Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 16.12.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Premier liga

Subota1.pngScreenshot_1.png

PREMIER LIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Primera

Subota2.pngScreenshot_2.png

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

Subota3.pngScreenshot_3.png

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Bundesliga

Subota4.pngScreenshot_4.png

BUNDESLIGA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Ligue 1

Subota5.pngScreenshot_5.png

LIGUE 1 - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

HNL

Subota6.pngScreenshot_6.png

HNL - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 15.12. u 13:28 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Premier liga

Bournemouth - Luton (16:00) bet365
Sudac: Simon Hooper 
Prosjek ekipe 1: 
Prosjek ekipe 2: 

Screenshot_1.png

Chelsea - Sheffield Utd (16:00) bet365
Sudac: Andy Madley  
Prosjek ekipe 1: 
Prosjek ekipe 2: 

Screenshot_2.png

Manchester City - Crystal Palace (16:00) bet365
Sudac: Paul Tierney 
Prosjek ekipe 1: 
Prosjek ekipe 2: 

Screenshot_3.png

Newcastle - Fulham (16:00) bet365
Sudac: Sam Barrott
Prosjek ekipe 1: 
Prosjek ekipe 2: 

Screenshot_4.png

Burnley - Everton (18:30) bet365
Sudac: Anthony Taylor 
Prosjek ekipe 1: 
Prosjek ekipe 2: 

Screenshot_5.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Primera

Celta Vigo - Granada (14:00) bet365
Sudac: José Sánchez Martínez 
Prosjek ekipe 1: 
Prosjek ekipe 2: 

Screenshot_6.png

Ath. Bilbao - Atletico Madrid (16:15) bet365
Sudac: Jesús Gil Manzano 
Prosjek ekipe 1: 
Prosjek ekipe 2: 

Screenshot_7.png

Sevilla - Getafe (18:30) bet365
Sudac: Juan Pulido Santana 
Prosjek ekipe 1: 
Prosjek ekipe 2: 

Screenshot_8.png

Valencia - Barcelona (21:00) bet365
Sudac: Miguel Ortiz Arias 
Prosjek ekipe 1: 
Prosjek ekipe 2: 

Screenshot_9.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

Serie A 

Lecce - Frosinone (15:00) bet365
Sudac: Luca Zufferli 
Prosjek ekipe 1: 
Prosjek ekipe 2: 

Screenshot_10.png

Napoli - Cagliari (18:00) bet365
Sudac: Matteo Marcenaro 
Prosjek ekipe 1: 
Prosjek ekipe 2: 

Screenshot_11.png

Torino - Empoli (20:45) bet365
Sudac: Livio Marinelli 
Prosjek ekipe 1: 
Prosjek ekipe 2: 

Screenshot_12.png

DIREKTAN LINK ZA KARTONE

(Koeficijenti 15.12. u 16:02 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Najpre da podsetim sve kolege sa ovog smesnog Foruma, da se za samo deset dana postavljaju dva predloga u svetom Guts-Leonardo Kup-u, a bolje da vas ne podsecam sta se najcesce desava u kockanju kada dodje Boxing Day. Englezi ce od ovog weekenda, pa do 06.01.2024 odigrati pet utakmica u dvadesetak dana, pa ako mislite da u tom periodu ne moze da se padne, vama je potrebna lekarska pomoc.

Za razliku od vas, ja vec imam siri izbor predloga za Guts-Leonardo Kup, a potpuno besplatno cu ponoviti da nije bas najpametnije stavljati iste predloge u Guts-Leonardo Kup-u i Poslednjoj Sansi.

Za ovaj weekend predlazem nekoliko tiketa, sa malim, ali dobitnim kvotama. Kao, i uvek, slobodno mozete preskociti predloge, ako mislite da se male kvote ne isplate.

Double weekenda, maximalni ulog, ukupna kvota 1,38

Double weekenda (za mene) je svakako dvojka na Crvenu Zvezdu protiv Spartaka iz Subotice (srpsko prvenstvo) po kvoti od 1,20 plus jedinica na Partizan protiv Buducnosti (Aba League) po kvoti od 1,15 sto daje ukupnu kvotu od 1,38. Ako hocete da dodate i jedinicu na gradjane protiv Crystal Palace, a sto je odigralo pola Foruma, mozete se dovuci do kvote od 1,66 sto uopste nije losa kvota. Meni je dovoljna ova kvota od 1,38 pa da napisem nekoliko recenica o tom doublu.

Partizan vs Buducnost, Aba League, jedinica, kvota 1,15

Ne bih voleo da neko sa Foruma pomisli da mi se vise svidja Partizan od Crvene Zvezde, jer i jedne i druge treba ugasiti za sva vremena. Pre nego sto pohvalim Partizan, samo da vas podsetim da nikada ne treba da verujete svojim ocima, vec onome sto vam ja napisem. Oko Partizana vlada entuzijazam i euforija, pa ako imate manje od dvanaest godina, pomislicete da je Partizan evropski hit, gledajuci svu tu vestacku sminku oko njih. Ucinice vam se da Zeljko Obradovic pravi cuda sa ekipom, da je beogradska publika najbolja u Evropi, i da Partizan igra najbolju kosarku u Evropi, narocito kod kuce, ako ne racunamo Real Madrid. Ako odlucite da poverujete svojim ocima, a ne meni, gledajuci utakmice Partizana, moci cete da vidite jednu veeeeeeliku kulu od karata. Na klupi Partizana mozete videti pedeset osoba u skupocenim odelima, ne racunajuci igrace, dok u prvim redovima, tik uz teren medju gledaocima, mozete videti kako izgleda Hollywood na srpski nacin. Ako imate manje od dvanaest godina, ja cu vas podsetiti da je ovako, kao Partizan sada, nekada izgledala Cibona kada je bila prvak Evrope, ovako su nekada izgledale Gripe u Splitu, kao sada sto izgleda beogradska Arena, a takvu kosarku je igrala i Bosna ili Jedinstvo iz Tuzle (zene) kada su bili prvaci Evrope. Pogledajte gde su danas Cibona, Split, Bosna ili Jedinstvo iz Tuzle, jer da su to bili zdravi klubovi, trajali bi i danas, zar ne? Jedan obicni Everton je uvek Everton, i to vec sto godina, nikada nece sebi dozvoliti da se ugasi kao Cibona.

Ono sto ne mozete videti svojim ocima, jeste cinjenica da je Partizan za novac koji su potrosili u poslednje tri godine mogao da izgradi svemirski centar u sred Beograda. Zeljko Obradovic je trecu sezonu u Partizanu, i za potrosenih sto miliona, od deset mogucih tiutula, osvojio je samo jednu Aba League, a jednu titulu Aba League su osvojili i Zadar, Cibona, Fmp, Maccabi, Buducnost, Hemofarm ili Olimpija … sto znaci da je nije osvojio samo ko je zurio na autobus. Dok gledate svu tu plasticnu sminku oko Partizana, nigde necete cuti da je Zeljko Obradovic pre puno godina ubio zenu u saobracajnoj nesreci. Dobro, to nema veze sa sportom, pogotovo sa analizom, ali ne vidim razlog zasto to ne sme da se kaze, kada je tacno, a Forumi ionako sluze da svako kaze sta hoce. Dok gledate Hollywood na srpski nacin, da ponovim ono sto sam vec sto puta napisao na ovom smesnom Forumu. Partizan je pre samo nekoliko godina dotakao dno i otisao u Republiku Sumsku da prosi novac kod Milorada Dodika, jer nisu imali ni za sampon da se istusiraju nakon treninga. Tako je i nastao klub Partizan-Igokea, jer su morali da se spoje sa onim kriminalcima, ako su mislili da se tusiraju toplom vodom. Danas je ono Igokea iz naziva Partizan-Igokea, pojela mala maca, ali tu sam ja da vas podsetim na takve stvari. Ako imate manje od dvanaest godina, sigurno ne znate, da je pre samo nekoliko godina, nekadasnji sportski direktor Partizana morao da ide cak u Makedoniju da prosi od nekadasnjeg igraca 30.000 eura pozajmice da imaju za autobus do Splita ili Zagreba, a sto je vraceno nikada. Dok sada gledate punu beogradsku Arenu i Hollywood na srpski nacin, niko vam nece reci da Partizan nije mogao da isplati jednom od bivsih trenera dug od 400.000 eura, pa su zavrsili na medjunarodnom sportskom Sudu, koji im je omogucio da dug isplacuju u narednih sto godina.

Ako imate vise od dvanaest godina, svakako znate kako je moguce, i dokle ce trajati da na klupi Partizana sedi jedan Obradovic, a da za klub igraju Punter, LeDay, Nunnally, Dozier, Caboclo, Ponitka, Kaminsky … i gde su tu igraci sa prezimenom koje se zavrsava sa “ic”? Kada vec pisem o tome koliko je Partizan “zdrav” klub, a to sigurno necete videti gledajuci onaj Hollywood na srpski nacin, samo da kazem da Partizan, iako je potrosio sto miliona, uopste nema nameru da placa porez drzavi, pa se tako tokom ovog leta desilo da su oni prosili od svojih navijaca “da pomognu svoj klub iz ljubavi” i uplate koliko mogu, da bi samo za nekoliko meseci, a pred pocetak nove sezone, majmuni iz Partizana podigli cenu sezonske karte sa 600 na 800 eura. Yebi ga, ako hoces u Hollywood, to kosta, a i svemir ima granica, samo je ljudska glupost neogranicena. Nas kockare zabole qurac za Hollywood i Republiku Sumsku, za nas je vazno sta se desava na terenu. A tamo je Zeljko Obradovic doktor kosarke, i ako se gleda samo sportski deo, Partizan je u kosarci za Crvenu Zvezdu, isto sto i Bayernova Allianz Arena za Maksimir, koji stipa za oci koliko je ruzan. Partizan igra kao dopingovan, dosao je u Top formu bas kada i treba, sto se isto tako desilo i prosle godine, i sada ih treba gurati u kladjenju cak i da igraju sa Bostonom. Buducnost nije krs od tima, kvota od 1,15 nije najveca kvotu koju cete odigrati u zivotu, ali kazite mi barem jedan razlog zasto da ne odigramo ovu jedinicu.

Spartak Subotica vs Crvena Zvezda, dvojka (srpsko prvenstvo), kvota 1,20

Vec sam sto puta napisao da Srbija procentualno ima najveci broj funkcionalno nepismenih ljudi u Evropi, znaci ljudi koji znaju da citaju, ali ne razumeju to sto citaju. Takvi, a to su najgori, se u Srbiji gaje, o njima se vodi racuna, i taj najgori sloj ljudi se prosto neguje, i to uz pomoc propagande, kakve se ni rusi ne bi postideli. Sutra su u Republici Srbiji izbori, gde ce uglavnom izaci polovina stanovnistva, i to ona najgora polovina. Kao za qurac, Zvezda je, bas sada i to pred izbore, ispala iz evropskih takmicenja, a svakoj losoj vlasti u svakoj najgoroj zemlji na svetu, ne treba da su ljudi nezadovoljni pred izbore, vec bas suprotno, treba da ih uz pomoc najgore propagande ubedite da nije tacno ono sto su videli svojim ocima.

Pogledajte kako mediji u Srbiji, i to svi zajedno, usaglaseno, pisu o Zvezdi nakon sto su ispali iz Evrope kao majmuni, a samo jedan dan pred izbore (napominjem, zvanicni mediji, i to svi uigrano, ne mislim na komentare citalaca)

“...Pre svega mora da se kaze da je zasluga ovog rukovodstva Crvene Zvezde i prethodnih trenera sto su u Beograd doveli tim kakav je ManCity ili Leipzig … Crvena Zvezda se ni u jednom mecu Lige Prvaka nije obrukala, niti dozivela neuspeh, katastrofu ili nesto slicno … videlo se i u sredu protiv ManCity, da u redovima beogradjana ima igraca kojima je mesto u Ligi Prvaka, o tome se ne raspravlja … takav tim poput ManCity je dosao u Beograd, i na kraju u sudijskoj nadoknadi, stigao do toga da trosi vreme i cuva minimalno vodjstvo protiv Crvene Zvezde … tacno je da je srpski sampion napredovao i bio konkurentan na pet od sest utakmica u Ligi Sampiona … kako je Liga Prvaka odmicala, videlo se kako je Crvena Zvezda rasla i igrala sve bolje, ali je i istina da ih sreca nije pratila ...”

Mogu ja ovako do sutra, ali je bolje da cujete delove zvanicnog intervjua sportskog direktora Crvene Zvezde koji je u sred bela dana doveden na srpsku televiziju da truje propagandom (najgoru) polovinu gradjana Srbije. Poslusajte tek ovog pajsera:

“... U svakoj utakmici smo bili konkurentni i ostajali u trci za bolji rezultat do kraja … ovo je nase trece ucesce u Ligi Prvaka i mislim da smo ovoga puta najvise pokazali, iako imamo najmanje bodova … Igrali smo dobar fudbal, postavili smo neke ciljeve, a to su da budemo brzi, da budemo mladji i da budemo konkurentni u utakmicama Lige Prvaka … u svim tim aspektima smo bili dosta dobri, svi parametri pokazuju da smo bili dosta dobri ...”

U sred bela dana, pred tri miliona polupismenih budala, najveca budaletina je dovedena da uz pomoc propagande kakve se ni rusi ne bi postideli, truje i laze, jer nikome ne odgovara da se sutra izace na izbore neraspolozen i ljut.

Uz pomoc najgore propagande, najgori medju njima hoce da kazu da nije tacno ono sto smo videli svojim ocima, a to je da je Crvena Zvezda najgori tim na svetu, koji je osvojio najmanje bodova u Ligi Prvaka, a cak se i ne kaze “bodova”, vec samo jedan bod. Cak je i Antwerpen uspeo nekoga da pobedi, samo Zvezda nikoga, kao i Hajduk letos. Svojim ocima ste mogli da vidite najgoru odbranu na svetu, svojim ocima ste mogli da vidite sa kakvim sastavom su gradjani izasli na teren, svojim ocima ste mogli da vidite da igraci Zvezde nakon epizode u Ligi Prvaka nisu sebi povecali, vec smanjili trzisnu vrednost. Iz dve utakmice sa Young Boysima, koji bi ispali i u Conference League, su uzeli bod, i primili cetiri komada... a ovi majmuni nam kazu da su gradjani u sudijskoj nadoknadi trosili vreme i cuvali vodjstvo … majko moja.

Kao i za Partizan, nas kockare boli qurac za propagandu i polupismene gradjane kome je ona namenjena. Crvena Zvezda igra srpsko prvenstvo sama sa sobom, uz to Predsednik Republike Srbije je strastveni navijac Zvezde, a kao sto sam rekao jos 16.09. nakon sto je Crvena Zvezda izgubila od Cukarickog, beogradska govna vise nece izgubiti ni jednu utakmicu do kraja sezone (nakon tog poraza, imaju devet pobeda i jedan neresen ishod, i vec pet uzastopnih pobeda.) Spavajte kao mala beba nakon sto ste polozili svoj novac na pobedu Zvezde, cak i ako nesto podje po qurcu, tu je sudija da produzi vreme, jer ce se igrati sve dok Zvezda ne povede. Ako vas brine onaj nereseni ishod u sred Beograda sa Tsc (1:1) moram da vam objasnim sta se tamo desilo. Zvezda je ceo mec igrala kao qurac, ali su nekako ugurali loptu u gol u 84-om minutu. Videvsi kako igraju ovi pajseri iz Zvezde, sudija je nakon regularnog dela, umesto deset minuta, oznacio nadoknadu od samo cetiri minuta, a onda su gosti izjednacili u 90 plus drugom, pa je sve otislo u qurac, a sudiji je to bilo poslednje sudjenje u zivotu, jer je nakon gola gostiju morao da ipak produzi nadoknadu, ako treba i pola sata, dok Zvezda opet ne povede, a to nije ucinio.

Tripla, ukupna kvota 1,60

I u ovoj tripli nijedna kvota ne prelazi kvotu od 1,20 ali kakve to ima veze ako su kvote dobitne. Ovde predlazem over 1,5 gol na mecu Arsenal vs Brighton, po kvoti od 1,20, over 1,5 gol na mecu Bayern vs Stuttgard, po kvotici od 1,15 i jedinicu kao kuca na mecu Aba League Igokea vs Cibona po kvotici od 1,15 sto daje ukupnu kvotu od 1,60

Arsenal vs Brighton, over 1,5 gol na utakmici

Arsenal je ove sezone na utakmicama kod kuce samo dva puta dao manje od dva gola, i to oba puta protiv ManCity, prvi put u SuperCupu, drugi put u prvenstvu. Od dvanaest utakmica kod kuce, Arsenal je jedanaest puta odigrao over 1,5 gol na utakmici, sest golova su dali Lensu, pet Scheffieldu, cetiri Psv-u, po tri Burnley i ManUtd, a po dva svima ostalima. Kako igra Brighton u gostima mozete i sami videti, a ja cu pomenuti samo prve cetiri utakmice koje su odigrali (u gostima 4:1 protiv Wolvsa, 3:1 protiv ManUtd-a, 1:6 protiv Aston Ville, i 2:2 kod Marseille)

Bayern vs Stuttgard, over 1,5 gol na utakmici

Stutgard je ove sezone odigrao 15 utakmica u svim takmicenjima, i na cetrnaest utakmica u sezoni je prosla igra over 1,5 gol, a jedini put kada nije prosao je bila Kup utakmica protiv Union Berlina kod kuce (1:0). Osim toga, Stutgard je na svim utakmicama u sezoni postigao gol, svim ekipama sa kojima su igrali, postigli su barem jedan gol.

Igokea vs Cibona, jedinica

Jeste, jedinica na domacine je 1,10 ali koliko biste vi zeleli da bude protiv ovakve ekipe kao sto je Cibona koja nema novca ni za sampon da se istusiraju nakon treninga, a kamoli za benzin do Republike Sumske.

Tripla, predlozi amatera iz druge, amaterske lige Poslednje Sanse, ukupna kvota 1,72

Sigurno da ne moze da koristi kladjenje na predloge amatera iz druge lige, ali hajde da vidimo da li je moguce da barem ne steti pracenje tih amatera. Evo izbora trojice amatera, pa da vidimo gde ce nas odvesti ulaganje novca na te neznalice

Kolega @unkdy prilicno hvali ovog kolegu @mester Malo sam analizirao njegovo kladjenje, pa sam izbacio i kvotu za dugorocno kladjenje na njega ako neko zeli da ulozi svoj novac na kolegu. Kvota da kolega @mester na kraju ove sezone ulazi u prvu ligu na ovaj ili onaj nacin je trenutno 1,65, ali ko voli visoke kvote, bolje da saceka jos malo, jer ce do Nove Godine, kvota skociti na 1,85. Top ponuda koju nudim jeste da ce osvojiti sveti Guts-Leonardo Kup gde sam ga kvotirao sa fenomenalnih 4,50 da hoce i 1,20 da nece, sto ne biste smeli da propustite. Dakle, prvi predlog na tripli drugoligaskih amatera jeste (opet) dvojka na Zvezdu, jer tako kaze kolega @mester Drugi predlog jeste BetBuilder kolege @nutrija, a to igramo jer je kolega prosle godine bio treci na konacnoj tabeli druge lige, znaci prvi iza crte, bio je veliki Finalista svetog Guts-Leonardo Kupa, gde je izgubio zbog jednog gola, a i ove sezone je opet treci na tabeli, i to sve uz pomoc statistickih parametara, majko moja. Treci predlog je prava lepotica kolege @McGarrett da Zeljeznicar nece dati tri gola u gostima. O BiH ligi ne znam nista, ali sam jednom u zivotu gledao kako igra Sarajevo, sto mi je bilo najgluplje utrosenih 90 minuta u zivotu, a posto je Zeljeznicar pet mesta ispod tog Sarajeva, to je dovoljno za analizu. Ovakve lepotice kao ovaj predlog kolege su moje omiljeno kladjenje. Izaberete neki krs od tima, pa ako daju tri gola u gostima, onda i treba da padnemo.

Kladjenje na gubitnike, kladjenje na govna, ukupna kvota 1,40 ili 1,71

Ima li gorih i nepredvidljivijih ekipa na svetu od trule Cedevite, smesnog Armanija ili glupog kao qurac Chelsea? Kladionice da su humanitarne organizacije bi morale da traze lekarsko uverenje od kockara kada polazu svoj novac na Cedevitu, Armani ili Chelsea, zar ne? Odmah da se razumemo, sto se mene tice, zaboravite na Chelsea, njih sam stavio samo za pohlepne kolege, kojima je mala kvota od 1,40 na Cedevitu i Armani. Evo i analize.

Cedevita vs Krka, jedinica, kvota od cak 1,17 kod kladionice William Hill

U predproslom kolu Poslednje Sanse sam napisao analizu za NoBet na mecu Mornar vs Cedevita iako je ta dvojka vristala da se uzme, gledajuci kakav je Mornar krs od ekipe. NoBet je znacilo “ne kladjenju” na Cedevitu, ali da smo analizirali samo Mornar, trebalo bi igrati dvojku, cak i da se mi sa Foruma skupimo protiv tih budaletina. I sta se desi? Kolega @Iblaz93 promeni svoj prvobitni predlog, pobedu Cedevite nad Mornarom i stavi pobedu Dinama uz golove. Cedevita naravno pobedi, Dinamo odigra kao qurac, kolega padne, a ja ispadnem najveci cirkusant na Forumu. Daleko od toga da sam tugovao sto je kolega pao, a budite sigurni da nisam sam sebi proglasio Dan Zalosti, nakon sto je pao i treci put uzastopno, ali meni zaista nije bila namera da sjebem kolegu, iako bi voleo da ispadne iz lige, kao uostalom i svi ostali. Problem je ta yebena Cedevita gde deluje da i sami igraci Cedevite padaju na kladionici ako se klade na sebe. Kao i kod Hajduka, kod njih je sve pogresno, pogresan grad, pogresni ljudi, pogresni igraci, pogresan sportski direktor, pogresan trener … sve je pogresno, i tako vec sto godina. Oni cak, ni slucajno ne mogu da imaju barem neku solidnu sezonu, kao na primer Maccabi sto ima. Taj Maccabi vec sto godina, svake godine kompletno promeni roster, i nikada ne pogode, ali barem jednom u deset godina se desi, da slucajno posloze polupismene crnce, a ova Cedevita, bas nikada. Jedanaest utakmica u EuroCupu, i jedanaest poraza … ccccccc … majko moja. Danas Cedevita igra sa Krkom, koju je dobio cak i Mornar, ili Cibona sa cak 18 razlike u Sloveniji, da ne govorimo o Partizanu koji ih je potopio sa 40 razlike, a mi treba da se tresemo od straha da ulozimo novac na pobedu tih govana nad onolikim krsem od tima. Da ne poverujete, da William Hill kvotira jedinicu na Cedevitu sa 1,17 a ja ipak predlazem NoBet, ili ipak odigrajte tu jedinicu, ako mislite “ako sada ne pobede, kada ce?”

Varese vs Armani, kosarka, Serie A, dvojka, kvota oko 1,20

Sta tek reci o Armaniju, zalosna im majka, i meni su se smucili koliko ih pominjem. U nedelju igraju u gostima sa ekipom Varese, koje ima tek tri pobede u prvenstvu iz jedanaest utakmica. Treba li i za Armani lekarsko uverenje pre nego sto polozite svoj novac na njih? Izgube kod kuce od Pesara, Pistoie ili Zalgirisa, izgube cak i od Albe koja ima tek dve pobede, vezu pet uzastopnih poraza, pa onda dobiju Crvenu Zvezdu u sred Beograda, protiv Partizana, opet u Beogradu, odrze casove kosarke u tri cetvrtine, pa se raspadnu, a onda dobiju Barcellonu u gostima. I igraci Armanija ako se klade na sebe, su u debelom minusu, a razlika u kvalitetu izmedju gostiju i ekipe Varese je identicna razlici u kvalitetu izmedju Cedevite i Krke, pod uslovom da se igra na papiru, a ne na parketu. Ako i ovde mislite “ako sada ne pobede, kada ce?” ovaj double na Cedevitu i Armani je kvotiran sa 1,40 a ako igrate se zeninom karticom slobodno dodajte i jedinicu na Chelsea po ukupnoj kvoti od 1,71 jer ako padnete, novac ionako nije vas.

Od mene, za danas, cetiri tiketa gde nijedna ukupna kvota ne prelazi 1,75 ali ako dodate samo jedan vas predlog, mozete preci kvotu od 2,00. Igrao sam na razum, odnosno predlagao sam na osnovu onoga sta bi se desilo kada bi se igralo na papiru, a ne na terenu, pa u vezi toga, za kraj da napisem jos nesto, a to je

Napomena za kladjenje;

Kada napisem da je Stuttgard ove sezone na svim utakmicama dao gol, ili da je na svim njihovim prvenstvenim utakmicama (osim Kupa) prosla igra over 1,5 gol na utakmici, to jeste cinjenica koja je tacna, ali nista ne znaci za kladjenje.

Pa je tako, na primer, Galatasaray sve utakmice Lige Prvaka ove sezone odigrao u teskom overu, pa u najvaznijoj utakmici sezone, nisu dali nijedan gol, pa je tako, na primer, Leipzig petnaest puta uzastopno odigrao over 1,5 gol na utakmici, pa kada sam ih ja postavio kao predlog, pao je samo jedan gol, pa je tako Aston Villa petnaest puta u sezoni dala vise od gola, a kada je trebala Zrinjskom da postigne vise od jednog, nije mogla, pa je Alba prvu pobedu u Euroleague, ostvarila bas protiv Armanija, i nikoga vise … i da ne pominjem dalje jer cu zavrsiti u ludnici ili bolnici.

Man City - Crystal Palace 1 i Crystal Palace daje manje od 1 gola u prvih 10 minuta (1.20) bet365

Nakon četiri uzastopne utakmice bez pobjede, Manchester City je prekinuo taj niz teškom pobjedom nad Lutonom. Luton je uspio postići gol na samom kraju prvog poluvremena. Međutim, City je brzo reagirao u drugom dijelu, postigavši dva gola u samo tri minute, preokrenuvši rezultat u svoju korist 2:1. Iako su imali prilike za još koji gol, obrana Lutona je bila čvrsta do samog kraja utakmice.

U prethodnim utakmicama, City je doživio poraz od Aston Ville rezultatom 1:0, odigrao uzbudljiv remi s Tottenhamom 3:3 i podijelio bodove s Liverpoolom 1:1. No, u Ligi prvaka, ekipa se uspješno plasirala u sljedeći krug nakon rutinske pobjede nad Crvenom Zvezdom.

Crystal Palace se nalazi na 15. mjestu tablice s 16 bodova iz isto toliko odigranih utakmica, što ukazuje na teške trenutke s kojima se ekipa suočava. Sa samo četiri pobjede i četiri remija do sada, ova momčad se smjestila među onima kojima prijeti ispadanje iz elite engleskog nogometa.

U posljednjih pet utakmica, Crystal Palace je doživio četiri poraza, a jedini bod osvojen je u remiju protiv West Hama rezultatom 1:1. U prošlom kolu, susreli su se s Liverpoolom, gdje su pružili snažan otpor, no na kraju su poraženi rezultatom 2:1. Matet je donio prednost iz jedanaesterca, ali nakon isključenja Ayewa i pogotka Salaha, Liverpool je osigurao pobjedu.

Osim poraza od Liverpoola, Crystal Palace je nedavno izgubio od Bournemoutha 2:0, Lutona 2:1 i Evertona 3:2. Posljednju pobjedu ostvarili su protiv Burnleya rezultatom 2:0.

U posljednjih pet međusobnih susreta između ova dva tima, Manchester City ima tri pobjede, Crystal Palace jednu, uz jedan remi.

Manchester City: Ederson; Walker, Stones, Dias, Ake; Kovacic, Rodri; Foden, Bernardo, Grealish; Alvarez

Crystal Palace: Matthews; Ward, Guehi, Andersen, Mitchell; Richards, Ahamada, Hughes; Olise, Mateta, Schlupp

Nakon što je Manchester City osigurao prolaz u sljedeću fazu Lige prvaka, sada se okreću Premier ligi s jasnim fokusom na susret protiv Crystal Palacea. S obzirom na trenutačnu formu i kvalitetu obje momčadi, očekuje se da će Manchester City dominirati u ovom susretu. Crystal Palace, koji ima problema u obrani, vjerojatno će se suočiti s izazovom protiv snažnog napada Cityja. Očekujem pobjedu Cityja i vjerujem da Crystal Palace neće dati gol u prvih 10 minuta utakmice po ukupnoj kvoti 1.20 u bet365 kladionici koja nam računa okladu automatski dobitnom ako City povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat.

Screenshot_7-1.png

(Koeficijenti 16.12. u 12:02 CET)

Leipzig - Hoffenheim 1 (1.36) bet365

Ova sezona donosi novi val uspjeha za momčad Marca Rosea, koja trenutno zauzima četvrto mjesto s 29 osvojenih bodova iz 14 odigranih kola. Unatoč zaostatku od sedam bodova za vodećim Bayer Leverkusenom, Leipzig i dalje pokazuju svoju snagu i odlučnost u borbi za vrh tablice. Pobjeda od 2-1 protiv švicarskog predstavnika u Ligi prvaka samo je potvrda njihove kvalitete.

Leipzig ulazi u ovu utakmicu u impresivnoj formi, s nizom od tri uzastopne pobjede. Posljednji trijumf, rezultatom 3-2 protiv Dortmunda na Signal Iduna Parku, svjedoči o njihovoj sposobnosti da se nose s najjačim konkurentima. Posebno dominiraju na domaćem terenu, gdje su u pet od sedam dosadašnjih utakmica pobijedili, a četiri te pobjede ostvarili su s visokim razlikama.

Kada igraju pred svojim vjernim navijačima na Red Bull Areni, Leipzig se ističe kao jedna od najboljih obrambenih momčadi u ligi, s tek pet primljenih golova. Ova statistika jasno govori o njihovoj čvrstoj obrani i sposobnosti da kontroliraju igru na vlastitom terenu.

S trenutnih 23 osvojena boda, Hoffenheim zauzima šesto mjesto u Bundesligi, što je uspjeh, ali se suočavaju s ozbiljnim izazovima. Posljednjih nekoliko tjedana donijelo je pad forme, pogotovo tijekom studenog i početkom prosinca, gdje su osvojili samo dva boda u pet utakmica. No, svjetlo na kraju tunela došlo je u obliku domaće pobjede od 3-1 protiv Bochuma u prošlom kolu, pružajući im potrebno samopouzdanje.

Unatoč ranijim uspjesima na svom stadionu, Hoffenheim je imao teškoće na gostovanjima u posljednje tri utakmice, bilježeći dva poraza i jedan remi. Dodatno, ozljede, pogotovo u napadu, postale su ozbiljan izazov za momčad, ograničavajući njihovu sposobnost postizanja golova. S ovim izazovima pred njima, Hoffenheim će se suočiti s jednim od najboljih obrambenih timova lige, RB Leipzigom.

U posljednjih pet međusobnih susreta između ova dvije momčadi, Leipzig je ostvario četiri pobjede, a Hoffenheim samo jednu.

RB Leipzig: Blaswich; Henrichs, Simakan, Lukeba, Raum; Baumgartner, Haidara, Schlager, Simons; Openda, Poulsen

Hoffenheim: Baumann; Kabak, Brooks, Akpoguma; Kaderabek, Promel, Grillitsch, Becker, Skov; Bebou, Kramaric

Za Leipzig će nedostajati Dani Olmo i Willi Orban koji su ozlijeđeni. Na drugoj strani nema Bambase Contea, Mergima Berisha, Dennisa Geigera, Wout Weghorsta i Marco Johna.

Momčad Marca Rosea pokazuje impresivan domaći niz od pet pobjeda u svim natjecanjima, dok Hoffenheim bilježi poteškoće na gostovanjima, s dva poraza u posljednja tri gostovanja. S obzirom na odličnu formu domaćina, koji su trenutno četvrti u Bundesligi, predviđanje je da će Leipzig bez većih problema osvojiti tri boda u ovom susretu po kvoti 1.36 u bet365 kladionici koja nam računa okladu automatski dobitnom ako Leipzig povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat.

Screenshot_8-2.png

(Koeficijenti 16.12. u 12:45 CET)

Za ljubitelje visokih  kvota evo  dva predloga iz Championship:

Ipswich- Norwich, Tip:1&gg, @3.05 , meridianbet

- Za ovaj  susret bi  se moglo reci  da je derbi  danasnjeg kola Sampionata . Ekipa Ipswich je u  odlicnoj  formi  sto pokazuje i drugo mesto na tabeli   sa samo  jednim bodom  zaostatka za vodecom  ekipom Leicester.  Poslednijih  osam utakmica na domacem terenu  su  dobili .  na svakoj  toj  utakmici  su  postigli  vise od jednog gola.  Interesantan je podatak  da  su  samo   na jednoj  od tih  utakmica uspeli  da sacuvaju  svoju  mrezu i  da ne prime gol.

Leeds - Coventry ,Tip:1&gg, @2.95 , meridianbet

Ekipa  Leedsa ima slične rezultate kao i ekipa Ipswicha, koja je ispred njih na tabeli i ima prednost od 10 bodova. Razlika je u tome što ekipa Ipswicha osvaja više bodova u gostima od ekipe Leedsa. Ekipa Leedsa jedina je neporažena na svom terenu. Imaju sedam pobeda i tri remija. Dobili su posljednjih sedam utakmica kod kuće. U posljednjih pet utakmica zabili su više od jednog gola po utakmici, ali su u svih pet utakmica u Leedsu primili barem jedan gol. Ekipa Coventryja je u zadnjih pet gostovanja poražena 4 puta.
image.png.249f96f763e8637b96729fdbf4744469.png

-

prije sat vremena, noja57 said:

Za ljubitelje visokih  kvota evo  dva predloga iz Championship:

Ipswich- Norwich, Tip:1&gg, @3.05 , meridianbet" rel="external">meridianbet

- Za ovaj  susret bi  se moglo reci  da je derbi  danasnjeg kola Sampionata . Ekipa Ipswich je u  odlicnoj  formi  sto pokazuje i drugo mesto na tabeli   sa samo  jednim bodom  zaostatka za vodecom  ekipom Leicester.  Poslednijih  osam utakmica na domacem terenu  su  dobili .  na svakoj  toj  utakmici  su  postigli  vise od jednog gola.  Interesantan je podatak  da  su  samo   na jednoj  od tih  utakmica uspeli  da sacuvaju  svoju  mrezu i  da ne prime gol.

Leeds - Coventry ,Tip:1&gg, @2.95 , meridianbet" rel="external">meridianbet

Ekipa  Leedsa ima slične rezultate kao i ekipa Ipswicha, koja je ispred njih na tabeli i ima prednost od 10 bodova. Razlika je u tome što ekipa Ipswicha osvaja više bodova u gostima od ekipe Leedsa. Ekipa Leedsa jedina je neporažena na svom terenu. Imaju sedam pobeda i tri remija. Dobili su posljednjih sedam utakmica kod kuće. U posljednjih pet utakmica zabili su više od jednog gola po utakmici, ali su u svih pet utakmica u Leedsu primili barem jedan gol. Ekipa Coventryja je u zadnjih pet gostovanja poražena 4 puta.
image.png.249f96f763e8637b96729fdbf4744469.png

-

Bravo kolega ide gg na prvom tipu, ima još jedno poluvrijeme, nadam se da ovo prolazi. Svaka čast kolega. Evo još nešto i od mene za danas što se tiče većih i rizičnijih kvota. Sretno nam.

Lens - Reims 1 (2.25) bet365

Nakon impresivne pobjede kod kuće protiv Seville koja je potvrdila svoj nastup u Europskoj ligi, momčad Lensa ulazi u ovu utakmicu s ogromnim samopouzdanjem.

Lens je nepobjediv na domaćem terenu već osam utakmica, a njihova izvanredna forma čini ih ozbiljnim izazivačem u francuskom prvenstvu. Europski snovi su im i dalje živi, ali sada se momčad može potpuno posvetiti domaćem natjecanju.

Reims je momčad koja ima posebno poštovanje prema svom treneru, amateru koji je stekao povjerenje tijekom prošle sezone. Unatoč izazovima, Reims i dalje pokazuje respekt prema svom vođi i cijene njegov rad, što dodatno pojačava atmosferu pred ovu utakmicu. Gosti su i dalje na visokom osmom mjestu sa istim brojem bodova kao i Lens, iako je forma u posljednjih par utakmica znatno pala. Reims u posljednje četiri utakmice ima tri poraza.

S obzirom na trenutnu formu Lensa kod kuće i želju da nastavi s dobrim rezultatima, očekujem pobjedu domaćina po kvoti 2.25 u bet365 kladionici koja računa okladu automatski dobitnom ako Lens povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat.

Screenshot_12-1.png

(Koeficijenti 16.12. u 13:33 CET)

OD 14:50 LOKOMOTIVA - ISTRA Pogledajte sastave za dvoboj na Kranjčevićevoj

LOKOMOTIVA od 14:50 na Kranjčevićevoj dočekuje Istru u utakmici 19. kola SuperSport HNL-a. Dvoboj je to momčadi koje trenutno imaju isti broj bodova - 18. Lokomotiva je zbog bolje gol-razlike na osmom, a Istra na devetom mjestu. U dosad odigranim mečevima ovih ekipa jednom je bilo neriješeno, a jednom je pobijedila Lokomotiva i to s visokih 4:0 u Puli.
Sastavi

Lokomotiva: Čavlina - Bartolec, Živković, Mersinaj, Leovac - Marić, Bubanja - Šotiček, Krivak, Goričan - Tuci

Istra: Majkić - Valinčić, Majstorović, Marešić, Devetak - Blagojević, Maurić, Ćalušić - Matheus, Erceg, Vuk

Izvor: index.hr

Valencia - Barcelona 2 (1.57) bet365

Valencia trenutno zauzima 11. mjesto na ljestvici s pet pobjeda, četiri remija i sedam poraza. Unatoč osrednjem učinku, Valencia ima potencijal za iznenađenje i domaći teren mogao bi biti ključan faktor u njihovom nastojanju da stignu do važnih bodova.

S druge strane, Barcelona zauzima 4. mjesto s impresivnim učinkom od deset pobjeda, četiri remija i samo dva poraza. Unatoč visokom položaju na ljestvici, Barcelona je doživjela nekoliko neočekivanih poraza u posljednjim utakmicama, kako u Primeri protiv Girone, tako i u Ligi prvaka protiv Antwerpena. To će ih vjerojatno potaknuti na revanš i traženje povratka na pobjednički put.

Historija susreta između Valencije i Barcelone ide u korist Katalonaca, s pet uzastopnih pobjeda. Barcelona će žuditi za šestom pobjedom zaredom, posebno nakon nedavnih neuspjeha. Očekujem pobjedu Barcelone po kvoti 1.57 u bet365 kladionici koja računa okladu automatski dobitnom ako Barca povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice, bez obzira na krajnji rezultat.

Screenshot_11.png

(Koeficijenti 16.12. u 13:35 CET)

17:00 Rijeka-Rudes Over 2,5 1,55

Zaista neverovatna je tradicija izmedju ova dva kluba gde su svaki mec zavrsili preko ove granice.A ono sto mi najvise privuklo paznju na ovaj mec jeste poraz Rijeke u zadnjem mecu na ovom stadionu.Jasno da takvu gresku ne smiju danas dopustiti ako zele da ostanu u trku za titulu.

MEĐUSOBNI MEČEVI

01.10.23HNLRudešRijeka 1:2

22.07.23HNLRijekaRudeš 4:0

28.04.19HNLRijekaRudeš 3:1

22.02.19HNLRudešRijeka 2:4

05.11.18HNLRijekaRudeš 5:1

19.08.18HNLRudešRijeka 1:2

13.04.18HNLRudešRijeka 4:2

17.12.17HNLRijekaRudeš 3:0

01.10.17HNLRudešRijeka 1:5

22.07.17HNLRijekaRudeš 4:1

26.10.16KUPRudešRijeka 3:5

22.09.04KUPRudešRijeka 1:4

Procjenite sami

• IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use