Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

27. kolo Druge lige Posljednje Šanse 2023/2024 - 15.12. - 18.12. (Pet-Pon)

IzudinB

Recommended Posts

@Goksim, @furyshaa, @mesrine, @jansavc, @McGarrett, @Humanic, @Ipoje4, @nuki01, @josip123, @nenosk, @zeko1088, @nutrija, @COLT, @vjekos, @misterija, @Joker93, @Guts1950, @risretto, @Dejvid, @pena29, @mester, @Marko15, @tome1993, @sestincan, @CarlosBacca70, @Leedsfan

POSTAVITE SVOJE TIPOVE ZA 27. KOLO DRUGE LIGE POSLJEDNJE ŠANSE!

Tema PŠ-a će biti otvorena do subote do 15 sati!

Tablica Posljednje Šanse 2023/2024:

Prema Članku 10. molimo da parovi u sezonni 2023/2024 budu prijavljeni u sljedećem formatu: 

DATUM | SPORT | TIP - KOEFICIJENT - KLADIONICA

SCREENSHOT

Obrazloženje

TRENUTNO STANJE NA TABELI. UKOLIKO UOČITE GREŠKU MOLIM VAS JAVITE SE U INBOX I SVE ĆEMO REGULISATI. HVALA SVIMA I SRETNO!

Screenshot_66.png

prije 10 minute, Joker93 said:

2023-12-15 / 20:00 / Rukomet / Bundesliga

Eisenach-Kiel 2 1,20 (Vulkan Bet)

Ja da upadnem i da upozorim adminte da se ne prihvacaju kvote od Vulkanbet za takmicenje, primetio na vise navrata na oddsportal stoje gresne i neupdatirane kvote
Evo na primer Kiel nema nigde 1.20 i ja proverio taj par, cijeli dan je 1.17 cak ni ciganska favbet koja daje najvece kv na rukomete ima 1.18
Uglavno oddsportal nije uvek verodostojan i na vise navrata kasnije updatiraju kvote

image.png.57d0b22723087f5360cc1ef74d685a5d.png

prije 7 minute, unkdy said:

Ja da upadnem i da upozorim adminte da se ne prihvacaju kvote od Vulkanbet za takmicenje, primetio na vise navrata na oddsportal stoje gresne i neupdatirane kvote
Evo na primer Kiel nema nigde 1.20 i ja proverio taj par, cijeli dan je 1.17 cak ni ciganska favbet" rel="external nofollow">favbet koja daje najvece kv na rukomete ima 1.18
Uglavno oddsportal nije uvek verodostojan i na vise navrata kasnije updatiraju kvote

image.png.57d0b22723087f5360cc1ef74d685a5d.png

E ovo je istorija. Sada moze da dodje i smak sveta, kada smo doziveli da se ti bunis kada se neko kurva sa kockom. Ja ti priznajem predlog, ako si hteo njegov predlog, a on te sjebao. 

Danas smo prisustvovali istoriji, najgori medju nama se pobunio sto na Forumu ima i gorih.

Ja vam priznajem obojici isti predlog.

prije 2 minute, LeonardoDrugi said:

E ovo je istorija. Sada moze da dodje i smak sveta, kada smo doziveli da se ti bunis kada se neko kurva sa kockom. Ja ti priznajem predlog, ako si hteo njegov predlog, a on te sjebao. 

Danas smo prisustvovali istoriji, najgori medju nama se pobunio sto na Forumu ima i gorih.

Ja vam priznajem obojici isti 

Saberi se. Cuvaj zdravlje.

prije 11 minute, LeonardoDrugi said:

Ja vam priznajem obojici isti predlog.

Ma kakav rukomet pored najveci dar univerzuma City ovo kolo uozbili se :D
Inace ako nisi u toku ima bog kurvanja kvote, nove senzacije druge lige kad budes imao vremena mozes da proveris prosecni kvotu na parova koje postavuje al u b365 garantiram uk prosek nece bit iznad 1.13
Kolega @mester je najverovatno neki opasan trader pa ima jak osecaj na koje tekme ce past kvota ali ono bas jaki padova na koje i ja zavidujem 

Hej @unkdy

Ti i ja nismo neprijatelji. Ako se secas, ja sam te najvise hvalio na Forumu. Ja sam te prvi pozvao da se vratis, kada su bio na kolenima, ako se secas. Ja sam prvi na Forumu prepoznao kakav se potencijal krije u tebi. 

Ne mogu da ti opristim sto si pravi juznjak, sto si najlenjiji kolega na Forumu, i sto nemamo nikakve koristi od tebe. 

Zavrsavam prepisku, vec mi je zlo koliko sam dugo u ovom drugoligaskom blatu, Topicu za amatere.

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use