Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 18.12.2023.


IzudinB

Recommended Posts

Primera

Pon2.pngScreenshot_2.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Pon3.pngScreenshot_3.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 15.12. u 13:30 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Link to comment
Share on other sites

Nasi administratori bi mogli za dva dana, posle 20-og, da postave onu crvenu novogodisnju kapu na logo ovog tuznog Foruma, a mogli bi i da puste sneg da pada preko stranice Foruma. Barem da imamo nesto veselo na ovom tuznom Forumu. Kada udjem na Forum i vidim sta kolege pisu, deluje kao da sam na sahrani, a ne na kladionicarskom Portalu.

Link to comment
Share on other sites

Posto je predpraznicno vreme, kada bi svi trebalo da budemo bolji, danas cu i ja uciniti nesto korisno za Forum. Ko nema svoj predlog za svetu Poslednju Sansu, ili nema vremena, evo ja cu ponuditi neki izbor. Predlozi su na granici, ili ispod minimalne kvote od 1,20, ali se ciganska ili ruska  kladionica uvek moze naci.

Fenerbahce vs Zalgiris, Euroleague, jedinica

Partizan vs Zvezda, srpsko prvenstvo, X2 dupla sansa

nesto u vezi golova na mecu Wolfsburg vs Bayern, Bundesliga

najnizi klizni over poena na mecu Crvena Zvezda vs Real Madrid, Euroleague 

a ako imate manje od dvanaest godina, i jos uvek niste padali u kladionici, uzmite 

dvojku na ManCity, World Cup

Inter prolazi dalje u italijanskom Kupu, mada nece biti lako.

Armani vs Asvel, jedinica, ako imate lekarsko uverenje da ste zdravi

a dvojku na Barcellonu protiv Albe, uzmite samo ako su vam kolege sve ovo gore vec uzele.

 

Link to comment
Share on other sites

Girona - Alaves 1 (1.53) ili pobjeda bez primljenog gola (2.62) bet365

Girona je u posljednjem kolu ostvarila senzacionalnu pobjedu nad Barcelonom rezultatom 4-2, zahvaljujući čemu su sada na impresivnom 41 bodu iz 16 odigranih utakmica.

Ovaj katalonski klub ne samo da je na čelu ljestvice, već i dominira kao tim sa najviše postignutih golova španjolske lige sa čak 38 golova. Ovo je sezona koja bi mogla značiti povijesni trenutak za Gironu, budući da su njihovi navijači počeli sanjariti o osvajanju naslova.

Girona će ući u utakmicu u odličnoj formi, s nizom od tri uzastopne pobjede i bez poraza u svim natjecanjima od kraja rujna. Međutim, njihov trener Michel mora se nositi s nekoliko izazova. Problemi s ozljedama natjerali su petoricu igrača, uključujući Yangela Herreru, Borju Garciju, Joela Roca, Ricarda Artera i Tonija Ville, da propuste utakmicu. Također, ključni napadač Cristhian Stuani je suspendiran zbog žutog kartona.

Unatoč ovim izazovima, očekuje se da će Michel postaviti gotovo identičnu momčad koja je pobijedila Barcelonu. Ivan Martin će vjerojatno zauzeti mjesto u veznom redu umjesto ozlijeđenog Herrere, dok će Artem Dovbyk, s osam postignutih golova ove sezone, predvoditi napad.

Iako su u posljednjem susretu između ova dva tima, odigranom u svibnju 2019. godine, uspjeli zabilježiti pobjedu, Alaves će ovaj put biti suočen s ulogom autsajdera.

Alaves se vratio u La Ligu kroz play-off Segunda División prošle sezone, a nakon ispadanja u 2021./22. uspjeli su se izravno vratiti u elitno društvo španjolskog nogometa. Unatoč tome, ulaze u ovu utakmicu nakon domaćeg poraza od 1-0 protiv Las Palmasa prošlog vikenda, a svoju će sezonu za 2023. završiti protiv Real Madrida sljedeće subote.

Unatoč povratku u La Ligu, Alaves nije uspio dosegnuti visoke pozicije na ljestvici, s najvišim plasmanom od 16. mjesta u sezoni 2019. Međutim, trenutna sezona donosi im respektabilnih 16 bodova, što ih trenutno smješta na 13. mjesto na tablici.

Jedan od izazova s kojim se Alaves suočava ove sezone je pitanje realizacije. Postigli su samo 14 golova u 16 utakmica, što ih čini drugim najgorim napadačkim timom u ligi, zajedno s Las Palmasom i Mallorcom.

Trener Luis Garcia morat će se nositi s izostancima igrača zbog ozljeda i suspenzija. Aleksandar Sedlar i Giuliano Simeone bit će odsutni zbog ozljeda, dok je Abdel Abqar suspendiran nakon žutog kartona protiv Las Palmasa.

Očekuje se da će trener Garcia zadržati veći dio postave iz prethodne utakmice, s Nahuelom Tenagliom koji će zamijeniti suspendiranog Abqara u obrani kao jedinom mogućom promjenom.

U posljednjih pet međusobnih susreta između ova dva tima, Girona ima dvije pobjede, Alaves jednu uz dva remija. U svim ovim utakmicama bilo je dva ili više golova.

Girona: Gazzaniga; E Garcia, D Lopez, Blind; Couto, Martin, A Garcia, Gutierrez; Tsygankov, Dovbyk, Savio

Alaves: Sivera; Gorosabel, Tenaglia, Marin, Lopez; Rioja, Blanco, Guridi, Rebbach; Hagi; Omorodion

Alaves je sposoban stvoriti neugodnost za Gironu, no vodeći tim lige je u izvrsnoj formi, pa mi je teško bilo što drugo predviđati osim pobjede domaćina. Gostujućoj momčadi je bilo teško postizati golove ove sezone, stoga također očekujem da će Girona zadržati mrežu netaknutom. Bet365 kladionica daje kvotu od 1.53 na pobjedu Girone, gdje nam također računaju okladu automatski dobitnom ako domaćin povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat.

Screenshot_15.png

(Koeficijenti 18.12. u 12:30 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Sporting - Porto oba daju gol (1.80) bet365

Sporting, nakon osvajanja lige 2021. godine, ponovno je u fokusu i ove sezone su odlučni u borbi za naslov prvaka. Iako su prošlu sezonu završili na 4. mjestu, trenutno su na vrhu ljestvice s impresivnih 31 bodom nakon 13 odigranih utakmica, ostvarivši 10 pobjeda.

Sporting dijeli vrh ljestvice s Portom, no drže prednost od jednog boda nad Benficom i dva boda nad Bragom, što naglašava izuzetnu konkurenciju u ovoj sezoni. Unatoč porazu od Vitorie u posljednjem kolu, Sporting je pokazao snagu s devet pobjeda i jednim remijem u prvih deset utakmica.

Jedna od izuzetnih karakteristika Sportinga ove sezone je njihova učinkovitost u napadu. Kao jedina momčad uz Bragu koja je postigla gol u svakoj utakmici, Sporting je pokazao impresivnu ofenzivnu silu, a istovremeno su zadržali svoju mrežu netaknutom u četiri susreta. Fascinantno je i to što je devet od njihovih 13 utakmica završilo s golovima na obje strane terena.

Kada je riječ o domaćem terenu, Sporting je nevjerojatno snažan. Sa sedam pobjeda iz sedam domaćih utakmica, postižu dva ili više golova u svakom susretu na svom terenu, s izuzetkom jedne utakmice.

Porto je u dobroj formi, najnoviji uspjeh ostvarili su tijekom tjedna pobjedom protiv Šahtara, čime su osigurali plasman u nokaut fazu Lige prvaka.

Ova momčad trenutno blista s nizom od dvije uzastopne pobjede, a kada pogledamo unatrag osam utakmica, bilanca je impresivna s čak šest pobjeda i samo dva poraza. Posebno upečatljiv podatak jest taj da su posljednjih sedam utakmica, bez obzira na natjecanje, završile s više od 2,5 gola, sugerirajući atraktivan i napadački orijentiran nogomet.

U domaćem prvenstvu, Porto je također u odličnom ritmu s nizom od tri pobjede, ostvarivši pet pobjeda u posljednjih šest utakmica. Važno je napomenuti da su u dva navrata zadržali svoju mrežu netaknutom, a istodobno su sedam od 13 utakmica završile sa golovima na obje strane terena.

Impresivan je i defenzivni rekord Porta, primivši samo devet golova tijekom ove sezone. U gostima su također u sjajnom nizu s tri uzastopne pobjede, a ukupno su ostvarili šest pobjeda u sedam gostujućih utakmica.

Sporting: Adan; Esgaio, Diomande, Inacio; Matheus, Morita, Hjulmand, Paulinho; Pote, Gyokeres, Edwards

Porto: Costa; Sanchez, Pedro, Pepe, Mendes; Jaime, Varela, Eustaquio, Pepe; Taremi, Evanilson

Očekujem jednu dinamičnu i uzbudljivu utkamicu, te atraktivan nogomet između dva ponajbolja tima u Portugalu. Sporting će željeti da se vrati na pobjedničke staze nakon poraza od Viktorije, dok će Porto težiti ka još jednom pozitivnom rezultatu nakon osiguravanja nokaut faze Lige prvaka. Ova utakmica će nam vjerujem donijeti mnogo golova, budući da obje momčadi redovito postižu i primaju golove. Stoga mi se najviše sviđa oklada da će oba tima postići gol po kvoti 1.80 u bet365 kladionici.

Screenshot_17.png

(Koeficijenti 18.12. u 13:30 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Link to comment
Share on other sites

Veceras igra Salernitana, sto implicira da treba igrati skoro sve dostupne varijante protiv njih. Manje bitno, obzirom na cinjenicu da se radi o skupini debila i penzionera koji su imena, ali su stari pa ne mogu doprinijeti dovoljno (npr. Candreva), protivnik im je Atalanta. Necu vise vaziti ni o jednim ni o drugim, idem jako na 3+ tu i na Gironi kao moj danasnji dubl, a i Izudinove ideje o tom mecu mi se svidjaju

Link to comment
Share on other sites

prije 3 sati, IzudinB said:

Girona - Alaves 1 (1.53) ili pobjeda bez primljenog gola (2.62) bet365 online kladionica" rel="external">bet365

 

Girona je u posljednjem kolu ostvarila senzacionalnu pobjedu nad Barcelonom rezultatom 4-2, zahvaljujući čemu su sada na impresivnom 41 bodu iz 16 odigranih utakmica.

 

Ovaj katalonski klub ne samo da je na čelu ljestvice, već i dominira kao tim sa najviše postignutih golova španjolske lige sa čak 38 golova. Ovo je sezona koja bi mogla značiti povijesni trenutak za Gironu, budući da su njihovi navijači počeli sanjariti o osvajanju naslova.

 

Girona će ući u utakmicu u odličnoj formi, s nizom od tri uzastopne pobjede i bez poraza u svim natjecanjima od kraja rujna. Međutim, njihov trener Michel mora se nositi s nekoliko izazova. Problemi s ozljedama natjerali su petoricu igrača, uključujući Yangela Herreru, Borju Garciju, Joela Roca, Ricarda Artera i Tonija Ville, da propuste utakmicu. Također, ključni napadač Cristhian Stuani je suspendiran zbog žutog kartona.

 

Unatoč ovim izazovima, očekuje se da će Michel postaviti gotovo identičnu momčad koja je pobijedila Barcelonu. Ivan Martin će vjerojatno zauzeti mjesto u veznom redu umjesto ozlijeđenog Herrere, dok će Artem Dovbyk, s osam postignutih golova ove sezone, predvoditi napad.

 

 

Iako su u posljednjem susretu između ova dva tima, odigranom u svibnju 2019. godine, uspjeli zabilježiti pobjedu, Alaves će ovaj put biti suočen s ulogom autsajdera.

 

Alaves se vratio u La Ligu kroz play-off Segunda División prošle sezone, a nakon ispadanja u 2021./22. uspjeli su se izravno vratiti u elitno društvo španjolskog nogometa. Unatoč tome, ulaze u ovu utakmicu nakon domaćeg poraza od 1-0 protiv Las Palmasa prošlog vikenda, a svoju će sezonu za 2023. završiti protiv Real Madrida sljedeće subote.

 

Unatoč povratku u La Ligu, Alaves nije uspio dosegnuti visoke pozicije na ljestvici, s najvišim plasmanom od 16. mjesta u sezoni 2019. Međutim, trenutna sezona donosi im respektabilnih 16 bodova, što ih trenutno smješta na 13. mjesto na tablici.

 

Jedan od izazova s kojim se Alaves suočava ove sezone je pitanje realizacije. Postigli su samo 14 golova u 16 utakmica, što ih čini drugim najgorim napadačkim timom u ligi, zajedno s Las Palmasom i Mallorcom.

 

Trener Luis Garcia morat će se nositi s izostancima igrača zbog ozljeda i suspenzija. Aleksandar Sedlar i Giuliano Simeone bit će odsutni zbog ozljeda, dok je Abdel Abqar suspendiran nakon žutog kartona protiv Las Palmasa.

 

Očekuje se da će trener Garcia zadržati veći dio postave iz prethodne utakmice, s Nahuelom Tenagliom koji će zamijeniti suspendiranog Abqara u obrani kao jedinom mogućom promjenom.

 

 

U posljednjih pet međusobnih susreta između ova dva tima, Girona ima dvije pobjede, Alaves jednu uz dva remija. U svim ovim utakmicama bilo je dva ili više golova.

 

 

Girona: Gazzaniga; E Garcia, D Lopez, Blind; Couto, Martin, A Garcia, Gutierrez; Tsygankov, Dovbyk, Savio

 

Alaves: Sivera; Gorosabel, Tenaglia, Marin, Lopez; Rioja, Blanco, Guridi, Rebbach; Hagi; Omorodion

 

 

Alaves je sposoban stvoriti neugodnost za Gironu, no vodeći tim lige je u izvrsnoj formi, pa mi je teško bilo što drugo predviđati osim pobjede domaćina. Gostujućoj momčadi je bilo teško postizati golove ove sezone, stoga također očekujem da će Girona zadržati mrežu netaknutom. Bet365 kladionica daje kvotu od 1.53 na pobjedu Girone, gdje nam također računaju okladu automatski dobitnom ako domaćin povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat.

 

Screenshot_15.png

(Koeficijenti 18.12. u 12:30 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

 

Sad si  me kolega stavio  pred dilemu.  Poslednja 4 dana sam  bas u  debelom  minusu i  vec sam uplate smanjio  na LER gas. Ovaj  par sam predvideo  da odigram ali  u tipu "

1&gg @3.40.( meridinabet).Ekipa Girona je u  poslednji h 10  utakmica  cak na 9  primila barem jedan gol.  Pri  tome imaju  samo  jedan remi  i osam pobeda. Mozda je najbolje da odigram cistog 1(@1.58 meridianbet)

Link to comment
Share on other sites

prije 6 sati, noja57 said:

Sad si  me kolega stavio  pred dilemu.  Poslednja 4 dana sam  bas u  debelom  minusu i  vec sam uplate smanjio  na LER gas. Ovaj  par sam predvideo  da odigram ali  u tipu "

1&gg @3.40.( meridinabet).Ekipa Girona je u  poslednji h 10  utakmica  cak na 9  primila barem jedan gol.  Pri  tome imaju  samo  jedan remi  i osam pobeda. Mozda je najbolje da odigram cistog 1(@1.58 meridianbet" rel="external">meridianbet)

Odigran cist 1. Dobro  sam promenio misljenje!!

Evo malo NBA za nocas:

image.png.44d064c6a9b5882f2e4a43830038e1ec.png

Link to comment
Share on other sites

  • IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Posts

    • Bayern Munich - Bayer Leverkusen - 1 i oba daju (2.60) ili Harry Kane postiže gol (1.80) bet365 Na Allianz Areni očekuje se prava nogometna poslastica jer se sastaju dva vodeća bundesligaška kluba u derbiju sezone. Bayern se nada da će zadržati savršeni niz protiv aktualnog prvaka, Bayer Leverkusena. Bavarci su u vrhunskoj formi i u posljednje tri utakmice u svim natjecanjima postigli su nevjerojatnih 20 golova. Ovaj niz uključuje i impresivnu pobjedu od 9-2 nad hrvatskim prvakom Dinamom u prvom kolu Lige prvaka. Njihova posljednja žrtva bio je Werder, kojeg su prošlog vikenda svladali s uvjerljivih 5-0 na gostovanju, u utakmici u kojoj Bremen nije uputio niti jedan udarac na gol tijekom cijelih 90 minuta. Bayer Leverkusen također ulazi u ovaj dvoboj s visokim moralom, nakon što su prošlog vikenda preživjeli težak ispit protiv Wolfsburga, ostvarivši dramatičnu pobjedu od 4-3 uz kasni pogodak Victora Bonifacea na BayAreni. Obje momčadi zabijaju bez problema na početku sezone, pa nas u subotu očekuje prava golijada. Bayern je posebno ubojit u napadu, postigavši 20 golova u posljednje tri pobjede, dok je Leverkusen u svakoj od prethodne tri pobjede u svim natjecanjima zabio najmanje četiri gola. Međutim, momčad Xabija Alonsa pokazuje ranjivosti u obrani, primivši barem jedan gol u tri od posljednje četiri utakmice, uključujući tri pogotka u prošlotjednoj pobjedi nad Wolfsburgom. Ozljede i izostanci Bayern se suočava s nekoliko izostanaka u obrani. Hiroki Ito neće biti na raspolaganju do listopada, dok će Josip Stanišić biti van terena do studenog. Desni bek Sacha Boey neće biti dostupan sve do prosinca. Napadač Arijon Ibrahimović trebao bi se vratiti početkom sljedećeg mjeseca, dok će vratar Daniel Peretz izostati još nekoliko dana. Međutim, dobra vijest za Bayern je povratak Manuela Neuera, koji će ponovno zauzeti mjesto između vratnica. S druge strane, Bayer Leverkusen nema problema s ozljedama. Bayern: Neuer; Laimer, Upamecano, Kim, Davies; Kimmich, Pavlović; Olise, Musiala, Gnabry; Kane Leverkusen: Hradecky; Tapsoba, Tah, Hincapié; Frimpong, Palacios, Xhaka, Grimaldo; Terrier, Wirtz; Boniface S obzirom na sve navedeno, oklada na pobjedu Bayerna i oba tima daju gol čini se kao odlična opcija, s koeficijentom 2.60 u bet365 kladionici. Također, vrijedi se kladiti na to da će Harry Kane postići gol u bilo kojem trenutku, uz koeficijent 1.80. Engleski napadač već je postigao pet golova u prva četiri kola ove sezone, a postigao je i četiri pogotka protiv Dinama u prvoj utakmici Lige prvaka. (Koeficijenti 27.9. u 20:57 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Newcastle - Manchester City - Haaland daje gol (1.72) bet365 Branitelji naslova prošlog su vikenda odigrali remi od 2-2 na svom terenu protiv glavnih rivala za titulu, Arsenala. Neposredno prije kraja prvog poluvremena Leandro Trossard je zaradio crveni karton za Arsenal. City je u tom susretu uputio čak 33 udarca na gol, a kasni izjednačujući pogodak postigao je John Stones u osmoj minuti sudačke nadoknade. Momčad Pepa Guardiole i dalje drži prvo mjesto na tablici s četiri pobjede i jednim remijem u prvih pet kola. S druge strane, Newcastle je prošlog vikenda pružio najslabiju predstavu ove sezone, nakon što su izgubili sa 3-1 u gostima kod Fulhama. Nešto očito ne štima u ekipi Eddieja Howea ove sezone. Iako njihov ukupni skor nije loš, nastupi su daleko od optimalnih i Newcastle trenutno ne izgleda kao momčad koja bi mogla konkurirati za europska natjecanja. Ozljede i izostanci Newcastle će se suočiti s problemima zbog ozljedda nekoliko ključnih igrača. Callum Wilson, Sven Botman i Jamaal Lascelles, te Lewis Miley i dalje su izvan terena, a Wilson se neće vratiti prije sljedeće reprezentativne stanke. Trener Eddie Howe također je otkrio da Matt Targett neće igrati ovog vikenda, dok je napadač Alexander Isak pod znakom sumnje zbog ozljede nožnog prsta te ovaj tjedan nije trenirao s prvom momčadi. S druge strane, Manchester City dolazi bez ključnog veznjaka Rodriga, koji je ozlijedio ligamente koljena i propustit će ostatak sezone nakon operacije. Također, Oscar Bobb i Nathan Ake su na listi ozlijeđenih, dok Kevin De Bruyne nastavlja oporavak. Nakon što je Pep Guardiola u pobjedi u EFL Kupu nad Watfordom u tjednu napravio devet promjena u sastavu, očekuje se povratak glavnih igrača za susret s Newcastleom. Newcastle: Pope; Livramento, Schar, Burn, Hall; Tonali, Guimaraes, Joelinton; Gordon, Isak, Barnes Manchester City: Ederson; Akanji, Dias, Gvardiol; Lewis, Kovačić; Savinho, Bernardo, Gundogan, Doku; Haaland Obrana Newcastlea pokazala je mnoge slabosti prije tjedan dana na Craven Cottageu. Svaka od posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima završila je s golovima na obje strane, što će sigurno biti dobra vijest za Erlinga Haalanda. Nevjerojatni norveški napadač prošlog je vikenda postigao svoj deseti pogodak u sezoni protiv Arsenala. Zabio je u svakoj od prethodnih pet utakmica u ligi, a sada ga čeka propusna obrana Newcastlea, pa je za očekivati da će ponovno biti strijelac s koeficijentom 1.72 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 27.9. u 20:07 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • dvoboj rumunjske druge lige. domaćini su posljednji na tabeli sa katastrofalnim učinkom i čak 21 primljenim zgoditkom u 7 kola. s druge strane targoviste nešto bolje plasirano ali sa mnogo boljim sveukupnim dojmom. očekujem pobjedu gosta (ne bi ni prijelaz iz 1 u 2 isključio) i barem 2 gola na utakmici
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use