Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 12.12.2023.

IzudinB

Recommended Posts

Liga prvaka

Screenshot_31.png

LIGA PRVAKA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 11.12. u 12:29 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

21:00 / Napoli-Braga / Braga 0,5+ / 1,53 / bet365

Napoli je u seriji od 3 poraza i primio gol na poslednjim 6 utakmicama. Na domačem terenu su primili gol na poslednjim 8 utakmicama od 10 odigranih u ovoj zezoni, gde su bez pobede na poslednjim 6 utakmicama. Trenutno su na 2. mestu u grupi sa 7 bodova, sa gol razlikom -1. 

Braga je 3. na tabeli sa 4 boda i gol razliku -4. i imaju još teoretske šanse na prodju 1/8 finala, pod uslovom, da pobede ovu utakmicu sa barem gola razlike. Braga koja je u seriji od 2 pobede, postigla je gol na 24 od 25 odigranih utakmica u ovoj sezoni. Jedina utakmica gde nisu uspeli zabiti je gotovanje u Madridu kod Reala.   

Braga nema mnogo da izgubi i treba da pokušava, da postigne pobedu. Sa 3. mesta mogu da padnu samo u slučaju poraza i senzaciji ove sezone očajong Berlina, koji gosti Real Madrid. Mislim, da ova kvota ima neki value, da se uzme, sa obzirom, da tip prolazi ako Braga postigne gol.      

NAPvsBRA.png

Evo mojih predloga za ovaj medjuweekend. Kvote su smesne, ali sam ulozio veliki trud i vreme za sve predloge. Kao i uvek, kome su kvote male, ili neisplative, neka podigne uplatu, ili vidi sta drugi imaju da kazu. Predloga je pet, nikako ne odigrati sve zajedno, vec neka svako izabere jedan,za koji misli da najvise ima rezona.

Ukupan broj golova u ovom, poslednjem kolu Lige Prvaka

Potrosio sam pola dana i celu noc, trazeci opkladu o ukupnom broju golova u ovom, poslednjem kolu Lige Prvaka. Nekada je kladionica unibet davala ovakve ponude, ali ovaj put nista od toga. Danas i sutra je poslednje kolo grupne faze Lige Prvaka i, na prvi pogled, stice se utisak da bi u ovom kolu moglo da padne dosta golova. Pazljivo sam gledao situacije po grupama, i zaista ima puno utakmica gde ce se odlucivati o tome ko prolazi dalje, kao sto ima i puno utakmica koje nista ne odlucuju. Recimo grupa F, gde je Dortmund vec prosao dalje, ali zato Psg, Newcastle i Milan moraju da se yebu da bi jedna ekipa prosla dalje. Sa druge strane, utakmice koje nista ne resavaju, deluju jos privlacnije za igru na over golova, kada vidite kakve ekipe medjusobno igraju. Utakmice Leipzig vs Young Boys, Psv vs Arsenal ili Crvena Zvezda vs ManCity nista ne odlucuju, ali ja zaista ne mogu da zamislim da se ovakve utakmice zavrse sa 0:0 ili sa po jednim golom. Sve u svemu, posto je poslednje kolo, ja zaista ne znam kako ekipe kojima “nesto treba”, misle da prodju ako ne napadaju fajterski sa deset igraca u napadu. Veliki bet365 je od sesnaest utakmica Lige Prvaka, na samo dve utakmice, over golova kvotirao sa vise od 1,85 ( Lens vs Sevilla i Atletico Madrid vs Lazio), dok je na cak cetrnaest utakmica, over golova kvotiran od 1,40 do 1,70 sto verovatno znaci da i kladionice ocekuju da bi (mozda) moglo da padne dosta golova u poslednjem kolu. Prava je steta sto nemamo prilike da vidimo koju bi granicu postavile kladionice za ukupan broj golova u poslednjem kolu Lige Prvaka, ali deluje da bi prosla bilo koja granica

Ovaj deo posta sam napisao samo iz razloga, ako neko od kolega sa Forumna ima u svojoj kladionici ponudu o ukupnom broju postignutih golova u poslednjem kolu Lige Prvaka, da bi mozda mogao da razmisli o uplati na ovu predivnu igru.

Copenhagen vs Galatasaray, over 1,5 gol na utakmici, kvotica od 1,16-1,18 (utorak)

Ja stvarno ne mogu da zamislim da ova utakmica moze da se zavrsi sa jednim ili nijednim golom. A ako se to desi, onda i treba da padnemo, i neka ide i zivot i kockanje u qurac ako bude 0:0 ili 1:0 za nekoga. Meni osobno, ova grupa A je bila spektakularna, najzanimljivija i najuzbudljivija, prava ludnica. Svega je bilo, golova, preokreta, drame, golova u nadoknadi vremena, pobeda u gostima, pa poraza kod kuce … pravi cirkus. Pogledajte, na primer rezultate Copenhagena, odigraju sa Galatasarayem u gostima 2:2, pa izgube kod kuce od Bayerna sa 1:2, pa izgube od ManUtd u gostima sa 0:1, pa ih dobiju kod kuce sa 4:3. Ili Galatasaray, majko moja, odigraju kod kuce sa Copenhagenom 2:2, pa dobiju ManUtd u gostima sa 3:2, pa izgube kod kuce od Bayerna sa 1:3, pa u gostima kod Bayerna odigraju odlicno, i ipak izgube sa 1:2, pa odigraju kod kuce sa ManUtd 3:3 …I Copenhagen i Galatasaray sami odlucuju o svojoj sudbini, ko pobedi, prolazi dalje, a ako su budaletine i odigraju nereseno, a ManUtd (ko zna kako) dobije Bayern, onda crveni djavoli prolaze, a danci i turci mogu slobodno da se poliju benzinom i zapale. Mislim da se ova mogucnost da danci ili turci prodju dalje, u grupi sa Bayernom i ManUtd pruza ovakvim klubovima jednom u sto godina i nikada vise, pa ako odigraju nereseno, ili 0:0 onda neka i Hajduk iz Splita prodje dalje. Kvote za ovaj mec su 2,70 3,80 2,40 pa ko voli visoke kvote neka izvoli. Kvota od 3,80 na X valjda dovoljno govori, da ce biti smak sveta ako utakmica zavrsi nereseno. A pogledajte, jos jednom, kako igra Galatasaray, majko moja. Ove sezone su odigrali 26 utakmica u svim takmicenjima, i na 22 utakmice je prosla igra over 1,5 gol, odnosno na 19 utakmica je prosla igra over 2,5 gola na mecu. Da ponovim, 2:2 sa Copenhagenom, 3:2 sa ManUtd u gostima i 3:3 kod kuce, 1:3 sa Bayernom kod kuce i 1:2 u gostima … Stadion Copenhagena je savrsen za igru na golove, dosta je uzi i kraci od standardnog, publika je izuzetno blizu terenu, a i turaka, kao gastarbajtera, ima kao govana po tom delu Evrope, pa ce dobar deo navijaca biti i medju turcima. Ako jedna ili druga ekipa odluci da se zatvori, mi onda vise nemamo sta da pricamo o fudbalu kao igri. Jos dok nisu izasle kvote za ovaj mec, znao sam da ce over 1,5 gol na utakmici biti moj izbor za Poslednju Sansu, taj ili nijedan drugi. Zbog toga sam i pratio kretanje kvota za igru na over golove, i to barem deset dana, pa je tako prvobitna kvota na over 2,5 gola bila 1,66, pa 1,60 pa 1,57 pa 1,55, pa 1,53 a verujem i da ce jos da pada. Cak ce i vremenska prognoza biti na strani igre na golove, danas ce u Copenhagenu biti promenjivo vreme, malo sunca, malo oblaka, prohladno, ali bez kise, i oko nula stepeni u vreme odigravanja utakmice. Galatasaray nijednu utakmicu u Ligi Prvaka nije odigrao u under 2,5 gola, igra se za prolaz dalje, sada ili nikada vise, stadion je uzi i kraci od standardnog, kladionice predvidjaju golove … sta jos treba da se desi … ako danas padnemo, onda stvarno treba da napustimo kockanje i da se okrenemo pisanju poezije, nema druge.

Leipzig vs Young Boys, Liga Prvaka, over 1,5 gol na utakmici, kvotica 1,15 (sreda)

Ova utakmica nicemu ne sluzi, pobeda “ne treba” nikome, jer je Leipzig prosao grupu, a Young Boys nastavlja evropska takmicenja na prolece u Ligi Evrope, a za sve ovo mogu da zahvale Bogu, sudbini ili sreci sto su im omogucili da budu u grupi sa Crvenom Zvezdom. Ova utakmica nema znacaja, ali ako bude na utakmici jedan ili nijedan gol, onda stvarno treba da pronadjemo najblizi most i da skocimo na glavu.

Real Madrid vs Bayern, kosarka, Euroleague, jedinica, kvotica 1,15 (cetvrtak)

Da ste Real Madrid stavljali svaki put kao svoj predlog u Poslednjoj Sansi, danas biste imali skor od 24 pogodaka i dva poraza, bili biste prvi na ukupnoj tabeli obe lige Poslednje Sanse, i imali biste najbolju prosecnu kvotu, posto su kvote na “dvojke” na Real bile vise nego pristojne. E sad, sto vi stavljate u svetoj Poslednjoj Sansi pre Reala jedan Dinamo ili Zadar, to je vec druga prica. Real Madrid je ove sezone u svim takmicenjima odigrao 26 utakmica, samo dve je izgubio, jednu nakon produzetaka, u neverovatnoj zavrsnici. Gledajte sto vise mozete Real Madrid, ovako savrsen roster nikada vise necete imati prilike da vidite. Ovaj Real Madrid je savrsenstvo, najbolje sklopljena ekipa u istoriji evropske kosarke, i necete imati prilike jos dugo da ih gledate na okupu, pa zato uzivajte. 23 razlike u gostima nad Efesom, 22 razlike u gostima nad Maccabijem, 12 razlike u gostima nad Panathinaikosom, 26 razlike kod kuce nad Virtusom, 18 razlike kod kuce nad Monacom, 24 razlike kod kuce nad Albom … mogu do sutra ovako … ali dovoljna je samo jedna rec, savrsenstvo. Na ovom mecu cak ne predlazem kladjenje na Real, vec kladjenje protiv Bayerna. Bayern je u novu sezonu usao sa velikim ocekivanjima. Buzdet je povecan, dobili su svoju novu super-modernu dvoranu, kompletno promenili roster, doveli odlicnog trenera … i onda qurac. Hteli su iskorak dalje u Euroleague, i to sa devet i po crnaca, koji se prvi put u zivotu vide, majko moja. Ovde i zavrsavam analizu, nema sta vise da se pise, gotovo.

Crvena Zvezda vs Alba, Euroleague, klizna granica za poene, over 154,5 poena, kvota 1,30 (cetvrtak)

Ideja da se spoji na jedno mesto Mbappè, Neymar Junior i seljacina iz Rosarija moze da padne nekome na pamet, samo ako ima manje od dvanaest godina, ili ako je arapin. Isto tako, ideja da na jedno mesto, i to najvaznije u kosarci, spojite Teodosica, Napiera, Nedovica i Yaga, moze da padne na pamet samo mentalno oboleloj osobi, ili Predsedniku Kosarkaskog Kluba Crvena Zvezda. Moj problem sa ovom analizom, je sto u Topicu namenjenom samome sebi, jos nisam zavrsio post ni o Psv-u, Feyenoordu i Ajaxu, a vec sam poceo da pisem post o Real Madridu, a nakon sto ni taj nisam zavrsio, poceo sam sa pisanjem posta o Crvenoj Zvezdi i Partizanu. Tako sada, u ovom trenutku imam cak sest postova od kojih nijedan nije zavrsen, a svi su pri kraju. Tokom leta, majmuni iz Crvene Zvezde su odlucili da ove cetiri budaletine na spoljnim pozicijama daju u ruke Dusku Ivanovicu, koji nije trener vec vojno lice. Ja, kao buduci selektor ovog smesnog Foruma, nikada za kosarkasku selekciju naseg Foruma, ne bih uzeo nijednog od ova cetiri igraca, a da ne govorimo da ih spojim u jedan euroligaski roster. Zamislite tek onda kako je to izgledalo kada su te cetiri budaletine dali u ruke jednom vojnom licu. Ne bih voleo da se ikada zaboravi na Forumu, da sam jos na pocetku sezone, prognozirao da ce u sto kracem roku neko otici iz kluba, ili trener Ivanovic, ili Teodosic, i da ce klub izabrati ovo prvo. Izabrati Napiera, Teodosica i Nedovica i dati ih treneru koji ih ne zeli, a onda dovesti drugog trenera kojeg oni hoce, je kao kada biste u ManCity otpustili Guardiolu, i na klupu doveli Prosineckog, a Haalanda, de Bruyine i Bernarda Silvu zamenili Rebicem, Krunicem i Livajom. Predsednik Crvene Zvezde, kome je sve ovo palo na pamet, je najgora kombinacija koja moze da se desi u jednom coveku. Voli kosarku, nesto malo zna o njoj, los i zao covek, a sposoban. Ubedljivo najgora kombinacija. Postoji urbana legenda kada je Teodosic u leto 2017-te dosao u Los Angeles Clipperse, da ga cuvari dvorane nisu pustili da udje na parket, misleci da je neki raznosac hrane ili postar. Dakle, kada je Teodosic, bio u najboljim godinama, a to je bilo pre deset godina, on je jos tada izgledao kao vodoinstalater, a ne kosarkas. Spor, katastrofalan u odbrani, covek manje na terenu, uz to negativna pojava koja rusi sve iza sebe u svlacionici. Secam se kada ga je selektor Srbije, Svetislav Pesic, lagano eliminisao i to sa sireg spiska, mirno rekavsi da ima boljih od njega. Tada je Srbija bila na ivici drzavnog udara, za srbe je to bilo kao da hrvatima kazete da ima boljeg od Modrica. I ne samo to, Svetislav Pesic je lagano eliminisao i Nedovica, nije mu bio ni medju trideset reprezentativaca. I evo nas na kraju analize. U Nba je Teodosic godinu dana mahao peskirima na klupi, nakon sto su ga oterali u tri pic*#*ke materine. Nije ga hteo Svetislav Pesic u reprezentaciji, nije ga hteo Dusko Ivanovic u Zvezdi, pa su morali Teodosica da pitaju da on nadje trenera, pa je izbor pao na grka. Rezultate takve procene, i takvog kurvanja sa kosarkom, mozete da vidite ako pogledate gde je danas Baskonija sa Duskom Ivanovicem, a gde su majmuni iz Crvene Zvezde.

Pristalice Crvene Zvezde se raduju mecu sa Albom, jer im napokon dolazi jedan “laksi” mec. Ja da sam na njihovom mestu, vise bih voleo da igram sa Real Madridom, nego sa Albom, iako je moja najbolja analiza na ovom smesnom Forumu, bila ona kada sam napisao da Alba i Asvel,na kraju sezone nece imati, zajedno deset pobeda. Alba je najgori moguci protivnik za ovakve ekipe, i u ovakvom stanju, u kakvom je sada Crvena Zvezda. Crvena Zvezda uopste nema los roster, ali oni ne mogu da igraju zajedno ni ispred zgrade, a kamoli Euroleague. Evo, uzmite vi, kolege sa Foruma, ekipu sastavljenu od Mbappe, Neymar Juniora, seljacine iz Rosarija, dodajte im Rebica, Krunica i Dzeku, pa pokusajte da pobedite nekoga. Nema od Zvezde nista ove sezone u Euroleague, rupetine u odbrani, katastrofalan izbor igraca, koji ne mogu da igraju zajedno, kurvanje sa kosarkom, los odabir trenera … i eto vam rezultata, cetvrto mesto od nazad na tabeli, samo su Alba, Asvel i Armani gori od njih, i cak cetrnaest puta u sezoni, vise od 80 primljenih poena u mecu.

Crvena Zvezda vs ManCity, Liga Prvaka, samo cinjenice u vezi meca

Ova utakmica nema nikakav rezultatski znacaj, iako sam greskom pre neki dan napisao, da Crvena Zvezda ima teoriske sanse, da takmicenje nastavi u Evropi. Posto se ova utakmica ne igra ni za sta, naka svako odluci za sebe, na sta zeli da ullozi svoj novac. Ja cu samo napisati cinjenice. Od Crvene Zvezde, goru sezonu je imao samo Antwerpen, koji ima nula bodova, dok Zvezda ima jedan. Kvota na dvojku na gradjane je veca od dvojke koja je bila na gradjane protiv Lutona (dvojka na gradjane protiv Zvezde je 1,30 – 1,35 – 1,37, dok je protiv Lutona, dvojka bila kvotirana sa 1,16-1,17 – 1,18. Nadam se da ne mislite da je Zvezda jaca od Lutona, i da bi se spasla cak i u engleskoj drugoj ligi, a kamoli u Premier league. ManCity u Beograd dolazi bez Haalanda, odavno nema De Bruyine, najverovatnije nece igrati ni Doku, a nece biti ni engleskih navijaca, a ovi majmuni iz Zvezde bi mogli da se zamisle zasto je sve to tako, i kako je moguce da se gradjani ne boje Zvezde?

Na obe utakmice iz grupe A u ligi prvaka (Copenhagen-Galatasaray te Man Utd-Bayern Munchen) kvote na golove su nerealno povoljne.Na osnovu svega prikazanog do sada u obe tekme bi trebalo biti oko 1.30-1.40 na oklade 3+ a mi imamo puno vise od toga.

Svi parametri ukazuju na to da nad ponovo ocekuju golijade u ove dvihe utakmice, ali nazalost izkustvo od ovskvih utakmica mi kaze da ce barem jedna doci kao 0-0 ili sa nekom minimalnom pobjedom 1-0....

18:45 CET - Lens (Stade Bollaert-Delelis)
RC Lens (FRA) - Sevilla FC (ESP)  | Group B
Referee: Felix Zwayer GER

18:45 CET - Eindhoven (PSV Stadion) 
PSV Eindhoven (NED) - Arsenal FC (ENG) | Group B
Referee: Tobias Stieler GER

21:00 CET - Manchester (Old Trafford) 
Manchester United FC (ENG) - FC Bayern München (GER) | Group A
Referee: Espen Eskas NOR

21:00 CET - Copenhagen (Parken) 
FC København (DEN) - Galatsaray (TUR) | Group A
Referee: Daniele Orsato ITA

21:00 CET - Naples (Stadio Diego Armando Maradona)
SSC Napoli (ITA) - SC Braga (POR) | Group C
Referee: Slavko Vincic SVN

21:00 CET - Berlin (Olympiastadion) 
1.FC Union Berlin (GER) - Real Madrid CF (ESP) | Group C
Referee: Rade Obrenovič SVN

21:00 CET - Milan (Stadio Giuseppe Meazza) 
FC Internazionale (ITA) - Real Sociedad de Fútbol (ESP) | Group D
Referee: Sandro Scharer SUI

21:00 CET - Salzburg (Stadion Salzburg) 
FC Salzburg (AUT) - SL Benfica (POR) | Group D
Referee: Daniel Sebert GER 

Man United - Bayern nema gola u prvih 10 minuta (1.25) bet365

U središtu europske nogometne pozornice, u utorak navečer, odigrat će se utakmica koja će odrediti sudbinu Crvenih Vragova. Manchester United, posljednjeplasirana ekipa u skupini, suočava se s izazovom osvajanja drugog mjesta, a protivnik im je neprikosnoveni lider, Bayern Munchen, čiji je prolazak u sljedeći krug već potvrđen.

Ova sezona Lige prvaka donijela je uzbudljive trenutke, ali za Manchester United, put do uspjeha nikada nije bio teži. Posljednje gostovanje kod Galatasaraya ostavilo je navijače u neizvjesnosti, jer su Crveni Vragovi ispustili vodstvo od 2:0 i 3:1, na kraju dijeleći bodove s turskim divom rezultatom 3:3.

Sada se Manchester United nalazi na dnu skupine s četiri boda, svjestan da samo pobjeda u ovoj ključnoj utakmici može produžiti njihovu avanturu u najprestižnijem europskom natjecanju. Čak i ako uspiju svladati Bayern, Ten Hag i njegova momčad ovise o rezultatu između Kopenhagena i Galatasaraya. Neriješen ishod u tom susretu jedini je izlaz koji bi održao nadu za Crvene Vragove, inače će ići u Europsku ligu ili čak ispasti iz europskog nogometa.

No, situacija nije idealna za Manchester United. Klub se suočava s nizom ozljeda ključnih igrača. Lisandro Martínez, Casemiro, Tyrell Malacia, Christian Eriksen i Amad Diallo neće biti dostupni. Mason Mount i Victor Lindelof podvrgnut će se dodatnim provjerama, dok će i Jadon Sancho još neko vrijeme izbivati s terena. Srećom, povratak Marcusa Rashforda nakon europske suspenzije donosi određeno olakšanje Ten Hagu.

Unatoč dominantnom početku sezone, Bavarci su doživjeli neočekivanu trzavicu u Frankfurtu, gdje su doživjeli svoj prvi poraz u Bundesligi.

Joshua Kimmich pružio je izniman završetak s pogotkom s ruba šesnaesterca, ali to je bilo premalo da spasi Bayern od pobjede Eintracht Frankfurta od 5:1. Ova nevjerojatna uvreda predstavlja prvi udarac za njemačke prvake, koji su već primili tri gola prije Kimmichovog spektakularnog trenutka. 

Bayern je već osigurao prvo mjesto u skupini Lige prvaka s 12 bodova iz prva četiri susreta. Nedavna ozljeda Sergea Gnabryja, koji će biti izvan igre, otvara vrata za povratak Jamala Musiale u prvu postavu. Uz Sergea Gnabryja, Bayern će biti bez Matthijsa de Ligta, Bouna Sarra, Gabriela Marušića i Tareka Buchmanna.

U posljednja četiri međusobna susreta Bayern je ostvario tri pobjede, dok je jedan susret završio remijem.

Man United: Onana; Wan-Bissaka, Maguire, Varane, Shaw; McTominay, Mainoo; Antony, Fernandes, Rashford; Hojlund

Bayern: Neuer; Laimer, Upamecano, Kim, Guerreiro; Goretzka, Kimmich; Musiala, Muller, Sane; Kane

U ovom susretu je Bayern blagi favorit kladionica zbog svojih dosadašnjih nastupa u Ligi prvaka, ali United ima prednost domaćeg terena. Po mom mišljenju, ovdje nas očekuje jedna izjednačena utakmica, te predviđam da neće biti gola u prvih 10 minuta susreta po kvoti 1.25 u bet365 kladionici.

Screenshot_32-1.png

(Koeficijenti 12.12. u 12:00 CET)
Koeficijenti su podložni promjenama

Copenhagen - Galatasaray X2 i 2+ (1.83) bet365

Kopenhagen je prošao kroz grupnu fazu s impresivnim igrama, što se ogleda i u njihovom trenutnom položaju na tablici prije posljednjeg kola. Momčad je pokazala iznimnu formu, ali danas će im biti potreban trijumf kako bi osigurali prolazak u daljnju fazu. Svjesni su da ne mogu ovisiti o rezultatima drugih utakmica, pa će pokušati ostvariti pobjedu koja bi ih direktno plasirala među najbolje.

U prošlom kolu su ostvarili značajan rezultat osvojivši bod u gostima protiv Bayerna u Munchenu, što im je donijelo veliki korak prema europskom proljeću. Međutim, gorki okus ostaje iz nekih prethodnih susreta, posebno iz dvoboja protiv kluba iz Istanbula gdje su ispustili vodstvo od 2:0, primivši dva gola u samom finišu. Također, ne smijemo zaboraviti dramatičan susret protiv Manchester Uniteda u kojem su promašili jedanaesterac za izjednačenje u 97. minuti.

Danas će domaćini uložiti sve napore kako bi nadoknadili propuštene prilike iz prethodnih utakmica i osigurali prolazak dalje. Njihova sudbina u natjecanju ovisi o rezultatu ove utakmice, stoga očekujem izuzetno uzbudljiv i borben dvoboj na terenu.

Današnji susret za Galatasaray nije samo utakmica, već prilika da se isplate svi napori i ambicije. Gostima je jasno da samo pobjeda vodi do osmine finala Lige prvaka, a da bi ostvarili taj cilj, morat će nadmašiti FC Copenhagen. U slučaju remija ili poraza, Galatasaray će biti prisiljen osloniti se na ishod susreta između Manchester Uniteda i Bayerna, s obzirom da su Bavarci već matematički osigurali prvo mjesto u skupini.

U prethodnom kolu smo svjedočili pravom trileru kada je Galatasaray uspio odigrati 3:3 protiv Manchester Uniteda u Istanbulu, unatoč tome što su već nakon 12 minuta gubili 0:2. Momčad trenera Buruka još jednom je pokazala svoj nevjerojatan duh i volju, što im je na kraju donijelo važan bod. Iako su imali priliku za pobjedu, remi protiv takvog jakog suparnika svakako predstavlja impresivan uspjeh.

Uz izvrsne rezultate u Europi, Galatasaray dominira i u turskom prvenstvu, gdje su lideri s učinkom od 13 pobjeda, jednim remijem i samo jednim porazom. S takvim samopouzdanjem, gosti ulaze u današnji dvoboj s FC Copenhagenom.

U svojoj povijesti, Galatasaray i Kopenhagen su odigrali tri susreta. Prva dva su bila 2013. godine, gdje su obje momčadi ostvarile po jednu pobjedu, dok je treći susret u aktualnoj grupnoj fazi Lige prvaka završio remijem.

FC Copenhagen: Kamil Grabara, Elias Jelert, Denis Vavro, Kevin Diks, Nicolai Boilesen, Lukas Lerager, Rasmus Falk Jensen, Diogo Gonçalves, Roony Bardghji, Viktor Claesson, Mohamed Elyounoussi.

Galatasaray: Néstor Fernando Muslera, Sacha Boey, Victor Nelsson, Kaan Ayhan, Kazimcan Karatas, Sérgio Oliveira, Lucas Torreira, Tetê, Hakim Ziyech, Kerem Aktürkoglu, Mauro Icardi.

Copenhagen u ovoj utakmici ima priliku da prođe dalje čak i sa remijem, dok Galatasaray mora ostvariti pobjedu. Stoga ovdje očekujem ofanzivnu igru sa obje strane terena, pogotovo od gosta iz Turske koji u svojim redovima ima po mom mišljenju više iskustva i kvalitete od današnjeg domaćina. Stoga ovdje predlažem X2 na Galatasaray i barem dva gola na utakmici po kvoti 1.83 u bet365 kladionici.

Screenshot_33-1.png

(Koeficijenti 12.12. u 12:40 CET)

Napoli - Braga 1 (1.50) bet365

Iako Napoli ide dalje i sa remijem, Napolitanci će vjerojatno tražiti pobjedu pred vlastitim navijačima. U prvoj utakmici su uspjeli doći do pobjede unatoč čvrstom otporu Brage. S obzirom na njihovu kvalitetu, rani gol bi im značajno olakšao situaciju, omogućavajući im da igraju sigurnije.

Braga će sigurno pokušati napadati protivnički gol i iznenaditi, ali takav pristup može im samo otežati situaciju i ostaviti prostora u obrani. Sastav Napolija neće ulaziti u kalkulacije, a očekujem da će Napolitanci rutinski riješiti ovu utakmicu u svoju korist po kvoti 1.50 u bet365 kladionici koja nam računa okladu automatski dobitnom ako Napoli povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice bez obzira na krajnji rezultat.

Screenshot_34-1.png

(Koeficijenti 12.12. u 12:50 CET)

Inter - Sociedad 1 (1.72) bet365

Ova utakmica obećava uzbuđenje, s obzirom na ulog koji nosi - ne samo borba za vrh ljestvice, već i traženje lakšeg protivnika u nokaut fazi, što će zasigurno imati značajan utjecaj na daljnji tijek natjecanja.

Obje momčadi su zasluženo tamo gdje jesu, prikazujući izniman talent i taktičku disciplinu. Međutim, želim skrenuti pažnju na domaću momčad, Inter Milan, koji je pod vodstvom trenera Ingazija ostvario izniman uspjeh.

Atomski nogomet Intera, karakteriziran brzom tranzicijom, snažnim presingom i impresivnom učinkovitošću, ostavlja protivnike u prašini ove sezone. Domaći teren posebno je utvrđen njihovom dominacijom, s impresivnim omjerom od 17 pobjeda, jednog poraza i dva remija u posljednjih 20 utakmica. Očekujem pobjedu Intera po kvoti 1.72 u bet365 kladionici. Ne zaboravite da nam bet365 kladionica računa okladu automatski dobitnom ako Inter povede sa dva gola razlike u bilo kojem trenutku utakmice bez obzira na krajnji rezultat.

Screenshot_35-1.png

(Koeficijenti 12.12. u 12:52 CET)
Koeficijenti su podložni promjenam

Kolege moje drage iz Prve lige PS. jel  moguce da imate nedostatak  kreativnosti  pa vas troje igra isti  par??? Kako  da uplatim na zajednickom  tiketu  Prvoligase i  pet prvoplasiranih  iz druge kad ima toliko preklapanja!!!

Jos nije blizu kraj pa da se pocne taktizirati,

I da nek  domacin  pobedi  sa 1:0!!!

prije 3 sati, IzudinB said:

21:00 CET - Copenhagen (Parken) 
FC København (DEN) - Galatsaray (TUR) | Group A
Referee: Daniele Orsato" rel="">Daniele Orsato ITA

Ovdje imamo sve preduvjete za over kartona. Kopenhagen i Galatasaray oboje imaju po 5 bodova i drugo, odnosno treće plasirani su. Pobjednik iz direktnog sudara bi išao dalje dok bi sa X-om posljednje plasirani Manchester United imao šansu za osvajanje drugog mjesta ukoliko pobjede Bayern. 

Očekujem 6+ kartona a uopće se ne bi iznenadio ako vidimo i dvoznamenkast broj kartona na kraju. Očekujem nervoznu utakmicu sa puno prljavština koja će više sličiti Turskom prvenstvu nego Ligi Prvaka.  

prije 22 minute, noja57 said:

Kolege moje drage iz Prve lige PS. jel  moguce da imate nedostatak  kreativnosti  pa vas troje igra isti  par??? Kako  da uplatim na zajednickom  tiketu  Prvoligase i  pet prvoplasiranih  iz druge kad ima toliko preklapanja!!!

Kad sam već tu da se obranim😊 i napišem analizu.

Stvarno nisam stigao prije, čak nisam prošao niti cijelu ponudu te sam doslovno u zadnjoj minuti postavio screenshot. Sad vidim da neke kladionice drže i nešto veći tečaj od 1,2 da Galatasaray daje gol, a ja sam postavio SuperSport jer prvo kroz njegovu ponudu prolazim. Vjerojatno mi ovo nije niti prvi izbor za ovo kolo, ali zamjetio sam jučer taj par. Smatram da je Galatasaray ekipa složena za više od igranja skupine. Momčad u kojoj sredinu drže Torreira, Oliveira i Demirbay. Ispred njih Mertens. Na krilnim pozicijama Zyech, Zaha, Akturkoglu i Tete, a naprijed Icardi i kao zamjena Bakambu. Poprilično jako. Ne kažem da će pobjediti jer Danci su dobri, a vodili su u Turskoj 2:0 prije nego su dobili crveni karton. Ali očekujem da Galata zabije barem pogodak. Uz to Kopenhagen nije u formi, dok Galatasaray u zadnje vrijeme redovno zabija.

prije 7 sati, Goksim said:

Ovdje imamo sve preduvjete za over kartona. Kopenhagen i Galatasaray oboje imaju po 5 bodova i drugo, odnosno treće plasirani su. Pobjednik iz direktnog sudara bi išao dalje dok bi sa X-om posljednje plasirani Manchester United imao šansu za osvajanje drugog mjesta ukoliko pobjede Bayern. 

Očekujem 6+ kartona a uopće se ne bi iznenadio ako vidimo i dvoznamenkast broj kartona na kraju. Očekujem nervoznu utakmicu sa puno prljavština koja će više sličiti Turskom prvenstvu nego Ligi Prvaka.  

Molim komentar za Orsata? Gledao sam United-Bayern pa me zanima jer sam ispratio ovaj over kartona koji ce izgleda zavrsiti u debelom minusu.

I ja sam ocekivao i igrao tu kartone..nije ih trebalo biti ni vise ni manje nego sto ih je bilo, 4 komada. Danci vrlo disciplinovani i fizicki spremni, u prilog im isla kisa i hladnoca, turci tehnicki puno jaci i iskusniji ali izisli su veceras sa totalno  pogresnom formavijom i taktikom, izisli sa  veoma ofanzivnom formacijom a nisu mogli stvarati sanse.. Nije bilo puno situacija za kartone. Galatasaray je ovdje izgubio sam od sebe, umjesto da krenu i zabiju gol pa da se oni brane, oni sve igrali obratno i neplanski. Zasluzena pobjeda Kopenhagena a sudija je fer i korektno odradio posao.

prije 7 sati, noja57 said:

Citiram  samo  kolegu  @mesrine:

U Kopenhagenu veceras -1 - 0°C, a sjeveroistocni vjetar cca 20kmh ce stvarati osjecaj da je -5°C i ne odnese li taj vjetar jednu loptu u gol, tu veceras dva gola biti nece, 1 uvrh glave jer zakazat ce nisanske sprave, razumno ocekivane golijade nece biti , preciznosti ce faliti, cak ni penal pomoci nece jer se Muslera odlicno krece, i s bijele tocke udarac brani zato oklade se ove ti mani dok je vrijeme i dok robot ne zakljuca teme..miruju mreze Kopenhagena grada, pola foruma u PŠ pada ajmooo

• IzudinB unpinned this topic

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use