair play igraču koji nagovara kolegu da ne odustane,iako bi se njegovim ispadanjem sigurno spasio od ispadanja u drugoligaško blato jer je ljestvica gusta i svašta može biti:-) Iznenadilo me što me kolega naveo medju top3 omiljena igrača(iako sam drugoligaš i tek par godina ovdje) tako da sam bar u nečem u Top3 u Svijetu kladjenja. Neka zvuči patetično,ali hvala za svaku rečenicu i tekst koji nas nasmijao,Kralju kladioničara! Kolega Marko reče da se ispričava za post ,a ja se ispričavam duplo zbog duljine,ako je takav običaj. Podrška svim igračima!      
    • Bravo kolega😀Moze,ja cu samo gledati vase orgije😀Meni je isto zao sto kolega zeli odustati za sto nema potrebe.To je zivot,dobijes izgubis,ides dalje.Samo bi kolegi porucio da mu bude zao kad prodje vrijeme.Tu smo da se zezamo,kak bi se reklo,da se malo "podbadamo".Eto,ja zezam naseg Lea da je "desperados",on mene da sam nekakav dvolicni seronjski moralni policajac i meni on uljepsa dan.Mene je svako malo sin pitao kad je bio na maturalcu,jer se kaj Leo javlja i kaj je napisao.Dakle,ovaj forum je svima nama potreban.Osobno,nikad ne komuniciram na ovaj nacin ali trud koji kolega Leo ulaze da nas sve animira i zabavi je ogroman i to postivam.Zato i pisem ovaj post.U "drugoligaskom blatu"  sam bio prvi neko vrijeme.Sad sa dvije pogreske za redom padam tko zna na koje mjesto.I sto sada?Nista.Idemo dalje.Kolega koji zeli odustati,u realnom kladenju neka smanji uloge dok se ne poslozi a ovaj forum i natjecanje neka shvati kao trening forme.Eto.Podrska svima i sportski pozdrav.Isprika zbog ovog posta ali nekako imao potrebu sve ovo napisati.😀
    • Danas prakticno imam samo da predlozim neko gazenje Mornara iz Bara, od strane Partizana, Aba League, mada mi je ipak prvi izbor pobeda gostiju iz poluvremena po kvotici od 1,14-1,16. Mislim da je Mornar istorijski krs od tima, mislim da su svake godine sve gori i gori, i da na svetu tesko da postoji kosarkaska ekipa na ovako losem nivou, dok grad Bar i dalje ostaje na pocasnom, drugom mestu, najgore sredine za zivot, odmah iza Splita. Kvota na dvojku je 1,01 i ne bih rekao da je to kvota na Partizan, vec vise kvota protiv Mornara. Svidjaju mi se i neki klizni handicapi na Partizan po sto manjoj kvotici, znaci negde do sedam-osam, devet poena razlike, ali je predlog pobede Partizana iz poluvremena ipak bolji predlog. Prakticno, Partizan iako skandalozno igra a jos gore izgleda, ipak nema rezervne igrace, kao sto nema niti belce, niti srpske igrace, pa prakticno ko god bude igrao, bice deset puta jaci od onog krsa od tima, Mornara. Ovde zavrsavam sa predlogom za kladjenje, posto imam preca posla, moram da se bavim svojim kolegom iz prve, elitne lige, pa sve ostale kolege, neka slobodno preskoce ostali deo posta koji se ne odnosi na predlog za kladjenje. Hej @fic Nastavljam i danas sa postovima namenjenim samo tebi. Nastavljam da se borim za tebe, iako nisi moj najomiljeniji kolega sa Foruma. Mislim da nismo zasluzili "da nas odjavis" u sred sezone. Nisi prvi kolega koji je napustio, hoce da napusti, ili ce tek napustiti svetu Poslednju Sansu. Naravno da niko ne moze uticati na tebe, ako je to tvoja odluka, i ako mislis da smo zasluzili da nas "odjavis" u sred sezone, ali svi sa Foruma mislimo da ipak zasluzujemo barem neki malo gospodskiji odlazak. Mislimo da zasluzujemo barem jednu prosirenu recenicu da nam kazes sta ti smeta, da li mozemo nesto da promenimo, i da li sam ja razlog sto nas "odjavljujes", a ako jesam, taj problem mozemo najlakse da resimo. Ako su pak. razlozi padovi u realnom kladjenju, i to mozemo da resimo svi zajedno, potpuno sam siguran u to.  Danas cu da ti napisem sta gubis ako si zaista odlucio da nas "odjavis" u sred sezone. Kada si u cetvrtak onako lepo pao na francuzima, a odmah u petak jos jednom, na svojim predlozima u prvoj ligi svete Poslednje Sanse, i tako za samo dva dana sjebao sve ono sto si gradio dva i po meseca, meni se promenio zivot, i to na bolje. Postao sam drugi covek. Ispunio me je neki entuzijazam, neka radost, neka euforija, neki entuzijazam, nikada nisam bio sretniji u zivotu. A kada je jos i juce sveta Nemacka potopila Bosnu sa 7:0, pocevsi vec od drugog minuta da yebe i ne vadi, meni se ponovo vratila neodoljiva zelja da se svi mi iz svete Poslednje Sanse kad-tad skupimo jedan weekend zajedno. Ovo mi nije prvi put da mi u glavu dolaze ovakve gluposti, ali sada kada si pao dva puta uzastopno, jasno mi je da je jedan od razloga moja euforija i entuzijazam. Iako mislim da bi bilo jako lepo da se jednoga dana skupimo svi zajedno jedan weekend i jedemo i pijemo kao svinje, uvek sam bio siguran da mi nikada ne bismo bili u stanju da sedimo zajedno vise od dvadeset minuta. Kada god bih zamislio sve nas sa Foruma zajedno za stolom, uvek bi mi dolazile u glavu slike neke masovne tuce, pucnjave, nekog horora ... uvek bi video krv po zidovima restorana. Juce sam nakon utakmice Nemacke i BiH otisao u moj omiljeni bordel i poceo da skupljam informacije koliko bi me kostalo da organizujem zabavu za sve moje kolege sa Foruma, posto sam zeleo da sve troskove snosim samo ja. Smestaj i hranu sam sredio za manje od sedam sekundi, zapelo je oko alkohola, a o tome cu nekom drugom prilikom. Juce sam zapoceo pregovore oko orgija, tako da, ako sve bude u redu, ostalo bi da vi, sve moje kolege sa Foruma snosite samo troskove dolaska. I tu cu se potruditi da budem gospodin. Mojim omiljenim kolegama sa Foruma cu troskove dolaska pokriti bez problema, ali ti svakako nisi medju njima. Mojih omiljenih kolega sa Foruma ima samo tri, a to su @nutrija pa prazno, pa @pena29 pa @jeneri29 Hej kolega @fic A sada cu da ti ispricam na kakve sam sve probleme nailazio u organizaciji nase zajednicke zabave jednoga dana. Kao prvo, zamislio sam da se mi iz prve lige svete Poslednje Sanse na neki nacin odvojimo od ovih amatera iz drugoligaskog blata. Pozeleo sam da mi imamo Premium zabavu, a oni narodnu zabavu. Moj omiljeni bordel ima Top prostitutke za, kako samo ime i kaze, elitne klijente, i njih nije lako dobiti, jer postoji lista cekanja, a kada i nekako docekas svoj red, to skupo kosta. Da ne govorim o tome, da svako cekanje cesto zavrsi i tucom medju klijentima, jer se uvek nadje neka budala koja zeli elitni ili Premijum orgazam preko reda. Juce sam otisao u moj omiljeni bordel samo da skupim informacije. Problem je sto su cene usluge nakon godina Covida otisle do granica pristojnosti. Juce sam pitao jednu damu koliko bi nas iz prve lige kostala Premijum zabava, sa Top, elitnim prostitutkama. Uopste nisam hteo da se bavim drugoligasima, amaterima, za njih cemo uvek lako naci ulicarke, dame koje se vuku oko zeleznicke stanice. Poceli smo pregovore sa njenim pitanjem "koliko nas ima?" Rekao sam devetorica, znaci racunao sam i tebe u elitu. Nisam joj rekao da nas ima osmorica, vec devetorica, gledaj da to nikada ne zaboravis. Onda me je ona pitala da li zelim da svu devetoricu ona sama zabavlja, ili treba da dovede svoje koleginice sa posla. Onda sam je ja pitao " a sta je jeftinije" a dama je odgovorila da nista nije jeftino kada hoces da si Premijum elita. Pregovore smo nastavili time sto sam morao da znam, ako vec kosta koliko kosta, sta mozemo da dobijemo, odnosno kakve sve usluge mozemo da trazimo, i gde su granice. Rekla je samo " ... nista se ti ne brini, dobro znam sta moji klijenti najvise vole, nece biti nikakvih problema ..." Hej @fic Teorijski receno, negde sam na polovini pregovora. Ima neke nade, ali sve ide dosta tesko. Ima dosta problema, ali ni ja nisam bilo ko. Za sada ima najvise problema oko alkohola, mozda nece biti bas lako da na zabavu unesemo i opijate, a za cenu Premijum usluga cemo tek videti. Za sada sam cene prepolovio, ali ono sto je najbitnije, i tebe sam racunao, kao da si jos uvek medju nama. A da ti ne govorim kako sam se tek brukao pred damom. Kazem ja njoj da na nasem Forumu, imamo svakakve budale. Pita ona mene "pa kakav ste vi to Forum ...?????" Rekao sam joj "bolje ne pitaj". Rekao sam joj i da medju nama imamo i Papu (mislio sam na kolegu @Marko15) rekao sam joj da je on nas neki moralni policajac na Forumu i da on svima nama odredjuje sta su apsolutne slobode i dokle ide moral. Rekao sam dami, da on mozda ne bi pristao da ucestvuje u zabavi, jer ima neke poremecaje u svom sistemu vrednosti. Pita ona mene " ... sta ne bi taj tvoj kolega pristao ..."  Kazem joj da bi mozda poceo sa onim klasicnim ... kuca, porodica zena ... Znas sta mi je odgovorila? "Ne brini, opusti se, to svi moji klijenti kazu kada dodju prvi put. Ako je to jedini vas problem na Forumu, opusti se, to prepusti meni." Hej @fic Ako si zaista odlucio "da nas odjavis" i ako oko toga nema vise pregovora, ucini to gospodski, a ne kao seljak. Zavrsi sezonu kao gospodin, dozvoli nam da se (teoretski) skupimo svi zajedno jedan weekend, dozvoli sebi da vidis sta su sve Premijum dame u stanju da ucine. Tebe nisam stavio u narodnu zabavu sa ulicarkama, gde su nase kolege iz drugoligaskog blata, tebi sam (teorijski) obezbedio Premijum zabavu. Cak sam sredio da ako se nas moralni policajac na Forumu, kolega @Marko15 na nasoj zabavi budeo bavio moralom, i bude glumio Papu, uvek ce moci da gleda nase orgije. Gledanje se ni u jednom bordelu na svetu ne naplacuje, ako ste godisnji pretplatnik. Saljem ti fotografiju dame sa kojom sam pregovarao. Foto je sa njenog profila, dok je na drugoj fotografiji cenovnik, (za sada) njena poslednja ponuda, a koju sam prakticno prepolovio nakon teskih pregovora, a samo za tebe, jer si moj kolega iz prve, elitne.
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 16.11. u 23:12 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use