Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

27. kolo Druge lige Posljednje Šanse 2023/2024 - 15.12. - 18.12. (Pet-Pon)

IzudinB

Recommended Posts

16.12/Nogomet/Premier

Gošk-Željezničar/ Željeznicar 2.5 manje / (1.20)

Ne znam ko moze da mi nadje podatak,da li postoji iko gori na svijetu od Zeljeznicara u gostima.Ako me pamet dobro sluzi mislim da imaju 18 kola bez pobjede i bez remija van Grbavice i sada treba da ocekujem da nekome zabiji 3+ na gostovanju.U medjuvremenu je Kosoric napustioo klub nakon dugo godina i kako ce ekipa izgledati sutra vidjet cemo.

Screenshot_20231215_171455.jpg

Gran Canaria igra jako dobra doma,  ove godine imaju u prvenstvu omjer 5-2, dok su u Eurocupu na 6-0. Svima je jako teško igrati kod njih jer su daleko te sve goste očekuje dugo putovanje te je to razlog zašto su doma dominantna. Doma su izgubili od susjeda Tenerifa i Barcelone.

Bilbao ima u gostima omjer 2-4 te su od zadnjih 20 gostovanja na Kanarima samo jednom pobijedili. Zadnji put su dobili porciju gdje su izgubili preko dvadeset razlike. Ne očekujem danas tako nešto ali smatram i mišljenja sam da pobjeda domaćina nebi trebala doći u pitanje.

Screenshot_20231216_104008_Samsung Internet.jpg

Krenule ode pa i himne o kolegi Mesteru.Čuo sam urbane legende o njemu i mislim da je za hrvatske kladionice Neprijatelj broj 1. Kad ga vide da ulazi u  kladušu krenu panični pozivi gazdama koji storniraju često njegove uplate . Boje ga se kao nekad Interpol Šakala alias Carlosa. Kvota na Mesterov ulaz u prvu ligu po meni će pasti jako a za par tjedana bit ce izbačena iz uporabe . 

Ne zove se uzalud Mester. Jedino za Kup nisam siguran jer u kupu i favoriti ispadaju.

Subota / Engleska Druga liga - Stockport - Sutton - Stockport dobiva barem jedno poluvrijeme (1,25) bet365

Susret prvo plasirane i zadnje plasirane momčadi lige. Ono što je bitno naglasiti jest da je Stockport u katastrofalnoj formi. U zadnjih 6 utakmica nemaju pobjedu, 3 poraza, 3 remija. Ako se sad ne vrate na pobjedničke staze protiv zadnje momčadi lige ne znam kad će. Sigurnosti radi pobjeda u barem jednom poluvremenu za što daju lijepi koeficijent...

Screenshot 2023-12-16 at 12.50.25.png

16.12. | NOGOMET | Crewe - Accrington zbir golova 1.5+ (1.20) WWin 

22. kolo engleske Lige 2 donosi nam meč dvije vrlo zanimljive ekipe, ekipe koje vrlo često igraju efikasne utakmice. Crewe igra sa prosjekom od čak 3.55 golova, dok Accrington sa 2.81. Međusobni susreti također su donosili efikasne mečeve, a njih jako puno završilo je sa preko 1.5 gol, što je moja današnja granica. Sve u svemu, Crewe u ovaj meč ulazi kao favorit jer se nalaze u boljoj formi a pored toga su i domaćini, pa stoga od njih očekujem možda čak i da sami iznesu ovaj tip, ali ni gol gostiju nije isključen.

IMG_20231216_140618.jpg

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use