Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

30. kolo Druge lige Posljednje Šanse 2023/2024 - 26.12. - 28.12. (Uto-Čet)

IzudinB

Recommended Posts

@Goksim, @furyshaa, @mesrine, @jansavc, @McGarrett, @Humanic, @Ipoje4, @nuki01, @josip123, @nenosk, @zeko1088, @nutrija, @COLT, @vjekos, @misterija, @Joker93, @Guts1950, @risretto, @Dejvid, @pena29, @mester, @Marko15, @tome1993, @sestincan, @CarlosBacca70, @Leedsfan

POSTAVITE SVOJE TIPOVE ZA 30. KOLO DRUGE LIGE POSLJEDNJE ŠANSE!

Tema PŠ-a će biti otvorena do utorka do 15 sati!

Tablica Posljednje Šanse 2023/2024:

Prema Članku 10. molimo da parovi u sezonni 2023/2024 budu prijavljeni u sljedećem formatu: 

DATUM | SPORT | TIP - KOEFICIJENT - KLADIONICA

SCREENSHOT

Obrazloženje

TRENUTNO STANJE NA TABELI. UKOLIKO UOČITE GREŠKU MOLIM VAS JAVITE SE U INBOX I SVE ĆEMO REGULISATI. HVALA SVIMA I SRETNO!

Screenshot_6.png

26.12. | NOGOMET | Club Brugge - Royal Union SG zbir golova 1.5+ (1.25) WWin

U ovom susretu sastaju se dvije po meni najjače ekipe belgijske lige. Royal Union to pokazuje i po tabeli, gdje su vodeći sa 47 bodova, 8 više od drugoplasiranog Anderlechta. Dok je Club Brugge tek četvrti sa 33 boda, ali mislim da će na kraju ipak završiti ispred Anderlechta (2) i Genka (3). I Club Brugge i Royal Union su na posljednjih pet ligaških utakmica, zabilježili po 4 pobjede i jedan remi. Što se tiče međusobnih susreta, tu je Club Brugge često puta izlazio kao pobjednik, ali što je još bitnije često puta je bilo preko današnje granice. Pa je tako na posljednjih 7 čak 6 puta bilo preko 1.5 gol. Stoga se i na ovom njihovom meču nadam tome.

IMG_20231225_153437.jpg

27.12/Nogomet/Wwin

Chelsea-Crystal Palace / 1x & 4.5- / (1.33)

Uopste se ne bi cudio da dodje dvojka na ovom mecu,ali u nedostatku neke bogatije ponude probacu ovako.Celzi  je porazen od Vukova proslo kolo,a jedini plus je igranje Nkunkuka nakon dugo vremena i postizanja gola.Mislim da ce sa Palmerom odlicno funkcionisati.Ne znam kome bi Celzi mogao zabiti 3+ gola,a Crystal je neugodan,fizicki jak sto je osjetio i City.Moguca je dvojka,ali prednost ide Celziju iz ne znam kog razloga.

Screenshot (52).png

Burnley - Liverpool   X2 i under 5,5 goals   1,20 bet365

https://www.rezultati.com/utakmica/A3iXjYRd/#/tablica/table/away

Očekujem max. 1 gol Burnleya, valjda se Liverpool neće raspucat da zabije 5-6 komada. Burnly je od Tottenhama primio 5 komada (2:5) i od Chelsea 4 (1:4). Liverpool ove sezone u prvenstvu nikome nije zabio 4 gola. Sheffildu su zabili 2 komada, a Lutonu samo jedan. Jedini poraz imaju od Tottenhama gdje im je pokraden gol i gdje su od 26. igrali sa igračem manje, odnosno od 76. sa dvojicom manje te su u zadnjem napadu zabili autogol

image.png.1bec2bfb7181827d559922d72eefca87.png

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use